![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Sierpień CHANEL,DIOR i wiele innych,nie tylko kosmetyki,ZAPRASZAM :)
na tą chwilę z nowych mam tylko
SEP 50ml SE edp 50ml SE edt 50ml CuE 100ml Mdb 50ml FP 30ml ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Tak czy tak możemy jeszcze czekać - mogę sobie odłożyć dla Ciebie sep i se edt może coś jeszcze uda mi się uzbierać neroli mam miniature nowa jak chcesz ale mini sa bez folii ![]() z odpakowanych jasmin tez mam ale ty te folie trzymac chcesz az się przedatują ![]() jakie masz te kawy ? i jakie herbaty? i przecieradla jakie wymiarkyy? ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Tak czy tak możemy jeszcze czekać - mogę sobie odłożyć dla Ciebie sep i se edt może coś jeszcze uda mi się uzbierać neroli mam miniature nowa jak chcesz ale mini sa bez folii ![]() z odpakowanych jasmin tez mam ale ty te folie trzymac chcesz az się przedatują ![]() jakie masz te kawy ? i jakie herbaty? i przecieradla jakie wymiarkyy? ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- prześcieradła chętnie ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- a tylko 1 liquid z 12mg masz obecnie na zbyciu? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- ok spróbujmy teraz bez domawiania liquidów interesuje mnie wiec bateryjki liquid 12mg 2 przescieradla 5 sasz gripex może trochę kapsułek piorących - ile możesz dać kawa? co za to chcesz?
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Hej, niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#63 |
:)
|
hej
![]() to znów ja ![]() ![]() coś za szczoteczkę do żębów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ja bym była chętna na tunikę i szczoteczkę Oral B (myślałam i myślałam, ale na samą tunikę chyba bym się nie zdecydowała, wolę jednak troszkę większe wymiany). może balsam Kwiat Wiśni też by Cię interesował? mam jeszcze jakieś miniaturki perfum YR poza wątkiem..
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się szczoteczka Oral B
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Np: Krem BB, Zestaw Feelin Dandy i Effaclar? ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Naked oddam tylko za inną paletę, w wątku jest napisane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Raczej nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Klepiemy wymiankę
![]() Se edt Ambre noir Misha Sleek Bialy jeleń Czarną kredka the body shop Do biustu Rimmel baza Rimmel podkład Maseczka.na wagry Za 2.baterie 2 przescieradla Kawa 8 kapsulek.perlux 9 próbek szamponów loreal Kocowka.do.szczoteczki Liquid
![]() |
#67 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Ja po te paste do włosów Got2be,tylko to taka mala wymiana...jesli oczywiscie cos znajdziesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Bez zalu moge oddac paletke cieni i sypki Skin79.Wlasciwie to mam swoj puder brązujący i tak srednio jest mi potrzebny nastepny,moze masz jakies perfumy poza watkiem?Damskei lub meskie
![]() gdybys chciala to moge wymienic paletke +puder za paste +chanel ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Paletaka ma cene jeszcze naklejoną z duglasa 99 zł,puder nie wiem,nowy chyba cos ok.70 zł.Ja juz nic innego poza pasta i tym pudrem nie widze u Ciebie ![]() Jakbys chciala to ewent. za paste moge oddac odlewke Agenta ,te z wątku ok.9/10 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
a to ja wlasnie tej gumy dla synka
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ok. Dostaniesz co chesz ![]() ![]() pisze pv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Tunika a bronzer i cooler link
http://beautyfanatic.com.pl/wp-conte...iana_Aloha.png Żółta i niebieska tubka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
perfumoholiczka
|
Hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Ogólnie szukam wszystkiego z półki "chcę mieć", nie licząc ostatniej półki we flakonach, chociaż po 15 ml.. http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/5756/
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
a za ten neonowy over i wkład do palety Kryolan coś znajdziesz?
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- mogę oddać tusz za overka. snakersy wymienię najchętniej na inne buty płaskie sportowe, może masz jakieś trampki? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- no szkoda bo butow potrzebuję płaskich do biegania za moim szalonym 3 latkiem. a z ciuszkow nic nie wybierzesz za overa? ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- niestety nie opłaca mi się to. buty są założone dwa razy a tusz również użyty 2 razy. buty nie były tanie, tusz nowy kosztuje ponad 30 zł. w takim razie może innym razem ![]() chyba że masz coś jeszcze interesującego z ciuszkow? jakieś ciemne legginsy, rurki, chinosy, terrginsy? niszę rozm L u dołu. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- jasne ![]() grunt by byly elastyczne bo mam "masywne" uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
a dasz zdjęć więcej butów?
moje też ubrane dwa razy ale bez wad. ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- tak jasne real foto dodam jutro. butów ceny nie znam bo dostałam od faceta ale dla mnie na bieganie za 3,5 latkiem to nie lada wyzwanie haha powiedział tylko że trochę kosztowały. jutro albo dziś po 20 wkleje Ci zdjęcia. a jak widzialabys nasza wymianę? będę szczera, myślę że moje buty były tańsze niż Twoje, mogę oddać moje buty + tusz Rimmel za Twoje buty. powiedz tylko Twoje savtakie mocny pink kolor czy raczej koralowe? Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2014-08-16 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
real fotki dodaje
![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2014-08-16 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
ojjj nie iwedziałąm bo jak mówiłam dostałam je i nie szukałam ceny.
dobierzesz coś jeszcze ? chętnie dołożę jeśli coś wyszperasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
|
wszystko sie zgadza
![]() potwierdzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy Ty masz jeszcze prześcieradła? Jeżeli tak, to jakie wymiary? Potrzebuję na łóżko 140cm... Oddam, to co w wątku ![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- a czego szukasz? mam np eyeliner Guerlain, praktycznie nieużywany. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ze słodkich pachnideł mam DK zielone jabłuszko ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- 50 ml, zużycie jakieś 10%... a byłabyś zainteresowana? Mogę wymienić, nie jest to mój ukochany zapach ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Wiesz co... na stronie douglasa ten kompakt kosztuje 219zl, a moje perfumki 265 zł... gdyby odjąć zużycie 10% to I tak moje perfumki są droższe.. ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- nie, dałam trochę mniej ![]()
Szukam meteorytów, pudru la prairie / la mer https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post77109156 Edytowane przez Gosienika Czas edycji: 2014-08-28 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
dziękuję za propozycję, ale od niedawna mam już SE i zapomniałam zaktualizować mój wątek. pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Nie mam konkretnego chciejstwa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Wąchałam kiedyś live luxe i niezbyt mi podeszły ![]() Sęk w tym, że mam dużo zapachów i nic konkretnie mnie nie kusi. No może Joop Le Bain ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.