|
|
#62 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: I Catrice, i Chanele, kosmetyków bardzo wiele./ Sierpień ;)
znajdziesz cos za tusz Guerlain? poza watkiem mam korektor NARSa Custard - cos ok NC20-25
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- bon bon'a moglabym dac gratis bo to probka jest malutka. powiedz mi tylko czy Ty chcialabys i podklad i korektor? bo jak tak to jeszcze pomyslalabym nad pomadka Chanel Laque 77 lub 78, tylko bardziej rozowa , taka podobna do odcienia ust ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- ok to bylabym chetna i na Chanel 77 i na Guerlain tusz ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- To jest fluid. |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
hej podoba mi się chanel laque 75 tester
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-08-26 o 17:24 |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znalazłam u Ciebie:
- szminka Chanel, Rouge Allure Laque, odcień 74 - Błyszczyk Estee Lauder - Szminka Chanel Rouge Allure Laque, odcień 75 - sweter z falbankami H&M - dżinsy Diesel, model Liv Sprawdź dokładkę. Może coś Ci się jeszcze spodoba.
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Coś z tego, co już wymieniłam, ew. coś innego zależnie od tego, co chcesz wymienić
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
ponownie ja z zapytaniem o Nowy podkład La Roche Posay Toleriane Teint, odcień 01 oraz zestaw Playboy'a
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ok, Aussie, żele i chusteczki za błyszczyk i sweterek. Może dorzucisz żółty bralet Topshop? Sama mam sporo ubrań i wolę unikać "przypadków".
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
jakiego odcienia MAC Prolongweara szukasz?
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- kurcze. mam nw15
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nie ma sprawy. Czekam na foto zatem.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
dziękuję
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Z termolokami wprawdzie nam nie wyszło , ale zastanawiam się nad Twoimi: Lolita, odlewka night Fancy, serum do biustu Eveline i próbka chloe love. Z tego, co u mnie chciałaś mam nadal:-olejek Nuxe -kosmetyki dla blondynek John Frieda, -peeling kawowy Avon -Escada Absolutelly Me 17/75 Jeśli będziesz zainteresowana, to napisz ile jest tej odlewki i które to jest serum Eveline
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
hej
coś u mnie za pomadkę Chanel 78?
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za odpowiedz! niestety podkład La Roche Posay Toleriane Teint jest trochę za jasny, ale zainteresował mnie...
Podkład Lancome Teint Idole Ultra, odcień 04, na życzenie sprawdzę zużycie?
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ,
Może znajdziesz coś u mnie za : * podkład La Roche Posay Toleriane Teint, odcień 01 * Podklad Bobbi Brown
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, interesuje mnie Nowy rozświetlacz MAC z kolekcji Hey Sailor, odcień Crew
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() I co? Zapomniało się o mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- To ta maska od Dżoany? Używałaś jej w ogóle? Na KWC są takie średnie opinie...A co byś właściwie ode mnie chciała za Lolitę, Fancy, Chloe i Dżoanę? Ta maska jest droga, więc jakby co, mogę z niej zrezygnować, bo te opinie mnie trochę odstraszają ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- A co z tych rzeczy chciałabyś za lolitę, fancy i chloe. Zrezygnuję z maski jednak, ale wzięłabym krem nuxe na testy
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, coś u mnie za podkład La Roche Posay Toleriane Teint,
Czarne mydło z Maroka?
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Ojj dużo rzeczy mi się podoba
)Przedewszystkim : Lempicka, odlewka Simpson, baza benefit i tusz guerlain )https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=48087519 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki kochana za fotki Wolę takie boczne dla lepszego oszacowania ilości, ze zdjęcia wynika, że zapachu jest o jakiś 5 ml mniej, ale to normalne niedopatrzenie, jak patrzy sie na flaszkę tylko z góry )Przeglądałam jeszcze kilkakrotnie Twój wątek, i nic nowego nie wypatrzyłam. Może wtedy wezmę tą połowę serum Colistara... A masz jeszcze jakieś ciekawe próbki perfum, szczególnie Korsa Ambrowego? W każdym razie wezmę na próbę (w ciemno ) tą Lolitkę, Fancy i Chloe Love(klasykę znam, więc tylko ta wersja mnie interesuje) i może to serum. Co oddasz za Escadę, Nuxe i peeling?---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Etid. Mojej escady będzie ok 15 ml, psiknęłam się jeszcze kilka razy
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Za Daisy niestety nic nie znalazłam, ale mam kilka rzeczy z Twojego wisha i kilka ciuszków mi wpadło w oko, jak będę miała czas założę wątek ciuchowy i się odezwę, to coś pokombinujemy
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
To w końcu ile jest Chloe love - juz nie rób fotek, w atomku przecież widać . Fancy jest połowa atomka 5ml, tak? W sumie jakbyś dołożyla jeszcze jakieś próbki zapachów, to możemy tak się wymienić. Jak dasz radę, to posiedź chwilę na necie, może dziś się dogadamy, to jutro poślę---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- No tak, cos pokręciłam Jakoś wydawało mi się, że Chloe masz odlewkę, chociaż w wątku wyraźnie pisze, że próbka![]() To może wezmę te próbki, o których piszesz i może lakier Oragasm? Bo już sama nie wiem, co tu wybrać... Jak Ci pasuje, to napisz ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Pewnie, że tak , to do zobaczenia
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Podaj mi adres w wiadomości, to wyślę kosmetyki.
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
1. Zestaw Maybelline- tusz czarny Colossal + błyszczyk Colorama- nowy w pudełeczku
4. Pogrubiający puder do rzęs Essence, nie mam szczoteczki, ale pasuje każda do niego, działa na zasadzie rzęs w butelce, prawie cały COŚ ZA TO ?
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko z Twojego wisha mam łańcuch H&M , ramoneskę dżinsową H&M 36/38 i botki New look nowe 39
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

, ale zastanawiam się nad Twoimi: Lolita, odlewka night Fancy, serum do biustu Eveline i próbka chloe love. Z tego, co u mnie chciałaś mam nadal:
Wolę ujędrniające