![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chętnie wymienię kosmetyki w październiku
Przepraszam, zapomniałam odpisać. Tak, zrobiłam, ale paskudna jakość wyszła, nie wiem, co się dzieje z moim telefonem. W każdym razie wrzucam, co mam. Na żywo kolory ładniejsze
![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Hej, widziałam że szukasz dla siostry produktów Inglota. Mam dwa cienie "kwadraty"(AMC Shine: 110 i 154), raz chyba tylko użyte, w nowiuśkiej kasetce, takiej na 2 cienie, z lusterkiem. Kupione we wrześniu w sklepie stacjonarnym Inglota.
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Bardzo chętnie wymienię je na róż YR, ten bardziej morelowy ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ok ![]()
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Dokładek nie planowałam, ale przejrzałam Twoją wishlistę i zauważyłam, że poszukujesz pestek moreli. Kupiłam kiedyś (ale nie tak znowu dawno, jakoś w wakacje) cały kilogram, ale nieszczególnie mi podeszły więc mam ich w dalszym ciągu bardzo bardzo dużo. Nie mam wagi, ale myślę, że jest ponad 85 dag. Mam też sporo włóczek, różnego gatunku i w różnych kolorach, niektóre w dużej ilości. No i może zainteresowałaby Cię silikonowa forma do czekoladek (różne kształty i rozmiary).
![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Mają datę : "Najlepiej spożyć przed końcem 03.2015"
Foremka jest z Biedronki. Wrzucam zdjęcie z internetu, rzeczywiste mogłabym zrobić jutro, ale foremka jest identyczna ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
odpisalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie w ciuszkowym koszula New Look, ale nie znam za bardzo tej marki, więc podejrzewam, że jest zbyt kosztowna, aby ta wymianka Ci się opłaciła. Pestki moreli i tak wyślę chętnie, bo ja ich nie zjem, a nie lubię, gdy produkty spożywcze się marnują. Foremki też tylko leżakują u mnie, więc ucieszę się, jeśli komuś będą mogły posłużyć
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Niestety nic,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
hej
Ja po blender z listy mogę zaproponować odlewki Triacnealu próbki przeciwtrądzikowe Effaclar i Avene oraz mogę zrobić probke bazy Benefit. A oprócz tego to co w wątkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dobrze, jeśli mama coś znajdzie dawaj znać szybko, bo blender zamierzam kupić, więc wstrzymuje sie z zakupem tylko z tego powodu ![]() PS. Mam resztkę Smashboxa około 15% zostało http://www.sephora.com/fusion-soft-lights-P136014 ( Baked Starburst) używam nadal ale mogę oddać wraz z innymi drobiazgami Puszki po herbacie mam takie (różne kolory) http://mnz.pl/produkt/twinings-herbata-earl-grey/ Prócz tego jak już mówiłam sporo kremów przeciwtrądzikowych aptecznych w odlewkach i miniaturach (głownie Triacenal i inne Avene) oraz bazę PoreProfessional, mogę odlać albo ewentualnie oddać tyle ile mam za coś super (mam dobrze ponad połowę opakowania). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Kerium LRP, jakbyś widziała wymianę?
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, herbatka z czystka leci do muci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic już nie widzę za olejek, interesowałby mnie krem z Biodermy, bo jest nowy a zawsze chętnie przygarniam rzeczy nowe nadające się na prezent dla mojej mamy, ale widzę, że data się kończy pod koniec roku a to byłby prezent dopiero na Święta
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Hej, mogę oddać Effeclar Duo za Dermedic Hydrain2 i
Eveline Cosmetics płyn do demakijażu, chętnie też przygarnę smoczek NUK, mogę oddać za niego np. próbki żelu kwiat pomarańczy i próbki mleczka masło shea i migdał Le Petit Marseillais np. po 5 sztuk każdego + próbka La Roche Posay Redermic pod oczy. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Aj widzę, że masz eyeliner z YR, który bardzo lubię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
mam wodę różaną z Bielendy z lini professional
taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...da-rozana.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
o kurcze nie wiem gdzie ja odpisałam ale chyba nie tutaj, bo nie widzę mojego wpisu sorki. Widziałam fotki kremiku Dermedic i taka wymiana bardzo mi pasuje, tzn. Dou za Dermedic i płyn do demakijażu Eveline próbkę Redermic dorzucę gratis, chętnie przyjmę w zamian próbki zapachów, ale nie koniecznie. Jeśli się zgadzasz na taką wymiankę podaj mi swoje dane w wiadomości prywatnej. Oczywiście wysyłam pierwsza ponieważ jestem nowa. Chciałabym abyś miała możliwość sprawdzenia czy wsio jest OK, zanim wyślesz swoje rzeczy. pozdrawiam
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- A znajdziesz jeszcze coś za pomadkę Make up Store? Dodałam nowe rzeczy. Oprócz tego mam jeszcze nowe serum na zniszczone końcówki Avon, mój zapas ale mogę oddać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Ok, będę śledzić Twoje dokładki Kochana i jak coś dam znać
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
a może dobierzesz coś za telefon, przy okazji to chyba Samsung GT-S3650 Corby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze 2 lakiery hybrydowe Gelish Harmony, raz maźnięte (okazało się, że mam kolory - bliźniaki), ciemna czerwień i ciemna, bardzo ciemna śliwka, ale te dwa to już przewyższą ceną wartość telefonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Mam depilator silkepil 7 - raz używałam - jesteś zainteresowana?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.