![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec : zapachy i makijaż - EL, Chanel, Bobbi Brown, RBR, CK i ... Zapraszam :
Witaj
![]() - róż DownBoy The Balm; zostało 80-90 % -kredkę czarną Clinique Pomadka Estee Lauder Wildly Pink; zostało 90% - Roświetlacz witaminowy Douglasa (ten różowy);---- który to jest>? Podaj linka ![]() ![]() Napisz co możesz oddać ? ja oddam na pewno: Purebess Multi4 Syn-ake Cream NYX- szminka w kredce, Jumbo Lip Pencil, uzyta 3x, -Estee Lauder by Michael Kors- paletka do wypróbowania Celia- nowy róż do policzków, tylko przetestowany. Bershka - jeansowa koszula, muszę wyprasować, stan bdb, rozm M stan bdb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec : zapachy i makijaż - EL, Chanel, Bobbi Brown, RBR, CK i ... Zapraszam :
To jest chyba ten: http://www.seducedbybeauty.com/wp-co...y-Gift-Set.jpg. W zestaw wchodzi bodajże jakiś krem, żel do mycia twarzy i żel pod oczy. W domu jeszcze się upewnię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Krem sephora Krem nawilżający
Krem-żel Yves rocher sebo vegetal Podklad Rimmel, Lasting Finish Nude 25HR nr 200 czy taka zamiana ci odpowiada ?
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() gues, calvin clain , merry me ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Tylko powiedz mi która buteleczka to calvin ? ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Tak własnie myslałam chociaż nie ukrywam że najbardziej zalezałoby mi na guess i merry me . Moze znalazłabys u mnie cos jeszcze ? ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Hmm koszule moge dodac oczywiscie , co do spodni mam juz chetna osobe na nie na innym portalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
To tak, w zestawie są następujące kosmetyki:
* Liquid Face Wash, czyli zel do mycia twarzy- 30 ml *M-Gel Lotion Light Daily Hydration- nawilżający krem do twarzy 15 ml *Age Defense Hydrator SPF 15 15 ml- przypuszczam, że coś anty-starzeniowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Marynarka jest w stanie idealnym, ubrałam ją 2 razy, ale mam ją od 1,5 roku. Kosztowała 450 zł. Jeżeli nadal jestes zainteresowana to zrobię ci zdjęcia
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Myślałam o Lanvin, ale nie przeszedł pozytywnie testów i widzę, że już go nie ma. Niestety i tym razem nam się nie udało. Pozdrawiam
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś za pomadkę Estee Lauder Wildly Pink; zostało 90% i kredkę Sephory Romantic Comedy?
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Mam jakiś nowy Vibo żółte opak. podkręcający, czarny. Chciałabyś? Ja bym była u Ciebie chętna na poniższe kosmetyki, jeśli się zgodzisz lub proszę jeśli coś jeszcze widzisz- to bierz ode mnie ![]() ![]() - róż DownBoy The Balm; zostało 80-90 % -kredkę czarną Clinique Pomadka Estee Lauder Wildly Pink; zostało 90% Krem kawiorowy pod oczy Natura Siberica - Sampar Glamour Shot Yeux; testowany - Krem BB Clarins odcień Medium; testowany na pewno oddam co chcesz plus - co jeszcze chcesz ??? ![]() Purebess Multi4 Syn-ake Cream NYX- szminka w kredce, Jumbo Lip Pencil, -Estee Lauder by Michael Kors- paletka do wypróbowania Celia- nowy róż do policzków, tylko przetestowany. Bershka - jeansowa koszula, muszę wyprasować, stan bdb, rozm M stan bdb- nowy Vibo żółte opak. podkręcający, czarny. Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast tusz czarny, uzyty max 3x ? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2015-03-13 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że jakoś się dogadamy
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Widziałabyś coś u mnie za odlewkę Korsa?
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Heh coś nie mam szczęścia w polowaniach na the Balm
![]() Bardzo chciałabym w takim razie cień w kremie Bobbi Brown Long Wear Velvet Plum; testowany - za wish; myślę jak Cię tu przekonać, mam świeżutką mini bazę Porefessional 3ml nieotwierany w kartoniku, nową miniaturkę TOUS SENSUAL TOUCH 4.5 ml, albo ew. coś jeszcze w wątku? ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Oj szkoda, obejrzałam go sobie w necie, naprawdę pięknie wygląda! Próbowałaś używać cieni w kremie Benefitu? Mi idzie b. dobrze, i pędzelkiem i palcem, szczerze Ci polecam.
Odnośnie wymianki, trochę boję się, że Espresso Bean będzie trochę ciemny, ale właściwie mogę się na niego skusić, jak dorzucisz błyszczyk Sephory ? ![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Oki, nie ma sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Nie ma sprawy, tak , ja chcesz możemy się zamienić ![]() dla mnie: - róż DownBoy The Balm; zostało 80-90 % -kredkę czarną Clinique Krem kawiorowy pod oczy Natura Siberica - Sampar Glamour Shot Yeux; testowany Dla Ciebie: Purebess Multi4 Syn-ake Cream NYX- szminka w kredce, Jumbo Lip Pencil, -Estee Lauder by Michael Kors- paletka do wypróbowania Celia- nowy róż do policzków, tylko przetestowany. Bershka - jeansowa koszula, muszę wyprasować, stan bdb, rozm M stan bdb- nowy Vibo żółte opak. podkręcający, czarny. Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast tusz czarny, uzyty max 3x ps. a dorzucisz tą koszulę ? Czy nie za bardzo? ![]() napisz mi adresik- wyślę w pon ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1426080062 Edytowane przez tompola Czas edycji: 2015-03-14 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
W wątku niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś za Sheer Beauty?
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Tak, dorzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Jedynie szampon Dr Bio mógłby mi się jeszcze przydać. Szkoda, że podkłady dla mnie za ciemne
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
A to zależy, co Ci się u mnie spodobało
![]() U Ciebie, poza Korsem (to ta klasyczna wersja EDP Michael Kors, tak?), ewentualnie mogłabym przygarnąć woski do kominka Organique, mini cień w kredce Bobbi Brown i maseczkę do włosów Minerały Morza Martwego - te rzeczy są nieużywane?
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie widzę
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Hej jednak się nie zdecyduję, gdyż kolor podkładu będzie dla mnie za ciemny ;(
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Z Twojej wish listy mam pedzel do podkładu mineralnego annabelle minerals oraz jasny podkład mineralny annabelle minerals. Mnie się podoba odżywka JMO i maseczka PO Morze Martwe. Może wybierasz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
:)
|
Witaj, spodobało mi się Zara Baby unikat 100 ml (zostało 80 %) ale to Ci się pewnie nie opłaci.
Pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- niestety nie znajdę nic więcej |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Sama nie wiem, może Ty napisz jak to widzisz
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
:)
|
Wiesz co na razie sie wstrzymam. Poczytalam opinie o tym zapachu i na razie zaczekam. Szkpda ze nie masz Guessa juz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
John Masters Organics, odżywka Bare, zostało 80% 62 Pędzelek Sephora 22 Maseczka przeciw wypadaniu włosów - ELFA ? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2015-03-16 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.