|  2015-05-19, 20:43 | #61 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: MAJ- Tresor la nuit, Sensous, LVEB. Classiqque

hej niestety za prade candy to nie ,ale jesli bylabys zainteresowana Daisy to chcetnie by sie wymienila 30ml Daisy za 20ml Modern Muse?

__________________ Moje zapachy  http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7148/ "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me."  Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 08:09 | #63 | 
| Zakorzenienie | 

a masz może coś mniej slodkiego,  niekoniecznie z aktualnych hitów?  Joop jedynie mi się podoba, ale za dużo dla mnie; Addicta nie oddam   | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 12:46 | #64 | 
| Wtajemniczenie | 

Faktycznie pojemności się nie zgadzają. Chyba, że byłabyś gotowa oddać 2 zapachy za jeden większy ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Zależy za który zapach | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 13:03 | #65 | 
| Zakorzenienie | 

Podoba mi się tylko La Nuit, ale nie wiem czy coś u mnie wybierzesz za perfumy.

| 
|     |   | 
|  2015-05-20, 13:28 | #66 | 
| Wtajemniczenie | 

Niestety, ale to zupełnie mi się nie opłaca

| 
|     |   | 
|  2015-05-20, 18:15 | #67 | |
| ciepłe kluchy | 

Miss Dior Cherie już poleciało; nadal podobają mi się Estee Lauder Sensous i/lub Roberto Cavalli - Just Gold for Her, ew. Modern Muse, ale nie znam tego zapachu i nie wiem, czy wymieniłabym go za Addict/Idole, jutro pójdę na zwiady do Douglasa.

__________________ Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2015-05-20, 18:34 | #68 | 
| Zakorzenienie | 

nie, Joopa nie chcę w tak dużej ilości, nawet go nie znam, miałam na mysli parę ml na wypróbowanie przy okazji   Gdybyś miała coś jeszcze to daj znać   | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 19:11 | #69 | 
| Zakorzenienie | 

Zakładam właśnie nowy zaktualizowany wątek, napisz co by Cię interesowało za perfumy, nie ma niestety zestawu MUFE, ale pozostałe rzeczy są. Szminek bardzo ciemnych nie mam, Sunstone Estee Lauder chyba najciemniejsza, reszta to raczej takie kwiatowe różane odcienie. O jaką marynarkę Ci chodzi? | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 19:33 | #70 | 
| Zakorzenienie | 

no nic niestety    | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 20:05 | #71 | 
| Zakorzenienie | 

Marynarki chwilowo niestety nie mam wcięło ją gdzieś i nie mogę odkopać   zaktualizowałam już wszystko. Kosmetyki zostały nastpujące z wymienionych: róże NARS Enchanted☠(kremowy z drobinkami) ☠Nowa miniatura☠tuszu Sumptuous x2☠ Tusz MUFE Smokey (zestawu całego nie ma) Miniatura nowej☠maskary Marc Jacobs, Mini☠tusz MUFE Smokey☠nowy Ellie Saab Le Parfum☠EDP Intense 10 ml kremy z filtrem (próbki dorzucę do wymiany) Ciemnych szminek nie mam, podobnie jak jasnych podkładów (nie mam zbyt jasnej cery, dlatego właśnie pozbywam się różu). Tak zupełnie wszystkiego nie oddam, wartośc samego płaszcza to 250, więc po prostu wybierz które z tych wymienionych rzeczy chciałabyś najbardziej, żeby mniej więcej wartość po obu stronach była zbliżona  Mogę oddać np. wszystko to, co wymieniłam powyżej z kosmetyków (czyli wszystko to co mi zostało z rzeczy, które Ci się podobały). Co Ty na to? Tutaj link do starego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=785859 | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 20:55 | #72 | 
| Konto usunięte | 

podoba mi sie jpg i sensous ale musze to przemyslec bo barrdzo lubie shalika   ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- nom mysle Ja nad nim ale nie wiem czy Tobie sie to opłaci oddac el i jpg , bo shalik mnie troche kosztował   | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 21:09 | #73 | 
| Zakorzenienie | 

Chloe już na wylocie (negocjacje jeszcze z poprzedniego wątku). Pędzle są dwa - kabuki i do eyelinera. Wybierz zatem co Ci najbardziej podeszło tak żeby zgadzało się z wartością Twoich perfum i dla mnie OK. | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 22:31 | #74 | 
| Zakorzenienie | 

Tak sie krece wokol Twojego watku i krece   jutro ide jeszcze raz przetestowac EL i Lole   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2015-05-20, 22:35 | #75 | 
| Zakorzenienie | 

Tak, jeśli o mnie chodzi tylko Tresor, pozostałe zapachy "nie moje". Daj proszę znać, bo na te miniatury mam sporo chętnych   | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 09:31 | #77 | 
| Zakorzenienie | 

Ulu droga, napisałaś w starym wątku   AKtualny mam w podpisie. Puder MUFE i odlewka już wymieniona. Które podkłady by Cię interesowały? | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 09:37 | #78 | 
| Rozeznanie | 

a może za tresor nuit lub JPG chciałabys alien extraordinaire ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=815959 | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 11:38 | #79 | 
| Zakorzenienie | 

Powiem szczerze, że nie wiem jaki ma kolor   Masz może gdzieś aptekę, żeby sprawdzić? Szukam swatcha w necie, na razie z mizernym skutkiem, ale jak znajdę- dam znać  ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Sama nie wiem co bym chciała  LPRN tak jak wspominałam, chomikuję za Guilty jakby ktoś miał. Mogłabym Ci wrzucić nowego próbaska, gdyby doszło do wymiany. Mam nowy tusz Smashbox Full Exposure chyba poza wątkiem  ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Chloe jest na takiej samej zasadzie jak LPRN  ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Zalotkę i odżywkę już mam, dziękuję  Szminka to nie mój kolor. | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 12:46 | #80 | 
| Konto usunięte | 

ok spoko jak chcesz zapraszam na Pw   | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 13:46 | #81 | 
| Bang Bang Bang | 

Hej   Chętnie przygarnęłabym Tresora, ale widzę, że chcesz wymienić go jedynie na wish   | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 16:13 | #83 | 
| Konto usunięte | 

nie mam juz chance ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- wieczorem dokladnie spawdze co i ile mam bo walaja mi sie te odlewki ahhh i nie jestem pewna ile mam dokładnie allurki | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 16:23 | #84 | 
| Rozeznanie | 

Coś u mnie za sensuous?

__________________ Moja wymianka: Flowerbomb, Guerlain, Moschino... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1248536 | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 17:33 | #85 | 
| Zadomowienie | 

Podoba mi się LVEB. Niektórych zapachow nie znam więc musiałabym potestować. Masz coś może poza wątkiem?    | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 19:00 | #86 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Z miasteczka nad bugiem 
				Przekupka: 12 pkt  / 100% pozyt. | 

hej, przykro mi lveb już wymienione   
				__________________ Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1231541 | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 20:48 | #87 | 
| Rozeznanie | 

Witaj, niestety nic nie znalazłam dla siebie    
				__________________ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-05-21, 21:04 | #88 | 
| Bang Bang Bang | 

OK, w takim razie czekam na info    | 
|     |   | 
|  2015-05-21, 23:16 | #89 | 
| Wtajemniczenie | 

a Gucci Guilty bys nie chciala za La nuit tresor? Mam cale 70ml   ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- no trudno   
				__________________ Moje zapachy  http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7148/ "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me."  Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 | 
|     |   | 
|  2015-05-22, 07:24 | #90 | 
| Bang Bang Bang | 

Shalimar jest według mnie bardzo trwały   Co do słodyczy, nie jest to słodycz jak np. w Si czy Tresor La Nuit - to raczej słodycz lekko przypudrowana, irysowo-karmelowa. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.