![]() |
#61 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
#62 |
BAN stały
|
![]() A tak wrócę do tematu ![]() Jestem ciekawa czy kiedyś w końcu się przestanę krępować w ogóle - bo teraz mam tak, że niektóre rzeczy mnie strasznie jarają, ale i krępują. Z kolei nie mogę się nadziwić, że jego nie krępuje NIC ![]() Ale to też jest chyba kwestia jakiegoś podświadomego wmówienia przez społeczeństwo że nie przystoi, z którego nawet nie zdajemy sobie sprawy. Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-17 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Przejdzie Ci z czasem, już teraz (po Twoich wypowiedziach tu w wątku sądzę) masz do seksu zdrowe podejście. Pewnie, ze pewne tematy są nowe, mogą zawstydzać czy krępować, mimo że jednocześnie wydają się podniecające. Ale moim zdaniem to jest właśnie fajne, takie uczenie się, odkrywanie wszystkiego ![]()
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() On widzi, że czasem się zawstydzę ale mówi że wstyd jest po to żeby go przełamać ![]() A tak sobie myślę, że w sumie to normalne że się czasem zawstydzę, w końcu nie uprawiałam seksu 3 lata a i wtedy szybko, raczej po ciemku i na misjonarza ![]() Więc jego "światło ma być zapalone" jest dla mnie nowością ![]() Mnie zdziwiło (nie mówię że negatywnie ![]() ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-17 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
surykatko, mignęło mi że masz suche końcówki, ja też. Polecam Biowax maska silnie regenerująca włosy. Często ją używają kobiety po chemii, jest do włosów jaśniejszych i ciemnych. Pomoże. Końcówki się nie rozdwajają, nie robią białe a włosy nie są sianem. Ja ją nakładam na same końcówki a raz w miesiącu wmasowuję w skórę głowy, nakładam czepek i zawijam głowę w ręcznik i tak czekam 20mim. Po wszystkim zmywam. Gdybym jej nie używała to byłabym bez włosów, przez leki. Polecam, można kupić w aptekach. Jeśli masz potrzebę można nakładać na całe włosy. I fajny ma zapach.
a i 8 lat to jest niewiele, unas jest 19 ![]() Ja jakoś z wstydem w łóżku nie miałam problemu, nigdy, jedynie bałam, się wstydziłam że wybrudzę swojego w trakcie analnego. A tak to nie. A to powiem: kiedyś jeszcze z byłym w nocy naszło go, obudził mnie, sex na całego no całowanie i w trakcie całowania uderzyliśmy się mocno zębami. Nie lubię sexu po ciemku ![]() Edytowane przez Ola-zz Czas edycji: 2015-09-17 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Witam. Mój facet jest 7 lat ode mnie starszy. Przy pierwszym zbliżeniu nie miałam pojęcia o sexie ale wszystkiego mnie nauczył ;-) Najważniejsze żebyście oboje dobrze się czuli tzn nie stresowali się za bardzo bo nic z tego nie bd. Może jakieś winko na rozluźnienie- u mnie zadziałało. :-D Powodzenia życzę i nie stresuj się tak, sex to świetna zabawa i dużo zbliżeń do naszej ukochanej osoby, eh.. Aż szkoda że Mój wyjechał za granicę.. Ale cieszę się że to on był moim pierwszym, bo był czuły i delikatny. Starsi od nas faceci są najlepsi, dlaczego? Bo faceci wolniej dojrzewają.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Jak ten wątek świetnie się czyta
![]() Aż mam ochotę się zakochać! ![]() Czytałam, a właściwie przejrzałam Twój temat na kafe, ładną tam z Ciebie dz###e zrobili ![]()
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Świetnie się ten wątek czyta
![]() Aż chciałoby się tak fajnie trafić, znaczy się na faceta ![]() Seks po ciemku też jakoś zawsze wydawał mi się bardziej niebezpieczny, po drugie ja tam boję się ciemności i nawet jak śpię to odsłonięte okno, musi wpadać jakieś światło latarni, czy księżyca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Lubię
![]() Najbardziej mnie jara jak jest w samych bokserkach i ma erekcję albo jak juz ściągnie, to wiadomo ![]() W ogóle zdziwiłam się, bo on jest w lepszej formie (w sensie wytrenowania, mięśni) niż moi rówieśnicy. A w sumie pracuje za biurkiem, więc powinien być słabeuszem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
8 lat to w takim układzie nie jest przepaść tj. 22 vs 30.
Gorzej jak by to było 18 vs 26. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Surykatko, ciesze sie ze wszystko sie tak fajnie uklada, super sie czyta ten watek.
Ciekawi mnie natomiast co Cie tak moglo zawstydzic ![]() Ja jestem z tych raczej śmielszych w lozku i musze przyznac, ze z moim tztem mam trochę problem zeby go osmielic ![]() ![]() Moze ktoras z Was ma jakis sposob zeby trochę faceta osmielic? |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
zaczęłam czytać ten wątek i jakoś tak z góry założyłam, że znów kolejna zauroczona starszym od siebie facetem i po pierwszej wpadce łożkowej wszystko diabli wezmą, całą tę aurę.
Ja miałam o 8 lat starszego, wszystko tj opisałaś o swoim, ale on zrezygnował z seksu, a ja im mocniej później chciałam tego, to on się wycofywał. dzis nie mamy juz kontaktu-oby tak pozostało, bo ja go dalej kocham i jest w moim sercu, ale nie ma go w życiu. A tu proszę jaka piękna historia. Czytając to aż się rozmarzyłam co by mogło być ![]() Chyba wszystkie zazdrościmy! ![]() Prosimy o kontunuację ![]()
#77 |
Przyczajenie
|
Czytając Twój wątek , chciałbym mieć taką młodszą kobietę , a nawet starszą opisująca Nasz związek w taki sposób jak Ty to robisz ... Boże to takie podniecające ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
krępujesz się z powodu wzorców kulturowych:
- seks tylko w małżeństwie, po bożemu - a w ogóle to grzech - przyjemność do tylko element uboczny procesu zapładniania itd. Sądząc po tym, jakie masz rady koleżanek, obracasz się w bardzo konserwatywnym seksualnie środowisku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-09-18 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Jestem
![]() Dlugo mnie nie bylo, bo mialam dwudniowe urodziny ![]() ![]() Ale smutno mi, bo wrocilam dzisiaj kolo 7 z imprezy, sprawdzilam telefon i dowiedzialam sie ze wujek nie zyje ![]() ![]() Zla jestem na siebie, bo wylaczylam telefon i poszlam na impreze, a okolo 8 wczoraj wieczorem dostalam smsa z ta wiadomoscia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
ale fajny watek!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Dziewczyny, przepraszam ze taj nie na temat, ale musze sie wygadac, po prostu musze a nie wiem czy zakladac nowy watek.
Jestem na siebie wsciekla. Mialam czas na wszystko. Na pisanie magisterki i na wszystkie swoje krzywe fazy - a mam ich duzo. Mialam czas na remontowanie i dekorowanie mieszkania (bo zalozylam sobie ze musi byc idealnie, a jako ze mialam ograniczony budzet to musialam go podreperowac czyli zarobic i kombinowac zeby bylo super za niewielka cene a to wymaga mega duzo czasu), na eksperymentowanie z robieniem kawy, na czytanie ksiazek (bo glupia zalozylam sobie liczbe ktora mam przeczytac w ciagu roku), na imprezy, na lekcje tanca, na testowanie knajpek w miescie, na lezenie przed filmem z micha chipsow, na zarobienie na wakacje, na pojechanie na wakacje, teraz na faceta, na wszystko. A nie mialam czasu zeby wujka odwiedzic. Ciagle odkladalam i mowilam ze jak tata w pazdzierniku bedzie jechac to sie z nim zabiore. I czuje taka bezsilna wscieklosc. Nie tworcza wscieklosc ktora moge skierowac na dzialanie tylko taka ze nie moge juz nic zrobic. Bardzo uderzylo mnie to ze mimo tego co sie stalo wszystko jest tak samo. Tak samo nakarmilam kota, tak samo wciagnelam rano dzinsy na dupe, tak samo zaswiecilo slonce, obudzil mnie taki sam paradoksalnie radosny budzik. Wkurzylo mnie to strasznie. Nie radze i nigdy nie radzilam sobie ze smiercia. Po prostu niby wiem, ale nie rozumiem tego ze rodzice moga umrzec, ze babcia moze umrzec, ze kot moze umrzec, ze ja sama kiedys umre. Dla mnie to jakies nierealne. I tak samo nierealne bylo dla mnie ze wujek moze umrzec. I najgorsze jest to ze nigdy nie placze. Jak dziadek umarl (bylam w podstawowce) to nie plakalam, a wszyscy plakali. Jak moja kotka umarla (tez bylam w podstawowce) to tez nie plakalam, a mama bardzo plakala. Tylko wpadlam w jakas tepa histerie (bez placzu) i dali mi tabletki na uspokojenie i poszlam spac. Nie rozumiem tego. Nie wiem. Jako jedyna z rodziny potrafie funkcjonowac na takim otepieniu ale w pelni normalnie i to chyba nie jest normalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Queen Of Darkness
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Teraz to doczytałam bo zacytowała lusianna. Piszesz, że jesteś mała, chuda 48kg, ładny biust. Fajnie, podobnie jak ja tylko, że ja bym napisała tak: jestem karaluchem jedynie 1.4m ładny biust 30g lekki brzuszek i chyba 47kg. A i pewnie że raczej brzydszych
![]() Lusianna o wskoczeniu na... Roześmiałam się ale nie dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Na czas apokalipsy. Dobre ubawiłam się. Tez mi to pasuje. My kobiety to mamy takie spostrzeżenia dotyczące swego ciała, że miło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
nie martw się Autorko! ja tez jak byłam mała to nie płakałam, a teraz jak umarł mój dziadek to wszyscy ryczelismy jak bobry. nie myśl o śmierci, bo nikt nie wie kiedy ona przyjdzie. nikt nie wyobraża sobie tego, bo to niesamowity ból po stracie bliskiej osoby i chyba dopoki tego nie doznamy to raczej trudno sobie takie coś (okropieństwo) wyobrazić.
Wujek zmarł, ale życie toczy się dalej. Ps. ja od kilku lat mieszkam bardzo daleko od rodziny i znajomych. widzę się z nimi 2 razy do roku. Wielu ludzi odeszło przez ten czas, wiem to tylko z relacji mamy...i uwierz czasami jak o kims rozmawiamy...to nie wiem czy ta osoba umarła, bo ja pamietam je żywe i czasami tracę orientację. ![]()
#88 |
Raczkowanie
|
autorko, lepiej powiedz co tam u Ciebie? bo Twoja historia mnie jakoś podnosi na duchu i z zaciekawieniem sprawdzam czy dodałaś nowego posta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pogrzebie mojej babci zaczęliśmy z innymi wnukami dowcipkować matrony sąsiadki były oburzone, ale nasi rodzice śmiali się z nami, bo babcia była wesołą osobą o baaaardzo burzliwej przeszłości - krupierka w kasynie w przedwojennej Warszawie, kilka pojedynków pomiędzy kochankami itp ![]() Tak samo z Twoim Wujem. Wątpię by życzył sobie zatrzymania świata po swojej śmierci. Skoro Cię lubił i był dla Ciebie ważny to może coś się kończy coś niech się zacznie ![]() ![]() A bardziej poważnie, tak jak pisały dziewczyny karawana idzie dalej a show must go on. Niestety cmentarze pełne są ludzi niezastąpionych. Żyj dalej tak by Wuj był z Ciebie dumny. Edytowane przez Lajdon Czas edycji: 2015-09-26 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Głowa do góry, żyj tak by niczego nie żałować i by wujek był dumny! Trzymaj się!
A odchodząc od tematu to rewelacyjnie się Czytało twój wątek! Facet wydaje się być hipnotyzujacy- aż mi się ciepło robiło jak widzę ze tak na ciebie działa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.