|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowy wszystkowątek Mohito, Simple, Zara,Inglot, Hada Labo
a jaki jest jej stan? była używana?
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyno! Przekonałaś mnie
Jeśli twierdzisz, że rzeczy Twe idealne są - biere!Rozbój w bały dzień, ale raz nie zawsze A co Ty na to żebym w takim razie spróbowała wysępić dodatkowo podróżny zestaw Living Source Matrixyl 3000 Anti Age Starter Kit ???!!! Wtedy dla Ciebie 3xleggi + spódniczka a dla mnie ponczo, narzutka i to to kosmetyczne Przemyśl sprawę i daj znać a przejdziemy na priv
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby tylko były szare... Pomyśle
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Okej myślę, że możemy się wymienić
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Za spodnie dziękuję, noszę póki co takie bez żadnych printów
Przypomniało mi się, że mogę mieć również dla Ciebie biała koszulkę Nike z dekoltem w serek, rozmiar XS, ale się do S uciągnie, super materiał gatunkowo i koszulę Marella, w kratkę, z ozdobnym hmm..żabotem? przy szyi. W każdym razie dość nietypowy i fajny krój
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj jeszcze do mnie, dołożyłam parę rzeczy, może coś Ci się spodoba?
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam Ci fotki rzeczy, o których pisałam
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, że zastanawiałam się,czy Ci ją proponować?
Myślałam, że Ci się ta Marelka nie spodoba, albo powiesz, że już masz coś w tym stylu Ja na pewno chcę sweter Mohito, koncentrat Tołpy, biustonosz Adidas i mini pomadkę Shiseido. Wciąż zastanawiam się nad bluzą Simple i spodniami z Insomni
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno
to wysyłam w poniedziałek paczuchę
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1453057269 (metaliczny sweter Mohito)
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
chcem spodnie
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda spakowałam już paczkę, ale mam np. takie 2 koszule z ZARA BASIC, każda jak nowa, bo prawie w nich nie chodziłam:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=225 oddam w dobre ręce
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na tak
szukam dla Ciebie jeszcze czegoś za komplet szlafroczek i koszula i czerwoną mohito oraz w kratkę mango, na pewno mam basicową bluzkę bawełnianą czarną z kieszonką na biuście nową a dalej to szukam.. mam też ten kardigan tommyego czarny ale tak jak mówilam on jest używany, taki dłuższy, nie wiem czy byłabyś chętna
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Sans Soucis Soothing Creme Mask 75g, maska kojąco-nawilżająca, kod 439012, nowa, ważna do grudnia 2016
-narzutka Zara melanż, rozmiar S, rękawy z ekoskóry, z cienkiej, lejącej dzianiny -tunika Tatuum, czerwona z nadrukiem, 38, idealny stan -krótka, jasnoczerwona bluzka Mohito, S, moim zdaniem dobra też na M, nowa bez metki -Mango kremowa koszula z krepy, M -Mango bluzka w biało-czarną kratę, M,nowa z metką, przy szyi eko-skórka Medicine tweedowe spodnie baggy, M, stan idealny ?
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Biała to M, a kwiatowa to XXL, choć moim zdaniem L, chciałam ją nosić jako over z podwiniętymi rękawami...
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- hehe ![]() dla Ciebie za duże fakt
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Woski są sztywne, czy troszkę się rozciągają?
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Widzą mi się one i chyba przekonuję się do bluzy Simple i spodni Insomnia |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
sukienkę zarę dam, a dołożysz cień fioletowy czy to za dużo? jaki jest stan spodni? kolor nie wyblakł?
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- tak myślę..chyba, że widzisz coś za baggy medicine po za koszulą mango ?
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że nie będzie mi to przeszkadzać
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A gdzie woski w tym wszystkim? Z czegoś zrezygnować? |
|
|
|
#79 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
dzięki za odzew ja na pewno jestem zainteresowana mgiełką (potrafisz jej datę odkodować i olejkiem z retinolemco do maski SS to tak się składa, że akurat nakupowałam, przynaglona nagłym przesuszem, który zgotowała mi zima ![]() muszę przycisnąć jedną wizazankę, z którą rozmawiałam już wcześniej o pomadce odezwę się jak najszybciej (w niedzielę wyjeżdżam na ferie, więc będę się sprężać) |
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
kurtała jest ocieplana, o przedluzonym kroju do kolan
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Z twojej strony nie, ale od innych by była
![]() poszukam treggów, bo odkąd przyszły i zobaczyłam rozmiar to gdzieś je wpieprzyłam... |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę oddać Ci za Twoje rzeczy wszystko, czym byłaś zainteresowana
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() chyba niestety niczego nie wybiorę
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim przejdziemy na priv, to chciałabym Ci wrzucić realną fotkę koszulki Cheap Monday, żebyś zobaczyła kolor (między czernią a szarością) oraz poinformować, że bluzka PBO to rozmiar 38 z metki, luknęłam w celu sprawdzenia na jedną z dwóch metek, które się ostały
Jak chcesz, to podeślę wymiarki |
|
|
|
#85 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
no wizazanka się odezwała wczoraj, i chce ode mnie zarówno Impressive jak i naszyjnik. zaproponowałam jej coś innego, być może zrezygnuje z którejś z tych rzeczy, bo bardzo chciałabym się też z Tobą wymienić; ale powiem Ci szczerze, to bardzo duża wymiana, więc jeśli będzie jej zależało, to jednak te rzeczy do niej polecą (zwłaszcza, że już drugi miesiąc się umawiamy ![]() dorzuciłam do wątku pół (pond pół OPI On Collins Avenue; jest gęsty, nigdy go nie rozrzedzałam (choć mam profesjonalny preparat do tego), bo maluje bosko i trzyma jak złoto. Poza wątkiem mam kredkę MAC Powerpoint Eye Pencil Bordeauxline, raz temperowaną, z pudełkiem.zapraszam też do ciuchowego, zwłaszcza, że lądują tam ubrania w zdecydowanych kolorach, którego mój rozmemłany typ urody nie znosi ![]() p.s. U Ciebie najbardziej zależy mi na olejku z retinolem, choć i mgiełkę chętnie przygarnę Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-01-26 o 10:29 |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jest to overowe 38, mogę Ci cyknąć fotkę na sobie
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam uf uf. są nówki, nawet nie mierzone, bo malusie, ale niestety mają wadę fabryczną. skaze w materiale. w dzień mogę zrobić fotkę, bo teraz to nie wyjdzie.
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam foty- pomaranczowa bluzka na mnie- moim zdaniem wygląda lepiej na rozm. mniejszych niż 38. No i foto koszulki CM
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, aczkolwiek lubię trochę inne kroje, bo trochę się w niej źle czuję
Jeśli nie potrzebujesz już żadnych wymiarów, fotek, etc.- zapraszam na priv
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Hej,coś za h&m w prazek i Simple w prazek?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

Jeśli twierdzisz, że rzeczy Twe idealne są - biere!

?

i olejkiem z retinolem