![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek lutowy
Witam
![]() -zestaw pielegnacji Norel - wszystkie maja po 15 ml, 5 kremow - z kwasem hialuronowym, anti-age, renew extreme, face rejuve, z kwasem migdalowym. Chanel Le Lift creme fine - nowy, z Sephory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Kici kici miau miau
|
Hopsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za pomadka NARS Audacious Anna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Kici kici miau miau
|
Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Klikam z telefonu, później zajrzę na spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te rzeczy:
-NARS pomadka z serii Audacious - kolor Anna, ubytek 10% -Givenchy miniaturka pomadki Le Rouge Rose dressing - raz maznelam dolna warge -NARS kredka - mini kredka z serii Larger Than Life, kolor Via Veneto - czarna -MAC pedzel kabuki 182 - uzyty ze 2 razy, napis pomalowalam bezbarwnym lakierem -Tom Ford Traceless Perfecting foundation - uzyty pare crazy, color 14 Linen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Okej, mi się nie pali. Dużo zdrówka i do usłyszenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
J Brand to Super Skinny Cafe, sweter Isabel Marant to Liddy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Tak, jeszcze dzisiaj podeślę Ci szerokosć w biodrach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Spodnie JBrand mają w biodrach na wysokości krocza 2x41,5 cm. Są baaaaaaaaaaaaaardzo elastyczne
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Pomadkę i kredkę Narsa+mini Givenchy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() znajdziesz coś za: -Chanel Le Lift creme fine - nowy, z Sephory. -MAC pedzel kabuki 182 - uzyty ze 2 razy, napis pomalowalam bezbarwnym lakierem ewentualnie jeszcze: -Clinique Repaiwear Uplifting - miniatura 15 ml, kod BB4 -Estee Lauder miniatury kremow po 5 ml. nowe. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Ja zawsze kupuje ciasne staniki i dopinam taką przedłużkę, jak stanik się rozciąga po pewnym czasie to zdejmuję przedłużkę i stanik jest akurat ![]() ![]() https://www.google.pl/search?q=przed...aQCnYQ_AUIBigB zmierzyć na płasko i po lekkim rozciągnięciu? ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- na płasko luźno ok. 56cm maksymalne rozciągnięcie ok. 70cm ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Mogę Ci go wysłać, zobaczysz czy pasuje, jeśli tak to wyślesz rzeczy na wymianę, jeśli nie - odeślesz stanik. Może być? Masz dużo przekupek to Ci zaufam ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
A planujesz coś jeszcze dokładać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, to daj znac po świętach
![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Chcesz fotki realne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Wrzucę Ci jeszcze dla pewności fotki maksymalnie do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam zdjęcia, szybciorem robione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
ooo to super
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
witaj, tym razem ja gapa przeoczyłam Twojego posta - jmo już nieaktualne, jeśli nadal jesteś zainteresowana olejkiem, to daj znać, co mogłabyś oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za paletę na róże mac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo chętnie paletę z różami przygarnę. Pewnie w moim skromnym wątku nic nie znajdziesz, ale zajrzyj i od razu napisz co mam szukać poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
ojej, ale widzę, że już pędzla brak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dzieńdoberek
widzę, że celujesz bardziej w pielęgnację jednak ![]() wypiszę wszystko, czym mogę się z Tobą podzielić: Olej wspaniały, mogę oddać pół opakowania Olejek do brody IOSSI KLIK - u nas on idzie jako pielęgnacja włosów i skóry głowy - mogę odlać pół opakowania Retinol Anti Aging Facial Oil KLIK mogę odlać pół opakowania witamina C w oleju - mogę oddać 1-2ml KLIK co wystarczy na kilka tyg używania, bo 1 kroplę wlewa się do 10ml innego oleju lub kremu (polecam, zwłaszcza jeśli kiepsko znosisz zwykłą witaminę C) Produkty nowe z zapasów, z którymi ewentualnie mogę się rozstać: IR Płyn antybakteryjny ze srebrem KLIK IR Mgiełka ze złotem KLIK deo Lavera (różany) KLIK mydła - KORRES KLIK mydło PURITE KLIK mam nagietek i płatki owsiane jeszcze z MACa mogłabym oddać Lightful C Tinted Cream with Radiance Booster Broad Spectrum SPF 30 klik w kolorze Light, ale nie powiem Ci teraz, ile go jest, musiałabym jakoś podejrzeć pod światło, którego chwilowo brak ![]() to tyle z pielęgnacji ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-04-01 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
wit C możesz dodawać do kremów lub olejków w ilości 1 kropla na 10 ml
do olejków jest łatwiej, lepiej się miesza napisz w takim razie ile czego byś chciała ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- no jak to nie wiesz? ![]() w opakowaniu jest ok 100ml (wspaniałego) więc ile, jeśłi nie pół? 30-40 ml? C dam Ci 2ml (mam cztery tylko, więc połowę) a ten MAC do pojemniczka 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.