|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumowe i kolorowe perełki we wrześniu :)
Ok, negocjuję zapach z jeszcze jedną wizażanką, ale jak mi nie podejdzie to jestem chętna na wymianę. Dam znać wieczorem, dobrze?
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Dokładka: Alien Essence Absolue 20/30 ml
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Hej, absolutnie o Tobie nie zapomniałam, dopiero dzisiaj miałam możliwość przetestować puder - bałam się, że będzie za ciemny. Jeśli zapach nabyłaś bądź wymieniłaś to nie ma problemu, jeśli jednak nadal jesteś zainteresowana wymianą to zapraszam
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Hej ! W sumie już mam wszystkie zapachy które chciałam mieć i może spytam tak: który ze swoich flakonikow byłabyś skłonna oddać za Bonda ? Zaproponuj proszę
Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2016-10-15 o 15:49 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, gdybys byla w posiadaniu Angela Muse to chetnie
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
A jakie są pojemności tych flakoników ?
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Flakon niestety nieprzezroczysty i nie mam pomysłu jak by go prześwietlic :/ może Ty masz jakas koncepcje ? Na "chlup" obstawiam ~35/50ml. Mam go z wymianki z Kama ale nie pamiętam jaka pojemność Ona deklarowała - u mnie był tylko test nadgarstkowy. A czy mogłabyś mi jeszcze powiedzieć coś o swoich meteorkach ? Czy są mocno zużyte ?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Hej! Spróbowałam prześwietlic flakonik ale o tej porze mi się nie udało niestety a w każdym pomieszczeniu mam okno. Spróbuję ponownie gdy zapadnie ciemna noc
![]() Znalazłam natomiast na basenotes takie oto info:Re: 50 ml Bond No. 9 bottle weight question. My 50 ml bottle ILNY FA which I sprayed only 3 times ways 239 grams with cap. Zrodelko: http://www.basenotes.net/threads/373...eight-question Co prawda chodzi o czarnego Bonda a nie różowego ale na podstawie wspomnianego przez Ciebie wątku w którym znalazłam niestety tylko informacje nt. 100ml pustych flaszek można założyć, że flakoniki są normalizowane. Nie mam niestety wagi kuchennej żeby natychmiast sprawdzić ciężar mojej flaszki ale jutro będę na poczcie wysyłając inne przesyłki wymiankowe to przy okazji poproszę o zwazenie. A czy mogłabym poprosić o fotkę meteorków we wnętrzu puderniczki ?
Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2016-10-16 o 14:51 |
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Otóż melduje co nastepuje: Bond trzymany na boku pionowo pod lampa ujawnił, że ilość płynu w nim pozostała zaczyna się prawie równo z naklejka znamionowa na spodzie flakonika, +/- 1mm. Jako że flakonik trzymałam a nie leżał pomiar może być niedokładny i zwaze go jutro po prostu, jednakże wnioskując po ciężarze flaszki i chlupocie z niej się wydobywajacym obstawiam ze 3/4 flakonika jest
Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2016-10-16 o 22:55 |
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
Hej! Zważyłam Bonda i waży 224g razem z korkiem
![]() Aha, sam korek waży 33g
Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2016-10-17 o 22:12 |
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za alien ea lub sunessence?
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
No to ja bym chciałaaaaa .... hmm ... któryś z tych dwóch zapachów o których była mowa wcześniej, czyli lveb florale albo PG. Czy mogę zobaczyć zdjęcia ?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
A PG to jaka była pojemność ? 50tka ? Jesli tak to poproszę
A nie wypatrzylabys u mnie niczego więcej ? Od meteorków tez bym Cię chętnie uwolniła ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Kurcze, Tresorka mam w dużej pojemności i zużywam go bardzo powoli wiec pozostało w nim jeszcze spokojnie 60ml, wolałabym go wymienić na jeden konkret; to może zamiast flakonika za Bonda przygarnelabym Meteoryty i np. zestaw róży S. ? Nie wiem jak wyceniasz swoje kosmetyki i czy taka wymiana by Ci odpowiadała
Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2016-10-19 o 18:27 |
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Hej, przepraszam za zwłokę ale skończył mi się net i musiałam od soboty do dziś (!) czekać aż wznowia transfer ://// jak tylko wrócę do domu wkleje fotki
Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2016-10-25 o 15:28 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Hej, przychodzę jeszcze raz po Noir Pour Femme
Mogę zaproponować w zamian Black Orchid - flakon 50 ml, ubytek myślę ok. 10 ml, po południu prześwietlę butlę i zrobię zdjęcie Byłabyś zainteresowana? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Chwilowo zawieszam wątek
![]()
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
hej nic z watku nie wiedze nietety ale na fragrantice widze ze masz HP
jaka pojemnsc ? chcesz oddac ??
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
wątek nieaktualny
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Super
Powiedz tylko, jak się możemy dogadać, bo widzę, że masz nieaktualny wątek i nie wiem nawet, gdzie Ci odpisać
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Z wątku niestety nic, ale wypatrzyłam u Ciebie na fragrze Sensuous Noir i Poisony |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Mogę zaproponować w zamian Black Orchid - flakon 50 ml, ubytek myślę ok. 10 ml, po południu prześwietlę butlę i zrobię zdjęcie