|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Gosza wróciła z bardzo miłego spotkania
![]() I tak po kolei (jesli kogoś ominęłam- przepraszam, ale tyle naprodukowałyście, że nie ma szans w godzinkę wszystkiego przeczytać ze zrozumieniem): Maxwelka bardzo mi przykro z powodu śmierci babci. Ale sędziwego wielu dożyła ![]() Nena ta czarna szarfa, która wkleiłaś- jak dla mnie za duża, troszeczkę ponuro to wygląda. Ale koncepcja czerni i bieli bardzo ładna i taka elegancka ![]() wszystkie PMki którym został rok do ślubu serdecznie gratuluję, teraz to już czas poleci jak szalony ![]() Jagodzia a Ty znowu wróciłaś do tej diety śródziemnomorskiej, czy jakoś tak??? Marylka80 jaka piękna z Ciebie kobieta!!! I te włoski ![]() A co do sukni, to najbardziej podobasz mi się w 2 i 3 ze zdjęć. Szczególnie właśnie w tej greckiej. Tak mi do Ciebie pasuje!!!!! I jak subtelnie wyglądasz ![]() Koziczko Górska ja do Ciebie z zapytaniem, bo czytam akurat Cobena- Tylko jedno spojrzenie. Czytałaś??? Bo ja już końca się doczekać nie mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z zacytowanym- miałam tak samo, lub bardzo podobnie ![]() Dlatego właśnie już na początku stycznia wpisałam w google- Panny Młode 2012 i wyskoczył mi wizaż- tak się zaczęła moja przygoda z tym forum ![]() W ogóle spotkanie uważam, za meeeeeega udane, koleżanka jak się ucieszyła, normalnie w szoku była, przestała się stresować obroną, zaczęła z nami trajkotać i nagle wychodzi szef komisji i prosi ją na salę, a ta w szoku, że to już jej kolej. Niespodzianka pierwsza klasa ![]() A jaką przygodę miałyśmy z kumpelą. Dojechałyśmy do Opola, dopadła nas taka burza że szok, biegłyśmy schować się przed deszczem i w tym momencie po drugiej stronie ulicy walnął piorun... W życiu czegoś takiego nie widziałam, a tego huku to nie zapomnę do końca życia. Niestety jakiś samochód ucierpiał. No to troszkę nadrobiłam!!! ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:17 ---------- Zajrzałam na wątek Pm 2014... szkoda tylko, że tak się zaczęła ich wspólna przygoda na wizażu... A co do pani o nicku Zia. O niej i o tym co się teraz dzieje na bank powstanie praca dyplomowa z socjologii. Jak to któraś z Was określiła, to zjawisko socjologiczne, nowa era, nowe horyzonty, i w ogóle nowy wymiar wszystkiego... Pozostaje mi tylko współczuć głupcom, bo oni nie są świadomi swego "kalectwa". Kurka Kicia pracuje, a co z Jagódką?? Bo albo coś ominęłam, albo po prostu ona tu teraz rzadziej zagląda dlatego takie pustki i cisza późnym wieczorem.
![]() |
#872 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej. Powrocilam z dalekich wojazy zagladam a tu juz nowy watek. Dzis nie dam rady Was nadrobic, ale napisze, ze czytalam wszystkie ksiazki Giffin oprocz tej najnowszej. Najbardziej podobala mi sie cos pozyczonego i koncowka cos niebieskiego - pozostale tez byly fajne, ale juz nie zrobily na mnie takiego wrazenia. A jesli chodzi o samo czytanie to my z TZ kupujemy duzo ksiazek i powoli nie mamy gdzie je umieszczac. A z takich ciekawych i lekkich pozycji ksiazkowych, to polecam autora Stephena Clarka i jego cykl "merde"
![]() A i widze, ze przegapilam przejscie z 3 na2...
![]() Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-07-14 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
E nie no obie się udzielamy raczej na bierzaco. Tzn ja mam problem z pisaniem w dzień ale coś tam naskrobie od czasu do czasu. A jagodzia też pisze. Ale nie zaprzecze że wieczorami jest cicho
#874 |
Zakorzenienie
|
ja już spakowana dziewczynki cały wieczór mi to zajęło
![]() ![]() dzień dobry ![]()
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi własnie koleżanka ją pożyczyła i zabieram się za czytanie, oczywiście po pracy ![]() oczywiście weekend za pasem i po co komu słoneczko?? jak może byc chłodno i padać?? ![]() już myślałam, że kopsniemy się z Tż-tem na basen... jutro idziemu oglądac nasza sale przygotowana pod wesele 100-osobowe, chcemy oblookac dekoracje i takie tam, przede wszystkim chcemy zobaczyć, czy będzie wystarczajaco miejsca, bo jak nie, musimy znaleźć inna sale, nie chcę aby goście gnietli sie jak szproty.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Dzisiaj juz moge powiedziec ze mam nie caly rok do slubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj TZ u mnie nocowal i od 4 rano nie moglismy spac:P wogole to mam cos z banią, bo TZ mi opowiada jak w nocy go obudzilam i trzymam w ręku kołdre i mowie: "to są pokrowce na krzesla" .. ale wstyd! ale najgorsze jestto, ze On sobie nie zartuje, bo ja cos takiego sobie przypominam:P mowil ze przeze mnie niedlugo On bedzie przez sen mowil o slubie:P hehe ![]() Dzisiaj idziemy na slub TZta kuzyna ![]() troche Was nadrobilam, ale tez nie do konca ![]() Cytat:
i w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1310638673 a masz czescie, ze jestes taka chudziutka, bo wszystkie suknie będą Ci pasowac!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Dziś panowie robotnicy obudzili mnie o 7.00 ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczytałam sobie o tych PM 2014 i ja tak wcześnie bym nie chciala planowac ![]() ![]()
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś upał ledwo da się w biurze wysiedziec
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mieliście teraz intensywne ślubne przygotowania, to co się dziwić, że Cię po nocach ścigają... ![]() Lecę do pracki Dziewczątka ![]() edit: O, melody, Ty mnie o coś pytałaś wcześniej - dopiero teraz, jak madzia zacytowała Twoją wypowiedź, to zobaczyłam ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-15 o 07:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak z ciekawości po ile jest ta sukienka, która mi sie najbardziej spodobała i ta z papilio? gregia pamiętam, że któraś z nas chciała zamawiać ten organizer, ale nie wiem czy to doszło do skutku Niektóre dziewczyny co się udzielały na samym początku to kojarzę, że albo na rok 2013 przekładały, albo i nawet wcześniej na ten 2011. Dlatego się trochę po wykruszało. Ja też jestem prawie od początku, tak mi się wydaje..... U mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro, a 23 stopnie zapowiadali....
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Podróżniczka
|
Dzień dobry! U mnie też pogoda do bani i jak zwykle w tych lochach zimno
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I gratuluje roczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Rozeznanie
|
A ja dziś mam wolne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#888 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Madziu, niestety nie umiem na to pytanie odpowiedzieć. Powinny ładować się normalnie, chyba że mają za dużą wielkość. Inaczej nie mam pomysłu dlaczego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#890 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczęta.
A ja powiem, że cieszę się, że zrobiło się trochę chłodniej. Wczoraj w biurze od godziny 13 wszyscy umieraliśmy. Komputery włączone, słońce prażyło przez okno a wentylator nie wyrabiał. Kolega z pracy tak godzinę przed 17 już świra dostawał. Kładł się, wstawał, mówił ciągle, że nie wytrzyma i nie wytrzymał jakieś 10 min później zabrał rzeczy i wyszedł wcześniej z pracy. Pomimo tego liczę, że jutro jednak zaświeci słońce ![]() nena - współczuję robotników. U mnie w bloku ktoś od kilku miesięcy robi remont i potrafią już po 6 wiercić stukać pukać....a w soboty sąsiadka z góry równo o godzinie 10 odkurza i nawet jakbym chciała to spanie mam z głowy.... Dziewczyny, jeśli chcecie aby dodać Was do listy sukienkowej, to piszcie na priva z linkiem do postu ze zdjęciami. Niestety znów szykuje mi się dłuższy wyjazd i mogę po prostu przegapić Wasze posty ![]()
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Udanego wypoczynku!!!!!!!!
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Odpowiem na wszystko wieczorem...
Dziewczyny dzisiaj mam ten idiotyczny egzamin i po prostu czuje sie tak fatalnie jak nigdy.. A w głowie mam dosłownie pustkę... Trzymajcie kciuki bo jestem troszkę podłamana.. nena. Oczywiście w nocy nachodzą mnie przeróżne pomysły i pomyślałam sobie że przecież możesz obkupić się w piękne kryształki, koraliki, perełki, kupić czarną wstążkę, znaleźć jakąś dobrą krawcową i ona może podejmie się przyszycia ich w jakiś ciekawy wzór? Przecież one czsto szyją na sukienkach koraliki, wieć może to nie będzie dla nich problem? ![]() Miłego dnia! ps. ja tam się ciesze że dzisiaj taka pogoda... I tak w stresie się bedzie lać ze mnie ![]() Egzamin o 15:00! ![]()
![]() |
#894 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to tak jak moja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
oj tam, mój szwagier po maturze śmigał przez centrum miasta Maluszkiem bez tłumika bo mu się urwał
![]() ![]() a tłumik z tyłu na siedzeniu leżał ![]()
#897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W moim samochodzie coś mi na podwoziu klepie, chyba sworzeń wahacza, ale jakoś do mechanika nie umiem się wybrać. TŻ musi mnie z kumplem na jutro umówić, niech chociaż zobaczy co to jest ![]()
![]() |
#898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie deszcz i dużo chłodniej. Jeśli to tylko tak na jeden dzień to fajnie bo wreszcie jest czym oddychać ale mam nadzieję, że słonko szybko do nas wróci ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
Kicia a mój Tż się zastanawiał co taka kolejka tirów jest na hutniczej w Chełmie
![]() Chyba nie wiecie co to znaczą remonty... ja mam takie u siebie w około domu już od poniedziałku i codziennie się tłuką. A dziś od rana jeżdżą takim sprzętem w około że caluśki dom się trzęsie ![]()
![]() |
#900 |
Wtajemniczenie
|
Opowiem Wam jakie przygody z samochodem miała rodzina mojego TZ, która z lubelskiego jechała na wesele aż pod Zieloną Górę. Wujek cały tydzień naprawiał samochód aby móc nim jechać. Uznał, że wszystko jest w porządku i wyruszyli. Dojechali do bramek na autostradzie i za bramkami samochód padł. Musieli go na pasie awaryjnym pchać do momentu jak odpalił. I tak za każdym razem jak tylko musieli się zatrzymać. Podróż, która powinna trwać 10 godzin, zajęła im ponad 13.... po prostu masakra jakaś...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.