![]() |
#871 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja uwazam (i zgaduje, ze nie tylko ja), ze zalosni sa ludzie, ktorzy klamia, krzywdza i oszukuja. Serio uwazasz, ze wartosci, ktore prezentujesz Ty i nie-Twoj-menszczyzna sa normalne? Tak chcialabys wychowac dziecko? Takimi naukami bedziesz obdzielac bratanka? Tak chcialabys, aby ludzie sie na swiecie traktowali? Nie sadze. Aby inni przestali byc moralnym zerem i zlym czlowiekiem najpierw trzeba zaczac od siebie. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-06-01 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
A jakie to ma znaczenie, czy facet sypia z własną żoną?
Jeśli ktoś zgadza się na bycie kochanką, na byciu tą drugą w życiu faceta musi liczyć się z tym, że ten seks pomiędzy małżonkami jest. Przecież kochanka nie zabroni facetowi kochać się ze swoją żoną. Poza tym sama dobrowolnie zgadza się na rolę tej drugiej, ukrywanej. Skoro nie ma nic przeciwko, a przynajmniej facetowi nic na ten temat nie wspomina, to dlaczego miałby sobie odmawiać seksu z żoną. Kiedyś może dojść do sytuacji, że będzie już z autorką wątku i uzna, że może mieć dwie. Skoro jako kochanka godziła się na współdzielenie faceta to dlaczego miałaby się nie zgodzić jako partnerka. Aczkolwiek nie wierzę, że facet zostawi żonę. Szanse są nikłe. Aż takim nałogowym kłamcą nie jest skoro ciężko mu z tym, że okłamuję żonę i chciałby przestać kłamać. A czy nałogowy alkoholik nie jest nim tylko dlatego, że jest mu z tym ciężko i chciałby przestać pić? Nie chciałabym być z kimś takim. Skoro łatwo mu przychodzi oszustwo wobec żony, dlaczego wobec mnie miałby być lojalny? A jeśli Cię kocha tak jak twierdzisz to powinien zacząć jakoś inaczej niż od tyłka strony. Najpierw kończy się jeden związek a następnie wchodzi w drugi. Facet zaczął od seksu i wielce zakochany ![]() Byłam kiedyś w sytuacji, gdy będąc w związku poznałam kogoś. Poprzedni związek zakończyłam od razu, gdy tylko poczułam, że coś się dzieje między nami. Dopiero wtedy weszłam w nowy związek i po jakimś czasie był seks. Ty zaczynasz od końca, twierdzisz, że to wielka miłość i nikt Cię nie rozumie. Klasyczna droga kochanki. A ile takich było, które czekały cale życie i były na wyłączność faceta, który na co dzień miał szczęśliwą rodzinę, a na starość zostały z ręką w nocniku? Kalincia miała zupełnie inną sytuację, weszła w związek, który już nie istniał. A Ty wchodzisz w kochającą się rodzinę. A że nie ma seksu? Jak widać faceci nawet w takiej sytuacji sobie poradzą. Twierdzisz, że są pomiędzy Wami rozmowy, wspólne tematy. Kiedyś czytałam wywiad z prostytutką, która twierdziła, że wielu jej klientów potrzebuje po prostu się wygadać, kogoś, kto ich wysłucha, zainteresuje się nimi, itp. Później tacy wyluzowani, wygadani wracają do żony i dzieci i spędzają z nimi czas. Są też faceci, którzy idą do kochanki, bo ona zgadza się na więcej niż żona (szczególnie wtedy jeśli kochance się wiele obieca), a oni chcą sobie poeksperymentować. Próbuj, może Ci się uda. Ale najzwyczajniej w świecie żal mi Ciebie, bo możesz sobie zmarnować duży kawał życia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przeciez ja ci zycze według twojego zyczenia i tematu watku ![]() ![]() Nie sorry, jest szansa- jesli dowie sie zona i go wywali na zbity pysk, wtedy moze powedrowac do ciebie. Ale i tak mysle, ze wtedy by od ciebie pielgrzymował w ukryciu do niej prosząc o wybaczenie ![]() Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2013-06-01 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
BAN stały
|
Kalincia miała zupełnie inną sytuację, weszła w związek, który już nie istniał"
No, bez przesady, że nie istniał. Oni się już nie kochali, ale żyli w jednym domu, ze wspólnymi finansami, planami i opieką nad dziećmi i remontami i...mnóstwem codziennych spraw. Seks mocno kulał i był nieczęsto, ale był (do czasu). I on w tym tkwił długo i tkwiłby przez zasiedzenie nadal, "bo tak już jest", a ona - "bo tak trzeba". Usłyszałam od niego na początku, że ma żonę i nic się w tej kwestii nie zmieni. Z czasem, jak widać się zmieniło. Tak serio bierzecie pod uwagę, że kochanek autorki kocha żonę, bo autorce to powiedział. I to wystarcza, żeby ciągle jej mówić, że tak właśnie jest. Jednocześnie, te same słowa kierowane do autorki - są nieprawdziwe, są niczym i zasługują tylko na śmiech. Czyli - powiedział, ze kocha żonę, znaczy, kocha i nie zostawi. Powiedział, że kocha kochankę - bzdury, nie kocha. A różne rzeczy za tym "kocham" mogą się kryć i w stosunku do żony i do kochanki. Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2013-06-01 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() gdzie napisałam, że traktuję wszystkich facetów jako kłamców i łajdaków nastawionych na seks? teoretycznie powinnam wybaczyć, bo lat masz 28, wiec testu gimnazjalnego chyba nie pisałaś, to i czytanie ze zrozumieniem może nastręczać problemów. napisałam, że dla mnie facet, który swoim zachowaniem, słówkami i czynami prezentuje coś, co się całości nie trzyma, nie zyskuje mojego zaufania i wiarygodności, no jest do odstrzału ![]() ![]() poza tym, uważasz, że żenujący jest światopogląd, że faceta z obrączką na palcu czy faceta w związku w ogóle, się nie tyka? ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez overmind Czas edycji: 2013-06-01 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Tak serio bierzecie pod uwagę, że kochanek autorki kocha żonę, bo autorce to powiedział. I to wystarcza, żeby ciągle jej mówić, że tak właśnie jest. Jednocześnie, te same słowa kierowane do autorki - są nieprawdziwe, są niczym i zasługują tylko na śmiech. Czyli - powiedział, ze kocha żonę, znaczy, kocha i nie zostawi. Powiedział, że kocha kochankę - bzdury, nie kocha.
A różne rzeczy za tym "kocham" mogą się kryć i w stosunku do żony i do kochanki. Zakładając, że mówi prawdę i tylko prawdę również nie widzę powodu, dla którego miałby zostawić żonę.Skoro twierdzi, że kocha i jedną, i drugą to dlaczego miałby wybrać drugą?W momencie odejścia od żony zostanie mu tylko jedna kochana kobieta. Oszukując żonę będzie miał dwie ukochane, bo nie wierzę, że kochanka odejdzie. Kocha, więc będzie trwała długo. Edytowane przez Iska00 Czas edycji: 2013-06-01 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie czarujmy się: łatwiej "wyjąć" żonatego faceta z "firmy rodzina", gdy ma on 50+ lat (czyli: łabędzi śpiew nim starość zapuka, a prostata dokuczać zacznie) , dorosłe dzieci i żonę, której nie kocha; niż gdy facet jest młody, małżeństwo trwa 6 lat, jest małe dziecko, które pewnie facet kocha. Pomijam, że dziewczyna też o własnym powitym dziecięciu wspomniała- czyli także od tej strony muszą być dobre relacje- a nie zapoznaje się własnego dziecka z kochankiem, z którym bzyka się 60 dni- także tę kwestię normalna kobieta weźmie pod uwagę: jak przyjmie moje dziecko, jak moje dziecko jego przyjmie. Ty dzieci nie masz- więc także jeden z problemów odpada. Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-06-01 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |||
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() Co do tych kłamców.. nawet nie wiesz ilu facetów prowadzi podwójne życie i partnerki latami o tym nie wiedzą ![]() Edytowane przez GrumpyCat Czas edycji: 2013-06-01 o 13:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Zadomowienie
|
Tak z ciekawości. Weekendy ma zarezerwowane dla rodzinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
faceci z podwójnym życiem obrzydzają mnie jak kleszcz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przerost lekki ego tu widzę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Naczelna Nastolatka
|
skoro ten facet tak autorkę kocha i jest ona pod jakimś względami lepsza od małżonki to cóż stoi na przeszkodzie żeby żonkę o swoich uczuciach powiadomił i z tobą autorko legalnie zaczął się spotykać?
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
codziennie udaje kochającego męża i ojca .gra tak dobrze,że powinien dostać nominację do oskara ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- jest gorsza,bo jest tylko dodatkiem.namiastką |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Naczelna Nastolatka
|
ale ja próbuję dziwnymi zakrętami logiki autorki podążyć, dlatego pytanie o to co stoi na przeszkodzie zadałam
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Naczelna Nastolatka
|
salix
![]()
![]() |
#890 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
są ponoć dwie kategorie kobiet-te,które che się mieć i te,z którymi chce się być. trudno jest znaleźć dwa w jednym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Naczelna Nastolatka
|
Tmargo ty nie rozumiesz o co pytam-nie pytam o rzeczywistość tylko o to jak autorka wytłumaczy ten brak misiowego zdecydowania. Salix za to mnie po prostu rozgryzła, nie mogę wręcz z zazdrości wytrzymać, trzęsie mnie i żółć mi oczy zalewa. Tak, tak.
![]()
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
Kochane, życzliwe koleżanki- muszę z radością poinformować, że właśnie do mnie zadzwonił, że powiedział o nas żonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Rozeznanie
|
W końcu! Mam nadzieję, że szybko wystawi go za drzwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Sam wyszedł, właśnie jedzie do mnie teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
Miałam na myśli wyprowadzkę, a nie wyjście.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
No nic teraz tylko czekać aż pojawi ci się pierwsza zmarszczka i będziesz na miejscu jego żonki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
mianowicie powiedział jej i zwiał do ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.