|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Witam nowe dziewczyny
![]() pffe- trzymam mocno kciuki za rozmowę ! ![]() w sumie to jestem w podobnej sytuacji, bo od jakiegoś miesiąca się sypie między nami, czasem czuję, że ja tylko walczę o to, żeby ten związek się trzymał.. I dopiero dzisiaj był początek takiej szczerej, prawdziwej rozmowy, ale to nie koniec.. kurde takie rozmowy są trudne, bo za szybko zaczynają kierować nami emocje.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zadomowienie
|
Jeżuszmaria, ominęło mnie opijanie mojego 1000 :c
#873 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Jeden jest:beer:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#874 |
BAN stały
|
iii...stchórzyłam. zapytał o czym chciałam pogadać a ja powiedziałam, że nieważne i tyle. jak zasnął to buchnęłam płaczem i jak go chciałam obudzić to powiedział, że nie wie co mi jest i poszedł spać dalej. teraz muszę się pozbierać i iść na pobranie krwi, chyba nie wrócę do domu, tylko od razu na 13 pojadę do pracy i powiem mu, żeby po mnie nie przyjeżdżał wieczorem. nie wytrzymam tego wszystkiego. to chyba koniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Raczkowanie
|
pffe nie poddawaj się, dopóki nie porozmawiasz
![]() ![]() MalaWredna ![]() ![]() Ja spadam znowu na szkolenie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
pffe, koniecznie z nim pogadaj, nie uciekaj od tego bo to niczego nie zalatwi!
ale sobie pospalam.. ale z pokoju nie wychodze, w kuchni jest swiniak a mnie to obrzydza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Pffe spróbuj z nim pogadać, zawsze da się coś naprawic, tylko musicie oboje chcieć
#878 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Hej kochane Zazdrośnice
![]() Trochę mnie nie było, bo ta pieprzona @ i ogółem popadłam w wir roboty i nawet nie miałam kiedy wejść! ale teraz trochę poczytałam, jeszcze mi trochę zostało. Teraz się ogarniam, sprzatam i jadę do Tżta jak skończy prace. Jak tam u Was? ![]() Planuje któraś z Was zmienić coś w wyglądzie? Włosy, pazurki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Mala a nie włączy mu się automatycznie?
Jeśli nie to , na pewno sa jakieś kody w internecie ![]()
![]() |
#880 |
BAN stały
|
no spróbuję się zebrać w sobie.
może wieczorem bo teraz idę do pracy niedługo a TŻ odsypia nocną zmianę. |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pffe musisz z nim porozmawiać, bo z czasem będzie tylko gorzej, a takie niedopowiedzenia to chyba jedna z najgorszych rzeczy jaka może się pojawić w związku.. ja dzisiaj znowu na 14 do pracy, mam nadzieję że jutro szef da wolne ![]()
![]() |
#883 |
BAN stały
|
ja dzisiaj na 13 a jutro na 8 do pracy :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj się widzę z Tż, ponoć wyzdrowiał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja dzisiaj widzę się z koleżankami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
A niech tylko przyjedzie i zacznie marudzić to nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
a przy czym pracujesz, co robisz?
![]()
#888 |
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam
![]() Niektórzy ludzie mają nieźle w głowach ![]()
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#890 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym - wybacz, ale to będzie moje osobiste zdanie - wydaje mi się, że przesadzasz. Wciąż mówisz, że widzisz miłość w oczach swojego TŻ, że się kochacie. Więc skąd ta pewność, że zaraz Cię zdradzi? W OGÓLE mu nie ufasz... Mnie na miejscu Twojego TŻ już dawno by szlag trafił, gdy na 2 dni po rozmowie na ten temat znów zaczynasz mieć chore jazdy ![]() Wybaczcie, ale czasem uważam, że w takich sytuacjach bardziej przydatny jest kop w ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2013-07-17 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
aska wybaczam
![]() ![]()
![]() |
#892 |
Konto usunięte
|
Dzięki, już mi lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41833503]Matko, chyba normalnie będę niemiła
![]() ![]() Poza tym - wybacz, ale to będzie moje osobiste zdanie - wydaje mi się, że przesadzasz. Wciąż mówisz, że widzisz miłość w oczach swojego TŻ, że się kochacie. Więc skąd ta pewność, że zaraz Cię zdradzi? W OGÓLE mu nie ufasz... Mnie na miejscu Twojego TŻ już dawno by szlag trafił, gdy na 2 dni po rozmowie na ten temat znów zaczynasz mieć chore jazdy ![]() Wybaczcie, ale czasem uważam, że w takich sytuacjach bardziej przydatny jest kop w ![]() Dokładnie, zgadzam się z tobą całkowicie, a zaufanie jest moim zdaniem najważniejsze w związku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#894 | |
Zakorzenienie
|
[1=8ffe7f6f9a74453efbc496d 3c34d755c4c5ba14f;4183044 7]Hej kochane Zazdrośnice
![]() Trochę mnie nie było, bo ta pieprzona @ i ogółem popadłam w wir roboty i nawet nie miałam kiedy wejść! ale teraz trochę poczytałam, jeszcze mi trochę zostało. Teraz się ogarniam, sprzatam i jadę do Tżta jak skończy prace. Jak tam u Was? ![]() Planuje któraś z Was zmienić coś w wyglądzie? Włosy, pazurki ?[/QUOTE] ja bym chciała rozjaśnic włosy ale z drugiej strony chcę je mieć ładne i zadbane no i chyba nic z nimi nie zrobię ![]() a ja to bym poszła do jakiejś pracy ![]() Cytat:
to sobie teraz przepłacą haha ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41833503]Matko, chyba normalnie będę niemiła ![]() ![]() Poza tym - wybacz, ale to będzie moje osobiste zdanie - wydaje mi się, że przesadzasz. Wciąż mówisz, że widzisz miłość w oczach swojego TŻ, że się kochacie. Więc skąd ta pewność, że zaraz Cię zdradzi? W OGÓLE mu nie ufasz... Mnie na miejscu Twojego TŻ już dawno by szlag trafił, gdy na 2 dni po rozmowie na ten temat znów zaczynasz mieć chore jazdy ![]() Wybaczcie, ale czasem uważam, że w takich sytuacjach bardziej przydatny jest kop w ![]() Jest w tym sporo racji. Musisz wziąć się w garść ![]() zadumałam się trochę nt swojego byłego niedoszłego ![]() ![]() A ja miałam się spotkać z kumpelą, ale pojechała na zakupy, to jadę do TŻ na jakieś piwo małe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2013-07-17 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Weszłam na wizaż, bo siedziałam przy szafie sporo czasu i stwierdziłam, że nie mam w co się ubrać więc pewnie 10 minut przed przyjazdem Tżta będę latać jak szalona po mieszkaniu i się przebierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41834340]Taaa.. Z tego co wiem to wniebowstąpił jakieś 2 tysiące lat temu.
![]() Reinkarnacja ![]()
![]() |
#898 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
Nie zachowuj się szczeniacko, jak niedojrzała nastolatka (a niektóre są dojrzałe).. Cytat:
![]() Oj tam, jakie szkolenie? Cytat:
Cytat:
![]() Damy mu baty. Zaatakujesz go, z pejczem w ręku ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41833503]Matko, chyba normalnie będę niemiła ![]() ![]() Poza tym - wybacz, ale to będzie moje osobiste zdanie - wydaje mi się, że przesadzasz. Wciąż mówisz, że widzisz miłość w oczach swojego TŻ, że się kochacie. Więc skąd ta pewność, że zaraz Cię zdradzi? W OGÓLE mu nie ufasz... Mnie na miejscu Twojego TŻ już dawno by szlag trafił, gdy na 2 dni po rozmowie na ten temat znów zaczynasz mieć chore jazdy ![]() Jestem tego samego zdania. No, dobrze powiedziane.
![]() |
#899 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#900 | ||
Zakorzenienie
|
Dopiero wróciłam do siebie po pobycie w domu i padam na twarz :<<
Cytat:
A nikt inny nie poprosił go o rozpisywanie treningów. Powiedziałam mu dosłownie, ale przecież go nie zmuszę żeby przestał z nią się widywać. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41819008]A on coś od niej dostaje w zamian za te treningi? Jeśli tak, to w zasadzie jest jego praca, a klientek w pracy się nie wybiera. Jeśli nie, to chyba "prosiłabym go dobitnie" ![]() Chociaż sama twierdzisz, że on na nią nie leci i uważa za pustą laskę, więc może nie ma się czego bać? ![]() Dostaje od niej pieniążki za to ![]() Rozmawiałam z mamą i się uspokoiłam... Mama mi powiedziała, że akurat ja nie muszę się bać, bo on nigdy nie dawał mi powodów do zazdrości, i nie mogę mu zabraniać rozwoju. W sumie, gdyby on mi powiedział że zabrania mi udzielać korepetycji chłopakom (w końcu spędzamy razem godzinę sam na sam) to bym go wyśmiała.Wiem że mama ma rację, i wiem że w kwestii wierności mogę mu ufać. Ale po prostu czasem jestem tak strasznie narwana. Ale mimo wszystko nie cierpię tej laski! ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41833503]Matko, chyba normalnie będę niemiła ![]() ![]() Poza tym - wybacz, ale to będzie moje osobiste zdanie - wydaje mi się, że przesadzasz. Wciąż mówisz, że widzisz miłość w oczach swojego TŻ, że się kochacie. Więc skąd ta pewność, że zaraz Cię zdradzi? W OGÓLE mu nie ufasz... Mnie na miejscu Twojego TŻ już dawno by szlag trafił, gdy na 2 dni po rozmowie na ten temat znów zaczynasz mieć chore jazdy ![]() Wybaczcie, ale czasem uważam, że w takich sytuacjach bardziej przydatny jest kop w ![]() Nadrobiłam trochę, zapoznałam się z tą sytuacją i zgadzam się z każdym słowem. Co jak co, ale po sześciu latach związku to już powinno się umieć ze sobą rozmawiać nie mówiąc nawet o zaufaniu. Szczerze mówiąc, czytając pierwszy post Pffe miałam wrażenie że widzę siebie sprzed dwóch i pół roku. Też denerwowała mnie chociażby rozmowa z koleżanką, czy to że TŻ o którejś z nich mówi. Robiłam dzikie akcje. Ale taka zazdrość jest chora, i da się z tym walczyć. Ja to zrobiłam, bo w przeciwnym razie wykończyłabym się psychicznie, i zrujnowałabym fajny związek :< ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() Kiedyś był na intymnie wątek o parze która uprawiała seks tylko w lesie ![]()
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2013-07-17 o 19:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.