|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9031 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Minu ma ponad 2, ale on powodów do płaczu to ma miliony, jest rozpieszczony to fakt i jak mu sie czegos nie da, albo uderzy sie, albo upadnie, albo jest glodny, albo ma zły humor to się zanosi... on tak bez powodu to nie... zawsze jest jakiś bodziec |
|
|
|
|
#9032 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę dołączyć do odliczanki
mam termin - 9 maja |
|
|
|
#9033 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hehe a propo czemu TZ piszecie wszystkie co to znaczy? ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Gratuluję
|
|
|
|
|
#9034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja corcia tez mi sie zaniosla jak byla mniejsza i stracila przytomnosc poprostu zrobila sie sina nie wiedzielismy co mamy robic ... teraz juz wiem nic innego jak mocno dmuchnac prosto w buzie to jest najlepszy sposob .Teraz moja trzecia cora tez sie zanosi nic na nia nie dziala jak wlasnie dmuchniecie w buzke . Daja nam popalic te robaczki
|
|
|
|
|
#9035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i raczej już tak zostanie ale i tak je kocham ![]() Mune 3mam kciuki
|
|
#9036 |
|
Raczkowanie
|
Mune trzymam jutro kciukaski. Wracaj do Nas szybciutko. Buziolki.
Ja postanowiłam odpuścić panu z pupcią i zapodałam sobie w sobotę i dziś Tamilee - chcę mieć takie pośladki. Zestawik 2*15 min. Ledwo dziś mogę chodzić i do tego orbitrek 90 min. Ciekawe jak jutro wstanę.
|
|
#9037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
2 x15min hihi to ja za jakiś miesiąc może Dziś było już z panem 8 min Postanowiłam, że najpierw pan potem forum
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#9038 |
|
Raczkowanie
|
Dajcie jeszcze raz linki z tymi cwiczonkami
moze i ja cos porobie
|
|
|
|
#9039 |
|
Raczkowanie
|
aaaa w koncu widze ze ktos ma taka wyjsciowke jak ja
)bo myslam ze mnie tu zlinczuja ze chce moj B rozbudowac zaczelam watpic jak mi wsyztkie napisaly ze jakby takie mialy jak ja to by nie robily..ale wydaje mi sie ze kazdy tak mowi jak ma cos swoje zawsez mu nie pasuje to jak z wlosami jak ktos ma proste chcilaby krecone i na odwrot..wiec jakby mialy moje to chcilayby inne )ktoras z was napisala ze potem po implantach mowi sie moglam wziasc wieksze te sa male bo sie przyzwyczja ja tez sie przyzwyczailam i wydaje mi sie z ekmoje z natury sa male ... buziak86 ciesze sie ze nie ejstem sama )
|
|
|
|
#9040 |
|
Rozeznanie
|
...no ten chlebek to mi tak pachnie,ze wezmę się za pieczenie rownież
|
|
|
|
#9041 |
|
Zadomowienie
|
|
#9042 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a gdzie Wy te swoje zdjęcia oglądacie ja tu nie widzę żadnych galerii :-(
|
|
|
|
#9043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeśli ujmą dla profesora jest mieć asystentów to przepraszam, i nic nie rozumię Kończe dyskusję z Tobą bo doszukujesz się czegoś czego nie ma w moich wypowiedziach . Jeśli włączasz się do dyskusji musisz się liczyć z tym , że ktoś będzie chciał z Tobą dyskutować . Pozdrawiam i szczerze życzę wszystkiego dobrego Mya sama dobrze wiesz, ze twoja wypowiedz byla sarkastyczna. Nie doszukuje sie niczego w twoich wypowiedziach po prostu czytam ze zrozumieniem. Nie zamierzalam sie klocic i i bralam udzial w dyskusji lecz twoje wypowiedzi w stosunku do mnie byly wysmiewajace, i skoro ja to tak odebralam widocznie tak bylo. Nie watpie ,ze jestes tu dluzej, masz wiecej przyjaciolek i wiele przeszlas ( swoja droga ten lekarz, skoro umiescil ci tak te implanty musial byc wyjatkowym konowalem) i z calym szacunkiem dla twoich doswiadczen lecz przegielas z niektorymi tekstami do mnie, bez wzgledu na to co sadza inne osoby sama o tym dobrze wiesz. Ja zakopuje topor wojenny, nie wiedzialam ze informacje ktore zamieszcze wywolaja taki chaos.. |
|
|
|
|
#9044 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9045 |
|
Zadomowienie
|
Żaden problem
![]() TŻ- towarzysz życia Proszę bardzo tu są linki: pośladki: http://www.youtube.com/watch?v=2teK0EV0k-w brzuszek: http://www.youtube.com/watch?v=leYgz...eature=related
|
#9046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam Was wszystkie w niedzielny wieczór powodzenia Mune jutro - trzymaj się dzielnie
|
|
#9047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha mam tak samo najpierw cwiczonka a potem forum bo jak sie zasiedze to hohoo
|
|
#9049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powysyłaj zaproszonka i jak dziewczynki przyjmą to możesz już oglądać do woli![]()
|
|
#9050 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciwszy wymasowana, wybasenowana i odprężona całuje Was wszystkie moje lalunie
![]() straszne mam zalegości i przyjdzie mi to pół dnia nadrabiać ![]() Princess masz bardzo małą wiedzę na temat implantacji więc zostaw swoje teorie dla siebie, ja miałam piersi obwisłe a mam pod mięsień i okrągłe, Mya napewno nie chciała Cie urazić ale ona ze swoją wiedzą pewnie niejednego lekarza by zagięła i jak ktoś bzdury pisze to milczeć nie będzie
|
|
#9051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hihi, ehh a nadrabiania jest trochę. Ja raz na chwilkę zniknęłam i dwie strony doszły w tym czasie Ehh ja z moja mamą któregoś dnia też do SPA się wybieram, bo dostała pod choinkę voucher dla dwóch osób, tylko czas trzeba na to znaleźć![]() P.S. Dobranoc dziewczyny
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-05 o 00:17 |
|
|
|
|
#9052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale opowiadaj, opowiadaj- jak masaże? były dzióry w stole na cycuchy Może focie jakies masz dla nas ![]() My grzeczne byłyśmy bardzo, chlebek piekłyśmy, siemie mieszałyśmy no i pupy ćwiczyłyśmy z takim fajnym panem Ja już dziś mykam bo rano do pracki muszę ojej, jutro poniedziałek ![]() Buziaki ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
Buziaki, dobrej nocki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#9053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poczytaj moje wczesniejsze posty mam takie samo zdanie jak tu napisalas,podkreslalam kazdy lekarz to inna szkola,nikogo nie przekonywalam do niczego, pisalam ze czytalam o tym. Dlatego nie zrozumialam dlaczego wzniosl sie taki protest ze ja nie mam racji skoro nie nie chodzilo o przyznanie jaka metoda jest lepsza. Ja tez jestem tu nowa i nie oczekiwalam atakow po tym jak podzielilam sie informacjami. Mya nie doczytala w moich postach ze przy piersiach opadajacych ( np po ciazy) umieszczanie implantu pod miesniem moze spowodowac double bubble,bo implant zostanie trzymany przez miesien a opadnie sama piers i ze zasada jest ze umieszcza sie implant pod gruczol kobietom ktore juz karmily ale wcale to nie oznacza ze tylko wtedy stosuje sie ta metode bo kazda pacjentka to osobny przypadek.I ze sa i plusy i minusy obydwu metod.
|
|
|
|
|
#9054 |
|
Wtajemniczenie
|
Princess ja to myślę, że Ty trochę za późno się wzięłaś za zgłębianie wiedzy, zdecydowanie trzeba to było zrobić przed operacją zamiast ślepo zawierzać lekarzowi. to forum nie jest jedynym gdzie porusza się cyckowe tematy i uwierz mi, że dziewczyny jak ognia boją się implantacji pod gruczoł a te co już mają tak włożone wymieniają je na pod mięsień i większość lekarzy również nie bierze jej pod uwagę, prócz naprawde szczególnych przypadków.
Naprawde z całego serca życze Ci zadowolenia, długiego zadowolenia z Twoich piersi być może u Ciebie było to trafne rozwiązanie niestety nie dajesz nam tego ocenić.
|
|
#9055 |
|
Zadomowienie
|
Jooasi
Ty juz wycackana wypoczęta naładowana. ZAZADRASZCZAM![]() ja mam tri actiona i chyba pojdę jutro na silkę... u mnie to dziwna sprawa bo kurde, prawie "mam chłopaka" i nie wiem jak mam sie z tego wymiksować. Bo ja to chyba jednak jestem samotny żagiel ![]() ![]() RUSKA OF COURSE ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- tylko ja pupy nie ćwiczyłam na forum;( ;( Obijałam się i filmy ogladałam.
|
#9056 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny wstawiłam moją wyjściówkę... W życiu bym nie powiedziała, że kiedyś pokażę moje cycki, ale jakoś już tak się Was nie wstydzę... Powiedzcie co myślicie i jakie by implanty mi pasowały i w ogóle wsio
I proszę się nie śmiac |
|
|
|
#9057 |
|
Zadomowienie
|
POWODZENIA! TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() Ise 06.03 - JUTRO![]() IsaDorra 07.03 - 3![]() izzi42 02.04 - 27![]() sherry.b 18.04 - 43![]() ania1919 27.04 - 52![]() MILENKA2012 09.05 - 64![]() kicia_nh 11.07 - 127![]() Olivkaa200 12.07 - 128![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Princess możliwe, ale tu tyle postów się przewija, że nie sposób wszystkiego zapamiętać Hihi i zważając uwagę na to wszystko co zostało napisane uważam, że nie ma sensu się sprzeczać i dalej ciągnąć ten temat. Wszystko ma swoje plusy i munisy. Prawda też jest taka, że teoria to jedno a w praktyce to często bywa zupełnie inaczej![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Ilove jak ja Cię proszę naprawdę nie ma z czego się śmiać![]() Heheh
|
#9058 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Postanowiłam kupić jakieś płytki do nauki angielskiego, będę pedałować i uczyć się. Tylko ciekawe, czy mi się uda, bo zwykle mam 100 pomysłów na minutę, a z realizacją już gorzej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mune, kciuki trzymam, to już tuż, tuż
|
||||
|
|
|
#9059 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wszystkim
![]() Jooasi witaj Rozmiar mam M na gore, bo sie ladnie rozciaga i S na dole![]() A brodawke faktycznie smerfik wyssal Milego dnia MUNE trzymaj sie dzielnie dzisiaj
|
#9060 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() No i wstepnie to najprawdopodobniej druga polowa kwietnia dr. ma wolne terminy (juz sie boje ()a co do wkladek to dowiem sie 23 marca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

2 x15min

moze i ja cos porobie

.

Bo ja to chyba jednak jestem samotny żagiel 

Ise 06.03 - JUTRO
naprawdę nie ma z czego się śmiać
Rozmiar mam M na gore, bo sie ladnie rozciaga i S na dole