|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Dawaj
![]() Pepea, dzięki za wsparcie! Desireless, i Tobie! no, jestem na diecie, jestem.. wprawdzie nie zadnej tam 'strickte' (jak planowalam - np. ONZ - ale to ze wzgledu na to, ze w pracy nieraz jest takie zamieszanie, ze nie daje rady z godzinami posilkow, wiec jem sobie jakas tam pelnoziarnista, potem moze jablko lub banana a po powrocie do domu kolo 17 jakis lekki obiadek-- miesko/rybka z wazyami. Na kolacje ok. 19 serek, jogurt, lub warzywo). czasem kiwi - bo fajnie rano przeczyszcza ![]() Ale podstawowych zasad sie trzymam, zero pustych wegli-chleba, ziemniakow itp, cukier... hmm.. lyzeczka do kawy musi byc! bez kawy nie daje rady zyc rano ![]() Wlasnie, dziewczyny, co w tym calym odchudzaniu bylo/jest dla Was najtrudniejsze?? Ja mialam na poczatku strasznie problemy z nie jedzeniem po tej 19 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
misialinana, próbowałaś słodzikia zamiast cukru?
ja wiem że zuo, chemia, toksyczne... ![]() PS jeśli wolisz b. naturalne to jeszcze ksylitol i stevia w odchudzaniu najtrudniejsze u mnie bylo wziąć się za siebie. zrozumieć wreszcie, czego chce niestety nadal zdażają się chwile kryzysu... Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-12 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Dla mnie najtrudniejsze jest czasami zmobilizowanie sie do cwiczen chodz bardzo je lubie... no i brak mi pierozkow i jedzenia tego co mi sie chce a nie obmyslania dietetycznych przysmakow... wody pije pod dostatkiem, najwiecej jak cwicze...
Pierozki ruskie wracajcie!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
#904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to ja też chcę zobaczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
Mysle, ze na ta kartke to moze wiersz napisac.... mam 2 do wyboru
Jonasz Kofta Co to jest miłość Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać W śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chce cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu lub Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp,otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością.
#906 |
Zakorzenienie
|
miiilenka - a może Gałczyńskiego Rozmowę liryczną ? Znam ten wiersz na pamięć
![]() - Powiedz mi jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. Aaaaaalbo.! Może sama coś napiszesz, od siebie.? Pisałam kiedyś wiersze, mam ich duuużo, duuuużo. Warto spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
Wy to nie dajecie odetchnąć Mamusi. Zostawić was na noc i popołudnie same,a od razu wariujecie z pisaniem. Aj wy moje dzieci... Mamcia i tak was kocha i te nowo przybyłe też.
Dziś już padam... W pracy się naganiałam,po pracy też i w domu również czeka mnie robota(naczynia,ubrania,p ościel,pierdoły) Przez dwie godziny może się wyrobię i pójdę na dwie godzinki spać. Co do walentynek to będą moje 19 samotne i pewnie w tym roku będzie rozpacz po ostatniej i zarazem jedynej pierwszej prawdziwej miłości. Po tłuściucho trzymam dietkę i mi się skończył @ więc woda zbędna ze mnie zejdzie i za jakiś tydzień kontrola wagi no chyba,że ciekawość mnie zeżre. ![]()
#908 |
Raczkowanie
|
nie moge jakos wrocic na dobra droge w odchudzaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
idz przed lustro i popatrz na siebie i na to co do tej pory udalo ci sie osiagnac i pomysl czy chcesz to zmarnowac?
#910 |
Raczkowanie
|
a co ja osiągnełam? w sumie nic....
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- do poludnia czuje sie super a potem nie moge odejsc od lodowki ![]() ale jutro to mi chyba przejdzie bo moja wielka dawna milosc ma jutro swoj bal. i ja powinnam z nim tam byc. gdybysmy... ale dobrze ze nie jestem to w zadna kiecke bym sie nie zmiescila.. ![]() ![]() Edytowane przez Kradziejka Czas edycji: 2010-02-12 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
Szalejecie dziewczyny dzisiaj z tym pisaniem, ledwo nadążyłam z czytaniem.i tak jakoś troszkę romantyczniej się zrobiło........
Dziś jestem już padnieta, więc dużo nie popiszę. mysiunia w tej chwili mam tylko tą jedną fotkę na nk, ale wstawie coś niebawem to dam znać. Witam nowe wojowniczki selesta i domi i powodzenia dziewczyny.Na pewno dacie rade. No moja dietka dzisiaj, wczoraj zreszta tez została zachwiana.Wczoraj wiadomo, dziś natomist długi wyjazd i stresujacy nadzwyczaj dzień dały o sobie znak, o 8ej zamiat kolacji zjadłam.....pączka(jeszcz e od wczoraj) ale pocieszam się tym, ze czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal....bo TŻ zjadł już ostatniego...ufff ale ide jeszcze za kare na rowerek i brzuszk(co najmniej 50). Idę więc odpokutować.......... |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
Buuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#913 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
miiilenka latwiej powiedziec gorzej zrobic, gdyby takie latwe to bylo to by ne bylo samotnych kobiet. Poza tym stara juz jestem :| A z reszta nie chce o tym gadac.
#915 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry moje kochane
![]() Czy mogę się do Was przyłączyć? stać się częścią Waszej małej społeczności ? z tego co czytam to widzę że jesteście bardzo zgrane. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie na swoje łono ![]() A więc od początku Jestem Karolina i mam wielkie postanowienie żeby do końca roku mieścić się w rozmiar 40. Nosiłam 42 ale widzę że coraz częściej muszę wybierać małe 44. Jak tylko stałam się nastolatką miałam rozmiar 40/42 ale po ciąży ( jestem samotną młodą mamą, mam 19 lat ) strasznie przytyłam. Będąc jeszce w ciązy schudłam z natłoku emocji , a po urodzeniu w przeciągu roku przytyłam 10 kg, po 2 latach ważę już niestety około 74 kg. Nie wiem dokładnie bo nie mam wagi w domu, tak więc: Obecna - około 75 kg Do końca roku - 65 kg Wzrost - 164 bardzo źle się ze sobą czuje. mam przez to zaniżone poczucie wartości, a wiem że powinnam cenić siebie taką jaką jestem. Wesprzecie mnie ? ![]() Od jutra zaczynam zdrowy tryb życia : 1. szklanka wody rano naczczo, najlepiej z cytryną. 2. Zdrowe śniadanie 3. 5 posiłków dziennie 4 duuuużo duuuuużo wody, ograniczyć herbatę. 5. ćwiczenia 6. brak słodyczy, alkoholu, gazowanego. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja co roku tak się czułam, jak widziałam te wszystkie pary, to mi się chciało ![]() Dopiero w zeszłym roku po raz pierwszy miałam je z kim obchodzić i doszłam do wniosku, że te całe walentynki do niczego nie są potrzebne, chyba jestem jakaś inna i mój Tż też, bo dla nas to normalny dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Witamy witamy.!
![]() Ja dzisiaj się masowałam, kremowałam, smarowałam, jadłam białko i rybeczkę.! Teraz, już wykąpana i pachnąca, siedzę przed telewizorem, oglądam Zabójczą Broń 4 po raz 183847482239474 i piję czerwoną herbatkę. Niestety nie pojadę powalentynkować, gdyż przyjaciółka się rozchorowała i nie może jechać. Chociaż ja osobiście nie przywiązuję wagi do świąt typu Walentynki, Dzień Dziecka, Kobiet, urodziny, czy imieniny. Nie obchodzę takich świąt - uważam, że każdy dzień jest dobry po to, by można było komuś zrobić miłą niespodziankę w postaci symbolicznego prezentu ![]() ![]() Mam pomysł. Może każda z Was napisze, czym się zajmuje, studiuje czy pracuje, coś o sobie może, jakieś hobby, muzykę ulubioną. Byśmy się lepiej poznały i wtedy nasze wspólne wsparcie będzie silniejsze. Co Wy na to? ![]() Edytowane przez tak Czas edycji: 2010-02-12 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam pomysł na coś innego ![]() We wtorki i czwartki na kanale Zone Club oglądam "klan byłych grubasek"- grupa przyjaciółek zaczyna się wspólnie odchudzać i mają także spotkania z terapeutą, na których dochodzą do tego dlaczego utyły, jak się z tym czują itp. I tak sobie pomyślałam, że dobrze by było, żebyśmy my się zastanowiły dlaczego mamy nadprogramowe kilogram, skąd się wzięły, co było ich przyczyną? Aspekt psychologiczny w odchudzaniu jest bardzo ważny, przynajmniej tak mi się wydaje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się że wszystko co pomoże w odchudzaniu, a nawet w postanowieniu będzie dobre.
U mnie zaczęło się przez zaniedbanie i jedzenie, jedzenie , jedzenie - chrupanie pomiedzy posiłkami, mało ruchu i coo ważniejsze brak czasu dla siebie. Całkowicie pochłonęła mnie opieka nad dzieckiem, a teraz ledwo na siebie patrze. Wydaje mi sie ze zajadałam swoje problemy.. okropne ale prawdziwe Mysiunia tez czasem to oglądam, zawsze motywują mnie do pracy takie progarmy
#920 |
Rozeznanie
|
Witaj, Zielonooka, jasne,ze cie przyjmiemy!! W naszym wcale nie malym gronie
![]() Kradziejko! Sprobuj sie nam poddac ![]() Gdzies slyszalam fajna rade, ze jesli dopiero zaczynasz diete to najlatwiej stopniowo zmieniac nawyki. mozna zaczac od mniejszych porcji, potem od wyeliminowania (stopniowo) masla, bialego chleba, ziemniakow itp. tak samo od stopniowego zmniejszania ilosci cukru w herbacie itd. Wtedy dzien po dniu przyzwyczajamy sie i nabieramy nowych nawykow. Bo jak sie zrobi wszystko na raz - i cwiczenia i dieta to rzeczywiscie mozna nie wyrobic! Moze warto przeznaczyc ten tydzien, dwa na 'przestawienie sie' niz wystartowac na maksa i pasc po trzech tygodnaich. do lata daleko ![]() Domi, myslalam o slodziku, ale moj facet mi to wybil z glowy. nasluchalam sie jakie to niezdrowe. wole sobie odpuscic, niz codziennie od niego sluchac, ze sie truje. Ale ograniczam juz cukier do plaskiej lyzeczki na wielki kubek kawy (raz dziennie i tylko rano!) i mysle, ze do konca przyszlego tygodnia uda mi sie go calkowicie wyeliminowac z codziennej diety ![]() ![]() Desireless,dostalas moja PM? bo mam w 0 wyslanych.. a odpisalam Ci na wiad. ze zdjeciem ![]() No to jeszcze powiem, ze ja dzis wypilam mala pepsi 30ml - ale to w nagrode, ze mi waga ruszyla w dol jednak ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-02-12 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
zielonooka witam
![]() Tez jestem zielonooka ![]() No to ja napisze o sobie jak zwykle pierwsza ![]() kocham wiosne, muzyke klasyczna i pierogi ruskie:P Muzyka jaka slucham jest rozna, jak juz napisalam od klasycznej po beyonce(moja milosc ![]() Uwielbiam sie smiac i wyglupiac. Lubie wieczorami poczytac dobra ksiazke jak np. przeminelo z wiatrem(POLECAM!!!), czy dziennik nimfomanki ![]() No mysle, ze narazie tyle starczy Ide spac, bo juz mozg mi sie gotuje od prawa karnego ![]() ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-02-12 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry! A to co?wszystkie jeszcze spia? wstawac i to JUZ! To ja sie ucze po nocach i wstaje a wy?:P
#923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zmykam sprzątać,bo wczoraj już mi się nie chciało. ![]()
![]() |
#924 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Dziś mój dzien ważenia więc przyszłam zdac raport ![]() ![]() ![]() Nie rezygnuję z diety, nadal będę z Wami, od dziś bardziej się pilnuję i bardziej ograniczam jedzonko ![]() Wczoraj kupiłam sobie świetną bluzkę, tylko że jest bardzo obcisła i wszystkie fałdki się odznaczają, trzeba się ich pozbyc ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Wtajemniczenie
|
Ja postanowiłam właśnie,że wreszcie spróbuje dukana,zobaczymy ile on jest wart.Tak więc nie zaczynam od jutra.
![]() ![]() ![]() Trzymać mocno kciuku żebym wytrwała z bezwzględnym stosowaniem się do tej diety,gdyż wtedy są efekty. Po @ i moich grzechach wróciłam do 86,5 ale nie łamie się i biorę się za nadrabianie.
#926 |
Raczkowanie
|
Witam kolejna osobke nowa
![]() ![]() Dzieki dziewczyny za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() Pysia probuj probuj ja tez sie nad ta dieta zastanawialam ale hmm no nie wiem w sumie za malo wiem o tej diecie wiec informuj co tam jesz i jak sie czujesz na niej. Ja jakos dostalam wczoraj zawrotow glowy :| nie wiem od czego :| ale nie sadze zeby od diety bo w koncu nie dosc ze witaminy pije to i jem prawda?:| ehh no nic.. ![]() ![]() A co do zaczynania diety to ile z Was zaczynalo w poniedzialek? Camila1983 no no moze podrzuc fotke mniej wiecej jaka bluzke sobie kupilas bedziemy Ciebie ganiac z ![]() ![]() ![]() misia wlasnie nic nie mam sprobuj jeszcze raz wyslac ![]() A tak apropo Wy sie tak nie nagradzajcie juz lepiej nagrody w postaci nie wiem blyszczyka niz jedzenia serio.. u mnie nagroda po tych 4 miechach dietowania to byly spodnie w mniejszym o wiele rozmiarze !! Wole nie ryzykowac z tymi jednak premiami w postaci jedzenia, bo bym chyba od razu przerzucila sie na swoje dawne nawyki. Zaczynacie myslec wlasnie ze po zjedzeniu nic Wam nie bedzie ze nadrobicie w brzuszkach czy innych cwiczeniach, ale dupa pozniej .. w ciagu tygodnia nawet dajecie sobie nagrode ze tak powiem nawet dwie. Jesli juz chcecie nagradzac sie to raz na 2 tygodnie albo nawet na miesiac i to w postaci jakiegos ciucha blyszczyka czy cieni do powiek ooo albo maseczki do twarzy. Serio w ten sposob lepiej sie nagradzac. po pierwsze nie jest to nagroda jedzeniowa co moze spowodowac wzrost wagi po drugie jak sobie dacie blyszczyk to wypiekniejecie na twarzy a nie zwiekszycie na tyleczku xD Przemyslcie to sobie. Bo czytajac to niektore z Was wlasnie nawet 2 "nagrody" zjadly w ciagu jednego tygodnia! Tak No dobry pomysl ja zajmuje sie obecnie poszerzaniem grona bezrobotnych chociaz po zrzuceniu paru kg to raczej wyszczuplilam xD zartuje hehe. Muzyka? rozna zalezy od nastroju, chwili, czy nawet checi zeby ja sluchac!! hehe mysiunia85g przez co przytylam ? sama dokladnie nie wiem ale podejrzewam, tzn kiedys jak bylam mala to oczywiscie bylam szczuplutka, to zaczelo sie od dziecinstwa juz wtedy mialam bardzo "dobrych" rodzicow ktorzy oczywiscie co chcialam slodkiego przewaznie to dostawalam bo to bylo im latwiej kupic niz jakas zabawke hehe "ot tak dziecku na odczepienie sie" pozniej oczywiscie przybylo mi kg ale nie przejmowalam sie bo nie wiedzialam czy to dobrze czy zle jakos to mi nie przeszkadzalo chociaz byly przeblyski ze cos chyba nie jest ok. Pozniej wiek dorastania to same wiecie hormonki itd do tego jeden z rodzicow "jestes jak 3-drzwiowa szafa wzielabys sie za siebie" hehe takie "motywacyjne" gadanie moze i chcial zmotywowac ale jakos sie nie udalo skoro zamiast sie odchudzac jadlam wiecej zeby zrobic na zlosc. No i tak wlasnie dorobilam sie pokaznego bagazu w postaci tluszczu na dupie. Tak wiec u mnie bardziej zlozona jest historia tycia. Dlatego takie chwile np kiedy mam dolka to wtedy rezygnuje zawsze tak bylo.. jakos ile razy stosowalam diety to patrze ze teraz dokladnie mam tak samo .. dlatego ze uwazam ze juz wystarczy sie odchudzac ze taka waga jest super ze bardzo dobrze wygladam a to gowno pradwa bo nadal dupa jest moze mniejsza ale jest!! Wogole kiedys jak pomyslalam o odchudzaniu to sie balam uwierzycie? balam sie wystajacych kosci na rekach lopatek itd ![]() ![]() Dzisiaj kolezanka chce wziazc mnie na disco ale nie wiem czy pojsc ehhh. jak myslicie?
#927 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będę czekać na twoje relację i może też zacznę ![]() No i taka postawa mi się podoba, brawa za nie poddawanie się ![]() A ja wczoraj późnym popołudniem miałam taką ochotę na papierosa, aż mnie ponosiło, ale nie zapaliłam, tylko że z tej złości zaczęłam jeść jak najęta,a w ręcz się obżerać ![]() Najtrudniej jest sobie wytłumaczyć, że nie trzeba zagłuszać jedzeniem chęci na papierosa, najgorsze że od rana znowu mi się chce palić, ale nie mam zamiaru już tego zajadać, bo to do niczego nie prowadzi chyba tylko do dodatkowych kg ![]() Moja matka już 6kg przytyła w ciągu 2 miesięcy odkąd nie pali, tylko ze ona jeszcze się mieści w prawidłowej wadze ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o ten strach przed schudnięciem, to się zgadzam, nawet też to przeżyłam parę lat temu i teraz znowu się tego boję, fakt dziwne to jest, ale nic na razie na to nie poradzimy. ![]() Ja się akurat nie nagradzam słodyczami, dla mnie największą nagrodą będzie to że się w spodnie w rozmiarze 40 zmieszczę, które mam w szafie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Ajj sama nie wiem jakos nie chce mi sie wogole wychodzic z domu. Nie wiem czy bym przestala myslec chyba ze upilabym sie do nieprzytomnosci :| i by musieli mnie wyciagac stamtad :| teraz sa ostatki i jeszcze dodatkowo przed jutrzejszym dniejm wiec hmmm za wesolo moze nie byc lepiej siedziec w domu i nie wylazic nigdzie.
Dokladnie dziwny jest ten strach ale moze dlatego on jest bo po prostu jestesmy hmm juz przyzwyczajone do tego tluszczyku i wizja tego ze bedziemy szczuple to tak jakos dziwnie wplywa bo i chcemy ale sie boimy i chyba wlasnie dlatego ja nie mysle o odchudzaniu w sensie takim ze obsesyjnie patrze ile cos ma kalorii itd wiem orientacyjnie, pewne zasady znam i sie do nich stosuje i tyle, a jak teraz tyle spadlo to po prostu jestem zadowolona ale boje sie jednak ze jak "moze" dojde do tej wagi jakiejs to hmm bede dalej stosowac diete bo bede sie bala przytyc ale to dobrze gorsze w tym jest to ze taka sama diete bede miala i zamiast trzymac wage bede dalej chudnac :| az sie wysusze do konca :| Tyle ze az tak na razie o tym nie mysle .. zyje dniem takim obecnym.
#929 |
Raczkowanie
|
misialinana jesteś kochana;** wszystkie jesteście kochane!! moj dolek mi chyba troche przeszedl. zawsze tak mam że najlepiej mi idzie jak odchudzam sie na zlosc komus
![]() ![]() ![]() zielonooka dlaczego ograniczyc herbate? az sie boje bo ja herbate pochlaniam litrami.. i tylko czerwona... nie znam sie na tym co pomaga jak i czemu a co szkodzi.. dlatego nie strasz mnie z moja ukochana herbatka... jak ona cos zle dziala to bede tylko wode chyba pic ![]() co do dzisiejszego dnia to wyspałam sie porządnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kradziejka Czas edycji: 2010-02-13 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Kradziejka no super
![]() ![]() ![]() ![]() A jednak wychodzę.. kolezanka ma dola wiec jej pomogę, ale spokojnie nie zdoluje jej bardziej wlasnie to jest dziwne bo jak ja mam dola i ktos jeszcze to wtedy hmm drugiej osobie pomagam jakos i dla mnie jest lzej, dziwne. Tak wiec jednak wychodzę zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze w porzadku.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.