![]() |
#901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
![]() ![]() wiem ze Ci nie do smiechu bylo ale smiesznie to wszystko opisalas ![]() a szanowny Was chociaz odwiedzil???? ![]() Cytat:
![]() powodzenia!!!!!!!! a co to za praca? Cytat:
biedni Ci ludzie... 2 lata temu bylam tam na wycieczce. wrocilam "chora"... boze, jaka tam bida to sie w glowie nie miesci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
Dzięki, już mi się z nerwów przewraca w żołądku.dokładnie dowiem się na rozmowie, ale praca w dziale technicznym miejskiego zakładu gospodarki komunalnej. zajmują się tam projektami odnośnie kanalizacji i wodociągów. Miałam w tym zakładzie 3 razy praktyki, i 2 tygodnie temu zaniosłam Cv co by nie zapomnieli o mnie i wczoraj babeczka dzwoniła, ze zapraszają na rozmowe
![]() a znajomi pukali się w czoło po co mi praktyki darmowe w wakacje ![]() Filip śpi już prawie 3 godziny bez pobudki, toż to szok w trampkach !
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 ![]() Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2014-03-01 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczepimy się, ale przez chorobę przesunęło się o prawie miesiąc, a w sumie tyle przynajmniej chciałam odwlec. My 11 albo 13 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już napisały dziewczyny, podejrzewano, że ujawnia autyzm. Cytat:
![]() Lady, nie chciałam Cię urazić tamtym komentarzem. Pisałam na szybko i się źle wysłowiłam. Chodziło mi tylko o to, że Piotruś jest tak "wymieszany", że nie widać ewidentnego podobieństwa do Ciebie albo tż. I miało raczej zabrzmieć, że do kogo z Was bardziej jest podobny. Przepraszam. ---------------------------- Przez ostatni tydzień zauważyłam, że drzemki się Poli w miarę chyba uregulowały - śpi w dzień raz 1-1,5h. W sumie, to całe spanie takie już bardziej "określone" - zasypia ok. 21-23, budzi się 6-7 i max 1 pobudka w nocy ![]() Dzisiaj dalej szkoliła się w chadzaniu po domu ![]() Zmykam do spania, godzinę temu wróciliśmy z imprezy ostatkowo-urodzinowej, super było ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-01 o 23:58 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45392273]Była szczepionka, Agatka z 2010 jest i szczepiona.[/QUOTE]
Wojtek 2009 i też ją miał Ewa jest umówiona na 19.03 , a przesuneło nam sie tylko ze względu na ospę. jak to jest szczepienie z kalendarza szczepień to możecie sobie wybrać i nie zaszczepić dziecka ?? ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- SYLWIETTA współczuje szpitalnych przeżyć, ale najważniejsze że już jesteście w domu
#906 |
Zakorzenienie
|
blagam wyslijcie mnie na inna planete ;(((
![]() ide do szkoly ![]()
#907 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, super, ze juz po szpitalu! A Bartulo potrafi jasno wyrazac swoje zdanie :P tatus sie w ogole zainteresowal?
Marta, kciuki za rozmowe! U nas nocka piekna! Kuba zasnal o 20 (!!) na butli, obudzil sie o 4 na godzinne ciumkanie, po czym oczka otworzyl i zaczal posylac usmiechy ![]() Ja padnieta, bo wrocilismy przed 3, wiec niewiele myslac polozylam go niespiacego kolo siebie i po kilku minutach zasnelismy! I tak bylo do 7:30 ![]() Tak sie balam, a wcale sie nie budzil t.! Co do samego wyjscia - bardzo udane, na domowce bylismy na urodzinach kolegi. I nawet tance byly! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-02 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Wczoraj oglądałam po raz pierwszy (i ostatni) Igrzyska Śmierci. Ja rozumiem, że to tylko film, ale fabuła mnie zdenerwowała.
Co się z tym wiąże, spać poszliśmy o 24. było to co najmniej szalone z uwagi na długość i jakość snu Blanki. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie boisz się?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też jestem przerażona tym, co się dzieje, nasi wyrywni jak szlag do wysyłania NATO, USA podburza, by na granicy polsko-ukraińskiej stawiać siły zbrojne, szkoda, że Polacy o własnej du.pie nie potrafią pomyśleć. Prawda taka, że i tak nic nie pomożemy a udupimy się na całego. Pamiętacie rzecz jasna, że gaz mamy tylko z Rosji i to przez Ukrainę lecący? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
hje, teraz doczytalam, ale za co Ty mnie pałko przepraszasz!!!!! My sie z malzem caly czas smiejemy, ze Pietraszko do listonosza podobny, wiec pliiiiiiiiiis slonce, wyluzuj
![]()
#911 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
uwielbiam takie dni jak ten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no więc mamy 9:40, Ania ma pierwszą drzemkę, rosół się gotuje, mięsko piecze, ziemniaki na kluchy gotują, ja idę się wykąpać i będę pić kawkę z małżem ![]() ![]() dziś planujemy drugi raz wybrać się na rowery z Anią, wczoraj jechaliśmy szalone 20min ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki! ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- sprawdziłam na mapie - to było 2,5km ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Ewulka..zazdroszczę, kiedyś jak miałam lzejszy tyłek uwielbialam ten stan po aktywnosci fizycznej..do tego w domu już sie poobrabialas...dziec ululany...i relaks dla rodziców..kawusia...zazdr oszczę-czujesz się taka spelniona wtedy, nie?
Muszę ruszyć dupe ..niech no mi ta choroba już sie wynosi!! i w końcu zacznę zrzucać ten ...kilku dziesto kg balast ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Na razie nie ... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45398357]zapewne... ![]() Ja też jestem przerażona tym, co się dzieje, nasi wyrywni jak szlag do wysyłania NATO, USA podburza, by na granicy polsko-ukraińskiej stawiać siły zbrojne, szkoda, że Polacy o własnej du.pie nie potrafią pomyśleć. Prawda taka, że i tak nic nie pomożemy a udupimy się na całego. Pamiętacie rzecz jasna, że gaz mamy tylko z Rosji i to przez Ukrainę lecący? [/QUOTE] Dokładnie. W sensie politycy... |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pogrubione, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45394014]Na razie nie, z uwagi na opóźniony rozwój ruchowy, 24 marca neurolog (miał być 24 lutego no ale mi się rozłożyła gwiazda) i zgłosiłam to w poradni, kobiety sobie zanotowały że do tego czasu na pewno szczepienia nie będzie i wprost powiedziałam, że będę chciała odwlekać. Pomijam, że Dorotka nie chodzi a niechodzących dzieci nie szczepią (nie wiem, czy to norma). [/QUOTE] tego to mi lekarka nie mówiła ![]() ![]() Synek mojej siosrty też z 2010. Nie wiem czemu siostra mi powiedziała że tej szczepionki wtedy nie było ![]() ![]() ![]() Tak opisujesz ten szpital....u nas było identycznie. Wogóle nie dawała się zbadać bo był jeden wileki ryk. Jak widziała kogokolwiek w fartuchu, nieważne czy sprzątaczka czy lekarz czy pielęgniarka to RYK! ![]()
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
SIlver, dlatego napisałam, że nie wiem czy to norma czy standardy naszej tylko przychodni
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kciuki za pracę ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do drugiego... wiem że jedna noc nic nie da. Ale nie mam siły na to. Przez tą jedną noc Daria cały dzień była marudna i spała w dzień o wiele krócej niż zwykle..... po mam się męczyć i ją męczyć Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Aga, coś mało piszesz ostatnio ![]()
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przychodzę do Was z problemem z rana (no, powiedzmy, że z rana - biorąc pod uwagę fakt, że moje dziecko budzi się w nocy, bo ostatnio o 6:30...)... Jest taka sprawa.
Moja siostrzenica jest mądrym, fajnym dzieckiem, ale moją córkę traktuje... no, dziwnie. Jak zwierzątko, tak to określił mój mąż... Podchodzi, chce "pogłaskać", a jak Oliwa do niej przyjdzie, to czasem krzyczy "Zabierz ją, zabierz ją!"... ![]() Co robić? Atmosfera do dupy w domu i pewnie mnie wszyscy mają za najgorszą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
Black sytuacja patowa aczkwiek ja uważam ze dobrze robisz i tak trzymaj dalej!!! ! Pamietaj to Twoje dziecko jest krzywdzone! Koronnym argumentem w tej chwili jest fakt ze Twoja sis jest w ciąży i siostrzenica MUSI nauczyć się współegzystować z innymi dziećmi! bo strach sie bać jak zareaguje na rodzenstwo. Może to być ogromny problem. Jeszcze jednym argumentem za slusznoscia Twojej postawy jest fakt że jak teraz siostra nie zareaguje i oduczy córy takich zachowań to ty w przyszłości mogłabyś nie reagować na Oliwcię w stosunku do nowo narodzonego czlonka rodziny choc w to szczerze wątpię aby Oliwka taka była.
Reasumujac bądź twarda i pozostań przy swoim i miej koronne argumenty przy kolejnej sprzeczce. O tyle ode mnie ;-) Mi |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwnie się Twoja siostra zachowuje, a tak naprawdę to od niej zalezy jak Siostrzenica będzie traktować Oliwkę. Może jej zachowanie wynika z tego, że chce by to Jej córka była najważniejsza w rodzinie. Ja bym dalej zwracała uwagę, jako siostra masz do tego prawo, przypadkowe popchnięcie się zdarza, ale tak jak ona robi specjalnie jest niedopuszczalne. Nie pamiętam ile ma lat, ale zazdrość o zabawki to zawsze będzie, choć z czasem to się powinno zmieniac. Mojej siostry syn juz teraz sam przynosi Zuzce swoje zabawki. Może szczera rozmowa z siostrą ??? Kurcze ciągle jakieś przeboje z Nią masz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co pogrubiłam....zachowuje się TAK SAMO ![]() ![]() Nie wiem jak Ci pomóc bo sama nie wiem co z tym zrobić..... ale Ty masz jeszcze na dodatek problem z siostrą która się obraża... ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-03-02 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
MiJulMi ja jestem poprańcem pomieszańcem z zawodu hehehe studia chemiczne na polibudzie skończyłam ale życie chciało inaczej i przez splot wielu wydarzeń stałam się właścicielką 5 kwiaciarni ;-) po za tym jednak spelniam sie zawidowo pomagajac na dodatek przy produkcji zniczy. Tam mam duze pole do popisu odnosnie parafin i linii produkcyjnej ;-)
Lady trzymam kciuki za pierwszy dzień w szkole hehe Sylwietta dobrze ze juz dobrze. Też sie martwię sytuacją na Ukrainie. Putinowi odwalilo!!!! A my dalej u t. Jest ok ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja bym z nią porozmawiała - ale się nie da. Ona uważa, że jej dziecko jest za małe, aby coś zrozumieć i dlatego rozmowa na ten temat jest zbędna... Zosia ma wg niej tylko 4 lata i ma prawo się tak zachowywać... Jej argumentem jest to, że jak jej synek się urodzi, a Oliwka będzie starsza, to na pewno też będzie się tak wobec niego zachowywać i "wtedy się przekonam, jak to jest".
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
BLACK...może jest teraz wyczulona bo hormony nia kierują?
Myślę że powinnas zamknąć się z nią w pokoju sam na sam i zacząć: "czy możemy szczerze od serca porozmawiac?tak patrzac obiektywnie na wszystko co Ci powiem itd...." Jest na to szansa? Na taka rozmowę? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam z nią pogadać, to minęła mnie bez słowa i poszła na dół. Odpuściłam. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-02 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pstryniu, bo w sumie Bartula momentalnie wzieli pod lupe, kurowali go dobrze, tylko pier.dolca w łeb dostawałm od tego ciagłego huku spowodoowanego wierceniem i płaczu maluchów..... No i nieodkładalnosc dziecia do tego,. ale wszystko do przezycia ![]() Dziekujemy za wszystkie miłe słowa po powrocie do odmku i za wszystkie kciuki po wpisie przekazanym przez Fewcie ![]() ![]() ![]() CHARLIZZ jak Ola? bede wieczorem to troche ponadrabiamn |
||
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Lurker ;)
|
Ja jestem przerazona tym co sie dzieje teraz
![]()
#927 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Wydaję mi się, że wezmą sobie tylko Krym i na tym się skończy ,ale to są tylko moje rokowania. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#928 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O ile Oli wyrywając zabawkę zrobi to na poziomie wieku, to 4latka nie. Tzn. może to zrobić, ale uwagę zwracać trzeba i reagować. Ja wczoraj Agatce powiedziałam, że zwyczajnie - jeśli ona będzie Dorotce zabawki wyrywać (a obowiązuje zasada "kto pierwszy ten się bawi"), to ja po prostu zacznę jej zabawki zabierać. W przedszkolu dogaduje się co do zabawek i w domu obowiązuje to samo. Jak Dorka Agatce wyrywa to też zbiera ochrzan ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
BLACK w takim razie ja bym odpuscila, a w momentach gdy Twojej siostry nie ma a mała jest przy Oliwce zwracalabym jej uwage, choc nawet i przy siostrze tez...jeśli ona nie reaguje a Oli jest poszkodowana...to dlaczego masz to przemilczac.jeśli siostra się zbulwersuje że mimo jej obecności Ty śmiesz zwracać uwagę jej córce...trudno..jej sprawa.może się obrazi i będzie izolować malą...choc raczej to ciężko w jednym domu!
![]() Może niepotrzebnie się wymadrzam, ale takie moje zdanie: ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-02 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() moja też coraz więcej chodzi ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja mam pytanie takie. co na to Dziadkowie? dokładnie:/ będzie Putin kontra reszta świata:/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.