![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Znów awaria z Wizażem
![]() ![]() ![]() Dzisiaj nie mam ochoty na nic, moje zapachy wydają mi sie nieciekawe, jakiś dół perfumeryjny chyba... |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Znów forum nie działało z rana, i nie miałam przy czym pić kawy
![]() Siedzę zasmarkana, z temperaturą, w nos świdruje mi Euphoria Blossom ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem niepocieszona jak nie zacznę dnia od kubka kawy i przejrzenia tego coście naskrobały w nocy
![]() Strasznie zimno w Gdańsku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Wiedźma
|
Dziewczyny: Rachelo, Kropko, Angel, Nebrasko, Margot, Neonko, Papugo... Bardzo dziękuję wam za rady dotyczące farb.
![]() Wszystkie skrzętnie spisałam (serio) i chyba rzeczywiście pierwsze farbowanie załatwię u fryzjera. Brałam pod uwagę hennę, bo ja nie mam zwyczaju bawić się w (jak to ujęła neonka) ondulacje i mega szalone koloryzacje. Chcę mieć po prostu włosy takie, jak zawsze miałam - ta sama fryzura od prawie 20 lat nadal mi odpowiada. Kolor tym bardziej. Ja mam po prostu tak rozpaczliwie suche włosy... że kanał po prostu. Obawiam się, że farba je wykończy. A obcięcie nie wchodzi w grę. Cytat:
Stosuję, co prawda czasem jakieś paskudztwa rzekomo poprawiające skręt, ale moje piórka mnie za to nie lubią... Zupełnie różnimy się natomiast w kwestii bawienia się włosami. Nienawidzę tego szczerze! Żebyście widziały, z jaką pasją przepędzam każdego, kto usiłuje mi w piórach grzebać! Straszna jestem. ![]() Nie lubię też przytulania przez obce osoby i na Kroma - głaskania, czy dotykania podczas rozmowy! Znajomi wiedzą już, że żadnych takich ostentacji nie znoszę. Za to bardzo cenię sobie uścisk dłoni. Jak jedna z nielicznych znanych mi kobiet mam ten odruch - bo zauważyłam, że o ile mężczyźni podają sobie zwykle dłonie, to kobiety albo tylko werbalnie się witają, albo się całują i ściskają.
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Gris Clair
dziwny, cudowny zapach, pamiętam, że chłodził w gorące dni, a dziś rozgrzewa zaczęłam dziś dzień o 5.30, rano bardzo wcześnie przechodziłam przez park, było chłodno ale słonecznie i pierwszy raz w tym roku poczułam zapach jesieni |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Albo stanie w kolejce gdzie wszyscy pchają ci się na plecy, albo pytają głupio, dlaczego ty nie pchasz się na plecy temu przed tobą, tylko zostawiasz te parę centymetrów miejsca. - Pani nie stoi? - Stoję, do diaska, ale sama potrafię - nie muszę się o nikogo opierać. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że forum się obudziło wreszcie...
![]() Dzień z The Parfum dziś będzie. Nie miałam pomysłu, wybrałam TP i trafienie okazało się idealne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
pachne dzisiaj calosciowoAutomne M. Micallef natomiast nie moglam sie powstrzymac i na jednej lapce mam Gaiac
![]()
#940 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak jesteś śliczna ![]() Cytat:
A tu ... cudnie ![]() Cytat:
![]() Układ mam z nimi taki sam jak Sabbath - myję, woskuję a one sobie schną - ostatnio nawet zapomniałam rozczesać po myciu - i rano miałam sajgon na łbie. Co do głaskania - to ja niestety jestem z tych co to głaszczą ![]() ![]() ps. Pachnę dziś Samsarą ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo jeszcze jak się otwiera okno w autobusie, a współpasażerowie podnoszą wielki raban, że leci zbyt świeże powietrze ![]() Okropne to jest, ludzie boją się powietrza, podobnie jak wody i mydła i śmierdzą niestety ![]() (Fajny off-top ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie mnie intrygują, a do Quality będę mogła iść dopiero jutro albo pojutrze. No i po prostu nie wytrzymam ![]() Pachę tak jak wczoraj wieczoren Tea for Two ![]() U mnie w pracy jest taki straszny ziąb, że kawa strygnie w przeciągu paru minut. ![]() ![]()
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Dzien z Le Feu.
![]() Dzis mam szkolenie caly dzien, wiec wzielam zapas Red Bull'a jakby co i dwa batoniki. Czuje, ze bede potrzebowala duzo energii ![]() ![]()
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te zapocone cielska w środkach komunikacji miejsc=kiej, sklepach i innych przybytkach - no takiego dotyku to i ja nie cierpię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() __________ Czas wyjsc, chociaz bardzo mi sie nie chce... ![]()
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez dwa lata dojeżdżania codziennie na zajęcia pociągiem siłą rzeczy bywałam każdego dnia na dworcu. Moja taktyka była taka: nabrać powietrza przy zejściu ze schodów na peron i następnie przelecieć niczym błyskawica przez poczekalnię. I nawet przy największych mrozach nigdy nie czekałam na pociąg wewnątrz- wybierałam jednak chłód (i powietrze) peronu. Jednak specyficzny zapach mieszkańców dworca w pełni rozumiem, zwyczajnie nie mają możliwości się umyć i zawsze strasznie mi tych ludzi żal. Natomiast smród "zwykłych" ludzi, którzy z pewnością dostęp do wody posiadają, jak również złotówkę na mydło to coś zupełnie innego i jest po prostu nie do przyjęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Dziś rano było tylko 6 stopni na termometrze. Zimno
![]() Pachnę Black Cashmere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem skropiłam sie Rush, nie miałam pojecia jak ten zapach działa na facetów
![]() Dzis pachnę Darling K.Minoque ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Angel
![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Pachnę sobie Innocentem
Widzę, że nie jestem sama w kwestii - "nie dotykaj moich włosów!" - nie cierpię tego. Co do układania - mam do tego 2 lewe ręce, nie potrafię zrobić z włosami nic, nie stosuję żadnych dziwactw typu pianka, żel czy co tam jeszcze, bo nie umiem. Suszarki nie używam, a do niedawna nawer nie miałam takowej. Z powyższych powodów moja fryzura codzienna nie wygląda za dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Pachnę Addictem
![]() ![]() Najbardziej się cieszę ,że doszła paczusia od Racheli ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz czekam na wujka, w końcu wstawi mi porządne drzwi do pokoju, ojca nie ma także jest spokój, dziękuję jeszcze raz za wszystkie rady i pomoc, wszystkiego dobrego kochane/kochani ![]()
#953 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Ale nie mam już wyjścia. ![]() Cytat:
Miałam taką ściskającą szefową kiedyś i równie ściskającego tłustego, wiecznie spoconego, chodzącego bez marynarki szefa. Do teraz mną trzęsie to wspomnienie. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#954 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za długie były i nie potrafię z takimi funkcjonować jeżeli nie są to np. akryle (tepe na koncach). Nail Tek (podejrzewam ze masz Formuła II i stosujesz jak należy 6 dni pod rząd warstwa po warstwie malujesz bez zmywania a 7 dnia zmywasz i pierwszego dnia znów od początku warstwa na warstwę) jak najbardziej polecam jest naprawdę rewelacyjny no ale jak każda odzywka efekt daje dopiero po 3 miesiącach jak stary słaby paznokieć zrośnie a nowy odżywiony będzie już na całości. Wbrew pozorom frencz wygląda bardzo ładnie na krótkich paznokciach. O wiele lepiej prezantuje sie na nich jezeli biała koncóweczka ma 1-2-3 mm niz jak przekracza 5mm. Załączam zdjęcie z moim zdaniem idealna długością frencza (tym razem frencz kobaltowy na moich łapkach bodajaze z maja). 1. french bialy krótki 2. french biały juz za długi 3. moje kobaltowe Cytat:
Cytat:
Raz przegrałam zakład i musiałam sie przefarbować na blond a do tego ubrać różowe lub błękitne ciuszki. Czułam sie okropnie jak by mi 80% rozumu wraz z amoniakiem wyparowało z głowy. Cytat:
A dziś pachne Scent Intense. I czuje ze mi pasuje.
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
piszę PW
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W temacie: Green Tea, już ostatnie krople we flakonie.
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Most na Rawie też był na mej codziennej trasie, ale nie wspominam tego jakoś bardzo drastycznie
![]() Eenax- piękne te paznokcie na pierwszym zdjęciu ![]() Jakiś dzień dziś beznadziejny, siedzę ciąglę w piżamie i nic mi się nie chce. Idę pod prysznic, a potem może w końcu się czymś wypachnię. |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#959 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daleka jestem od wiązania inteligencji z kolorem włosów. Ja po prostu w wersji blond wyglądam jak Pyza na polskich dróżkach. Taka... leluja. Rzeczywiście znacznie młodziej, więc może kiedy będę w desperacji, albo coś mi odwali... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to wylałam swoją żółć. ![]() Eenax - masz śliczne pazurki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.