![]() |
#931 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
` Nie ufaj nikomu, wracaj szybko do domu,
Nikomu nie patrz w oczy i o nic nie pytaj. ` A na niebie tylko helikoptery! ` Dobierz się do mojej bielizny, a będę zmuszona kopnąć Cię w dupę! ` Pomyśleć ,że tak Cię lubiłam ` Nie mam siły na zabawę w przyjaźń. ` Nie próbuj narzucać mi co robić Nie próbuj narzucać mi co mówić Zjeżdżaj mi lepiej z drogi! ` Wycieczka - winnych na którą mnie zabrałeś |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
________ Cały mój świat, żeby stanąć na nogach.. Potrzebuje psychologa !! Czy to wciąż ja sprawiam, że się pocisz? Kilka chwil chce mieć, by móc posłuchać jak pada deszcz.
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
jeszcze są schowane gdzieś
Nieznane lądy w których szczęście swe odkryjesz ..tutaj wcale ciebie nie ma.. w okruchach wczoraj, szukając jutra. Chyba trzeba wyleczyć się z siebie musisz się jeszcze nauczyć czym smutek jest Dziure w myśli trudno zatkać rzeczywistością. Z biletem w dłoni w jedną stronę rejs... mnie to się nie podoba Zostawiacie przyjaciół, mówicie - tak wyszło odnajdź mnie, nim minie jeszcze jeden dzień Powrotny bilet czytam dziś Jak od ciebie niewysłany list A świat wygląda, jakby był za szkłem. Pejzaż nut ze snów Gdy wspominam tamte dni przez łzy widzę cię. Zagasić w sobie świat niczego. nikomu udowadniać nie zamierzam . |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zadomowienie
|
macie więcej w tym stylu?
~~~~~~~~~~ sprzedałaś uczucia upadłaś tak nisko na miłość mówie pull up don`t come again [zatrzymaj się, nie wrcaj] co znaczy kochac poznac jej nie dano jescze ten jeden raz jestes dla mnie jak narkotyk, jeszcze ten jeden dotyk
#935 |
Przyczajenie
|
*Udawaj ,że mnie kochasz... nie rozczarowujmy świata.
*baw się czym chcesz ... byle nie mną! *Kotek ,koszule zostawiłeś.!Nie twoja?!OjĆ.to już nie ważne.. *dla ciebie jak niebo-n.i.e.o.s.i.ą.g.a.l.n.a ! *Nie dotykaj jej!Ona jest tylko moja! x33 * on mówił ,że będzie lepiej.ona.wiedziała ,że kłamie. ___ No więc tak. Nie wszystkie opisy są mojej własności. Ale jest tam kilka . ![]() [ żeby nie było ,że się podpisuję pod czyjąś prace . ] Mam nadzieje ,że coś tam się spodoba . =* |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
mogliśmy być par przykładem.
a jednak nie umieliśmy. bez cienia nadziei, nie zaznając miłości. mówiłam, że nigdy nie będę sama, że zawsze pod ręką przyjaciół swych mam.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-01-14 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
*Niepoukładana sterta czułości.
*Just to stay in the corner of your heart./Tylko zostać w rogu twojego serca *If yesterday blindfolds your eyes, I'll bring you tomorrow/Jeśli wczorajszy dzień zaślepia ci oczy, przyniosę ci jutro
#938 |
Raczkowanie
|
Mijają dnie, mijają noce, starzejesz sie, więc żyj na 100% ..
Dawno wracam z stamtąd gdzie ty dopiero idziesz .. Twój największy Skarb właśnie rucha się w cipe. Bo życie to nie bajka to ****a twarda walka. Emanując gorącem Twego Ciała... ***ać to ! Ważne, że jesteś Ty ! ![]() Bo ta gra, nie dla takich jak ty, Przykro mi - takie fakty...` nie odchodź ode mnie .. bądź tylko mój ! mam wy***ane, dzisiaj Ci nie stanie. ;D by na nowo znów próbować ocalić to, co zginęło mimo walki .. ..Dumnie unosi głowę, bo ma co chciała mieć..^^ będę kochać, będę walczyć o to co jest mi pisane... weź dO ręki jOinta i za*** macha .. ;D
Chce wiedzieć jak całujesz bo dostaję świra ! ;D Edytowane przez PaciiQ Czas edycji: 2009-01-15 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, co to jest te irie, bo już się spotkałam, a nie mam pojęcia? ;]
mój na dziś: właśnie tracę 120 min. mojego życia! . - próbny egzamin cz. mat ;/ ![]() ![]()
![]() |
#940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i tren opis pochodzi z piosenki EWR Irie Irie Irie żeby nie było : mogę być kimś, będąc jednocześnie sobą ... I by prawda choć gorzka była sprzymierzeńcem zawołaj mnie a będe, pójdziemy gdzieś, choć sam nie wiem dokąd jeszcze Edytowane przez poprostuewelinka Czas edycji: 2009-01-15 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Mogę zdradzić Ci sekret.. zmiękną Ci nogi, zapamiętasz tę noc
Nie chciałabym być niegrzeczna, ale co myślisz o tym, byśmy zostali sami? Przecież widzę jak patrzysz i nie da się ukryć... Przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada Wiem, że w twojej glowie już rozchylam kolana Patrzeć pewnie i przytomnie, kiedy później spotkam Ciebie z nią.. Jeśli chciałbyś być niegrzeczny, to przestań gadać i bądź bo nie przeszkadza mi on Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń.. Nie pytaj mnie o jutro, jutro jak co dzień... Jeśli tylko przyrzekniesz, że to zostanie między tobą a mną..
![]() |
#942 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Łaa, dziękuję ;d łaa Dorotacoma - pezet widzę.. noo <33 uwielbiam ;d ___ k***a przestań, mieliśmy być poważni
Mama mi mówiła,że to wszystko kiedyś minie, życie to są piękne,ale tylko chwile brak mi szczerych twarzy z tamtych czasów... wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie... nawet nie chce mi się im pluć w oczy, bo szkoda mi śliny .
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Przyczajenie
|
bardzo bardzo dziekuję te opisy są urocze
![]() _________________________ ________ CzasemTrzebaPoznacKogosBr dzoDobrzeByPrzekonacSieZe JestNamZupelnieObcy Gdzie się podział wszystkim znany efekt cieplarniany?...Zimno...b rrrr jeśli jesteś dobra piłką. . . to im mocniej Cie uderzą . . . tym wyżej się wzniesiesz [!] Einstein - umarł... Newton - nie żyje... i ja się coś źle czuje ![]() qui facile credit, facile decipitur //kto łatwo wierzy, łatwo bywa oszukany Być Zagadką Której Nikt Nie Zdąży Zgadnąć Nim Minie Czas .... |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuje szczegolnie za te opisy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
..my world shuts down * / ..mój świat zamyka się
I feel so empty and hollow.. * / Czuję się pusto (albo także beztreściowo,opustoszało) i głucho (ale także pusto) .. Never said this would be easy.. * / Nigdy nie mówiłeś/mówiłaś,że to będzie łatwe.. Your sweet nothings are deceiving.. * / Twoje słodkie nic (ale także drobnostki,drobiazgi) oszukują.. [trudno jednoznacznie przetłumaczyć ![]() Cuz leaving me the way you did was just so.. Unforgivable.. * / Sposób w jaki mnie opuściłeś był.. niewybaczalny.. I won't be made a fool.. * / Nie będę robić z siebie durnia.. ..bardzo zły nastrój ![]() ![]()
#947 |
Wtajemniczenie
|
1.Bo tak brakuje mi Twoich słów.. tych,no wiesz ..
2.Każda chwila bez Ciebie pogłębia cienie pod zielonymi oczami .. 3.Między jednym kłamstwem,a drugim usłyszała nagle 'kocham' .. 4.Jeden cel. Prowokować. 5.Przyczynowo skutkowe zalezności. życie. 6.Wez moje serce. Wyjdz na drogę. Wyrzuć. Nie pytaj dlaczego,proszę. 7.Wsunęła się pod koc,poczuła jego zimne ręce,i.. tą miłość. 8.Robiła wszystko by zabić smak pustki. 9.Dosłownie oszołomiona jego ustami. 10.Noc rozkoszy. 12Stonka ;*** jak mi miło. ![]() aaa. i zakochałam się w Twoim avku. xdd Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-01-15 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
I czując cię obok opowiem o wszystkim. Jak często się boję i czuję się nikim
Ciut za mało jest tego życia, zeby żyć. Bo pstryk i nie ma nic... Zawęziłam więc, do wymiarów łóżka świat. Własnego jasna rzecz. Sprzedawcy marzeń. Ty widzisz we mnie coś...nie ma ideału Nie mogę zrobić nic, sterowany jestem wciąż. I chyba nie wiesz, że telewizja kłamie. Nie wszystko możesz mieć. Jesteśmy spokojni. Naiwnie frywolni...
![]() |
#949 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cudowne opisy ![]() ![]()
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
Teraz świat nalezy do nich. Tylko do nich. <3
bo chcę Cię z każdą wadą i nic tego nie zmieni ... chciałbyś mi pokazać, że nie poradzę sobie sama? szkoda chłopcze, że tak marnie Ci idzie. Dla Ciebie założę białą sukienkę - tylko dla Ciebie, i dla Ciebie ją zdejmę.. nie jesteś moją kokainą, ani żadnym narkotykiem... jesteś moim dilerem, który daje mi każdego dnia dawkę miłości <3
![]() |
#951 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() reszta śliczna. ![]() Diva069 dziękuję za komplement ![]() _ zyski i straty po Tobie - zweryfikowane. cholera, co ta miłość robi z ludźmi. żadnych ekstremalnych wymagań. zaspokoić się muszę odrobiną miłosnych relacji. pieprzony los spisał nam bez wątpienia sfałszowany scenariusz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
Zwymiotowało moje serce.
Mamy tylko siebie wielką mamy moc. Ciała nasze diabłom zaprzedane. Celują mi prosto w serce. Święty bałagan i błogosławiony zamęt. Czasami starczy tylko splunąć na szczęście. Spojrzymy sobie w oczy będziemy wiedzieć więcej. Jesteśmy tu sufitem jesteśmy tu podłogą. Miłości propaganda jak czysty tlen wysyłam znak z helikoptera. SMS z okolic piekła. Światu but na nodze już się zapalił. Odbiera wojsk paradę Osama Bin Checko-Laden ![]() Pod swetrem serce mi mocniej zaczęło bić. Może powinniśmy odpowiedzieć sobie sami Kiedy zaczęliśmy się dotykać spojrzeniami... ![]() Jedna taka szansa na sto...
#953 |
Raczkowanie
|
ranisz. każdym spojrzeniem na nią.
kocham każdy centymetr twojego ciała. poprostu. wierzę,że nasze drogi kiedyś się spotkają. niegdzie nie uczono nas miłości bez wzajemności... tak pusta,że aż głupia. a może szczęście samo mnie odnajdzie? tipsy w górę.! mam ochotę na gorącą czekoladę i rozmowę z tobą. mój jedyny, uwielbiany, książę z bajki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś byliśmy razem blisko, razem wszystko mogliśmy
A teraz nie wiem co mam zrobić. Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie? Znikam gdzieś, noc i dzień zlewa się w jedną całość, kiedy nie ma ciebie. I przed oczami ci staną emocje, dźwięki, słowa . Myślę co ci powiem, jak to zrobić delikatnie. Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć . . . okamgnieniem <3 Raz łapię chwile - te słodziutkie choć krótkie, innym razem te bezpowrotne i ulotne . Jest jak lód w serca złudzeniu . Ciągle mało ciebie mam, a to więcej niż tlen. Jak to jest, jakkolwiek ? Kilkanaście centymetrów ponad chodnikami Szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi ![]()
#955 |
Zakorzenienie
|
W pokoju obok mieszka Bog...
W niebiesko-szarym piekle spojrzeń Jasne uśmiechy fruną z drzew Czasami wolę być zupełnie sam, niezdarnie tanczyć na granicy zla.. Czasami wole to niż czulość waszych obcych Tylko zrozumcie kiedy zachcę znowu sobą być... Na pewno czules kiedys wielki strach... ze o to mija twoj najlepszy czas Okłamali mnie z nadzieją, że uwierzyłem i przestane chcec Czekanie sprawia, że gorzknieje cala slodycz w nas... Niczego nie bedzie zal.. <COMA- "Leszek Żukowski", "W ogrodzie">
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Mam prośbę oczywiście dotyczącą opisów. Poszukuję opisów na temat ferii, które od jutra zaczynam. Z góry dzięki za jakiekolwiek opisy na w.w. temat
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
![]() Całkiem przypadkiem trafiłaś perfekcyjnie w to, czego szukałam. Zrabowałam ^^ ______________________ Umieram, aby stać się nieśmiertelną. Nie ufam moim źrenicom. Nieśmiertelna na zewnątrz - jednak zgniła od środka... Jeśli kiedykolwiek widziałeś mnie uśmiechniętą powinieneś wiedzieć, że czułam się chora w środku. Jak abstrakcyjne źdźbło róży. Niewinność zgwałcona o poranku. Ściany mego domu płaczą Twój ból jest moją obsesją. Smakuj mojej żądzy. Wsłuchuję się w Twą tęsknotę. Igrasz z pokusą. Czy zechcesz dać mi klucz do imperium szczęścia? Daj mi tylko kolejny powód by żyć. Tam gdzie rzeka smutku przelewa się w morze. Patrzę na Ciebie i szukam miłości. Pozwalasz fantazji stać się rzeczywistością. Pogrzebałam swoje serce w najgłębszych morzach. Ktoś skrzywdził Ciebie więc Ty krzywdzisz mnie? Nie obchodzi mnie czy umrę dopóki mogę mieć Cię przy swoim boku. Mam w sobie bestię, której czasem nie potrafię ukryć. Śmierć będzie mym Panem Młodym. |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Inicjacja, kopulacja, alkohole, długie nogi... Choć wiemy, że nie mamy szansy w taki sposób trawać... Może się zmieniłeś lub zmieniłam się ja? Boisz się że nie przyjdę, że to był tylko żart nie, nie żartuję, bardzo tęsknię i czuję że bez ciebie umieram. - Może ci się wydawało? - Wydają to mi się pieniądze! To się zdarzyło naprawdę! Może i tak. Może masz i rację. Może i tak lecz teraz jem kolację. i czule do niego rzekła ty jesteś rodem z piekła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
dontlookdown cudowneee
![]() znów rozkładam skrzydła i unoszę się nad wami . Ta laleczka Cię przekręci nim ją zdążysz zdobyć. zwróć uwagę na to, dlaczego miłość to suka? w oku błysk. popatrz... biegniemy za szczęściem, choć nie możemy go dopaść... chodź ze mną, czas zrobić to. ty i ja w zaklętym uścisku miłości. ciągle się łudzę, stwarzam sobie obraz prosty... czułam tak gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwile... było elegancko tego nie zapomnę przecież. tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia... już mnie nie zobaczysz... gdy przestanie bić mi serce i funkcjonować mózg przykryj dłonią moje zdjęcie poczujesz życia puls. zapragniesz mnie z powrotem, łzy spadną na ziemię. zdusisz w sobie ból. wiesz? znam to pragnienie.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-01-15 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.