![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
medeline wcześniej dość często miałam problemy ale od jakiegoś czasu miałam spokój
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
grape
![]() ![]() gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Grape, masakra... No, a żurawina bardzo pomaga, więc koniecznie profilaktycznie ją bierz
![]() ![]()
#934 |
Zakorzenienie
|
Grape mam bystre oko co?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać Dziewczynki Kochane pośnić o moim niedobrym chłopaku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#935 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
widzę, że się już wydało
![]() Grape ![]() Idę nadrabiac....
#936 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wysiadam, dziękuję za dzisiaj reszta jutro ![]() ![]() Dobrano ![]()
#937 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Basiu
![]() No, nadrobiłam. Carmi, kurcze rozumiem Cię... Niestety tak to jest jak człowiek głęboko w czymś pokłada nadzieję albo na coś czeka na bardzo... No dusi w sobie te emocje, to w końcu musi wybuchnąć ![]() ![]() Co do chemii - to kurcze, zawsze lubiłam fizykę, chemię. Teorię umiałam wzorowo, zawsze nadprogramowo... ale po prostu mam dwie lewe ręce do tych przemdiotów. Potrafiłam powiedzieć np. jak coś trzeba obliczyć krok po kroku, a później jak zabierałam się, aby to zrobić to nic mi nigdy nie wychodziło. Ja się generalnie gubie w obliczeniach. Dlatego matematyki nienawidziłam zawsze... bo tam same cyferki. A fizyka i chemia mnie w jakiś sposób fascynowały. Można je opowiedzieć słowami i opisać liczbami. To pierwsze umiałam, drugiego - nigdy ![]() Powiem Wam, że mam dość mojego humoru (w sensie - że takiego depresyjnego), ale jakoś nic mnie nie śmieszy ![]() ![]() I śniegu tyle napadało, że echh... Znowu całe buty mokre.
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suwaczek jest dalej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
to ja wszyscy śpią, to ja też se idę
![]() ![]()
#940 |
Zadomowienie
|
Chciałabym się z Wami pożegnać na chwilę. Już jutro wyjazd
![]() ![]() Będzie mi was brakowało. Po powrocie wszystko nadrobię. Pa pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Grape, ale super!!! W końcu
![]() Kamka, no niestety, zazwyczaj się sypiemy w najmniej odpowiednim momencie ![]() ![]() Ech, pogadałam z TŻem na gadu o pierdołach i w sumie jet trochę lepiej, ale dalej tak se. Póki co to idę się położyć, bo muszę raniutko wstać, nauka, wypełnianie formularza na Comeniusa w końcu... rany, jak w sobotę zaliczę choć część (bo pewnie tylko część) z literatury najnowszej, to oddychnę... druga część we wtorek, w sobotę egzamin i koniec sesji... Mam wrażenie, że się będzie ciągnąć całą wieczność. Dobranoc ![]()
![]() |
#943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A poza tym: Carmi, spóźnione troszkę, ale najlepsze życzenia urodzinowe, zdrówka, radości, pomyślności i przede wszystkim spełnienia marzeń ![]() Gratuluję wszystkim pomyślnych wyników egzaminów/zaliczeń ![]() Witam nową zazdrośnicę - Tusiulka ![]() A ja siedzę i przepisuję książkę na egzamin z kognitywistyki, który mam 4 lutego, zamiast uczyć się na to, co prędzej... Ale jeszcze sporo mi zostało, a dużo czasu mi to zajmuje ![]() Jutro spotkam się z TŻ ![]() Wczoraj miałam marny humor, mieliśmy z P. na gg poważną rozmowę, która mnie trochę przybiła, potem jeszcze jedną, która nieco mnie podbudowała ![]() A dziś, jak odsypiałam w dzień cały poprzedni tydzień, to mi się śniło, że TŻ zamknął się w samochodzie, pozasłaniał okna i usiłował otworzyć pudełko z pierścionkiem ![]() ![]() ![]() Nadrobiłam długi dzisiejszy dzień, więc wracam do pisania... Żeby tak jeszcze jeden rozdział udało się wynotować przed spaniem... Dobranoc Dziewczynki ![]()
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Witam Was moje Kochane w ten ciemny i smutny poranek.
Nasza burzliwa rozmowa przebiegała w skrócie tak: prezent>brak entuzjazmu>"co się dzieje Kama?"> "bo ty zawsze kupujesz wszystko na ostatnią chwilę zamiast myśleć od miesiąca i mnie wybadać"> "Bo Ty nic nigdy nie planujesz" > B: nie wierzę, że to może być powodem do płaczu> mój ryk> B: nic już ode mnie nie dostaniesz > ja: rozumiem, ze na pierścionek też nie mam co liczyć > B: dam Ci kasę i sama sobie kupisz >ja w ryk >on wnerw > ja: a mówiłeś, że czekasz na okazję, a jak jest okazja to ją ignowujesz > on: wiesz kiedy to zrobie - w wakacje > ja: a jak w tym roku nie pojedziemy na wakacje, to co? będę czekać kolejny rok? > on: czuje się naciskany >ja: ok, koniec rozmowy >poszedł spać ;( ;( ;( Wiem, że głupio zareagowałam, powinnam się cieszyć. I na początku było ok, ale za bardzo się nakręcilam na te zaręczyny. Wiem, że jak to nie będzie teraz w ciągu tygodnia, to będę czekać jeszcze półroku ![]() A co do prezentu to: Po 1. przed Gwiazdką pytał się mnie czy bym chciała dostać taki zestaw: powiedziałam, że niespecjalnie. Nie zapamiętał. Po 2. Liczyłam na coś innego - wiadomo. I się zawiodłam. Chociaż WIEDZIAŁAM że to nie nastąpi, to żyłam jakąś głupią nadzieją.... Czuję się okropnie. Zachowałam się jak idiotka. Ale przeprosiłam go za to, że niedojrzale zareagowałam na prezent. Ustaliliśmy, że od tej pory niespodzianki będą się oraniczać do tego, że wskażę mu kilka opcji a on wybierze jedną z nich. Tylko mam mega kaca moralnego po kolejnej! w ciągu kilku dni rozmowie? o zaręczynach. A co do słów to nie było jakoś strasznie brutalnie, ale obydwoje powiedzieliśmy że jesteśmy nienormalni, chorzy, walnięci itp. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
ehhhh carmi
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja myślałam w nocy, że nie wiem co zrobię..... Nasi znajomi jadą na narty i potrzebują takie pudło na dach samochodu (nie pamiętam jak to się nazywa), w każdym razie TŻ ma takie i miał im pożyczyć. Wczoraj pojechali to pudło na samochód pakować. Wieczorem. Ja sobie elegancjo poszłam spać, a tu nagle zrywa mnie telefon...... myślę, co to? Zerwałam się z łóżka, nie przytomna poleciałam do łazienki, będąc przekonaną, że to budzik. Wracam, patrzę na tel. a godz. 00:48.... patrzę dalej, a to sms od tż, że tyle im się zeszło o dopiero się kładzie.... no i nie wiem do kogo mieć pretensje ![]() ![]() ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-29 o 07:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale mi sie wkrecila ostatnio ta piosenka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iLxNRnY2Pcc
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Carmi ja też rozumiem i Ciebie i jego... mam tylko nadzieję, że obu Wam żale szybko miną i znów będzie super
![]() Ja też próbuje dogadać się z TŻ i za każdym razem, kiedy myślę, że jest ok to jednak nie. :/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do koncertow to u nas na konferencji IRA zagra ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=NkYuv...eature=related ajjjj ta piosenke uwielbiam.....aaahhhh przypomnialy mi sie czasy beztroskiego dziecinstwa i sie az wzruszylam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Remedios, a co tam u Ciebie i tż, że jest nie tak?
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Karmi....rozumiem i Ciebie i jego - jego chyba nawet bardziej...
sama czułabym się niezbyt komfortowo gdyby ktoś próbował naciskać na mnie i moje decyzje. Wiem, że to ma być piękna, wyczekana chwila ale swoją niecierpliwością i czekaniem z tym "na okazję" to chyba troszkę za bardzo się nakręciłaś... naprawdę wiem co czujesz - no bo w końcu skoro macie być razem(chcecie), wiecie, że będzie ślub to po co zwlekać z pierścionkiem...? faktycznie to może być frustrujące, ale doceń też to że on chce żeby było romantycznie, ciepło i jak będziecie wyluzowani urlopem, wakacjami itp - nie ma co panikować to moze byc nawet wyjazd na 3 dni nie musi byc urlop - ja mu się wcale nie dziwię... sama teraz jak sobie przypomne pretensje do Mojego "dlaczego to nie już" to jestem mu wdzięczna, że poczekał z tym do wakacji, od razu milej nam się wspomina ten dzień ![]() będzie dobrze - ja to wiem, tylko odpuść sobie odrobinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano fajnie fajnie - juz byl u nas oddzial zamkniety, lombard, elektryczne gitary teraz IRA ajjjj Gadowski moja mlodziencza milosc z lat nastoletnich ![]() ![]() a nowej plyty to nie slyszalam chyba
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do takich młodzieńczych miłości zaliczyć mogę: jednego z członków zespołu EUROPE (ale nigdy nie wiem który to był ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjjj ten Robin boski byl ![]() ja do tego co wymienilas dolicze jeszcze Gawlinskiego ![]() ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-01-29 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Medeline ![]() ![]() ![]() Kawka super stronka ![]() Carmi droga Podpisuję się pod słowami Mayi. Chociaż B. też niepotrzebnie zrobił Ci nadzieję...poza tym biedni nie jesteście,stać by go było na pieszczonek, macie tak czy siak plany matrymonialne-po co tu czekać do wakacji?Także rozumiem Twoje zażenowanie. I też się nie dziwię,że nie spodobał Ci się prezent,skoro już mówiłaś TZowi,że go nie użyjesz. Ja mojemu ostatnio ciągle tłukłam do głowy,żeby mi nie kupował bielizny,bo ciężko mu będzie znaleźć we właściwym rozmiarze,a w tym starym 75 c nie chcę. I jeszcze mu tłukłam,że ja nie lubię fasonu plunge tylko balkonetki. Nooo ale on nie bardzo kapował o co mi chodzi ![]() Wczoraj mi przyszedł ze ślicznym komplecikiem bielizny,ale co? Stanik oczywiście 75c i plunge. Przymierzyłam to i z przodu miałam buły,a piersi wychodził też bokiem. On się zaczął jarać,że fajny push-up itp. a ja mu brutalnie powiedziałam,że ja w tym chodzić nie będę bo nie chcę sobie zrobić krzywdy i będę to zakładać dla niego tylko ![]() ![]() ![]()
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a Wy nie przesadzacie w ogóle z tymi prezentami? Jak sobie pomyślę, że ktoś by mi miał robić dokładne instrukcje, co mam mu kupić, w jakim fasonie, co nosi, a czego nie nosi, że tego nie użyje, a tamto to mu się nie podoba, to by mi się w ogóle prezent odechciało kupować ![]() ![]()
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Axl Rose tez mi sie podobal - ale Slash byl taki tajemniczy....aaaaa no i bylabym zapomniala o Bon Jovi - ahhhh ta solowka w gorach z teledysku do "Blaze of glory" ![]() co do prezentow - zgadzam sie w zupelnosci - nawet jak dostane cos oc mi sie nie do konca podoba nigdy bym tego nie powiedizala - ktos sie postaral, kupil, a ze nie zawsze trafi no trudno - zdarza sie - ale zeby komus przykrosc robic i mowic o tym w taki sposob to juz przegiecie
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.