![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Prosiłabym Was o cytaty z rapu pasujące pod opis pod zdjęciem z Nim
![]()
lecę w kulki ![]() Edytowane przez tygrysiaczek Czas edycji: 2010-05-07 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
tygrysiaczek :
to jakiś amok! jest dla mnie całym światem. przy nim czuję się jak bezbronny,zakochany podlotek. nawet dzisiaj po tylu kłótniach z nim, nieprzespanych nocach przez niego i pomimo bólu w sercu, gdyby powiedział, że mnie kocha, rzuciłabym mu się w ramiona i odpowiedziała 'ja ciebie też'. Kochać kogoś, znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne... ona widzi w nim cały świat. Tylko przy Nim czuła się tak wyjątkowa. rozpruwasz słońce, pełno w nim uśmiechów gorących, co mi na twarzy układasz. I w końcu moja głowa pojęła, że może o nim nie myśleć .. niestety nie są to opisy z rapu tylko wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Maluje świat na zielono ![]() Nie stać w miejscu, iść do przodu. Cieszyć się z każdego słońca wschodu Szczęście jest w nas, a nie koło nas (; nawilżam twarz szczęściem, odstawiam zgiełk Bo nie będzie jak ma być, tylko będzie po mojemu! Dni co tak intensywnie pachną uśmiechem (; |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
Coś o tym, że jestem na komunii.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aa myślaałaam że się niee spodobaają . ; * poleecam się na przyszłość. : D ![]()
![]() |
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a coś smutnego macie?
![]() może być coś o fałszywych przyjaciołach, jak im coś trzeba to jest git a tak to w dupie maja;/ ale nie takie wprost. zeby smutne było ![]()
`Pokochaj moją nieidealność x3 ![]() Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
Kochane
![]() możecie mi przetłumaczyć na ang : Istnieje jedna rzecz, o której powinieneś wiedzieć... Kocham Cię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
dzudzu-One thing about which you should know exists... I love you
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
o tym, że mimo wszystko się nie poddam, na przekór wszystkiemu i wszystkim będe szła do przodu. macie coś? z góry dzięki
![]()
Edytowane przez gosienka15 Czas edycji: 2010-05-07 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
' jednostronna przyjaźń nie kończy się happy endem tylko happy wstrętem. ' przyjaciółka od kielicha, tak to leciało? ' wiedziała, że coś się zdarzy. jednak nadal oszukiwała się, że to tylko złudzenie... ' gdy czuje się silna jest szansa, że zaśmieje się z twojej wiadomości, gdy powiesz, że odchodzisz. ' nauczyłam się malować oczy, żeby ukryć opuchnięte powieki. ' ciągle czuje, jakbym spadała w dół i liczyła ile jeszcze pięter mi zostało. to normalne? ' nie mogę już więcej nic stracić, bo nie mam już nic do stracenia. chyba troszkę nie na temat. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#944 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dziękuję, że Cię nigdy przy mnie nie ma 'przyjacielu' łzawią mi oczy . Chyba tusz był przeterminowany . powiedz mi, że modlitwa o swoje szczęście to nie egoizm... a przed śmiercią się okaże, że nie umiałam żyć. Cytat:
optymistycznie i radośnie! oczy wypełnione czystą radością... we włosy wplatam radości i z wiatrem boso tańczę... Szczęście to ta chwila, co trwa z premedytacją jestem szczęśliwa! biegam po suficie ze szczęścia i potykam się o ściany jestem tak pełna optymizmu, że ani krzty więcej nie zmieszczę Szczęsciem i radością zapowietrzona... Dni, co tak intensywnie pachną uśmiechem a serce usmiechem po brzegi wypełnione i więcej radości nie upchnę w sobie... nie zmieści się i tyle ta co z radością uśmiecha się do obcych ludzi na ulicy... trochę optymizmu, szczypta nadziei, garść usmiechu... ot cała ja bo mnie na uśmiech zawsze stać pomaluję świat tysiącem barw. po kolorowych zakrętach . A Anioł popatrzył na mnie i szepnął: "Głowa do góry" -Kim jesteś ? -Jestem wariat, bo widzę świat w kolorowcyh barwach! Uśmiech dla Wszystkich! Ja stawiam.! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
' roztańczę świat na przekór łzom, potrafię jeszcze iść pod prąd! - nie mój, jakiejś naszej cudoownej talenciary. <3 ' a w dłoni walizka pełna marzeń. ' - widzisz ją? tą małą ? - widzę, a co? - co ona robi? - to co zawsze. żyje w innym świecie. świecie spełniających się marzeń. ' dziękuję Bogu za życie. wiedząc, że skoro teraz jest fatalnie, to pewnego dnia musi się to zmienić, na coś pięknego. na tym polega życie. trzeba być cierpliwym i czekać na szczęście, które dopadnie każdego z nas. nie wiem, może coś weźmiesz.
![]() |
![]() |
#946 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, macie może opisy po angielsku sugerujące facetowi że się w nim zakochałam? Tylko nie takie bezpośrednie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam ![]()
![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
dominisia0312
Chodź zjaramy się szczęściem ! Chodząc po tęczy z jednorożcem na smyczy Żyję w świecie w którym spełniające się marzenia to codzienność Poranną kawę słodzę uśmiechem pozytywnie walnięta ! Z chorym uśmiechem na twarzy Wypchana po brzegi optymizmem Obrzydliwie szczęśliwa -Chcesz poznać mojego przyjaciela ? To jest jednorożec. Możesz go pogłaskać happyend Tęsknie za Twoimi ramionami Nawet nie wiesz jaki ból zadaje mi twoja nieobecność Boję się samotności. Boję się życia bez Ciebie Zapomniałam jakie to uczucie mieć Ciebie blisko siebie Brakuje mi Twojego 'dobranoc' Ojej nie wiem czy pomogłam ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-07 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Raczkowanie
|
A coś o papierosach,paleniu że uspokaja i powoduje momentami poprawę humoru?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
Kaaarii
Zakochana Dziękuje WAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Zadomowienie
|
yyyxd
Gdy zapalę papierosa to od razu czuję się szczęśliwsza Jestem ta dziewczynką która pali papierosy, pije tanie wino i wszystko ma gdzieś Zaciągam się mocno by poczuć tą nikotynową wolność wypalana paczka za paczką, tak się dzieje gdy Ciebie nie ma przy mnie Pójdziemy gdzieś w las zapalić papierosa Papieros powoduje u mnie poprawę humoru Jak palę papierosa to czuję się wolna. Jak gdyby zło odchodziło gdzieś w niepamięć. A czasem powoduję nawet śmiech Chyba nie trafiłam ale może coś się przyda ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-07 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
Witajcie skarby <3. Przepraszam że ostatnio nie pomagam ale kłopoty . ;( Proszę o opisy że z nim to koniec i nie jest tak źle jak myslałam. niedosłowne . dziękuję <3. _______________________ Szukam Cię na mapie moich marzeń . by Sylwia <3. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-05-07 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _ https://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja_gwiazda/oddajglos.php?id=379798 klikniesz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że się nie udzielam, ale mam taki zrypany humor -wkur.vił mnie taki jeden.
No ale..: 1. Opisy od 2 do 5 zdań. jakos tak. i nie o miłości szczęśliwej. Może być o nadziei, radości , życiu, śmierci, ucieczki od codzienności, itp.(ale nie cytaty) ![]()
![]() |
#955 |
Przyczajenie
|
Witam . : *
Jadę z przyjaciółmi do Zakopanego. Z tej okazji chciałabym jakiś opis w stylu: 28 tysięcy oddechów stąd . Nie koniecznie oczywiście takie. Miło widziane wszystkie propozycję. : * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo proszę o opisy o siostrze.
![]() Przeróżniste. ;ppp Nie muszą być z użyciem słowa 'siostra' ; ] Jak najszybciej. ![]()
Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko przez dziesięć minut- boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja. A nadzieja jest zawsze prawdziwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Rozeznanie
|
LekNaCaleZlo
1) z dłuższych to mam takie : Zauroczenie. poznajesz chłopaka, podoba ci się, nawet bardzo. wstydzisz się zagadać ale cały czas o nim myślisz. zastawiasz się jaki jest, co lubi. stwarzasz w swojej głowie sytuacje w których moglibyście się bliżej poznać. ukradkiem patrzysz na niego gdy ten przechodzi akurat obok. wyłapujesz wszystkie informacje o nim z rozmów innych osób. stawiasz wnioski. kreujesz jego obraz w wyobraźni i nie jesteś świadoma tego ze to fikcja. i wtedy on zwraca na ciebie uwagę. zaprasza na spacer. idziesz ze spoconymi dłońmi, z przyspieszonym biciem serca gotowa spotkać chłopaka o którym już przecież tyle wiesz. wtedy następuje zawód. nie potrafisz dopasować obrazu z twojej wyobraźni z rzeczywistym. bo jest mniej romantyczny niż sądziłaś. bo to że gra na gitarze było tylko plotka. bo jest mniej idealny? bardziej normalny? więc cały czar pryska. czasami . gdy kochamy zapominamy o całym śwecie . czasami tylko o tych najblizszych . którzy nas przez tyle lat wpierali . niejednokrotnie mijasz znanych Ci ludzi . przechodzisz koło nich i po prostu nie rozpoznajemy w nich już nic . przez całą miłośc oddalasz się od wszystkiego co kiedyś było twoim życiem tylko po to by być z kimś w kim jesteś zakochana po uszy . zamieniamy wszystko na nic nie warte kilka chwil czasu spędzonego z 'NIM' . po jakimś czasie przytłoczona monotonnością spostrzegasz . że Twój świat wcale nie jest taki idealny . po tylu dniach olewki wszystkich . którzy nie byli nim . wybierasz numer najlepszej przyjaciółki . która ucieszona Twoim powrotem do normalności streszcza Ci wszystkie przygody które Cię ominęły bo ty wolałaś swój czas spędzić z NIM . i uświadamiasz sobie . że miłości pomiędzy wami wcale nie było . bo jak można komuś kogo się kocha pozwolić zamienić wszystko na siebie i aż tak oddalić się od najbliższych ? no jak ? i mimo, że nie mówi mi słodkich słówek, nie ma wpisanego dwukropka z gwiazdą obok mojego imienia, nie ma opisu jak bardzo mnie kocha, nie tworzy demotywatorów o szczęśliwej miłości, nie pisze wierszy, nie śpiewa mi piosenek, nie wypisuje wszędzie mojego imienia, nie ma mojego zdjęcia na tapecie, nie wypisuje tysiące sms`ów na dobranoc, nie spędza ze mną 24 h na dobe, nie jestem cały dzień jedyną myślą w jego głowie bo wie, że nie jestem księżniczką której do szczęścia potrzebne są te pierdoły. a mimo tego, wiem jak bardzo mnie kocha i jak cholernie za mną szaleje. Dowiedziałam się, jak wiele może się zmienić, kiedy daje się szansę drugiemu człowiekowi, kiedy nie przekreśla się go tak od razu. Nie żałuję chwili, w której odważyłam się z Tobą porozmawiać. Ani dnia, w którym po raz pierwszy powiedziałam Ci, ile dla mnie znaczysz. Nie żałuję ani jednej chwili spędzonej z Tobą, bo to najlepsze chwile, jakie już od roku mi się przytrafiają (...) dać Ci chociaż minimalne poczucie bezpieczeństwa. Pokazać, że nie jesteś sama. Że nigdy, przenigdy Cię nie zostawię, że przetrwam z Tobą każdą burzę (...) I chociaż czuję momentami, że się oddalasz, to nie pozwolę Ci odejść. Co jeszcze uwielbiam? Przypominać Ci te wszystkie śmieszne, i te trochę mniej, sytuacje, które razem przeżyłyśmy. Lubię, kiedy męczysz moje uszy opowieściami o pewnym panu i Twoje też bardzo lubię męczyć opowieściami, z tą różnicą, że o kimś innym. Lubię robić z Tobą chyba wszystko. Lubię wiedzieć, że się o mnie martwisz i lubię wszystko, z czego się składasz. Twoje wspaniałe wady i jeszcze wspanialsze zalety. Podobno diabeł tkwi w szczegółach. Ty jesteś jednym z ważniejszych szczegółów mojego życia. Takim, który zajmuje ogromną część ogółu. Bo kto inny wysłuchiwałby co jadłam na śniadanie, co mi się śniło, co mnie denerwuje, co śmieszy. Nigdy nie protestujesz i słuchasz nawet wtedy, kiedy mówię po raz tysięczny, że prawie weszłam w słup/przewróciłam się, lub inne brednie. Lubię rozmawiać też na poważne tematy, albo po prostu milczeć. Lubię wszystko, co nas łączy, bo wtedy inne relacje giną na tle tego wszystkiego. Chcę, żebyś wiedziała o mnie jak najwięcej, bo serce zawsze o człowieku wie wszystko, a Ty jesteś moim sercem. może coś Ci się przyda ;d
![]() |
#958 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
między ziemią a niebem / zakopane 2010. Ważne że z nimi .- zaakopane. geograficznie nie poprawnie \ zakopane z tymi <3. tu i tam i w zakopanym - oni <3. daleko od rzeczywistości \ zakopane 2010. urlop od życia \ zakopaane ! z wariatmi. mam nadzieję że coś wybierzesz. ![]() ______________________ Szukam Cię na mapie moich marzeń . by Sylwia <3. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
'uciekam od szarej rzeczywistości. Bo budząc się rano nie mam siły by wstać z łóżka.
_ Z nadzieją na lepsze jutro , które nigdy nie nadejdzie usneła. _ Nagle zrozumiała , że szczęście to nie wszystko , że to szczeście trzeba mieć z kim dzielić. _ Z nadzieją w oczach. Patrzyła na puste miejsce myśląc że wejdziesz i powiesz "wszystko będzie dobrze" _ Wierzyła , że kiedyś odnajdzie siebie . _ To ty nadałeś sens memu życiu , sens który odebrałeś . Mam nadzieję że coś się przyda. _________________________ _______ Szukam Cię na mapie moich marzeń. by Sylwia.<3 ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd
Przyda się. Dziękuję ![]() ale jak ktoś jeszcze , to się nie zmarnuje.- ![]()
![]() |
#960 |
Przyczajenie
|
Nieodkrytaxd - DZIĘĘĘĘĘĘĘĘKUJE ! <3 ŚWIETNE. : *
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.