![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 9 :(
nie łamcie się dziewczyny, to nie może być tak że wiecznie źle i niedobrze, na pewno jeszcze zdarzy się coś takiego że będziecie się cieszyć że żyjecie jednak i nie umarłyście z rozpaczy
alicjawkrainieczarow: ![]() A ja jak mnie dobijały te myśli wspomnienia wiesz co robiłam? Zaczynałam głośno śpiewać jakąś piosenkę ![]() Będzie dobrze, spotkasz jeszcze takiego który Cię prawdziwie pokocha ![]() dobra..idę się uczyć! matura z chemii czeka ![]() ![]() Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2010-05-16 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kasuje i potem z powrotem przywracam to silniejsze... :/ niedługo mam urodziny ciekawe czy cos napisze...
![]() |
#933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aguś- bardzo dobra postawa, nie daj po sobie nic a nic poznać ;] ja wczoraj weszłam sobie na czata ![]()
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manja dobre ![]()
![]() |
#935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tacy kolesie to jest masakra piękna. Normalnie odechciewa się nawet wyobrażać jak on wygląda. Nie cierpie takich typów faceta. Albo jest rzeczowy i rozgarnięty i wie czego chce albo nara ! ![]() Ale to może mały off-topic.
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
maryanna3 jejku,dziekuje za dobre slowa
![]() Nie mam sie za bardzo do kogo zwrocić.Gadałam z koleżanką na gg. Wszystko dlatego,że dla niego poszlam na studia zaoczne ,wszyscy wyjechali w Polske i jestem u siebie w mieście calkowicie sama. Nie mam nawet kogo odwiedzić. W jeden wieczór stracilam wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
"Nie rozumiem
![]() Tęsknisz za jego fizycznością, a nie za nim, jako człowiekiem. Dziewczyno przejrzyj na oczy. Sexy ciało to nie wszystko. A wręcz na odwrót - to jedna z ostatnich rzeczy. Czy gdyby teraz chcial wrócić powitałabyś go z otwartymi ramionami?? Tylko dlatego że Cię pociaga jego wyglad? ![]() Uzależnienie Hosanka. Nie tylko o wygląd chodziło. Miał taką dominującą osobowość, totalnie mnie okręcił wokół palca. W poprzednim związku też byłam najbardziej zakochana,jak nie byłam pewna uczuć chłopaka, robiłam dla niego wszystko itp (Mam jakiś syndrom sługusa chyba). Lubię bardziej dawać niż brać. W każdej dziedzinie. Na szczęście tamten facet był normalny. A Ad. wykorzystał to do cna. To naprawdę było chore, czasami jak leżałam koło niego i spał to mi łzy stawały w oczach jak strasznie go kocham, a jak były sytuacje gdy mnie zranił (typu mówił o tych innych dziewczynach) to ja od razu płacz, lamenty wszystko, często szarpanina. Czasami chciałam wręcz żeby mnie pobił czy coś bo nie mogłam psychicznie wytrzymać. Coś typu acting out, kiedy ludzie się tną bo tak mentalnie boli. To wszystko było chore, ale tak naprawdę chcę związku gdzie jest wysoka temperatura, ale też miłość i szacunek. Nie chcę żeby już mnie nikt do tego stopnia skrzywdził. Pamiętam jak sam mi mówił że 'No, Ty to chciałaś takiego co by Cię zdominował i w życiu i w łóżku, co?"Miał rację. Ja z ciepłymi kluchami się zanudziłabym. Ale żadnych zdrad. Nie chcę już tego nigdy ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Manja:"a wczoraj weszłam sobie na czata ![]() Znam z autopsji, ja sporo na czatach bywam. pasztet na 200%. Dobrze zrobiłaś. Mnie też to wkurza. Takiemu facetowi tylko napisać "Get a life" i zablokować Edytowane przez chuckysbride Czas edycji: 2010-05-16 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo napaleniec co mimo to, ze nie wie jak wyglądasz to w ciemno sie umawia . pewnie jakis zakompleksiony zboczeniec. Albo koleś co szuka mocnych wrażeń na jedno spotkanie. Nie dla mnie !!!! Get a life ![]()
![]() |
#939 |
Rozeznanie
|
ALICJAWKRAINIECZARÓW:"nig dy nie myślalam,że dołączę do tego wątku..
Wczoraj zerwał ze mną chłopak. Było idealnie,niczego sie nie spodziewałam.. Powiedział mi,że ma swoje pasje,cele, których nie może zrealizować bo mu przeszkadzam i chce być wolny,ale mnie kocha.. Bylismy ze sobą 3 lata. Nie rozumiem tego-przecież mozna mieć pasje będąc z kimś.. Nigdy go nie ograniczałam. Wiem ze ostatnio miał ciężko-praca-dom i tak dalej,ale nie powinien przez swoje problemy eliminować akurat mnie ze swojego zycia..Jest mi przykro bo kiedyś umiał rozdzielić sobie czas na wszystko.. Teraz sie pogubił a mnie sie oberwało.. Powiedział, że ma wiele planów. Skoro mnie kocha powinien chcieć żebym była u jego boku jak będzie je realizował.. Wolalabym zeby ranił mnie dłuższy czas niż zostawiał mnie tak nagle. Czuje sie niepotrzebna." 1) to czy na trwałe okazuje się, z tego co widzę po forum, zwykle do jakiegoś miesiąca czasu. Nie pisz, nie dzwoń,dobrze Ci radzą. 2) Bzdura, obecność osoby którą się kocha jest motorem do ich realizowania 3) Jak się kocha to się nie zrywa (patrz po sobie), ale może on chce krótkiej przerwy, po jednym dniu nic nie wiadomo. 4) Czy jest możliwość że kogoś poznał? ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- ps: Jak wy wklejacie te cytaty? Bo tak jest czytelniej |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
Klikasz klawisz "cytuj" w wiadomośći osoby ktorą chcesz zacytować i zostawiasz miedzy QUOTE=nick;id a /QUOTE i to chcesz aby było widoczne jako cytat ...
Powrót za ocean 08.Sep.2012 ![]() If you loan someone money and never see them again it was probably worth it. Edytowane przez sabinkaa1 Czas edycji: 2010-05-16 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zadomowienie
|
Manja ale od***.alas kanade z tym kolesiem z chata
![]() ![]() ![]() no i wiesz wstydz sie zrujnowac tak komus zycie ![]() a tak powaznie, dziolchy nic na sile, to ze sie dowartosciujemy na chwile ze ktos sie nami zainteresowal, to nie zmieni faktu ze ex nie wroci i malo go to interere co u nas ![]() a wiec jak juz sie chcecie z kim umawiac to z pelna swiadomoscia, ze juz nic nie czujecie do ex i nie bedziecie porownywac i ze czujecie sie gotowe stworzyc nowy zwiazek z kims innym[a nie odzwierciedleniem exa] z czystym sumieniem moge powiedziec, ze po mimo takiej ilosci minionego czasu od rozstania ja nie jestem jeszcze na cos takiego gotowa ![]()
#942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest takim typem hmm samotnika -ma 2 przyjaciol i miał mnie. Do tego często mówi wiele pod wplywem emocji.. Niby po ochłonięciu nie zmienia zdania,ale kiedy jest zly wszystko z niego się wylewa.. Wczoraj byłam nie w humorze i do tego bardzo zmęczona - wracalam z zajęć (studia zaoczne), mialam być w domu koło 23 i wpaść do klubu gdzie bawił sie z przyjacielem. Powiem szczerze że byłam zła, że bawi się tam ot tak bo od jakiegoś czasu kiedy mu proponowałam jakieś wyjście to mówił ,że nie bo jest zmęczony po pracy a tu nagle energia.. Niby mialam tam wpaśc, zadzwonil po mnie gdy jechalam pksem,mialam troche oschły ton przez ten zepsułty humor. Skonczyło się tak, ze nie poszlam. Czekałam w domu do 24 na telefon. Nie zadzwonił więc sama to zrobilam. Mialam do niego lekkie pretensje że sie nie zainteresował . Wiem,że dziecinne,ale poprostu miałam zły dzien i jakiegoś dziwnego focha co mi się nie zdarza (może też dlatego że było pozno,mieszkam w niebezpiecznej dzielnicy i się nie martwil o mnie bo miał dobra zabawe..). Wtedy zaczal mowić ze to koniec. Nie wytrzymalam i pojechalam taksówką do tego klubu. Gadaliśmy godzinę, byl płacz i przytulanie,ale nic nie dalo się zrobic.. I teraz nie wiem-może byl pijany (chociaż mówił skladnie i z sensem,wszystko dobrze przedstawił) plus doszedl mój lekki foch ktory go zdenerwowal a tak jak mówilam-gada pod wpływem emocji.. Mam też wrażenie że może przez to ze poszedl poszaleć od dłuższego czasu nagle poczuł "coś nowego", dobra zabawe beze mnie i tak mu odbiło.. Powiedział, że myslał o tym i dusil się od okolo 2 miesięcy. Powiedziałam mu że jeśli miał jakieś problemy mógl mi mowić żeby rozwiązać je na bierząco-powiedzial,że nie mówil bo za bardzo mnie szanuje... ?????? co to ma być.. Prosiłam go żeby wpadł dzisiaj i pogadal "na trzezwo". w koncu to 3 lata! Nie odezwał sie narazie. Pogadałabym z nim bo uwazam ze wczorajsze warunki nie byly za dobre na rozmowe ale z drugiej strony chce dac mu ochłonac.. dodam jeszcze ze podczas tej rozmowy mówil mi że bardzo mnie kocha,ale teraz jest najlepszy moment żeby zerwać. Powiedziałam że każdy przechodzi kryzysy, on ma taka prace a nie inną, ja takie studia ,że moje życie nie jest zbyt ubarwione,ale to może być przjesciowe.przeciez ludzie przetrwali gorsze rzeczy.. żadne argumenty nie działały. Powiedziałam też, że skoro za dużo sie widujemy to mozna ograniczyc spotkania. Inne pary widuja sie raz w miesiacu i żyja. On że nie,ale chce sie ze mna widywac.. To skoro ma na to czas to czemu nie jak para..;/ Edytowane przez alicjawkrainieczarow Czas edycji: 2010-05-16 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez nikogo nie mam ostatnio mi koelga powiedział ze przesadzam wiec wole juz nic nikomu nie mówić ... sama sie mecze ale do nikogo juz nie odezwe sie na temat D... Gdyby nie to forum to ja bym najzwyczajniej w świecie sfiksowała
![]() |
#944 |
Przyczajenie
|
mój ex rzucił mnie po półtora roku związku, uważa, że się zmienił wewnętrznie, że nie czuje się tym samym człowiekiem co kiedyś. Jesteśmy młodzi (18,19 lat) więc zrzucam winę na dojrzewanie. Podczas zerwania był przy mnie, przyjechał również na drugi dzień porozmawiać, powiedział, że nie wie czy chce związku, że chce w życiu spróbować jeszcze innych rzeczy itp... ale że kocha mnie i chciałby prosić o czas na zastanowienie. Płakał, mówił, że nie wie co zrobić, że jest rozdarty. Starałam się zachowywać obiektywnie, nie narzucałam mu swojej opinii itp. Jednak ta "potrzeba czasu" potrwała jeden dzień. Następnego wieczora powiedział mojej przyjaciółce (!), że on jednak nie chce tego związku. Przyjęłam to z godnością, nie dręczę go ani nic. Jednak on zaczyna się dziwnie zachowywać. Wczoraj miał pretensje, że jestem dostępna na gg mimo, że podczas związku siedziałam na niewidocznym i czy myślę, że w ten sposób on będzie o mnie myślał. Wyjaśniłam mu grzecznie, że robię imprezę i chcę żeby znajomi wiedzieli, że jestem na gg jakby co. Spytał od kiedy robię imprezy i powiedział, że on lepiej spędza czas. Przeprosiłam go, powiedziałam, że jestem zajęta bo nie miałam ochoty wdawać się w idiotyczne rozmowy więc dowiedziałam się, że mam "iść robić to w czym jestem najlepsza czyli pić". Zostawiłam to bez komentarza. Moja przyjaciółka dostała smsa z wyrzutami, że wcale nie jestem załamana jego odejściem i czemu ona go okłamuje... Też nie odpisała. Kilka godzin później dostałam smsa z przeprosinami za jego słowa, chciał przyjechać do mnie po swoje rzeczy i porozmawiać. Odpisałam parę godzin później, że nie ma sprawy, ale jedyną odpowiedzią była zmiana opisu na gg na "freedom of life"..... Szokuje mnie jego gówniarstwo i nie wiem w ogóle co o tym sądzić....
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
czuje sie tak samotnie.. nie wiem jak wytrzymam te tygodnie sama..
Dodam jeszcze do swoich wypowiedzi, że kilka razy rozmawialam z chłopakiem na temat tego, że mamy ostatnio nudne, mało zaskakujące życie i mowiłam,że boli mnie to, ze ostatnio nie ma ochoty na żadne moje pomysły,ale myslalam,ze będzie ok. Wszystko sobie wyjasnialiśmy. Teraz okazuje się, że jednak to wszystko bardziej w nim siedziało. A przecież dało sie ta rozwiazać !!! Powiedzial, że nie ma czasu na pasje i częstsze spotykania ze znajomymi, a ja nigdy nie kazalam mu do mnie przychodzić. Sam to robił. teraz mam wyrzuty sumienia. Żaluje tego mojego focha i kilku sytuacji w ktorych bylam obrażona bo nie miał sily żeby robić ze mna cokolwiek tylko leżeć i oglądac filmy a miał siłe na pomysly znajomych ![]() ![]() te sytuacje mogę zliczyć na palcach jednej ręki.. Moze to go dobiło plus to ,że ostatnio ma ciężko i cos w nim peklo ![]() a było tak idealnie.. ludzie nam zazdroścli. Prawdziwa przyjazn i miłosc (choc w to drugie teraz watepie..) Edytowane przez alicjawkrainieczarow Czas edycji: 2010-05-16 o 15:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
każda z nas czuje się samotnie ja nie mogę siedzieć bez czynnie 3 minuty bo odrazu czuję się jak jakiś jeden malutki kamyk na pustyni :/ ![]() ![]()
![]() |
#947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czemu myślisz ze jest nadzieja? ![]() ![]() Tak bardzo chcialabym z nim porozmawiać. Mam dziwne myśli ze jeśli sie nie odezwę to coś sie bardziej zepsuje.. a ja niestety jestem taka, że jak dobija mnie samotność to nie potrafie zrobić nic..zniechęcam się bo sobie myśle "nie mam z kim" ![]() Edytowane przez alicjawkrainieczarow Czas edycji: 2010-05-16 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też płakał przepraszał prosił o czas na zastanowienie... wkoncu wyjechał za granicę na pare miesięcy i dobrze moze cos sie zmieni jak wróci... Mi sie wydaje ze twój tez potrzebuje troche czasu bo z tego co piszesz to nadal o tobie myśli... tak mi sie wydaje zreszta u nich nigdy nic nie wiadomo... jeden dzien kocha drugi mówi ze juz nie (jak u mnie ) ![]()
![]() |
#949 |
Rozeznanie
|
No samotność nie jest przyjemna , ale za to ile sie ma wtedy wolnego czasu !!!
Można wiecej posiedziec na kompie , pogadać sobie tutaj na wizażu, albo na jakims innym gadu czy czacie ![]()
#950 |
Zakorzenienie
|
Aguś, Maryanna, Ewcia, Maczu i reszta-dziękuję
![]() Przeczytałam wszystko już dzisiaj, bo wczoraj byłam taka roztrzęsiona, że padłam, a dopiero teraz wróciłam z komunii. Było tragicznie. Moja siostra z chłopakiem i same pary, małżeństwa i kołek ja. Plus dzieci, którymi się starałam zająć, żeby nie myśleć. I oczywiście tutaj schemat-a jakby to ex się zajął Z, bo on tak kocha dzieci. ![]() W każdym razie jakkkolwiek to zabrzmi-cieszę się, że wczoraj tam poszłam. Wyrzucałabym sobie, gdybym sama tego nie doświadczyła. Nadzieja została pożegnana. Uczucie niestety nie. Nienawidzę go za to, że mnie przytulił (za nim się popłakałam!), bo własnie przez ten gest straciłam panowanie nad sobą. Jestem wściekła, że doprowadził mnie do takiego stanu. Jestem rozsypana na drobne kawałki, ale muszę się pozbierać. MUSZĘ. Aguś trzymam jutro za Ciebie kciuki. Bądź dzielna, nie daj się wyprowadzić z równowagi i najlepiej-nie pozwól na jakikolwiek kontakt. ![]() Muszę się z Wami czymś podzielić. Miałam bardzo dobry kontakt z ex "wujkiem", który tak naprawdę jest niewiele starszy i był bardzo za mną. Napisałam mu wczoraj mejla, dziś dostałam odpowiedź, właśnie odczytałam: Monika no to przykro mi bardzo że Wam nie wyszło albo przynajmniej na to wygląda. Jak sam byłem w twoim wieku to wydawało mi się ze to już koniec swiata i że już drugiej takiej dziewczyny nie znajdę a jednak po kilku miesiącach już sytuacja wyglądała inaczej ;-) Jesteś mądrą, ładną i inteligentną dziewczyną i na pewno sobie z tą i wieloma innymi sytuacjami w życiu poradzisz. Traktuj to jak nabyte doświadczenie życiowe bo pewnie z weloma przyjdzie ci się jeszcze zmierzyć. No i głowa do góry - jak będziesz w Warszawie to się koniecznie odezwij.. Ryczę, ZNOWU. Czemu on, jego rodzina, znajomi, czemu to było CAŁE moje życie? ![]()
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2010-05-16 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale równie dobrze mógł tak powiedziec zeby cie uspokoić... Mój mnie np całował przytulał uspokajał istny cyrk! ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
ja też mam impreze dokładnie wesele kuzyna w lipcu pewnie tez skończe zabawiając dzieci... A pomyśleć że mielismy isc kupować mu garnitur na to wesele ![]()
![]() |
#952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mówil, że mnie kocha najbardziej na świecie i uczucia sie nie zmieniły. Wierzylam w to bo wiem jaka jest osobą i nie mówi takich rzeczy bez powodu. Chociaz teraz zaczynam w to watpić skoro ze mną zerwał. Mnie przytulal,ja go całowalam,odpowiadał na to,ale powiedział że takie calowanie i działanie tym na jego emocje niczego nie zmieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Konto usunięte
|
Cześć. Przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale wróciłam trochę późno... Hmmm... Już kiedyś się wypowiadałam w tym wątku, w części 7, jeśli dobrze pamiętam
![]() Jego rodzice ogólnie mnie nie lubią. Dlaczego? Nie wiem, on twierdzi, że: NIE BYLI MNĄ ZACHWYCENI. Moim zachowaniem gdy do niego przychodziłam. Jestem osobą nieśmiałą i zamkniętą w sobie, więc to raczej normalne dla mnie, że nie rzucę im się na szyję na "dzień dobry". Jego ojcu nie podobało się, że po pytaniu: chcesz kawy albo herbaty? odpowiedziałam, że chcę soku. Już kiedyś się rozstaliśmy. Właśnie przez jego rodziców. Pojechaliśmy wtedy na zakupy do pobliskiego miasteczka. Nawet nie zdążyliśmy dojść do sklepu, a on dostał telefon, że musi wracać. Okazało się, że to jego ojciec widział nas jak szliśmy na przystanek rano... Okazało się, że mój facet kłamał mi prosto w oczy przez jakieś 2 czy 3 miesiące co do nastawienia swoich rodziców do mnie. 2 czy 3 miesiące to ukrywał bo na początku związku było dobrze, przychodziłam do niego, fajnie było, a jak on miał matury to jego rodzice kazali mu zerwać ze mną, ale on powiedział, że tego nie zrobi, a co się okazało to ukrywał ten związek przed nimi, a mi wciskał, że oni już nic do mnie nie mają! Prosto w oczy! Powiedział, że prawdopodobnie będziemy musieli się rozstać... Po powrocie do domu, dostałam od niego sms'a że: "to koniec...". Jednak po tygodniu się zeszliśmy. Przez jakieś dwa miesiące ukrywaliśmy tę znajomość przed jego rodzicami. Ale jakoś w październiku (czyli jak poszedł na studia) powiedział mi, że powiedział rodzicom, że jest ze mną, że nie będą mu wybierali dziewczyny. No i podobno dobrze to przyjęli. Żyłam sobie w błogiej nieświadomości. Przez jakiś okres czasu. Niepokoiło mnie jednak to, że wcale nie przychodzę do niego do domu, że ciągle chodzimy tylko do baru. Zawsze. Ostatnio byłam u niego w domu, gdy byli jego rodzice jakieś 15 miesięcy temu. Wykręcał się tym, że jego ojciec to alkoholik i nie chce, żeby robił jakąś kłótnię przy mnie. Wierzyłam mu, ufałam... No i pewnego dnia (24.04) byliśmy w barze i wszedł jego ojciec i TŻ zrzucił moją rękę z jego nogi. No i pokłóciliśmy się o to i wtedy on powiedział, że nie możemy być razem, że jego rodzice nic o nas nie wiedzą, że ukrywał ten związek itp. No ale jakoś się spotykaliśmy nadal i powiedział, że on teraz sobie chce poszaleć i 8 maja powie mi co z nami. Przez te dwa tygodnie spotykał się z kumplami i czasami ze mną. Raz poszłam z nim do jego kolegi i on mi powiedział, że gadał z tatą, że wszystko jest już dobrze, że nigdy już nie będzie mnie okłamywał bla bla bla... No a tego samego wieczoru napisał mi, że jednak jego ojciec zmienił zdanie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak to będzie jutro... Ogólnie to zanim się wczoraj pocałowaliśmy to przerażała mnie jego obojętność... To, że ma na mnie wywalone. Że nic go nie obchodzę, że teraz mu lepiej, że byłam dla niego tylko ciężarem... Każdego wieczora czułam straszną gulę w gardle i zazwyczaj płakałam... Wczoraj był tydzień od rozstania... ![]() Przepraszam, że tak się rozpisałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oddalabym wszystko za wspólne zakupy za jego narzekanie ze długo przymierzam ciuchy , zdecydowanie wolałabym taką sytuacje niż samemu się szlajać po galeriach ![]() Wyjazd też ... co sama mam pojechać? Nie mam kolezanek takich zeby z nimi gdzies wyskoczyc bo maja chłopaków i na krok sie nie rozstają... beznadzieja ![]()
![]() |
#955 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może słoneczne wakacje dodadzą nam pozytywnego nastroju , mam nadzieje ze obecna pogoda minie bezpowrotnie , bo ona też sie przyczynia do naszych nastrojów !!!!!
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mieliśmy iść na wesele mojej siostry w sierpniu, które wypadało właśnie w "nasz" dzień w miesiącu. I w dodatku byłaby to pewna okrągła data. Ja jeszcze dzisiaj odwiedziłam moją ukochaną ciocię, która rak tak strasznie szybko ściął z nóg, że nawet nie zdąrzyłam się z nią pożegnać, bo teraz tylko leży w domu i nie kontaktuje, jest nieprzytomna i czeka wiadomo na co... Bardzo mnie to przybiło.
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, mój eks zerwał naszą znajomość ''uwaga uwaga'' przez gg...
zatkało mnie, najgorsze jest to, że nigdy nie powiedział mi tego w twarz, tchórz jeden. To wszystko bez żadnego ostrzeżenia, bez jakichkolwiek oznak psucia czy coś. A powód jaki mi podał za przyczynę to: jego uczucie do mnie się wypaliło i on nie wie co teraz o tym wszystkim myśleć. W tym momencie już jestem ''pozbierana'' i buduje sobie na nowo życie, w końcu minęło ponad pół roku. Hmm znacie może jakieś zaklęcia na przywołanie słoneczka? ![]()
#958 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To takie bardzo z klasą zerwanie ! Chyba nie był warty niczego skoro w taki sposób zrywa. Żenada !! Jeśli chodzi o przywołanie słoneczka to jedyne jakie obecnie widze to chyba to na gadu w rogu ekranu. I cos mówili w TV ze nie zapowiada się na jakieś inne słońce.
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
no to niezły koleżka....
#960 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Od zerwania minęły już 2 miesiące. Raz jest lepiej, raz gorzej... Ale dzisiaj się załamałam ![]() Ajj, nie umiem sobie tego wszystkiego poukładać, nie potrafię zrozumieć tej sytuacji i nadal kocham tego dupka ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Tęsknię za nim. Był dla mnie całym światem. Tak się składa, że ja teraz prawie nie mam koło siebie znajomych, wszyscy albo powyjeżdżali, albo mają drugie połówki... Brakuje mi naszych wypadów, naszych wspólnych weekendów... Polubiłam spędzać czas wśród jego znajomych w jego miejscowości. A teraz nagle wszystko się urwało. Moja siostra tam jeździ do swojego TŻ i jak mi opowiada, jest mi przykro że ja jestem od tego wszystkiego odcięta. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.