|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
też bym chciała jeszcze więcej chomików, ale nie czekam, aż 'zdechnie'
Chomiki żyją koło 2 lat... ja się cieszę, że mam Maję i za nic w świecie bym jej nie oddała ani nie chcę żeby zdechła bo chcę więcej... bez przesady... Kota nie wpuszczać do chomika, dla mnie to proste, bo kot będzie polował... Co to znaczy "zganiam" ? tylko nie mów, że go bijesz za to, że psoci się chomikowi ...ten post mnie zdenerwował Nie zebym biła kotka ... wiem ze to okropnie zabrzmialo i nie miało tak zabrzmieć , ale nie wiem jak miałam to napisać . Nie chcę zeby mi zdechł chomik i nie czekam na to tylko sie tak pytam ogólnie . A jakie Wasze chomiki mają zabawki ??? |
|
|
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idź na dział taki gdzie są wszystkie kołki/klamki tak w obim było ![]() Wstałam o 13... chciałam o 10, ale wyłączyłam budzik, po czym mi się śniło, że zerwałam z A. bo jak przyjechał, to wolał iść z kolegami na piwo niż siedzieć ze mną miarka się przebrała- zerwała i wróciłam do byłego ale ja mam porąbane sny Cytat:
A tam nie deu mi się jeden z Torunia podobał, ale dużo palił, więc odpada najbardziej bym chciała opla lub peżota Cytat:
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nic, że nie duża ja i tak chce popatrzeć ![]() Heheh taki ulizany Gumiś ale by było haha dobra historia z Kubusiem a jak to wyszło, że jest dziewczynką?
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do drugiego to zgadzam się całkowicie Nie chcę wracać na uczelnieee
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłam wracając dzisiaj zajść ale nie wiem czemu nie poszłam![]() Jeju jaki sen ale wiesz sny ponoć się tłumaczy odwrotnie ![]() no przegięła dziewczyna |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Iza
i niech moc będzie z Tobą!! Słucham sobie hiszpańskich piosenek i wpadła mi w ucho taka oto Marco di Mauro - Nada de nada
|
|
|
|
#938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam nikogo w Nidzicy, nie chcę jechać tak daleko, a potem się okaże, że na darmo, bo coś tam ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że to tylko sen ![]() Ok, zrobię fociaki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No a później, jak już miałam Gumiśka to widziałam jak sobie mył siusiaka, a Kubuś takich rzeczy nie robił, poza tym miał dużo dziwnej sierści na tyłku, a Gumiś takiej nie ma, Kubusiowi wyrastały też włoski po bokach tułowia, a Gumisiowi nie, no i później wyczytałam, że te wszystkie dziwne włoski itd. to mają chomicze dziewczynki ![]() |
||||
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłaś wejść, ale pewnie zapomniałaś ![]() Ja właśnie Majusi wymieniłam trocinki całe bo nie były brudne aż tak, żeby wyrzucać Jeszcze ja niezdara wkładałam klatkę i woda mi zjechała i się wylała dobrze, że pięterko mam przedziane folią, bo tak to więcej by poleciało na wiórki ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ja szukam samochody w kuj-pom no ale do Bydgoszczy też mi się nie chce jechać najlepiej żeby to był Toruń, ale mało ciekawych ofert...
|
|
#940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy za słowo
![]() buhahah Cytat:
haha jak podrośnie będę obserwować włoski póki co ich nie ma ale może jeszcze nie dojrzewa ![]() Pamietałam ale chciałam się później zmusic do aktywności ale siadłam na wizaż i o czas zleciał i jutro pójdę odrazu ![]() Cytat:
to fajnie, że Filip wykorzystuje trocinki ekonomicznie ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...3a2a42bbc8eb9c to musiało być czasochłonne
|
|||
|
|
|
#941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"what the fack...?!" ![]() Cytat:
nie wiem, po co się tak męczyć? ja panele zużyję ciekawe co na to Andrew jak przyjedzie będzie mnie ubóstwiał i padał do stóp co stworzyłam dla Majusi
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#942 | |||
|
Zakorzenienie
|
A jak on się czuje? Już doszedł do siebie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-03-02 o 15:15 |
|||
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję, dziękuje, dobrze!
Żem twierdzić- wspaniale!! już bryka jak oszalały ![]() A to już miesiąc 'po' zabiegu jak to leci... ![]() Cytat:
do 4 tys max ja stwierdzam, że Pixel jest w okresie buntu młodzieńczego i okresie dojrzewania za miesiąc będzie wiadomo kim jest
|
|
#944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już miesiąc?? ![]() Strasznie szybko. Ja z Kamą na sterylkę pojadę przed wielkanocą, tak sobie wymyśliłam. I będziemy jechać do Giżycka do weta, bo mama mówiła, że tam lepiej, bo parę lat temu uratował naszą sunię po wypadku, gdzie u nas w mieście weterynarze rozkładali ręce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz koniec pracy I jadę do Ł. Wymyśliłam sobie, że może namówię tatę, żeby pojechał ze mną i może da mi trochę pokierować, bo jakby nie patrzeć pół roku już nie jeździłam i bardzo mi się chce kierować
|
|||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
więcej się nie dało nastukać tutaj?
![]() nadrobiłam trochę, ale nie chce mi się cytować ![]() coś dla Asi, żeby zobaczyła że nie tylko gimnazjaliści to 'geniusze' http://jobooble.pl/analytics/Article.aspx?id=4 |
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
niee?? szybko to zleciało
![]() Cytat:
![]() no to duzo kasy poświęcasz, w sumie za tą kasę możesz kupić bardzo dobry samochód! ![]() Cytat:
![]() ja dopiero nie jeżdżę 4, 5 miesiąca, tak w dokładnym przeliczeniu ![]() Ok, wypindrowana jestem, mogę iść do koleżanki zrobiłam se kucyka, ale piękny kucyyyk
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha no bunt to On zdecydowanie ma Mój rozrabiaka Cytat:
to dla jej dobra Moja Kama też ma sterylke ale szybko się pogoiło i było ok ![]() No za 6 tys to możesz już powybierać ![]() Cytat:
a jak podetniesz dla ożywienia to nie będzie widać ![]() Dziewczyny kupiłam kołki wzięłam 4 paczki te 20 sztuk i jedna 15 sztuk a koleju total wikol nie było był jakis inny wikol i nie obyło się bez rozmowy typu czy ten wikol to wikol za całość wyszło mi 12 zł i tworze idzie mi świetnie póki co ale nie zapeszam nie wiem co to będzie ale czekam aż mi troszkę podeschnie i lecę dalej wciągneło mnie
|
|||
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak kleicie, że za niedługo ja nabiorę ochotę na kołki
. Tylko gdzie ja je kupię |
|
|
|
#949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie: P1010302.jpg ja chyba za niedługo otworzę herbaciarnię w mieszkaniu
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, to jest najgorsze. Też się trochę naszukałam. Jak już myślałam że to ten i byłam podjarana że w końcu nastał ten czas to zawsze okazywało się że jakiś bubel Więc wytrwałości w szukaniu! Uff, wróciłam z uczelni. Te zajęcia nie były takie złe Moje maluchy się znowu gryzą I to teraz już tak mocniej. Chyba czas je rozdzielać?![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Co za niedobre bąble ![]() A herbatki wszystkie są przesmaczne . Kiedyś nie lubiłam smakowych herbat, ale te wymiatają .
|
||
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Sama już nie wiem co o tym myśleć. Na razie tu zostaję bo co mam zrobić
Zobaczymy jak to się zakończy.No niestety Nie wiem co się stało, nagle jeden zaczął atakować drugiego. I to nie tak jak wtedy się podgryzały lekko, ale to mocne ataki. Rozdzieliłam je ale muszę drugą klatkę w takim wypadku zakupić ![]() Cytat:
Dzisiaj You Can Dance, oglądacie to?
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
No nie ma to jak czarna herbata z cytryną
, ale te są przepyszne jak soczki ![]() Eh . Chyba musisz kupić nową klatkę jak aż tak sie biją ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Ciekawe czy z P.Kazadi będzie fajne YCD
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie,właśnie ja jakoś jej nie trawię, a lubiłam YCD oglądać więc z ciekawości dzisiaj obejrzę
![]() ech, a jutro znowu na 8
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierwszych edycji nie oglądałam, bo nie miałam TV w pokoju, a mama oglądała coś innego, albo już spała. W tamtym roku oglądałam YCD na internecie na vod.onet.pl z opóźnieniem, a teraz mamy już polską TV, więc będę oglądać o ile będzie fajne z Kazadi i Rusin w jury.
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie dostałam total vikol, więc kupiłam 'klej do drewna wikolowy' i facet mówił, że to jedno i to samo nie będę pół miasta przeszukiwać za jakimś klejem, bez przesady ![]() tikki ale herbat lubię owocowe!!! Iza, polała się krew?? chyba dżungarki mają to do siebie, że się gryzą, co? ehh szkoda... chyba roborki się tak nie gryzą... ![]() Dziewczyny, nie orientujecie się od jakiej pojemności silnika więcej płaci się za ubezpieczenie?? Bo mi koleżanka mówiła dziś, że ona ma 1500 i gość jej mówił, że jakby miała silnik 1600 to już by 300 zł więcej płaciła...
|
|
#958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziarka * Jako część kompetencji, kandydat wpisał „władca czasu i przestrzeni" * Jako hobby, kandydat wpisał pilnowanie aligatorów * Kandydat, by opisać swoje 5 lat doświadczenia zawodowego wysłał 24 stronicowe CV chociaż ja kiedyś też tak "zabłysłam"... ale to dawne dzieje
31.08.2006 Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-03-02 o 19:58 |
|||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
nieźle, co??
![]() wypatrzałam fajne autko: http://otomoto.pl/opel-corsa-1-4-lpg...C17757987.html ale nie wiem czy nie za duży przebieg... ?? W sumie fajnie, blisko mnie, podoba mi się
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

Chomiki żyją koło 2 lat... ja się cieszę, że mam Maję i za nic w świecie bym jej nie oddała ani nie chcę żeby zdechła
bo chcę więcej... bez przesady... Kota nie wpuszczać do chomika, dla mnie to proste, bo kot będzie polował... Co to znaczy "zganiam" ? tylko nie mów, że go bijesz za to, że psoci się chomikowi ...
ja po obiedzie już
idź na dział taki gdzie są wszystkie kołki/klamki tak w obim było 
miarka się przebrała- zerwała i wróciłam do byłego

i niech moc będzie z Tobą!!

Jeszcze ja niezdara wkładałam klatkę i woda mi zjechała i się wylała

już bryka jak oszalały

ja też nie dostałam total vikol, więc kupiłam 'klej do drewna wikolowy' i facet mówił, że to jedno i to samo