![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
mnie uczula wszystko a noszę soczewki -ostatnio używam tylko oleju z pestek winogron - ładnie zmywa makijaż i przeciwdziała zmarszczkom pod oczami - polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
Na książkowym pojawiły się dzisiaj tylko dwa wątki i oba z ofertami kupna/sprzedaży
![]() No coś mnie trafia jak to widzę... ![]() Dziewczyny może czytanie regulaminu boli? |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie ..
czy jak w opisie jest bluzka opisana np. 25, bluzka w kropki mango to mam rozumieć że to firmy Mango? bo dostałam taką ale to nie wygląda żeby to koło mango leżało.,.... może z tego tv?? ![]() i nie wiem czy mam prawo się odmienić... już nie wspomnę masowego trafiania do szpitala.,. ja wiem że grypa panuje ale co tak ludzie do szpitala wszyscy ? ![]() ![]() ![]()
#935 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
to może kropki są w kolorze mango
![]() nie ma metek?
#936 |
Zakorzenienie
|
właśnie żadnych metek (ani marki ani rozmiaru) a szycie jak z targu...
no w kropki nie jest.. we wzór zwierzęcy ![]() cięzko żeby gepard/pantera była koloru mango ![]() tak dałam przykład ![]()
#938 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ziaje przerabialam...pierwsze opakowanie ok (i juz sie ucieszylam, ze tansza wersje zmywacza znalazlam), ale przy drugim juz mnie podraznila ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez powinnam zrobic czystki w szafie, bo 'zdzieram' moje ulubione ciuchy, a miejsce mi zajmuja jakies nowe, do ktorych milosc skonczyla sie na przymierzeniu i stwierdzeniu, ze dobrze leza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
taki zwykly 'kuchenny' olej?
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie, wymienilam sie prawie 4 tyg temu, wysylalam jako druga moja rzecz juz dobre 3 tyg temu, pewnie spokojnie juz doszla, ale wizazanka nie wystawila mi przekupki, mimo ze kilka razy o to prosilam i nie mam od niej tez informacji, czy moja rzecz u niej jest na 100%, chociaz po takim czasie nie sadze, zeby bylo inaczej.
Chcialabym wymienic rzecz, ktora od niej otrzymalam, ale nie wiem, czy moge, bo teoretycznie transkacja sie nie zakonczyla (brak przekupki) uzytkowniczka loguje sie ale na moje wiadomosci nie odpisuje, nie wiem, czy to takie ciezkie napisac 'tak, twoja paczka juz u mnie jest'... Nie chce czekac w nieskonczonosc, stad moje pytanie, czy mimo braku przekupki i odzewu z drugiej str moge uznac transakcje za zakonczona i puscic ta rzecz dalej w swiat ? niedlugo minie juz miesiac...
#940 |
Zakorzenienie
|
magda s - zwykły olej z pierwszego tłoczenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Moje "wrażliwce" kochane (mówię o oczkach waszych)
![]() ![]() A co tam.... Mikołaj, święta, choinka, prezenty... barszczyk z uszkami ...ech- rozmarzyłam się ![]() Wyślę ok 1 grudnia... tak by na Mikołaja dotarły ![]()
#944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
#946 |
Zadomowienie
|
W dzisiejszych czasach to rzadkość i tym bardziej cieszy, jak się widzi taki gest. Jak jesteś pewna, że chcesz oddać, to chętnie bym przygarnęła. Oczywiście zwrócę koszty przesyłki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze 2 chętne ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Majka, chętnie przygarnę, jeśli można
![]() edit: już widzę, że odpisałaś Oli na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
i ja sie pisze (i oddac koszty wysylki lub cos w zamian)....moze to jakas opcja dla moich wrazliwych oczek
![]()
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KONIEC MAM TRZY DZIEWCZĘTA ![]()
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękujemy Mikołaju ![]() ![]() rety pierwszy raz od czasów szkolnych losowań dostanę na mikołajki coś innego niż czekoladowego mikołajka ![]() Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2011-11-22 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: albo erotykom ![]() nie wiem jak to ma być... za długo pracuję chyba ![]()
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-11-22 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że "erotyką". Oo to ja jeszcze w starych czasach jestem, bo czekoladowego mikołajka bym wszamała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się wyżalić
![]() Na prawdę nie potrafię zrozumieć 3 rzeczy: 1. Nie czytanie regulaminu. Z tymi nazwami miesiąca w temacie to już się robi never ending story. Jak można wymieniać własne rzeczy gdy się nawet regulaminu nie przeczytało? 2. 'a może coś...' Jak wizażanka ma w wątku napisane, że odda za to samo ale w innym kolorze, albo za coś wartościowego, albo za coś z wish to sprawdzam, czy coś mam, jeśli nie to nawet nie piszę 'może coś u mnie za...'. Nie wiem, czytanie ze zrozumieniem wykracza poza możliwości intelektualne co poniektórych? Przeszukuję czasem różne wątki i widzę na prawdę wartościowe rzeczy: sprzęt do domu, elektronikę, etc. i kilkanaście osób pytających , czy może jednak coś znajdzie, chociaż nie mają z wish, nawet nie mają w wątku niczego o równej wartości. 3. Osoby myślące, że wymiana = wymienię jakieś graty i przy okazji zarobię co nieco. Witki mi opadają jak widzę niektóre propozycje typu: Ty mi daj perfumy, tą bluzkę, tamten płaszczyk, zegarek, buty i dołóż jeszcze książkę a ja ci dam 3 miniaturki (które swoją drogą dostałam za darmo przy jakiś większych zakupach) i łaskawie dorzucę spodnie, jeśli KONIECZNIE chcesz ![]() Już dwa razy dałam się wrobić (co ciekawe jednej i tej samej osobie, w wielu tematach widziałam jej propozycje 'nie do odrzucenia') w coś takiego i teraz nawet nie zaglądam do niektórych wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja zaraz pisze PW...i tak sobie pomyslalam, ze kazdy ma jakies kosmetyki, ktorych nie uzywa...i ja ide za ciosem i oddam: - 3 kredki do oczu (perlowy seledyn, turkus, szary - w tym wieczorowym swietle tak wygladaja) - wszystkie minimalnie uzywane - MX Masterpiece - czarny, miniatura, nowy - 3 cienie do oczu (tylko testowane) - Sensique nr 223, 221, Miss Sporty 111 - lusterko z e-glamour oddam 3, max. 4 osobom, zapraszam tutaj...akcja mikolajkowa trwa ![]()
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Majko Majko gdzie Ty pracujesz kochana, że czekoladowe Mikołaje zalatują Ci erotyką ![]() ![]() ![]() hehe to się uśmiałam ![]() Ola - moje mieszkanie całe pachnie mandarynkami, w związku z czym zaczęłam już czuć świąteczną atmosferę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- blackberry8 uśmiechnij się ![]() ![]()
![]() |
#960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() blackberry8 Mnie też śmieszą stwierdzenia "Jestem uczciwa". Dziwne, żeby ktoś napisał "Jestem tu, żeby Was oszukiwać". No nie wiem, irytuje mnie to jakoś, bo jest zbędne... Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2011-11-22 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.