|
|
#931 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() ad slumberhousy- tak dobij mnie, juz sie dobiłam sama czytajac Twoje opisy ![]() Cytat:
Cytat:
mieszkalam kiedys z dziewczyna co prawie nic nie jadła i była gruba, i nie to ze sie odchudzała-nie, po prostu nie potrzebowała wiele do zycia, ja natomiast w tym czasie wpierdalałam niemozebnie duzo w tym ze 3 posiłki w nocy i cóz..wazyłam 38 kg , dodam ze zaburzen zadnych nie mialam,ani nie byłam choraCytat:
1 i 3 zostaw, 2 wywal, albo zostaw i choc w nich do cioci na imieniny ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
1--bosko-w moim stylu 2- ja bym tak nie wyszła 3- bosko-w stylu lukbuka -ja nawet bym nie wpadła na takie połączenie ![]() aaaa! facet!
|
|
|
#932 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. no wlasnie spotkalam sie z podejsciem, ze na sniadanie glownie wegle, potem coraz mniej i na kolacje wcale. Oczywiscie moge mu sypnac odzywki bialkowej do tej owsianki. 3. wymierzylam pobieznie, ze do okolo 38 cm powinno byc ok bez strat wizualnych (w sensie rozchodzacego sie sznurowania). Cytat:
2. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
2. takoz uczynie, cioci nie mam wiec wywale 3. Niedawno z nudow mialam faze i obfotografowalam rozne zestawy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4168 ciekawam czy w Tfoim guscie ![]() 4. musi literowka
|
|||
|
|
|
#933 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jak o żarciu to może ktoś mi podpowie czym można nadziać kabaczka?
najlepiej bezmięsnie? mam mini kabaczka i nie wiem co z niego zrobić leczo mi się nie kce..a, i jeszcze jak zrobić taki szpinak z czosnkiem jak w zapiekankach w Krk? ![]() w kawiarniach i parkach ![]() a propos za stara, widziałam niedawno pod blokiem panią z dwójką dzieci, wiek nieokreślony, w koszulce z wieeelką błyszcząco cekinową czachą Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#934 | |||||||||
|
BAN stały
|
Może i zdrowy (podobnie jak ten z orzechów), ale w rozsądnych ilościach u osób, które się odchudzają
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A! Zgłosiłem też zły post, jako powód podając celowe wyśmiewanie się z wyglądu zewnętrznego forumowicza (pacz pogrubione) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Stan faktyczny to to, ile zjadamy na chwilę obecną, nie będąc jeszcze na diecie ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Zamiast mi tu machać do klopa marsz
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
- mozarella, pomidory (takze suszone), oliwki, kapary - ser plesniowy, orzechy, platki migdalow, brokuly, czosnek - feta, pomidory, oliwki, ogorek - dowolne pomieszanie powyzszych [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35795540]A żebyś wiedziała, że EN są świetne, co prawda sporadycznie używam, ale flachona bym nie oddał za nic w świecie, no może za Amułaża tudzież Montale czy inszego Kurkdjiana Na mnie robia sie takie, hmmm, woskowe. Oblepiajace, duszne, pachna troche orzechowo. I mnie to wkurza. |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo żyję
jestem tak sfrustrowany że najchętniej bym kogoś
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o kurde! ja kce tak fyglondaaaaaac zwłaszcza mi sie podoba koszulka nr 4 z 1 foty-skondona? ![]() i ten pasek do niej-skondon? no i własnie kokufa-jak to super wszystko wyglada do leginow albo opcisłych portek, a jak sie ubierze do zwykłych dzinów to tak bez polotu
|
|
|
#939 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jedno i drugie bezfirmowe i z Allegro, kupione dawno temu. Tez nie lubie luznych spodni bo mam wrazenie, ze dol robi sie "ciezki". |
|
|
|
|
#940 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to zapisujeu sie na te ciuchy przy nastepnym czyszczeniu szafy ![]() i koszulke z drzewem ![]() super jest tez obuf z 1 foty-skondon? i torepka! chce takom-chyba, bo dobrze nie ficeu
|
|
|
#941 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Obow z ebaya (japan style) a torba z allegro, oficjalnie Reserved, takao: http://szafa.pl/c10743036-reserved-t...ek-cwieki.html (to nie ja sprzedaje, ledwom sama kupila )[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35796407]Na mnie są troszki mhhhhhhroczne, wytrawne. Czując EN na sobie w myślach widzę obraz: jakieś mokradła/bagna w środku starego lasu o brzasku, mgła, gęsta mgła, chłód, jesień, drzewa już zrzuciły liście, pełnia księżyca. Ogólnie ponure klimaty i to mnie kręci |
|
|
|
|
#944 | ||
|
Panaroja
|
do nietopsza
![]() Cytat:
? poka ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35796407]Na mnie są troszki mhhhhhhroczne, wytrawne. Czując EN na sobie w myślach widzę obraz: jakieś mokradła/bagna w środku starego lasu o brzasku, mgła, gęsta mgła, chłód, jesień, drzewa już zrzuciły liście, pełnia księżyca. Ogólnie ponure klimaty i to mnie kręci
to samo w nich czuję noc, podmokły las i stare, próchniejące drewno
|
|
#946 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Edit: Znowu mi za oknem mignął! Facet w dresie a'la Św. Mikołaj (już kiedyś miałem Wam pisać, ale zapomniałem - buja się u mnie taki jeden, początkowo myślałem, że może chory na głowę jest i nie wypada się za bardzo wgapiać, ale to chyba jednak nie choroba, a styl taki, alternatywny i dalece nonkonformistyczny). Dres mniej więcej wygląda tak: materiał sztuczny i połyskliwy, w kolorze intensywnej czerwieni, portki proste i luźne z białymi lampasami, bez ściągaczy, katana do połowy uda, prosta, bez ściągaczy, z białymi paskami wzdłuż rękawów ![]() Aaaa, kurs jaki korespondencyjny, czy po prostu podręcznik? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35795540]Zamiast mi tu machać do klopa marsz [/QUOTE]Lete ino hyżo! ![]() Jak cukinia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#949 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kniga
zupełnie inaczej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | ||
|
BAN stały
|
Może jeszcze jakieś "ale" ad mua persona?
![]() Cytat:
Ja też przepraszam, Teziak ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35796407]Na mnie są troszki mhhhhhhroczne, wytrawne. Czując EN na sobie w myślach widzę obraz: jakieś mokradła/bagna w środku starego lasu o brzasku, mgła, gęsta mgła, chłód, jesień, drzewa już zrzuciły liście, pełnia księżyca. Ogólnie ponure klimaty i to mnie kręci Lucho, a Tobie to się aby bajki nie poyebauy? ![]() ![]() Cytat:
Bo nasz Redzia to kokietka taka, c'nie?
|
||
|
|
|
#951 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No ale ja naprawdę byłam na zakupach i rano pisałam o tym, że jadę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#952 |
|
Panaroja
|
a ja myślałam , że kobietou jest
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#953 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. dziekuje, oni schudli w miedzyczasie wiec rozumisz A brak urody mam powyzej nosa ![]() Cytat:
![]() Ad Mikolaj Lubie przebieranki, kurzy cyc + obcasy
|
||
|
|
|
#954 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nasz Redzia? No jasne, że kobietou ![]() I przez niego na chłopskiej berszce siedzę teraz! I mi się sporo rzeczy podoba, to mi uczynił! ![]() --- Przejdę się na kawę do siostry, coby mi nikt braku aktywności nie zarzucał |
|||
|
|
|
#955 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Idę w świat zbrodni, gwałtu, psychopatów i ciemności Sezon 2 na liczniku.
|
|
|
|
#956 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Koszulka: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...AGON%2BBALL%27 http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...AGON%2BBALL%27 ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Kufa, sukienka dla mnie, ponad dwa razy tansza od tej, ktora kupilam i ladniejsza http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Bpunto%2Broma
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ci ci brakuje ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-09 o 20:48 |
|
|
|
|
#960 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-08-09 o 20:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

-ja nawet bym nie wpadła na takie połączenie 

najlepiej bezmięsnie? mam mini kabaczka i nie wiem co z niego zrobić leczo mi się nie kce..

jestem tak sfrustrowany że najchętniej bym kogoś