![]() |
#931 |
BAN stały
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do snów, ja miałam dziś mega porąbany. Snił mi się ten piłkarz Lewandowski że był bramkarzem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dokładnie, dlatego ja wole placic za wizyte i czuć się bezpiecznie, powiedzieć o wszystkich moich problemach i tego co się boje niż siedzieć jak na szpilkach i mieć kontakt z kimś chamskim kto mi łache robi że mnie przyjął... ;/ Cytat:
![]() Cytat:
Dostałam leki 4x2 przez 6 dni mam brać tylko problem jest bo nie mogę nigdzie dostać;/ jedno opakowanie ok, ale mi są potrzebne 3 a nawet w hurtowni nie mają, musze pojeździć po miescie dzis jak tzt przyjedzie. No i po leczeniu 5 dni musze znowu zrobić ten wymaz. No i zwiększoną mam dawkę magnezu do 3x2 dziennie bo dostawałam tej "kolki" .. a tak to ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyszła mi dziś paczka ubranek za 15 zl, zaraz pyknę fotkę i kupiłam dziś pięknego pajaca za 12 zł prosiaczka z disneya!!! ![]() ![]() ![]() jeszcze bylam w dziekanacie zalatwic ten indywidualny tok nauczania. Kurde musze napisac jakies pismo do dziekana moze pomozecie?;p nigdy nie byłam dobra z pisania takich oświadczeń.. musze troszke naściemniać zeby przyjął bez żadnych ALE.
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o ilość potomstwa to ja ze względów zdrowotnych kończę na drugim dziecku, no chyba że za parę lat zmienię zdanie, nie zapieram się, ale też już nie planuję więcej dzieci, choć zawsze chcieliśmy mieć 3. Dziś idę z koleżankami do kina na ,,Jesteś Bogiem", a jutro jadę do fryzjera, więc jestem cała happy ![]() Teraz zmykam kończyć obiad, bo dziś mam niewyróbkę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
BAN stały
|
oooo, Deli pokaż prosiaczka z disneya
![]() Edytowane przez ilkas Czas edycji: 2012-10-02 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które dostają kaskę z ZUSU - po jakim czasie dostałyście pierwszy raz kaskę????
#936 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie wiem czy Was to zainteresuje, czy nie ale wkleje linka do bloga gdzie możecie sobie zobaczyć mnie jako już nie Panne
![]() http://bokerworld.blogspot.com/2012/10/ten-dzien.html I dalej chce mi się jeść ale nie chce mi sie iść zrobić ![]()
#937 |
Zadomowienie
|
hej
Bokeh życzę Wam wspólnej drogi przez życie usłanej samymi różami bez kolców ![]() ![]() ![]() Djerba mam bardzo podobny wózek, nawet i kolorystycznie, ja dałam za 3 w1 1600zł ja kolejna noc nie przespana bo tak boli, wczoraj lekarz rodzinny nic mi nie pomógl, dzis dzwonilam do gin i tez tak samo ze nic nie brac, kurcze ale jak zwijałam sie z bolu to wzielam apap bo nie moglam oddychac i tak o 13 wzielam po drodze 1 apap po 1,5 albo 2 godzinach wziełam kolejny i po 12 godzinach o 3 ranem 3 a oprocz tego tak jak kazali po szpitalu nospe rano i wieczorem po 80mg i magnez 3 razy dziennie po 2 tabletki. Myslicie ze cos zaszkodzilam tym apapem?? Teraz juz nie boli tak mocno a radze sobie masazami a do klatki piersiowej przykladam butele z ciepla wodą i przynosi mi to ulgę. |
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
a zakupy to ja tez robię w Biedronce, bo jest najtaniej, tylko mieso i wedliny w miesny i bulki i chleb gdzie indziej bo w biedronce jest niedobry, a buleczki sa przepyszne z intermarche i maja tam tez szynki ze swojej wedzarni jeszcze cieple wyjezdzaja mniam, mniam
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- co do dzieci to chciałabym dwoje, ale nie wiem, ja mam 30 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Matko, ale mnie przed chwilą mdłości złapały straszne - ale instynktownie poczułam, że MUSZĘ coś zjeść - zrobiłam sobie biszkoptowy omlet (tylko ciemny, dodałam trochę kakao i cynamonu) z dżemem owoce leśne. Pycha było - ale kurczę, drugi raz mi się to zdarza. Jeśli nie zjem kiedy poczuję mdłości to wiszę nad WC z odruchem cofania.... O_o - miewacie tak?? Caffe: przykro mi bardzo ![]() Pytanie stanikowe: jak zmieniacie bieliznę w ciąży - urosła Wam tylko miska czy obwód też?? Idziecie do Lidla obczaić te ciuszki co mają być? Kiedy? Jutro? |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam fotki ubranek które nabyłam za 15zł
![]() oprócz pajacyka prosiaczka, kupiłam dzis za 12 ![]() Bokeh- super zdjęcia ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-02 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#945 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co jesz do tego, jakas surowke czy same placki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez chcialam zrobic ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#946 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Budyń oczywiście możesz zmniejszyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś zrobiłam zupę dyniową z grzankami ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedno wiem na pewno różówi mówię stanowcze NIE ![]()
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny z Wrocławia słyszałyście coś na temat szkoły rodzenia, która znajduje się na Placu Dominikańskim
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png ![]() ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2012-10-02 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Ubranka dziecięce mają być też w Realu (w moze kończy sie juz promocja?
![]()
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że ubranka są śliczne, ja bym tylko dodała innych kolorów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Ja juz je widzialam w promocji dobry tydzien temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawo dla męża za postawę Cytat:
Ja póki co też bym chciała drugie dziecko w niewielkim odstępie czasu, ale myślę, że poczekamy przynajmniej do ukończenia naszego domku, bo w tym mieszkaniu byśmy się chyba nie pomieścili. Zobaczymy czy nie zmienia zdania jak maluch już się pojawi na świecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie zacytowało mi wszystkiego ![]() Gratuluje wszystkim wczorajszych wizyt ![]() Deli dobrze, że namierzyłaś tego dziada paciorkowca, przyjmiesz leki i będzie dobrze ![]() Maluchna, Ola jest śliczna ![]() Byłam dziś na glukozie, smaczne to nie jest, ale wcisnęłam sok z cytryny i dało się wypić, bardziej uciążliwe było dla mnie siedzenie tam przez prawie trzy godziny ![]()
![]() |
#955 | ||
Zakorzenienie
|
Cafe latte- tak strasznie mi przykro z powodu straty maleństwa
![]() jak się czujesz? jak TZ, dajecie sobie radę? Będę ciepło o Was myśleć i trzymać kciuki żeby się udało- proszę wpadaj czasem i napisz jak u Ciebie tak, super wyglądają, jestem bardzo zadowolona, poza tym zrobiła mi porządny pedicure i mam stópki jak u niemowlaczka Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio gin sprawdzal szyjke "recznie", po czym stwierdzil, ze ok, bo jest zamknieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
No, to moze są w tej aktualnej promocji, albo nawet w jeszcze wcześniejszej gazetce - tak sobie własnie przypomniałam. Nie zainteresowały mnie za bardzo, bo ceny lumpkowe mnie rozbestwiły. Podobnie jak te ciuszka z Lidla które mają być (czy są?) - drogie mi sie wydają
![]() Kliknęłam 4 prześcieradełka z gumką z jerseyu, tylko pytanie o kolor ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Mi tez tylko ręcznie sprawdza
#958 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Deli super ciuszki. Prosiaczek pierwsza klasa, ale urzekły mnie też te takie sukieneczki ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam sobie obiad, zupka chinska vifon
![]() ![]() ![]() Muszę się wybrać na zakupy dopiero bo z gośćmi wyczyśćieliśmy cała lodówke ![]() zmykam też oglądać chiruurgów bo jest nowy sezon, dextera juz wczoraj zaliczyłam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.