|
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
ojej, biedna
|
|
#933 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gabi lajtowo przeszła do 4tej klasy, szybko się ogarnęła, tylko ten chłopak ... hehehe waga słuszna, a mamusia nosi
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() ja tylko na chwilę bo już wróciliśmy ale tż myje okno i balkon i jak zobaczy, że siedzę przy kompie to się jeszcze zbuntuje ![]() mam nadzieję, że o mnie pamiętałyście choć troszkę ![]() nawijko pytałaś o chrzciny udały się rewelacyjnie. Kubuś przez całą mszę spał, obudził się jak mu ksiądz główkę polewał i pod koniec mszy był chwilowo nerwowy (ale nie płakał) - kupsko walił ![]() po mszy jedzonko to już w ogóle cud miód malina bo spał cały czas w wózku normalnie nie moje dziecko. Napiszę wiecej jutro bo teraz pędzę bo małż zagląda przez okno i zaraz będzie, że on się męczy a ja siedzę i się nudzę także zmykam i do jutra ![]() ahaaa i raczej Was nie zadrobię
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! nie cytuję bo padam na pysk.
Piszę rzeczy na studia wczoraj, aż ngle - koło 1:00 obudził się dzieć (nic dziwnego jak sobie główkę kocykiem przykryła ) - nie spał do prawie 4:00.Najpierw miała dobry humor, zjadła, a potem załączyl się płaczek ze zmęczenia - kombinowaliśmy z Tż jak tu pomóc, ale zeszło do 4:00 zanim się udało. Przysypiała i budziła się na nowo. Więc znowu jestem zombiakiem. A raport na studia zostawiłam w połowie, kończyć będę dzisiaj.. |
|
|
|
#936 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No pewnie, że tak![]() Cytat:
Cytat:
![]() Super ząby! Moja córka ma identyko![]() Cytat:
![]() Moja Mała się rechota jak rzucam włosami Zanosi się tak, że szok Coś Wam pokaże, co znalazłam. 8 lat temu tak sobie jaja robiłam: |
||||
|
|
|
#937 | |
|
Zadomowienie
|
Tak myślisz?
to może zaryzykuję Cytat:
Cholerka, tak źle i tak niedobrze ![]() Onaella nie wiem co napisać... dużo zdrowia i siły dla Ciebie! Jak to wszystko znosisz? Antoinette to nic tylko za wagę i szacun, mi ręce i kręgosłup wysiadają przy 6 kg![]() Sylwietta teściowa oszalała! I więcej na ten temat nie powiem bo nie wypada ![]() Badzia jaka fajna ząbkowa Zosia ![]() Przyszła paczka z Hippa do mnie, z różową łyżeczką Ponadto było piękne słońce, jak wariatka poleciałam prać zabawki (wcześniej zrobiłam dwie pralki prania, ale na zabawki muszę mieć wyjątkowe słońce ) i co? Teraz leje, burza taka drobna, a mi mata się kisi w łazience Aha i mam pytanie. Jak smarowałyście dzieciom dziąsełka żelami na ząbkowanie to kupki były normalne? Bo u nas takie brzydkie i nie wiem czy to łączyć z żelem czy z chipsami wczorajszymi, ale kurde, chipsy już jadłam normalnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tobie spokojnej dzisiejszej nocki ![]() Cytat:
![]() Śliczne ząbeczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
marzenie się spełniło po latach ![]() Mam pytanie czy wasze dzieciaczki jak jedzą mleko pocą się przy tym??? Bo mój Wojciech za każdym razem jest spocony jak szczur.
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku, na razie cycochy tylko raz ucierpialy
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Meduza-
ale coś taki kwadratowy ten brzuch
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
siemka
my już po basenie, w czwartek ostatnie zajęcie maly dostał dyplom i koszulke, nie wiem czy będziemy kontynuować, troszkę nudno jak dla mnie muszę poszukać jeszcze innych zajęć z pływania mały padl jak kawka Cytat:
zaczynalismy od kaszki na razie bawimy się warzywkami i owocami może w przyszłym tyg wprowadzę mięso Cytat:
![]() i niekoniecznie pisać publicznie sliczne ![]() Onella- przytulam bardzo mocno Caławdeszczu- a mozesz wytoczyc pracodawcy sprawe w sadzie o odszkodowanie z tytulu utraconego urlopu? to w koncu ich wina nie Twoja |
||
|
|
|
#942 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak tak można powiedzieć ja sobie wezmę przecież to nie zabawka do pokazywania ani do zabawy ![]() Cytat:
a tz powinien się też ogarnąć przeciez przy dziecku każda złotówka się liczy a nie fajki dla mamusi ![]() Cytat:
|
|
#943 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Debrah- Ty to ostatnio masz ciężkie nocki Dziewczyny jak sprawdzić czy dziecko nie trzyma głowy tylko na jednym boku? Tak mi pielęgniarka powiedziała, że mała na jedną stronę tylko daje ale wg mnie to nieprawda.
|
||
|
|
|
#944 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że walczysz!!!! ![]() Ale na cywilny nie trzeba dużo kasy przecież.... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Twoja to już w różnych miejscach i pozach spała. Zazdroszczę. Daria dziś spała pół godzinki znów Byłam z nią na dwugodzinnym spacerze bo myślałam że pośpi w wózku....pospała 20 min MAM JUŻ DOSYĆ!!!Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ALE SŁODKO!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-10 o 18:48 |
||||||
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak wyglądają te siateczki z biedry do których można wkładać owoce lub warzywka dla dzieci do jedzenia
Ja nic takiego nie widziałam w biedrze i nawet nie wiem kiedy to było można kupić bo chętnie bym się w to zaopatrzyła.
|
|
#946 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałam po jabłko w podskokach leciećCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale super ![]() Cytat:
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłyśmy z domu - UPAŁ. A wracając z auchan uciekałyśmy w deszczu przed grzmotami Musiałam komicznie wyglądać... Ale super!!! Cytat:
![]() Cytat:
http://www.e-zikoapteka.pl/product/d...la-dzieci.html kupiłam w biedrze za 7,99 a dziś w auchan widziałam IDENTYCZNĄ za 19,99
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-10 o 19:02 |
|||
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Zawsze można na was liczyć![]() Siateczka to coś takiego http://www.calineczka.pl/sklep/canpo...5-p-13208.html Nancy brawa za udane chrzciny
|
|
|
|
|
#949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
raczej pewnie nie, kleik sluzy do zagestniania pokarmuCytat:
|
|||
|
|
|
#950 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mięska jeszcze nie podawałam, po 6 miesiącu planuję czyli na początku lipca. Fajne dziewczyny i wcale malutka nie wygląda że waży 9300, pewnie dłuuuga jest. Cytat:
Cytat:
Kaszkę wprowadziłam jak miał skończone 5 miesięcy - Holle jaglaną. Glutenu jeszcze nie wprowadziłam, słoiczków z mięsem też nie.Cytat:
I jaki duuuuży! Ile waży?No cudnie wygląda z tymi zębiszczami ![]() Cytat:
A do co steszczenie to musisz gadać z meduzzą bo jest w tym mistrzem ![]() Cytat:
A co do zdjęcia to niezłe miałaś pomysły
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tez lubi jak sie "bawie" wlosami Cytat:
|
||
|
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Wiem, najlepsze jest to, że my strasznie dużo kasy wydajemy sobie na sprzęty typu: super hiper TV, xboxy, komputery, aparaty, nosidła i gadżety dla małej, więc chyba nie o to chodzi
No ale ma racje trochę, bo za rok wybieramy się autem do moich rodziców, musimy kupić takiego mini busa i uskładać na tą podróż. Ale wiesz co? Chociaż niech powie, że chciałby, może bym się zadowoliła a mam trochę wrażenie, że on od tego tematu ucieka ![]() Cytat:
Aaa któraś kiedyś tam pytała czy kleiki na noc. U nas się to sprawdziło. Robię Juliance 150/180ml mleka +3 miarki kleiki ryżowego i daje pospać matce 6-7h ciągiem (rarytasik ). Za dwa dni startujemy z warzywami w takiej kolejności: dynia, ziemniak, marchewka, później mixy, później owoce, zupki i dania z mięsem W międzyczasie jeszcze zamienię nocny kleik na kaszę jaglaną i wprowadzę jakąś kaszkę w dzień-może słodką, nie zarzekam się, że nie.Dzień ojca?? Ja chyba nic nie robię, mój TŻ to z tych niedoceniających symbolicznych prezentów
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
kurde a mojemu małemu ten gryzak nie do końca pasuje, widzę,że ma problem by dobrze chwycić, moim zdaniem ten gryzak powinien mieć uchwyt prosty zamiast zawijanego ale fakt cena dobra w smyku po 25 zeta widziałam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
5 do gory nogami ewentualnie ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- I d*pa, nie zaliczylam..... |
||||
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#956 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ja też swoje staram się zmienić co do t. Cytat:
Cytat:
Współczuję Cytat:
|
|||
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło?
Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] Biedna Agu... Nienawidzę kaszlu krtaniowego, zwłaszcza u maluszków bo one się od razu zaczynają dusić od tego syfu, brrr |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda bo to przecież nie była Twoja wina tylko te makolągwy w kadrach zawaliły...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

, bo ta kobyla chyba najtrudniejsza z calych studiow, a moja wiedza, no coz, nie jest porywajaca.

Cholerka, tak źle i tak niedobrze
za wagę
a tobie spokojnej dzisiejszej nocki 
ślub 28.04.2012

super. na pieniądzach śpimy...
a tz powinien się też ogarnąć przeciez przy dziecku każda złotówka się liczy a nie fajki dla mamusi