|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Indra wypoczywaj w takim razie
![]() Kiara bidulko... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
U nas po polowkowym wszystko ok. Corka zdrowo rośnie, wszystko w normie więc kamień z serca. Ma juz 490g więc kawał człowieka
ruszala się i wariowala podczas badania. Łącznie z tym, ze probowala sobie założyć nogi za głowęWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jaka wysportowana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, gratuluję |
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Kiara, trzymaj się dzielnie, strasznie Ci współczuję
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
Kiara
![]() aleksandrettaa- gratki podnoszą na duchu takie dobre wieści prawda ![]() Ja pie**rzę ale u mnie ciemno aż się boje tej burzy
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duza dziewczyna
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Keithlyn, do mnie jeszcze żadna burza nie dotarła, ale też wolałabym, żeby TŻ był w domu, kiedy mnie nawiedzi
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
Kiaratrzymam kciuki, zeby wszystko sie dobrze ulozylo
Aleksandrettaasuper, ze wszystko ok, a proba zalozenia nog na glowke musiala genialnie wygladac ![]() Jejku jak mi sie marzy burza...
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Kiara trzymam kciuki za twoje zdrowie i zdrowy rozwój maleństwa.
Aleaa fajnie, że Cię wypuszczają. I trzymam kciuki za egzamin. Łączony czy sama teoria najpierw? Brawa i gratulacje za dzisiejsze udany wizyty. Futbolowa współczuję problemów z autem. Nas też czeka wizyta u mechanika w ten weekend. A jak będzie kasa to zmiana auta bo mamy małe, trzydrzwiowe i nie wiem jak będziemy wkładać tam fotelik albo jakim cudem wózek zapakujemy. |
|
|
|
#941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Kiara trzymaj się
trzeba wierzyć, że będzie dobrze i lekarze jakoś się z tym uporają
|
|
|
|
#943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przereklamowany ten blogoslawiony stan i wlasciwie nie mam powodu do narzekan bo ciaza przebiega bez wiekszych dolegliwosci a jednak coraz wiekszy brzuch, zadyszki i ogolna sloniowatosc mnie wykanczajaCytat:
![]() Cytat:
![]() Kiara - trzymaj sie Kasiu - tak to juz chyba jest jak dwoch chlopakow i jeszcze jeden napedza drugiego ![]() A ja jako, ze mam 2 tyg. L4 zapakowalam mame, tate, i 2 bratankow i wybylismy na tydzien w gory, ale juz tesknie za tzetem, jakas sie sentymentalna zrobilam Dobranoc |
|||
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Beata, Rosalie, też rozumiem Wasze zmęczenie i poirytowanie. Czasem nadchodzi gorszy dzień. Mnie na szczęście nie dopadły żadne plagi ciążowe, nawet zgaga trochę odpuściła, ale i tak mam wrażenie, że w pierwszej ciąży jakaś bardziej mobilna byłam, mimo, że było mnie więcej i rodziłam w lipcu właśnie.
Rosalie właśnie przypomniała mi się jedna z moich ulubionych pań profesor, która zwykła powtarzać, że polonista żadnej k* się nie wstydzi ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że trafisz na mądrych doktorów i podejmą dobre dla Ciebie i dziecka decyzje Futbolowa, znam samochodowy ból. My mamy dwa. Auto, który zwykle jeździ TŻ, bo to wielka kobyła i ja się nim boję, poza tym miałam nim stłuczkę z niespełna roczną M. w środku, ostatnio był u mechanika. Jako, że to VW to i ceny napraw i części adekwatne - jakieś sprzęgło wymienione, koło zamachowe, czy inne takie, tysiąc innych rzeczy i kuuuupa kasy w tych miejscach Ja znów kolejny dzień przed szóstą się obudziłam, znów pewnie w okolicach południa będę nieprzytomna ![]() Przywlokłam z przechowalni małe ubrania po M. i już mam co prać przejrzałam wszystko i sporo się tego uzbierało. Pewnie będę musiała jeszcze jakieś pajace dokupić, ale i tak jestem sporo do przodu, bo mam kilka taaaakich pięknych rzeczy, których nie posłałam w świat z nadzieją, że jeszcze się kiedyś przydają, że aż się cieszę z mojej przezorności ![]() szczerze Wam się przyznam, że ostatnio chwyciłam się na tym, że przestanę pożyczać ludziom cokolwiek. Od książek, które do mnie nie chcą wrócić, przez dziecięce rzeczy właśnie, aż po jakieś inne drobiazgi. Kurde, tyle książek mi zginęło i nie umiem ich odzyskać, że aż mnie trzęsie. Nawet takie z dedykacjami! Moja wina, bo miałam sobie zapisywać, co komu pożyczyłam, no a że nie poczyniłam tego to teraz się wkurzam... Ja dziś o 16:30 mam gina. Ciekawe co nowego usłyszę ![]() PS Jakoś tak mniej w ostatnich dniach produkujecie postów. Jakieś zmęczenie materii? dobrego dnia Dziewczyny! |
|
|
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Frau Gizela
za wizyte ![]() Kiara Ty to masz przeboje w tej ciąży :-/, zycze zeby wszystko bylo dobrze a lekarze doszli do porozumienia i wspolnymi silami Ci pomogli. Tekst o tym czemu nie pojechalas do innego szpitala żenujący... Moja ciocia miala 4 córki, zaszła w 5 ciąże i urodzila corke... I syna bliźniaki im sie tragiły na koniec i teraz mają 5 córek i jednego chłopaka ![]() My dziś wracamy z wioski gdzie rodzice maja dom i jutro z samego rana jedziemy do Świnoujścia, ależ nie moge sie doczekać, dzis juz po 6 wstałam chyba mam reisefiber a to tylko kilkudniowy wypad nad morze ![]() Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i zycze powodzenia następnym wizytującym, ja swoja mam dopiero 28 czyli po 5 tyg. Zobacze swoją wiercipiętke
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Frau gizela - kciuki za wizyte, tez mam problem z pożyczaniem ksiażek..
LolaMontez - udanego wypoczynku Ide na kawe
|
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
Futbolowa współczuję problemów z autem. Ja bym poczekała na tego mechanika i niech poprawia ze źle zrobił. Jak naprawicie gdzie indziej to nikt wam kasy nie zwróci. W końcu jest coś takiego jak reklamacja- i wy już za tą usługę zapłaciliście.
Kiara trzymaj się, będzie dobrze. |
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaaa, a moje wyjscie zakonczylo sie kleska. Podczas badania wyszlo, ze szyjka ma 1 cm i musze dalej zostac na oddziale..
I postanowienie wczorajsze, ze jesli jutro nie pojade na prawko to w ciazy odpuszczam sobie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze to króciutka...... dobrze, że Cię nie puścili, trzymaj się tam!
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Frau Gizela mam to samo, od długiego czasu powtarzam sobie, że jak tylko coś będę pożyczać to muszę sobie zapisywać...też do mnie rzeczy nie wracają.
Aleaa oooojjjj 1 cm to b.krotka jak na ten etap ciąży. Nie chcą zakładać szwu? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- A ja jeszcze troszkę ponarzekam ciągnie mnie pobrzusze i pachwiny...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
trzymaj sie tam kochana. a prawko zawsze możesz skonczyć po ciązy.
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Dorwałam w lumku wczoraj fajny komplet dla małej 0-3 miesiąca za 9 zl wsunie razem
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic ordynator nie mowil oprocz tego, ze mam zostac na oddziale i maja to obserwowac.
Zobaczymy co dalej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzon macicy podobno mam strasznie twardy, a tak to wszystko ok Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#956 | ||||||
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki!
dziękuję za wczorajsze kciukaski ![]() Trzymam teraz za kolejne dziewczyny wizytujące ))) i zdrówka i siły życzę wszystkim borykającym się ze wstrętnym nastrojem![]() Ja się czuję jak odmieniec póki co bo mam humor taki czasem jakbym się czego opiła ![]() Kiara dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, oby wszystko się dobrze skończyło!!!!!! Cytat:
nawet lekarka mi wczoraj powiedziała, że W KOŃCU coś mnie przybyło, bo tak to waga stała w miejscu, teraz 4 kg na plus od początku ciąży. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pocieszające zwłaszcza że takie pieguski się ma teraz troszkę się wypełniły )Cytat:
po wizycie jestem trochę rozczarowana;/ nie dość że było godzinne opóźnienie to jeszcze tak liczyłam że poznam płeć a ona tak chwilę popatrzyła, stwierdziła że CHYBA widzi wargi sromowe ale że głowy nie daje a mi mignęło coś między nogami, mówię to potem Tomkowi a on że tez to widział (chyba że to była pępowina) ale jak to stwierdził on to co miał zobaczyć to zobaczył z dzidzią wsio oki serducho bije, 448 g przy 20 t 5 d 23 mam połówkowe i mam ogromna nadzieję, że dowiem się już na pewno ![]() Cytat:
Kurs ważny jest z tego co wiem pół roku, także nawet po porodzie zdążysz podejść do niego! ) trzymaj się zdrowo!!!
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Justana no to na połówkowych na pewno już poznasz płeć
![]() Brzuszek mały ja też mam 4 kg na plusie od początku, ale brzuch mam duży Ty to chudzinka jesteś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
Justana piękny brzusio
Ja mam jakiś rozlany na boki, jeszcze takie boczki mi sie porobiły że hej ![]() Aleaa- odpuść sobie to prawko, stres nie wskazany, poźniej zrobisz Ja zaraz zmykam do ginka, ciekawe jaka kolejka będzie
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia dla wizytujacych dzisiaj mamusiek
![]() Ja poczekam do jutra i jak nie dostane kasy z zusu to tam zadzwonie bo juz mnie wkurzaja Mam w planie dzisiaj od corki dywan dokladnie wyszorowac na sloneczku, ale upal niemilosierny jest... Po poludniu mam spotkanie z przyjaciolkami ![]() Chyba tez dopadla mnie bezsennosc, codziennie chodze spac po 1 , w nocy wstaje 3 -4 razy na siku a o 7 juz wyspana jestem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

23.06.2011
01.06.2013

podnoszą na duchu takie dobre wieści prawda 

za wizyte