![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Hej dziewczyny! Wczoraj wieczorem tak poćwiczyłam, że dzisiaj wszystkie zawiasy mnie bolą, ale dzisiaj też nie odpuszczę, może się rozruszam
![]() Kupiłam te płatki błyskawiczne w Biedrze jaglane i orkiszowe i powiem Wam że pycha ![]() Wkurzyłam się za to strasznie, jak przyjrzałam się etykiecie na takim twarożku do kanapek Fromello z Lidla, nie wiem czy znacie, coś podobnego do Almette. Okazało się, że to ma 22% tłuszczu!!! :/ A ja od dawien dawna zajadałam go z chlebkiem typu pumpernikiel i jeszcze kładłam na wierzch łososia wędzonego. Pięknie po prostu... ![]()
#932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wypiłam ponad litr wody, zrobiłam 6km marszu. na śniadanie była owsianka, na drugie 6 ciasteczek owsianych z serkiem philadelphia light, żółtym pomidorkiem i szczypiorkiem. jutro idę znowu oglądać jakiś dom, oby tym razem był spoko i udało się go wynająć...
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Rozeznanie
|
monte bravo bravissimo za takie harde ćwiczenia !!!
![]() ![]() No niestety na te serki trzeba uważać, bo lubią mieć zawrotną ilość tłuszczu, a więc i kalorii. No i ja bardzo często rozsmarowuje na chlebie mój ukochany serek granii z Biedry. Uwielbiam go pod każdą postacią ![]() pozeczkowa rewelacja !!! no po prostu idealnie, bardzo się cieszę i zapraszam w ciepłe progi 7 z przodu ! Ani się obejrzysz a się tam rozgościsz przy takim ślicznym jadłospisie. Daj znać jak jutrzejsze wizytacje domu ^^ No, udało mi się zebrać i byłam na siłce. Ale tylko dlatego, że w mieszkaniu obok remont i tak hałasowali, że się nie dało wytrzymać i musiałam wyjść ![]() 30 minut bieżnia ( z czego 20 minut bez przerwy 9 km/h i ostatnie 5 minut 10 km/h ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się boję, że przez zakichanego burgera będzie zastój jutro. w sumie będę mieć za swoje -.-
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
Uf w koncu moge na spokojnie usiasc
![]() Dzis pobiegane! Bez jakis rekordow, bo musze moj miesien oszczedzac. Predkosc 8,55km/h, dystans 6,52 km. Trasa marzenie ![]() Dietetycznie tez dzien zaliczony. Teraz biore sie za nadrabianie watku bo jak codzien jest co czytac ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2015-04-09 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo.
Dziś jeździłam rowerem 45. Zamawiałam zakupy do domu, ale o ksylitolu zapomniałam. Nie chciałam jechać głownymi drogami (Aleja Krasnicka jest w remoncie a nie ma tam ścieżki) więc pojeździłam drogami "drugiej kategorii". Wkurza mnie że często ścieżki kończą się i dalej nic nie ma. A na Zana na przykład jest chodnik tak szeroki że dwa rowery można w poprzek postawić i miejsce zostanie, więc czemu dalej nie było ścieżki? Nie lubię jeździć w godzinach szczytu po ulicach. Jestem świadoma że jako rowerzysta jestem kierowcą dziesiątej kategorii. Zaraz idę na spacer. Puściłam lotka! Módlcie się abym wygrała!
![]() |
#936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
Nurek mnie tez cieszy, ze jest tu taki power! a prezent na wypasie
![]() Ulcia no juz mnie oswiecono wlasnie co to znaczy ![]() ![]() Szczurku no extra, ze sie udalo ![]() Pozeczkowa w kwestii makijazu tez jestem kompletny laik. Moj stopien zaawansowania to krem B&B i tusz do rzes ![]() Bella ![]() Myslalam ze wesela sa w jednym miescie. No w takim ukladzie to nie ma innej rady, niz wybrac u kogo wesele, a u kogo poprawiny. CiaoEwa no nawet nie mysl o wiecej ![]() Monte sporo ma ten serek ![]() ![]() CiaoEwa ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- W planie na jutro do jedzenia: I. Bulka pelnoziarnista z szynka, serem, salata lodowa, pomidorem, papryka, szczypiorkiem. II. Borowki, mango, jogurt naturalny III. Salatka z selera, pora, kukurydzy, jajek, szynki drobiowej, ananasa, pieczywo. IV. Koktajl truskawkowo-bananowy V. 2 jajka sadzone, szparagi gotowane
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
Ewa przepiękne wyniki na bieżni, jestem mega dumna
![]() Martuszka: też oklaski! Panna: po co puszczałaś? ja już mam numerki, które wygrywają ![]()
![]() |
#939 | ||
Zadomowienie
|
haha, dzięki
![]() ![]() ![]() teraz zaczynam sobie robić masaże bańkami chińskimi (dzisiaj przyszły) i chyba dołączę do tego niedługo body wrapping. Wszystko po to, żeby skóra wyglądała jak najlepiej i zachowała jędrność. Powiem wam, że zaczynam wierzyć, że jeszcze będę wyglądała zaje***** !!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- jeśli któraś z was nie podziela mojego zapału to zapraszam TUTAJ po motywację ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ja właśnie ze względu na ceny i większy wybór robię zakupy głównie przez internet ![]() polecam drogerię internetową ezebra
![]() |
#940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez wypilam dzis 1,5l wody, biegalam i przeszlam 5km piechota ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- A i co do makijazu to ja tez polecam hakuro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aqua brow nie używałam... Do brwi używam w chwili obecnej cienia z maybelline color tattoo natomiast on nie nadaje się do każdej urody... raczej tylko dla tych chłodnych. W sumie jak weszłam teraz w grafikę w google to stwierdziłam, że muszę go wypróbować na powiekach bo całkiem fajnie wygląda :P wcześniej do brwi używałam paletki z catrice, jest bardziej uniwersalna i daje naprawdę fajny efekt. z cieni to MUA nie miałam, sleeka mam i one się delikatnie osypują, ale nie jest to coś z czym nie można by sobie było poradzić. Świetne są cienie z inglota i można sobie samemu skomponować paletkę, z kolorów które nam odpowiadają. Szczerze mówiąc to w cieniach mam najmniejsze doświadczenie bo stosunkowo od niedawna "kombinuję" i się uczę. jak masz gęste to pewnie głównie zależy Ci na podkręceniu i wydłużeniu... Ja największe doświadczenie mam z tuszami wydłużającymi (moje rzęsy są naturalnie dość podkręcone) i moim totalnym ulubieńcem jest tusz volume milion lashes so couture z loreala <3 wstawię w załączniku zdjęcie jaki u mnie daje efekt. Natomiast co do podkręcenia to zobacz sobie ten filmik ![]() ![]()
![]() |
#943 |
Konto usunięte
|
Melonade- Dziękuję, będę mówić jak mi idzie
![]() Szczurku- Odliczam dni do końca, zostało 21 ![]() ![]() ![]() Ja mam chomiczkę o imieniu Beza ;-) Malinka- Powiem CI, ze coś z tym jest na rzeczy. Ja sama odkryłam przy oknie (wynajmowanie mieszkanie) i pozbyłam sie skutecznie i mi się lepiej śpi. Od tej pory jestem przerważliwiona na tym punkcie ![]() Ulcia- Hakuro polecam. Fajne są też EcoTools ![]() Szczurku- Ja używałam duraline z Kobo. Spisywał się poprawnie ;-) Świetnie, że się dostawłaś ![]() ![]() Pozeczkowa- Zgadam się z Bellą, zacnzij od rzęs ![]() Bella- Ja to się maluję codziennie ![]() ![]() Unex- A co masz z cerą za problem? Ulcia- Ja miałąm kiedys Sleeka i fajnie mi sie z nimi pracowało. Teraz używam paletek Naked. Z inglota też są fajne cienie. Mam paletkę magnetyczną i dokupuję po 10zł co mi się tam u nich spodoba ![]() Szczurku- Ja kupuję dużo on line. Makijażowo to tylko pędzle, a tak to kosmetyki włosowe na ekobieca ![]() Jestem już spakowana na weekend. Strój sportowy ze mną ![]() waga: 83,4 Dostałam dziś propozycję pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Wtajemniczenie
|
Nurek no oby spadek
![]() Bella a jakitusz do rzes mozesz polecic aby sie nie obsypywal? Ja mam srednio geste i srednio dlugie ![]()
#945 |
Konto usunięte
|
Martuszka- Ja milion lat używam- Volume Million Lashes. Nie zamienię go na inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Wtajemniczenie
|
ok! sprobuje zatem
![]() ![]()
#947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;50983665] Bella- Ja to się maluję codziennie ![]() ![]() [/QUOTE] ja też to bardzo lubię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Bella no super
![]() ![]() Ide spac, bo rano nie wstane, zeby moje pojemniczki porobic do pracy ![]() Kolorowych snow!
#949 | |
bez kija nie podchodz
|
soldus, mam problemowa cere, bo mam pozostalosci po tradziku, pelno zaskornikow, nie moge ich na stale wytepic, tlsta cera w okolicach strefy T a znow na policzkach mam sucha
![]() u mnie ok wszystko, jadlospis wykonany perfekcyjnie ![]() ewa, brawa za silke ![]() pozeczkowa, rzeczywiscie masz straszne porblemy z tym mieszkniem, serdecznie wspolczuje, bo nie wiem jak to mozliwe, ale mi sie udalo to bezproblemowo wszystko..
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Podaje wage: 68,5kg. Zapomnialam Wam napisac - jutro wyzwanie - grill z sasiadami ![]() Musze pomyslec o czyms dla siebie, nie jesc za duzo i trzymac sie z dala od %. Dzis ma byc znowu piekna pogoda, 21 stopni, wiec wybiore sie na dlugi spacer z psem. Tak z 1,5h. Milego dnia!
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- Melduje 75,7;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Przyczajenie
|
obżarstwo tak odczuwalne,że aż się przeraziłam. :O
69,2 to chyba najwięcej w mojej karierze ;/ jednak pół tygodnia wstrzemięźliwości to za mało by się za wagę w tabelce nie wstydzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
jaka śliczna pogoda za oknem! Od razu chce się żyć! Wczoraj bylam na 2h spacerze, dzisiaj tez na pewno pojde, to takie extra oprócz ćwiczeń ![]() Waga 81,5 Nie mogę się doczekać "7" na przedzie ![]() Miłego dzionka ![]()
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
martuszka
![]() ![]() nie zjadłam więcej syfów oczywiście, ale naprawdę to niebezpieczna sprawa, bo myślę, że jakbym tak przez dłuższy czas, np. 4 dni, miała jadać sobie takie pyszne burgery to byłby potem problem żeby powrócić na dobre tory. Ciekawe kiedy nadejdzie ten dzień,że będę całkiem pogodzona z dietą i zdrowym odżywianiem i że w każdej sytuacji będę się bardziej cieszyć na zdrowe jedzonko aniżeli lazanie. Chyba, że nie nadejdzie nigdy, sama nie wiem jak to mają te fit dziewczyny: czy one nie lubią po prostu schabowego czy się hamują i już... Podpisuję się nogami, rękami i rzęsami pod Milion Volume Lashes. Od dobrych 5 lat używam tylko tego, a miałam w międzyczasie wiele innych w rękach: od taniochy po Guerlain i Diory i zawsze wygrywał stary dobry L'oreal ![]() A grill to nie problem, bierzesz chudą pierś z kurczaka, sałatkę warzywną, trochę musztardy i... już mi ślinka leci z zazdrości ! pozeczkowa teraz Ci ładnie będzie szybciutko spadać po takim grzeszeniu ![]() szczurku mega dzięki ![]() ![]() ![]() bella jaka piękna zmiana nastawienia ! ![]() ![]() Ważysz się dziś do tabelki ? ![]() nurek ooo ! witaj z powrotem !! ![]() soldus gratuluję nowej propozycji pracy ![]() ![]() unex smutna piąteczka za taką samą kijową cerę -.- dzięki za brawa ![]() melonade czy mogę podać wagę jutro ? Zapomniałam się dziś i zjadłam już śniadanie zapijając sporą ilością płynu, a ja się zawsze na czczo ważę ^^ ![]() ![]()
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: już tak ciepło, że grill? zazdroszka
![]() ![]() Soldus: to było ekspresowe ![]() ![]() ![]() Melonade: dałam ciała, zapomniałam się zważyć ![]() ![]()
![]() |
#956 |
Rozeznanie
|
![]() |
#957 |
Zadomowienie
|
Piątek, piąteczek, piątunio
Hurra już prawie mamy weekend jeszcze tylko 8 godzin dzieli mnie od niego. ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- 64 kg - witajcie dodatkowe kilogramy na mnie, mam nadzieję że to tylko wizyta i szybko się ich pozbędę.
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Ja wagę podam jutro, bo dzisiejsza mi się wyjątkowo nie podoba.
Wczoraj siłka zaliczona w 3/4 więc dziś powtórka. Tylko kurcze, boli mnie ramię i narobiłam sobie siniaków od jednego ćwiczenia... ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- thenerdqueen: robi sie coraz cieplej, jutro u mnie ma być 21 stopni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez tydzień utyłam 1,3 kilo. Chyba mnie szlag trafi! 90,3
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() u mnie dziś na wadze równe : 82 Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.