|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Lulka19 ja nie pojmuje jak tz moze pozwalać lub zabraniać czegoś w takich kwestiach
zreszta mnie by do głowy nie przyszło zeby pytać tylko informować
|
|
|
|
#932 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam nowa mamusie
Cytat:
Cytat:
![]() Polinezyjka, mnie szczypie doslownie wszystko, nawet te najdelikatniesze plyny co dziewczyny wymienialy... I zaczelam uzywac chusteczek do demakijazu. Jak reka odjal Ide ogarniac klub i zobacze jak sie do tego fejsa dopisac, to Wam pokaze moja brzydka facjate
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
Ehh to grupa na fb juz istnieje????
![]() ![]() moze mnie ktoś dodać ?
|
|
|
|
#934 | |||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Następnym razem jej powiedz, że Ty niedługo wrócisz do swoich rozmiarów a ona już zostanie taką wredotą na zawsze ![]() Podziwiam Was za te remonty - ja już się przez hormony kłócę o byle co, a co dopiero gdyby był powód ![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze też chciałam na zwolnieniu trochę chałupniczo popracować nad tekstami na www, ale koleżanka właśnie mnie poinformowała, że zrezygnowała z tego w ramach swojej działalności. Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Pogadał am dziś z nauczycielką w przedszkolu,żeby przyjąć jeden front działania.
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Kejka Ja tez mam stresa z tymi ruchami, ale na szczescie do srody niedaleko
|
|
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zainteresowane grupą na fb proszę o priv do mnie na wizażu powiem Wam co dalej
|
#942 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1860 |
|
|
|
|
#944 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze i tobie zmierzyli dzidzie hehe :-P Z tym sikaniem to niezle hehe fajnie ze mozna nawet takie rzeczy pooglądać i pośmiać się! :-D Cytat:
Ja używam różowego Garniera jako jedyny mnie nie piekl Cytat:
witam i gratuluję córeczki! . Cytat:
Hej mamuśki. Gosiaczek lub inną która ma pessar założony. Da się z tym normalnie funkcjonować i nie czuć tego? Bo mi się to wydaje takie wielkie ze nie wiem czy dam sobie założyć. ...chyba ucieknie a to jutro mam wizytę u gin. Pisałam wcześniej ale chyba mi umknęło w tym gąszczu wiadomości :-P
|
|
#945 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że młodo wyglądacie. W Tesco pytamy o dowód jak klient wygląda na mniej niż 30 lat. I sama się kiedyś spociłam, jak poprosiłam na oko 30latkę o dowód, bo coś mi nie zagrało, a tutaj mi wyskakuje z legitymacją szkolną, bo 4 dni temu skończyła 18. Więc trochę wyrozumiałości ![]() Cytat:
U nas też ładnie było widać "kreseczki" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas mieliśmy podział:ja łazienka łącznie z praniem(bo mój mąż uważa, segregowanie kolorami to przeżytek), mąż kuchnia w tym zmywarka, do tego ja kurze, on odkurzanie, ja mycie podłóg (bo lubię). A śmieci pół na pół-on śmierdzące, ja zmieszane. W ciąży się zmieniło, bo mam zakaz używania czegoś mocniejszego niż płyn do naczyń (w II trymestrze używam czasem płyn do okien, żeby przetrzeć ekrany ), więc mycie wszystkiego spada na K. Za to ja przejęłam kuchnię. I śmieci tylko on, bo mnie zapach odrzucał na początku. Dodam, że mąż pracuje, a popołudniami od dwóch miesięcy remontuje nasze przyszłe mieszkanie. A ja siedzę w domu na L4. Ale sytuacja jest wymuszona ciąża, więc nie marudzi tylko się dostosowuje.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() KLUB VS FB Ja się piszę na klub, na FB nie. Bo mam tam tylko znajomych z reala, zresztą moim zdaniem FB udostępnia nie tylko mnie, ale i daje dostęp do moich znajomych i do wszystkich ujawnionych spraw z mojego życia. Dla mnie trochę za dużo jak na mieszanie forum z prywatnością ![]() CYCKI Kupiłam wreszcie dobre staniki, ale nie doceniłam się. Wzięłam na pewniaka do przymierzalni rozmiar o 2 większy. Wróciłam o 3 i 4 większy i dopiero biust miał miejsce... Także urosły o jakieś 3,5 rozmiaru... Masakra
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||||||||
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Boże! Ja już nie mam siły do siebie, czytam Was, czytam i kończę już czytać i miałam coś napisać... no coś mega kurde ważnego!! Klikam ODPOWIEDZ
...i... zapomniałam
|
|
|
|
#947 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w dniu dzisiejszym
U nas ok. Ja trochę zaczynam do ludzi wychodzić ale w większości odpoczywam. Wczoraj byłam w ciuchu i sporo rzeczy kupiłam nawet takich większych zawsze parę ubrań do przodu ![]() Ja też bym chciała dołączyć do klubu i na grupę fb tylko nie wiem jak
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso
Myślę, że już nie spotkam się z tą szwagierką dłuższy czas nie jest typem, z którym spotykam się na herbatkę, więc poza urodzinami jej dzieci i przypadkowym spotkaniem w sklepie, to mam ją chyba z głowy do maja
|
#949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
A, i jeszcze jedno. Dziewczyny będące w klubie czy na FB-nie komentujmy na wątku wydarzeń czy zdjęć stamtąd. Kto jest i widział ten wie, a po co inni mają czytać?
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
To ryzykowne, bo w maju chyba nie wrócę do formy haha 😂
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grupa jest tajna niewidoczna dla innych osob
|
|
#955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Biel na ślubie jest wg mnie przeznaczona wyłącznie dla panny młodej. Na weselu znajomego jego siostra miała długą do ziemi białą sukienkę Najlepsze że ona chciała niebieską, ale on ją na tą białą namówił. No na miejscu młodej bym jej chyba coś na tą kieckę wylała, żeby "druga pani młoda" zmieniła kreację![]() Cytat:
Może następnym razem pójdzie lepiejCytat:
![]() Co do ćwiczeń, to ja przed pierwszą ciążą sporo przytyłam i potem się kilka razy próbowałam wziąć za siebie, ale średnio mi to szło. W końcu nadszedł dzień, w którym stwierdziłam, że słodycze nie będą mną rządzić (jestem słodyczoholikiem ) i przestałam je jeść i ćwiczyłam 5-6 razy w tygodniu z ewką, potem z mel b. Efekt był taki, że schudłam 13kg Po ciąży mam zamiar się ostro wziąć za siebie, żeby na chrzcinach wyglądać jak człowiek![]() Idę trochę chatę ogarnąć, potem spróbuję nadrobić to co na wątku naskrobiecie, klub i fb
|
||||
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
Macie mój brzuch z 21 tyg. Znaczy w sumie z jego końcówki bo dziś 20t5d .na forach wydaje się sobie być mniejsza niż w rzeczywistości się czuje...
4kg na plusie i ja juz przebiła 70kg a wy takie chudziny :-(
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Tylko jestem na tel i nie wiem czy foto się obróciło haha... dajcie znać jak coś to odpale komp i zmienię
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- BTW. Pierwszy raz dzIs obserwuje mój brzuch i tak leżę i patrze a on tak pięknie podskakuje haha. Cudowne uczucie i widok:-D
Edytowane przez beth007 Czas edycji: 2015-12-11 o 11:01 |
|
|
|
#958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej laski macie bana na pisanie tak duzo, bo zaraz lece do labu, potem mamy swiateczny lunch z nasza grupa a potem lece do domu ogarniac bo na wieczor przychodza znajomi na pizze, ktora musze zrobic Wiec grzecznie mi tu bo zebym jutro nie nadrabiala caly dzien Moze Was jeszcze podczytam po poludniu jak znajde chwilke
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
NIE WOLNO MALOWAĆ ŚCIAN W CIaZY!! Przecież to chemia, straszna!!! Ja taki opr dostałam od dwóch Finów, ze sie zryczalam jak durna na wizytach... Po co ryzykować?
No, tylko po tobie widać, ze ćwiczysz a jesteś tylko rok młodsza. Wg mnie u mnie w dużej mierze tez dwie ciąże sie przyspczyniky do tego, wiec takiego brzucha miec juz raczej ńie będę. Ale ja ńie mam żadnego ciśnienia, po prostu chce byc fit mamuśka z trojka dzieci Zaraz choineczka do mnie orzyjedzie |
|
|
|
#960 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mój TŻ szczupły z krata na brzuchu bedzie moja motywacja :P Moja choineczka już ustrojona od trzech dni :d co prawda sztuczna ale wieczorem klimacik jest ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

zreszta mnie by do głowy nie przyszło zeby pytać tylko informować 

chwale sie wczorajszymi łupami dla Mikiego 
Wiem,że to niełatwe, ale do zrobienia. Ja też wiele razy ulegałam a mała to wykorzystywała, cwaniara mała. Jestem zadowolona i dumna gdy zbieram pochwały od nauczycieli, innych rodziców, choć to są lata niemal walki 
U nas karą jest kąt na 5 min, brak baki w tv lub zakaz słodyczy w weekend ( ona je tylko w weekend_) Działa jak nic 

niecierpie sie klocic bo maz mi zawsze fochy strzela
i jeszcze co chwile pytanie czy oby na pewno moge mu pomagac malowac...zeby sie Mikiemu nic nie stalo

zapisuję się, i idę. Dostałam premię z pracy jak wiecie i pierwsze co to wydam na dodatkowe badanie dla dzidziusia, nie dajmy się zwariować, to nie średniowiecze żeby mi facet mówił co mogę a co nie 
brak słów Nie mogłam na to patrzeć zresztą do dziś nie dażymy się sympatią jakoś nie żałuje
cross!!!