|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9781 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Hej, hej
![]() Byłam dziś na kontroli u doktorka. Powiedział, że wszytko o.k, polecił te plastry na blizny co Jooasi i... pozwolił nosić na specjalne okazje stanik z fiszbinami! Strasznie mnie to zaskoczyło bo przecież ja nawet jeszcze dwa miechy po operacji nie jestem! Jednym mnie tylko zmartił bo powiedział, że u mnie te blizny zostaną tam gdzie są, implant jest za mały żeby to jakoś zamaskować i jedyne co można zrobić to je rozjaśnić... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobre! Pewnie jakbym kiedykolwiek poszła na siłownie to byłabym jedną z nich bo ja leniuch jest
|
|||
|
|
|
#9782 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedze i ogladam wasze panienki
I znowu jestem niezdecydowana co podejme decyzje ze anatomki i koniec to popatrze na okragle i mysle ze moze jednak okragle bo i tak nie beda wiecznie sterczace a jak wezme anatomki to sie boje ze spłaszcza mi sie bardzo bo takie zdjecia niestety widziałam im blizej to gorzej cos strasznego
|
|
|
|
#9783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=J3_Es...eature=related Podobnie jak wszytskie kulturystki i panie ćwiczące wyczynowo.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inne niestety giną . Stanik wielki i pełny a w dekoldzie ciągle niewiele.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9786 |
|
Rozeznanie
|
Mya myślisz ze jaki rozmiar stanika będę kupowala po podnoszeniu?
|
|
|
|
#9787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, czy nie trzeba będzie się logować, ale tutaj masz 65b -> http://balkonetka.pl/katalog/size/65b/ Gwarantuję Ci (nie znając się kompletnie na operacjach tego typu ), że na pewno nie pomniejszą Ci się piersi o tyle rozmiarów Osobiście obstawiam minimum 65e (ja teraz noszę 65e, 71 pod biustem, 89 w biuście), o ile nie zostaniesz przy F. W sumie to patrząc na Twój biust, nie wiem jak go mieścisz w staniku tylko 2 miseczki większym od mojego, bo mam naprawdę sporo mniejszy biust niż Ty, a tylko 2 miseczki mniej ![]() Cytat:
Ja teoretycznie jestem zdecydowana, że chciałabym anatomki, jakoś mi bardziej podchodzą, ale nie wiem, czy przy moich "stożkogłowych" nie będzie potrzebna kombinacja okrągłymi. Nie zastanawiam się jeszcze tak w 100%, bo do konsultacji jeszcze minimum rok, to co tu w ogóle o operacji myśleć ![]() Dziewczyny poprzyjmujcie moje zaproszenia
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#9788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce piekne dekoldy i chyba wezme te okragłaski bo i tak nie beda ciagle takie sterczace tylko czy mi 420 starczy przy moich gabarytach![]() dziewczyny jak cos to bedzie na was
|
|
|
|
|
#9789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie tak to wyglada bo nie wem jak dokładnie opisac ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠/sprzet_fitness_ke...azer_1275.html Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-03-14 o 23:22 |
|
|
|
|
#9791 |
|
Zadomowienie
|
Celinko nie sądzę, żebyś miała kupować takie małe staniczki. Rozmiar staniczków na mnie obecnie to 65C/70B, Ty widać, że masz znacznie więcej gruczołu, zerknij do mojej wyjściówki. Jak na moje oko wyjdzie Ci 65dd czy 65e, a może nawet to F, napewno więcej niż teraz zasugerowałaś
|
#9792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
one chcą chyba ten tłuszczyk tak rozbić - potem go wypłuczą wypijając 5 litrów wody i będą szczęsliwe że były na siłowniCytat:
Niestety nie wiem jak się skończyło. A miała stanikowo takie C . Trudno powiedzieć dokładnie bo były nabrzmiałe- ale jakieś mikrusy nie były. Maceratka wtedy miała mniejsze a też była dzień po operacji i ma 350cc
|
|||
|
|
|
#9793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i powiem Ci, że to działa.. z tym że to nie odchudza a ujędrnia i uelastycznia skórę oraz drenuje zalegającą limfę i to jest efekt chwilowy niestety. lekko wyszczupli ale jak przestaje się stosować to wszystko wraca do punktu wyjścia.
|
|
|
|
|
#9794 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja juz mowie dobranoc
|
|
|
|
#9795 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za Wasze opinie,mogę teraz spokojnie iść spac
Dobrej nocki |
|
|
|
#9796 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
a obstawiam że 65 E/F. I jak pisała Świniaczek- przecież 65B to deska praktycznie, w życiu bez zmniejszania takie Ci nie wyjdą. Cytat:
I niech będzie na nas, a co tam ![]() No dobra i ja już mykam. Pokażę wam jeszcze moje dzisiejsze chlebki na zakwasie To mój trzeci raz ale zakwas mam już taki dojrzały że można z niego chyba bimber zrobić
|
|
|
|
|
#9797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9798 |
|
Zadomowienie
|
izzi42 05.04 - 20![]() sherry.b 18.04 - 33![]() issabel1 24.04 - 39![]() ania1919 27.04 - 42![]() MILENKA2012 09.05 - 54![]() kicia_nh 11.07 - 117![]() Olivkaa200 12.07 - 118![]() Miłego dnia
|
#9799 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya jaki chlebek wspaniały Ci wyszedł
slinka po brodzie leci a tu tylko siemie czeka![]() Celinko u Ciebie widać, że pierś jest mocno wypełniona, ciężka i aż mi się wierzyć nie chce, że 65FF wystarcza jak mi 65F potrzebne. ale zakładam, że wielkość jest przez zdjęcie samych cycków przekłamana bo moje tez gigantycznie na zdjęciach wyglądają a są niewielkie. stawiam na to, że stanikowo wyjdzie to 65 E/F choć wizualnie będą pewnie wyglądać na sporo mniejsze ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Olivko Ty masz chyba budowe do Toni zbliżoną, mniejsza góra - większy dół, ona ma okrąglaski 425cc to obserwuj sobie co tam wyjdzie, bedziesz miała zarys sytuacji wg mnie dla młodziutkich dziewczyn fajniejszym rozwiązaniem są okrągłe cycki, chyba, że wyjściówka wyraźnie domaga sie anatomka ale u Ciebie tak nie jest młode ma być pełne, okrągłe i sterczące i zadziorne a anatomki są takie poważniejsze dla dojrzalszych pań, choć teraz już wiem, że to różnie wychodzi i przy odpowiednim profilu te anatomki też są mocno rozbrykane![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Swiniaczku skoro zagościłaś u nas na stałe przyjmuje zaproszonko a co Ty chcesz powiększyć jak masz rozmiarek E? to szkoda ciąć takich piersi.
|
|
#9800 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a co byście powiedziały na wspólną majówke??
![]() ja korzystam od jakiegoś czasu z wyjazdów grouponowych i zawsze zadowoleni jesteśmy wybrałybyśmy miejsce mniej więcej po środku naszej Polski jak np tohttp://www.groupon.pl/oferty/groupon...gellan/3959738 i możemy się umówić nawet, że chłopów zabieramy to sobie pogadaja o cyckach albo typowo babski wyjazd
|
|
#9801 |
|
Raczkowanie
|
Witam w prawie południe
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- [QUO Witaj Co sie stalo, ze sie na zwolnienie wybralas? Mam nadzieje, ze nic powaznego Kochana ja tak załatwiona że masakra,całą zime przetrwałam a na wiosne -gardło, zatoki,normalnie odjazd i jedno na pocieszenie :pomyslałam że jak w domku będę to nadrobę zaległości ,ale dupa bo dopiero dzis wylazłam z wyra no cóż teraz mam nadzieje ze antybiotyk działa i będzie tylko lepiej ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- O cos mi sie nie wkleiło to była odp. na pyt. ŻĄBULKA ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- MYUSIU co za chlebuś ,kuchara pełną gębą jesteśJa kiedys też piekłam taki na zakwasie ze 2razy ale nikt już nie chciał jeść więc zakwas wyżuciłam bo prawie by z lodówki wyszedł by sam .Chlebek pierwsza klasa było tam bardzo dużo ziaren wszelakich i jednym kawałkiem można bylo się najeść.Teraz też piekę od czasu do czasu ale taki inny juz -na drożdzach,ale Twój pierwsza klasa naprawdę
|
#9802 |
|
Przyczajenie
|
Witam ciepło wszystkie obecne Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda?Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj
|
|
|
|
#9803 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
W nocy spac przez te cycki nie mogłam I chyba wezme te okraglaski bo ja z tych chudych nie jestem wiec na pewno efektu piłek miec nie bede a cycki mojej kolezanki wcale na okragle nie wygladaja chyba musze ja zaprosic na ogladanie jej cyckowJooasi ja podobna do Toni tylko ja mam i góre i dól szeroki wiec z tym inaczej ale mysle ze to nie ma duzego znaczenia jakiegos chyba![]() Mya a okragłe dla mnie jaki rozmiarek? takich 500 to nie wezme na pewno ale tak mysle chociaz o 450 nie za duzo?Toniu ja jestem obserwatorka Twoich piersi Bede je ogladac i mysle ze pomoga mi w decyzji I dzis na siłowni pojde na taśme a co nie bede sie meczyc |
|
|
|
#9804 |
|
BAN stały
|
Mya ja już zdążyłam zglodnieć po śniadaniu a Ty serwujesz takie pychotki! echhhhhhhhhhhhhhhh....... ......
|
|
|
|
#9805 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko musisz sobie poszukać w tabelce okrąglaska o tej samej szerokości co miałaś dobranego anatomka
![]() u mnie w mentorku wychodzi różnica 55cc. 325cc okrąglasek odpowiada szerkością 380cc anatomka
|
|
#9806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy dobrze patrzyłam
|
|
|
|
|
#9807 |
|
Przyczajenie
|
Witam ciepło wszystkie obecne
Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda? Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj
|
|
|
|
#9808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z dr pozwole sobie się do końca nie zgodzić blizny oczywiście, że zostaną gdzie są bo one się nie przesuwają i przy małym implancie napewno się całkiem nie skryją jak u mnie gdzie pierś się przewiesza ale Twoje cycuszki są w połowie drogi dopiero, implant ani się jeszcze nie rozepchał ani nie osiadł więc tam sie jeszcze sporo zmienico do plasterków kupiłam na allegro za 99zł w aptece są dużo droższe, naklejam od tygodnia sobie i córce bo ma brzydkie blizny po usunięciu znamion przez onkologa i już widzę różnice. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Olivko nie znam Twoich wkładeczek u mnie jest to wysoki profil ![]() daj linka z tabelkami i napisz jakie miałaś dobrane.
|
|
|
#9809 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.nagor.com/download/nagor_...logue_2011.pdf
Jooasi to link tam sa wszystkie te tabelki, moje anatomki XM3 440 lub 485. Dziekuje ze zobaczysz ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Lece na uczelnie chocaz tak mi sie nie chce miłego dnia |
|
|
|
#9810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a małego chłopa można by zabrać bo dużego nie będzie w tym czasie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

wrocilam niedawno z silowni i tam bardzo ciekawy widok mialam
a moze to zbija tylko ja nie wiem

co podejme decyzje ze anatomki i koniec to popatrze na okragle i mysle ze moze jednak okragle bo i tak nie beda wiecznie sterczace a jak wezme anatomki to sie boje ze spłaszcza mi sie bardzo bo takie zdjecia niestety widziałam

przy moich gabarytach

To mój trzeci raz
izzi42 05.04 - 20

,kuchara pełną gębą jesteś