|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9781 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Hej, hej
![]() Byłam dziś na kontroli u doktorka. Powiedział, że wszytko o.k, polecił te plastry na blizny co Jooasi i... pozwolił nosić na specjalne okazje stanik z fiszbinami! Strasznie mnie to zaskoczyło bo przecież ja nawet jeszcze dwa miechy po operacji nie jestem! Jednym mnie tylko zmartił bo powiedział, że u mnie te blizny zostaną tam gdzie są, implant jest za mały żeby to jakoś zamaskować i jedyne co można zrobić to je rozjaśnić... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9782 |
Zakorzenienie
|
A ja siedze i ogladam wasze panienki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=J3_Es...eature=related Podobnie jak wszytskie kulturystki i panie ćwiczące wyczynowo.
![]() |
#9784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9786 |
Rozeznanie
|
Mya myślisz ze jaki rozmiar stanika będę kupowala po podnoszeniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9787 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy nie trzeba będzie się logować, ale tutaj masz 65b -> http://balkonetka.pl/katalog/size/65b/ ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja teoretycznie jestem zdecydowana, że chciałabym anatomki, jakoś mi bardziej podchodzą, ale nie wiem, czy przy moich "stożkogłowych" nie będzie potrzebna kombinacja okrągłymi. Nie zastanawiam się jeszcze tak w 100%, bo do konsultacji jeszcze minimum rok, to co tu w ogóle o operacji myśleć ![]() Dziewczyny poprzyjmujcie moje zaproszenia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny jak cos to bedzie na was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie tak to wyglada bo nie wem jak dokładnie opisac ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠/sprzet_fitness_ke...azer_1275.html Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-03-14 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9791 |
Zadomowienie
|
Celinko nie sądzę, żebyś miała kupować takie małe staniczki. Rozmiar staniczków na mnie obecnie to 65C/70B, Ty widać, że masz znacznie więcej gruczołu, zerknij do mojej wyjściówki. Jak na moje oko wyjdzie Ci 65dd czy 65e, a może nawet to F, napewno więcej niż teraz zasugerowałaś
#9792 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9794 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja juz mowie dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9795 |
Rozeznanie
|
Dzięki za Wasze opinie,mogę teraz spokojnie iść spac
![]() Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9796 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() I jak pisała Świniaczek- przecież 65B to deska praktycznie, w życiu bez zmniejszania takie Ci nie wyjdą. Cytat:
![]() ![]() I niech będzie na nas, a co tam ![]() No dobra i ja już mykam. Pokażę wam jeszcze moje dzisiejsze chlebki na zakwasie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9798 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#9799 |
Wtajemniczenie
|
Mya jaki chlebek wspaniały Ci wyszedł
![]() ![]() Celinko u Ciebie widać, że pierś jest mocno wypełniona, ciężka i aż mi się wierzyć nie chce, że 65FF wystarcza jak mi 65F potrzebne. ale zakładam, że wielkość jest przez zdjęcie samych cycków przekłamana bo moje tez gigantycznie na zdjęciach wyglądają a są niewielkie. stawiam na to, że stanikowo wyjdzie to 65 E/F choć wizualnie będą pewnie wyglądać na sporo mniejsze ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Olivko Ty masz chyba budowe do Toni zbliżoną, mniejsza góra - większy dół, ona ma okrąglaski 425cc to obserwuj sobie co tam wyjdzie, bedziesz miała zarys sytuacji ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Swiniaczku skoro zagościłaś u nas na stałe przyjmuje zaproszonko ![]()
#9800 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a co byście powiedziały na wspólną majówke??
![]() ja korzystam od jakiegoś czasu z wyjazdów grouponowych i zawsze zadowoleni jesteśmy ![]() http://www.groupon.pl/oferty/groupon...gellan/3959738 i możemy się umówić nawet, że chłopów zabieramy to sobie pogadaja o cyckach ![]() ![]()
#9801 |
Raczkowanie
|
Witam w prawie południe
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- [QUO Witaj ![]() Co sie stalo, ze sie na zwolnienie wybralas? Mam nadzieje, ze nic powaznego ![]() ![]() ![]() Kochana ja tak załatwiona że masakra,całą zime przetrwałam a na wiosne -gardło, zatoki,normalnie odjazd i jedno na pocieszenie :pomyslałam że jak w domku będę to nadrobę zaległości ,ale dupa bo dopiero dzis wylazłam z wyra no cóż teraz mam nadzieje ze antybiotyk działa i będzie tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- O cos mi sie nie wkleiło to była odp. na pyt. ŻĄBULKA ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- MYUSIU co za chlebuś ![]() Ja kiedys też piekłam taki na zakwasie ze 2razy ale nikt już nie chciał jeść więc zakwas wyżuciłam bo prawie by z lodówki wyszedł by sam ![]()
#9802 |
Przyczajenie
|
Witam ciepło wszystkie obecne Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda?Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj
|
![]() ![]() |
![]() |
#9803 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() W nocy spac przez te cycki nie mogłam ![]() ![]() ![]() Jooasi ja podobna do Toni tylko ja mam i góre i dól szeroki wiec z tym inaczej ![]() ![]() Mya a okragłe dla mnie jaki rozmiarek? takich 500 to nie wezme na pewno ale tak mysle chociaz o 450 ![]() Toniu ja jestem obserwatorka Twoich piersi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9804 |
BAN stały
|
Mya ja już zdążyłam zglodnieć po śniadaniu a Ty serwujesz takie pychotki! echhhhhhhhhhhhhhhh....... ......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9805 |
Wtajemniczenie
|
Olivko musisz sobie poszukać w tabelce okrąglaska o tej samej szerokości co miałaś dobranego anatomka
![]() u mnie w mentorku wychodzi różnica 55cc. 325cc okrąglasek odpowiada szerkością 380cc anatomka ![]()
#9806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9807 |
Przyczajenie
|
Witam ciepło wszystkie obecne
Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda? Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z dr pozwole sobie się do końca nie zgodzić ![]() ![]() ![]() co do plasterków kupiłam na allegro za 99zł w aptece są dużo droższe, naklejam od tygodnia sobie i córce bo ma brzydkie blizny po usunięciu znamion przez onkologa i już widzę różnice. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Olivko nie znam Twoich wkładeczek u mnie jest to wysoki profil ![]() daj linka z tabelkami i napisz jakie miałaś dobrane.
![]() |
#9809 |
Zakorzenienie
|
http://www.nagor.com/download/nagor_...logue_2011.pdf
Jooasi to link tam sa wszystkie te tabelki, moje anatomki XM3 440 lub 485. Dziekuje ze zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Lece na uczelnie chocaz tak mi sie nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.