Powiększanie piersi cz.7 - Strona 327 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 21:03   #9781
Gipsy
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Hej, hej

Byłam dziś na kontroli u doktorka. Powiedział, że wszytko o.k, polecił te plastry na blizny co Jooasi i... pozwolił nosić na specjalne okazje stanik z fiszbinami! Strasznie mnie to zaskoczyło bo przecież ja nawet jeszcze dwa miechy po operacji nie jestem! Jednym mnie tylko zmartił bo powiedział, że u mnie te blizny zostaną tam gdzie są, implant jest za mały żeby to jakoś zamaskować i jedyne co można zrobić to je rozjaśnić...

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
:Brawo - super, że pierszy raz już był . Basenik minimum 3 x w tygodniu po godzince przez 4 msc. A piersiątka w kostiumku z pewnością są śliczne i z pewnością nie tylko Ty na nie zerkałaś.
Ło matko, minimum 3 razy?! Chyba się do 2 ograniczę bo bym zbankrutowała i czasowo niewyrobiła.

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY CO WZIASC NA KONSULTACJE?? mam wyniki badan morfologi ,tsh ,(wstepnie do ptrzejrzenia czy oki) ksiazeczke z wpisana grupa krwi wypisane leki ktore biore i na co choruje co jeszcze??wie tez ze bylam 3 razy sczepiona na zoltaczke typu b ale nie mam wbite w ksiazeczke;/ wymagane jest potwierdzenie ??
Żadnego potwierdzenia mieć nie musisz. Jak weźmiesz wszystko co wypisałaś to na pewno wystarczy. Dziś znowu jechałam do doktorka taksówką, tym razem się specjalnie zorientowałam w różnych firmach i w dwie strony, łącznie z postojem zapłaciłam 60zł, także nie jest to taka zła opcja wcale.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ale musze wam powiedziec cos bardzo ciekawegowrocilam niedawno z silowni i tam bardzo ciekawy widok mialami to juz nie pierwszy raz. Przychodza dziewczyny na silownie i stoja godzine czasu na maszynie do masazunie wiem czy one mysla ze to im zbije tkanke tłuszczowa czy jaka moze to zbija tylko ja nie wiem
Haha Dobre! Pewnie jakbym kiedykolwiek poszła na siłownie to byłabym jedną z nich bo ja leniuch jest
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:37   #9782
Olivkaa200
Zakorzenienie

A ja siedze i ogladam wasze panienki I znowu jestem niezdecydowana co podejme decyzje ze anatomki i koniec to popatrze na okragle i mysle ze moze jednak okragle bo i tak nie beda wiecznie sterczace a jak wezme anatomki to sie boje ze spłaszcza mi sie bardzo bo takie zdjecia niestety widziałam im blizej to gorzej cos strasznegoja mam chyba tylko takie dylematy no ale to przez ten dlugi czas oczekiwana
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:39   #9783
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
rzeczywiście ten czas leci niesamowicie szybko. pamiętam jak jeszcze był grudzień i musiałam termin przesuwać... a tu proszę już miesiąc po

wczoraj widziałam się z koleżanką, która pomogła mi w decyzji (straciłam robotę i byłam bliska w rezygnacji z operacji). wzięłam laptopa żeby pokazać jej zdjęcia. i pokazałam jej też sprzed i tak patrzy patrzy, zaraz- łap mnie za cyca i mówi, że fajne i chyba sama się zdecyduje

jeszcze mam takie pytanie co do ćwiczeń
piszecie, że lepiej nie ćwiczyć mięśni klatki piersiowej po operacji i zastanawiam się dlaczego?
http://www.youtube.com/watch?v=XykeKSf5Dtc
pierwsza dziewczyna, która mi przyszła na myśl. ma sztuczne piersi a ćwiczy klatę (i nie tylko ). poza tym jest wiele dziewczyn, które mają sztuczne piersi a ćwiczą klatę bo startują np. w fitness sylwetkowym. fakt, że nie które mają implanty poprzemieszczane tak że aż śmieszne to jest, ale ta z filmiku ma śliczne piersi a ćwiczy. jak to jest?
pytam z ciekawości

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

mune a Ty szybko doszłaś do siebie. zazdroszczę
Zobacz na ten filmik-sam początek jak pani stoi i coś tłumaczy gestykulując reką. Oraz dalej jak ćwiczy na leżąco. Zwróć uwagę jak się mięśnie ruszają a jak implant zostaje okrąglutki. Mięśnie na klacie są pod implantem- ona ma najwyraźniej wsadzone pod gruczoł
http://www.youtube.com/watch?v=J3_Es...eature=related

Podobnie jak wszytskie kulturystki i panie ćwiczące wyczynowo.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:46   #9784
celina777
Rozeznanie

Cytat:
A ja siedze i ogladam wasze panienki I znowu jestem niezdecydowana co podejme decyzje ze anatomki i koniec to popatrze na okragle i mysle ze moze jednak okragle bo i tak nie beda wiecznie sterczace a jak wezme anatomki to sie boje ze spłaszcza mi sie bardzo bo takie zdjecia niestety widziałam im blizej to gorzej cos strasznegoja mam chyba tylko takie dylematy no ale to przez ten dlugi czas oczekiwana
Ja bym chyba brała okragle bo takie okraglutkie mi się podobają ale oczywiście każdemu co innego się podoba. Mysle,ze miałabym dylemat rowniez.Nie mam doświadczenia więc nie radzę...dziewczynki poradzą napewno
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:49   #9785
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
To bierz okrąglaski i już. Anatomki w dekoldzie nie robią piorunującego wrażenia- no chyba że mentorki, te jeszcze mogą być Inne niestety giną . Stanik wielki i pełny a w dekoldzie ciągle niewiele.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-03-14, 21:54   #9786
celina777
Rozeznanie

Mya myślisz ze jaki rozmiar stanika będę kupowala po podnoszeniu?
Stary 2012-03-14, 21:58   #9787
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
wczoraj widziałam się z koleżanką, która pomogła mi w decyzji (straciłam robotę i byłam bliska w rezygnacji z operacji). wzięłam laptopa żeby pokazać jej zdjęcia. i pokazałam jej też sprzed i tak patrzy patrzy, zaraz- łap mnie za cyca i mówi, że fajne i chyba sama się zdecyduje
Chciałabym to widzieć

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Ja już pogodzina z losem tylko się zastanwaim czy dobrze mysle jak teraz kupuje staniki 65 FF to po podniesieniu będę kupowala ...65 C ? czy duże B?
Widziałaś kiedyś 65b? Toż to jakieś 80 cm w biuście o ile nie mniej
Nie wiem, czy nie trzeba będzie się logować, ale tutaj masz 65b -> http://balkonetka.pl/katalog/size/65b/ Gwarantuję Ci (nie znając się kompletnie na operacjach tego typu ), że na pewno nie pomniejszą Ci się piersi o tyle rozmiarów Osobiście obstawiam minimum 65e (ja teraz noszę 65e, 71 pod biustem, 89 w biuście), o ile nie zostaniesz przy F. W sumie to patrząc na Twój biust, nie wiem jak go mieścisz w staniku tylko 2 miseczki większym od mojego, bo mam naprawdę sporo mniejszy biust niż Ty, a tylko 2 miseczki mniej

Cytat:

Ja teoretycznie jestem zdecydowana, że chciałabym anatomki, jakoś mi bardziej podchodzą, ale nie wiem, czy przy moich "stożkogłowych" nie będzie potrzebna kombinacja okrągłymi.
Nie zastanawiam się jeszcze tak w 100%, bo do konsultacji jeszcze minimum rok, to co tu w ogóle o operacji myśleć

Dziewczyny poprzyjmujcie moje zaproszenia

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 22:03   #9788
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
To bierz okrąglaski i już. Anatomki w dekoldzie nie robią piorunującego wrażenia- no chyba że mentorki, te jeszcze mogą być Inne niestety giną . Stanik wielki i pełny a w dekoldzie ciągle niewiele.
Z ust mi wyjelas ten pełny stanikJa chce piekne dekoldy i chyba wezme te okragłaski bo i tak nie beda ciagle takie sterczace tylko czy mi 420 starczyprzy moich gabarytach

dziewczyny jak cos to bedzie na wasnie no żartuje oczywiscie
Stary 2012-03-14, 22:10   #9789
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Ale musze wam powiedziec cos bardzo ciekawegowrocilam niedawno z silowni i tam bardzo ciekawy widok mialami to juz nie pierwszy raz. Przychodza dziewczyny na silownie i stoja godzine czasu na maszynie do masazunie wiem czy one mysla ze to im zbije tkanke tłuszczowa czy jaka moze to zbija tylko ja nie wiem
a jaka maszyna? taśma wibracyjna, platforma, czy takie koraliki masujące?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 22:20   #9790
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka maszyna? taśma wibracyjna, platforma, czy takie koraliki masujące?
To taki pas wibujacy tylko razem z podestem i nakłada sie ten pas, panie nakładaja na pupe, brzuch, nogi i zmieniaja pozycje tylko

dokładnie tak to wyglada bo nie wem jak dokładnie opisac
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠/sprzet_fitness_ke...azer_1275.html

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-03-14 o 22:22
Stary 2012-03-14, 22:23   #9791
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Ja już pogodzina z losem tylko się zastanwaim czy dobrze mysle jak teraz kupuje staniki 65 FF to po podniesieniu będę kupowala ...65 C ? czy duże B?
Celinko nie sądzę, żebyś miała kupować takie małe staniczki. Rozmiar staniczków na mnie obecnie to 65C/70B, Ty widać, że masz znacznie więcej gruczołu, zerknij do mojej wyjściówki. Jak na moje oko wyjdzie Ci 65dd czy 65e, a może nawet to F, napewno więcej niż teraz zasugerowałaś

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 22:23   #9792
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witam was kochane
Ale mam zaległości o matko sporo czasu mnie tu nie było. Mamie musze pomagać po tej operacji i przeprowadzamy się już pomalutku do nowego mieszkanka mam sporo na głowie,ale obiecuję częściej zaglądać jak się uporam z przeprowadzką. Nie mam czasu nawet po tyłku się podrapać buzial do was leci kochane
Witaj Graziu- widzę, że na wysokich obrotach nadal Super że wpadłaś do nas choć na chwilkę

Cytat:
Ja mam pojęcia czekam i czekam i czekam może sie doczekam Lipiec to odległy termin wiec mysle ze w maju lub czerccu w koncu sie doczekam

No właśnie lipiec już tuż - o grudzień to co innego. Myślę , że jak słonko wyjdzie i będzie trzeba dekoldy wystawić od razu nasza wyliczanka się wydłuży i nie będziesz na końcu hihi a te maszyny to są dla leniuchów one chcą chyba ten tłuszczyk tak rozbić - potem go wypłuczą wypijając 5 litrów wody i będą szczęsliwe że były na siłowni

Cytat:
Oj zaraz B- Pani dr by Ci nie zrobiła takiej niespodzianki, od razu byś usłyszała, że masz się szykować na następną operację po roku gdybyś miała mało. Musisz mieć sporo piersi skoro wg. Pani dr nie trzeba tego wypełniać Ta dziewczyna której piersi widziałam dzień po podwieszaniu mówiła że nie będzie już ich powiększać- choć Pani dr mówiła że będzie Niestety nie wiem jak się skończyło. A miała stanikowo takie C . Trudno powiedzieć dokładnie bo były nabrzmiałe- ale jakieś mikrusy nie były. Maceratka wtedy miała mniejsze a też była dzień po operacji i ma 350cc

Stary 2012-03-14, 22:44   #9793
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
To taki pas wibujacy tylko razem z podestem i nakłada sie ten pas, panie nakładaja na pupe, brzuch, nogi i zmieniaja pozycje tylko

dokładnie tak to wyglada bo nie wem jak dokładnie opisac
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠/sprzet_fitness_ke...azer_1275.html
to jest pas wibracyjny i powiem Ci, że to działa.. z tym że to nie odchudza a ujędrnia i uelastycznia skórę oraz drenuje zalegającą limfę i to jest efekt chwilowy niestety. lekko wyszczupli ale jak przestaje się stosować to wszystko wraca do punktu wyjścia.
Stary 2012-03-14, 22:53   #9794
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki ja juz mowie dobranocuciekam bo rano trzeba wstac wiec kolorowych snow
Stary 2012-03-14, 23:09   #9795
celina777
Rozeznanie

Dzięki za Wasze opinie,mogę teraz spokojnie iść spac
Dobrej nocki
Stary 2012-03-14, 23:45   #9796
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya myślisz ze jaki rozmiar stanika będę kupowala po podnoszeniu?
Nie wiem a obstawiam że 65 E/F.
I jak pisała Świniaczek- przecież 65B to deska praktycznie, w życiu bez zmniejszania takie Ci nie wyjdą.
Cytat:
Z ust mi wyjelas ten pełny stanikJa chce piekne dekoldy i chyba wezme te okragłaski bo i tak nie beda ciagle takie sterczace tylko czy mi 420 starczyprzy moich gabarytach

dziewczyny jak cos to bedzie na wasnie no żartuje oczywiscie
No jasne że jeśli chcesz mieć piersi i w dekoldzie to bierz okrąglaski One z czasem nie sterczą - po kilku msc złagodnieją. Tylko z rozmiarkiem nie przesadz i będzie ślicznie
I niech będzie na nas, a co tam

No dobra i ja już mykam. Pokażę wam jeszcze moje dzisiejsze chlebki na zakwasie . W końcu mi wyszły To mój trzeci raz ale zakwas mam już taki dojrzały że można z niego chyba bimber zrobić no i dopiero chlebek jest jak należy. Rany jaki pyszny, a jaki zapach- już z jednego bochenka tylko połowa została a jeszcze nie wystygł. Zrobiłam dziś dwa bochny takie po kilogramie każdy - więc zapraszam rano na śniadanko wszytskich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chlebek.jpg (227,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chlebek1.jpg (165,8 KB, 13 załadowań)

Stary 2012-03-14, 23:47   #9797
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem a obstawiam że 65 E/F.
I jak pisała Świniaczek- przecież 65B to deska praktycznie, w życiu bez zmniejszania takie Ci nie wyjdą.

No jasne że jeśli chcesz mieć piersi i w dekoldzie to bierz okrąglaski One z czasem nie sterczą - po kilku msc złagodnieją. Tylko z rozmiarkiem nie przesadz i będzie ślicznie
I niech będzie na nas, a co tam

No dobra i ja już mykam. Pokażę wam jeszcze moje dzisiejsze chlebki na zakwasie . W końcu mi wyszły To mój trzeci raz ale zakwas mam już taki dojrzały że można z niego chyba bimber zrobić no i dopiero chlebek jest jak należy. Rany jaki pyszny, a jaki zapach- już z jednego bochenka tylko połowa została a jeszcze nie wystygł. Zrobiłam dziś dwa bochny takie po kilogramie każdy - więc zapraszam rano na śniadanko wszytskich
głodna jestem a Ty tu takie pyszności zamieszczasz
Stary 2012-03-15, 06:01   #9798
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 05.04 - 20
sherry.b 18.04 - 33
issabel1 24.04 - 39
ania1919 27.04 - 42
MILENKA2012 09.05 - 54
kicia_nh 11.07 - 117
Olivkaa200 12.07 - 118

Miłego dnia

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 07:13   #9799
jooasi
Wtajemniczenie

Mya jaki chlebek wspaniały Ci wyszedł slinka po brodzie leci a tu tylko siemie czeka

Celinko u Ciebie widać, że pierś jest mocno wypełniona, ciężka i aż mi się wierzyć nie chce, że 65FF wystarcza jak mi 65F potrzebne. ale zakładam, że wielkość jest przez zdjęcie samych cycków przekłamana bo moje tez gigantycznie na zdjęciach wyglądają a są niewielkie. stawiam na to, że stanikowo wyjdzie to 65 E/F choć wizualnie będą pewnie wyglądać na sporo mniejsze

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Olivko Ty masz chyba budowe do Toni zbliżoną, mniejsza góra - większy dół, ona ma okrąglaski 425cc to obserwuj sobie co tam wyjdzie, bedziesz miała zarys sytuacji wg mnie dla młodziutkich dziewczyn fajniejszym rozwiązaniem są okrągłe cycki, chyba, że wyjściówka wyraźnie domaga sie anatomka ale u Ciebie tak nie jest młode ma być pełne, okrągłe i sterczące i zadziorne a anatomki są takie poważniejsze dla dojrzalszych pań, choć teraz już wiem, że to różnie wychodzi i przy odpowiednim profilu te anatomki też są mocno rozbrykane

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Swiniaczku skoro zagościłaś u nas na stałe przyjmuje zaproszonko a co Ty chcesz powiększyć jak masz rozmiarek E? to szkoda ciąć takich piersi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-15, 09:32   #9800
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny a co byście powiedziały na wspólną majówke??

ja korzystam od jakiegoś czasu z wyjazdów grouponowych i zawsze zadowoleni jesteśmy wybrałybyśmy miejsce mniej więcej po środku naszej Polski jak np to
http://www.groupon.pl/oferty/groupon...gellan/3959738
i możemy się umówić nawet, że chłopów zabieramy to sobie pogadaja o cyckach albo typowo babski wyjazd
Stary 2012-03-15, 09:57   #9801
rodzynki
Raczkowanie

Witam w prawie południe

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

[QUO
Witaj
Co sie stalo, ze sie na zwolnienie wybralas? Mam nadzieje, ze nic powaznego:cmo k:[/QUOTE]
Kochana ja tak załatwiona że masakra,całą zime przetrwałam a na wiosne -gardło, zatoki,normalnie odjazd i jedno na pocieszenie :pomyslałam że jak w domku będę to nadrobę zaległości ,ale dupa bo dopiero dzis wylazłam z wyra no cóż teraz mam nadzieje ze antybiotyk działa i będzie tylko lepiej

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

O cos mi sie nie wkleiło to była odp. na pyt. ŻĄBULKA

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

MYUSIU co za chlebuś ,kuchara pełną gębą jesteś
Ja kiedys też piekłam taki na zakwasie ze 2razy ale nikt już nie chciał jeść więc zakwas wyżuciłam bo prawie by z lodówki wyszedł by sam.Chlebek pierwsza klasa było tam bardzo dużo ziaren wszelakich i jednym kawałkiem można bylo się najeść.Teraz też piekę od czasu do czasu ale taki inny juz -na drożdzach,ale Twój pierwsza klasa naprawdę
Stary 2012-03-15, 09:59   #9802
HOTCOUTURE90
Przyczajenie

Witam ciepło wszystkie obecne Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda?Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj
HOTCOUTURE90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:18   #9803
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam sie i ja

W nocy spac przez te cycki nie mogłam I chyba wezme te okraglaski bo ja z tych chudych nie jestem wiec na pewno efektu piłek miec nie bede a cycki mojej kolezanki wcale na okragle nie wygladaja chyba musze ja zaprosic na ogladanie jej cyckow

Jooasi ja podobna do Toni tylko ja mam i góre i dól szeroki wiec z tym inaczej ale mysle ze to nie ma duzego znaczenia jakiegos chyba

Mya a okragłe dla mnie jaki rozmiarek? takich 500 to nie wezme na pewno ale tak mysle chociaz o 450nie za duzo?

Toniu ja jestem obserwatorka Twoich piersi Bede je ogladac i mysle ze pomoga mi w decyzji I dzis na siłowni pojde na taśme a co nie bede sie meczyc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-15, 10:19   #9804
korinka
BAN stały

Mya ja już zdążyłam zglodnieć po śniadaniu a Ty serwujesz takie pychotki! echhhhhhhhhhhhhhhh....... ......
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:33   #9805
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko musisz sobie poszukać w tabelce okrąglaska o tej samej szerokości co miałaś dobranego anatomka
u mnie w mentorku wychodzi różnica 55cc. 325cc okrąglasek odpowiada szerkością 380cc anatomka
Stary 2012-03-15, 10:43   #9806
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Olivko musisz sobie poszukać w tabelce okrąglaska o tej samej szerokości co miałaś dobranego anatomka
u mnie w mentorku wychodzi różnica 55cc. 325cc okrąglasek odpowiada szerkością 380cc anatomka
Właśnie cos popatrzyłam i wyszło mi że w okragłych moderate range czyli średni profil tak?420 lub 460 a w pozostałych po 560 albo 620 to nie dla mnie takie wielkościale nie wiem czy dobrze patrzyłam
Stary 2012-03-15, 10:50   #9807
HOTCOUTURE90
Przyczajenie

Witam ciepło wszystkie obecne
Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda? Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj
HOTCOUTURE90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:56   #9808
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Hej, hej

Byłam dziś na kontroli u doktorka. Powiedział, że wszytko o.k, polecił te plastry na blizny co Jooasi i... pozwolił nosić na specjalne okazje stanik z fiszbinami! Strasznie mnie to zaskoczyło bo przecież ja nawet jeszcze dwa miechy po operacji nie jestem! Jednym mnie tylko zmartił bo powiedział, że u mnie te blizny zostaną tam gdzie są, implant jest za mały żeby to jakoś zamaskować i jedyne co można zrobić to je rozjaśnić...

Haha Dobre! Pewnie jakbym kiedykolwiek poszła na siłownie to byłabym jedną z nich bo ja leniuch jest
ze mnie też leniuch i najlepiej jakby sprzęt pracował za mnie

a z dr pozwole sobie się do końca nie zgodzić blizny oczywiście, że zostaną gdzie są bo one się nie przesuwają i przy małym implancie napewno się całkiem nie skryją jak u mnie gdzie pierś się przewiesza ale Twoje cycuszki są w połowie drogi dopiero, implant ani się jeszcze nie rozepchał ani nie osiadł więc tam sie jeszcze sporo zmieni

co do plasterków kupiłam na allegro za 99zł w aptece są dużo droższe, naklejam od tygodnia sobie i córce bo ma brzydkie blizny po usunięciu znamion przez onkologa i już widzę różnice.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Olivko nie znam Twoich wkładeczek u mnie jest to wysoki profil
daj linka z tabelkami i napisz jakie miałaś dobrane.
Stary 2012-03-15, 11:20   #9809
Olivkaa200
Zakorzenienie

http://www.nagor.com/download/nagor_...logue_2011.pdf

Jooasi to link tam sa wszystkie te tabelki, moje anatomki XM3 440 lub 485. Dziekuje ze zobaczysz

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Lece na uczelnie chocaz tak mi sie nie chce miłego dnia
Stary 2012-03-15, 11:43   #9810
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
dziewczyny a co byście powiedziały na wspólną majówke??

ja korzystam od jakiegoś czasu z wyjazdów grouponowych i zawsze zadowoleni jesteśmy wybrałybyśmy miejsce mniej więcej po środku naszej Polski jak np to
http://www.groupon.pl/oferty/groupon...gellan/3959738
i możemy się umówić nawet, że chłopów zabieramy to sobie pogadaja o cyckach albo typowo babski wyjazd
Fajny pomysł a małego chłopa można by zabrać bo dużego nie będzie w tym czasie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości