|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9751 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() mi ciągle kręgosłup wysiada ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-14 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9752 |
BAN stały
|
Aha, dzięki świniaczek za rozjaśnienie tematu plastrów
![]() No wlasnie, wiosna tuż tuż a ja przymierzam spodnie iiiii zapinam się ale nie bez wysiłku (jak to kiedyś było) ....Wynika z tego ze czas coś zrobić ze sobą. Gwen - pisałaś o dwóch dniach białkowych, hmmm muszę doprowadzić moją skórę na udach do porządku. Ciekawe czy to zadziała? ale oczywiście dodatkowo jakieś żele przeciwcelullitowe? znasz może jakieś dobre? |
![]() ![]() |
![]() |
#9753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tonia nawet, nawet ![]() ![]() Tonia, ale coś mówiłaś, że nawet lepiej już u Ciebie,bo Ci się udaje już bardziej płasko spać. Mnie dobrze robią lekkie ćwiczenia na rozciąganie. Będzie dobrze, musi być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no ja się rozciągam, macham łapkami żeby się nie zastać.. a za niedługo zamierzam coś z nogami robić bo mi flaczeją ![]() ![]() kiedy będę mogła iść na siłownię żeby porobić coś z pupą, nogami, pochodzi po bieżni, na orbitreku (bez rąk ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- no i tak teraz mi się przypomniało. ja miałam zaparcia przez ponad tydzień i myślałam, że oszaleję... ale kupiłam sobie herbatkę specjalną i pomogło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9756 |
Zakorzenienie
|
Witam was
![]() ![]() ![]() TŻ pojechał kupic samochod a ja siedze i nie wiem czym sie zajac zeby nie myslec o tym ![]() ![]() 119 dni zostało oo jeny chyba zaczne sie juz bac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9757 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tego krążka- faceci nic nie czują ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę że jest taka dostępność różnorodnych sposobów antykoncepcji że każda kobieta na prawdę może dobrać coś dla siebie. Same tabletki są bardzo różne- złożone i proste, z różnymi dawkami hormonów i różną ich kombinacją. I chyba najważniejszą rzeczą przede wszystkim jest dobór dobrego lekarza. Takiego który przepisuje któreś z kolei tabletki na zasadzie " może teraz trafimy" powinno się odesłać na studia ![]() Cytat:
![]() W pracy u mnie teraz urwanie głowy. Dziś mam wolne i będę - porządeczki robię i prasowanko no i chlebek będę piekła ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9758 |
Zakorzenienie
|
Witaj Mya
![]() a Ty odstawiasz hormonki i bobaska robisz? ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- A ja slyszalam ze krazek wkladamy na 3 tyg potem wyjmujemy na tydzien i znowu nowy. I ze wyjmowac nie wolno podobno ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Ja tam biore tabletki i nie narzekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9759 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak ja tego potrzebowałam.... Z rozmiarkiem nie było problemów, wchodzę przed op. i mówię, że wiem, że prosiłam na wizycie o małe, ale się rozmyśliłam i takie 370 będą w sam raz. I są ![]() Nawet ich nie miałam w ręce, ani nie mierzyłam...może i lepiej, bo to i tak niewiele powie o ostatecznym efekcie. Tylko muszę się do nich przyzwyczaić, na razie unikam patrzenia na nie, jak są bez staniora, heh, bo jakieś nie moje jeszcze i duże (na razie) ![]() Tonia też mam ten problem, i też kupiłam coś na trawienie i jest ok. Tylko wzdęta rano dalej jestem mimo, że trawienie w normie...Liczę, że przejdzie. Ja mam taką teorię, że jak się w nocy nie ruszam, nie przewracam, to jelita też gorzej pracują i może dlatego tak się dzieje. No nic trzeba czasu. Cieszę się, że u Ciebie już dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9760 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rekonwalescentki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9761 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co jest najwazniejsze z morfologi do narkozy??mam wyniki ale strasnzie teog duzo i niektore rzeczy mam na granicy ..co jet najwazniejsze krowinki czerwone i biale czy cos jescze??
|
![]() ![]() |
![]() |
#9762 |
Przyczajenie
|
Witam ciepło wszystkie obecne
![]() Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda? Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9763 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
To nic, że wyniki na granicy, to jest biologia, póki się trzyma w normie, to znaczy, że nie ma powodu do zmartwienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9764 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do libido to mi na początku spadło- no ale mi to nie przeszkadzało wcale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9765 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() Ale mam zaległości o matko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj widziałam się z koleżanką, która pomogła mi w decyzji (straciłam robotę i byłam bliska w rezygnacji z operacji). wzięłam laptopa żeby pokazać jej zdjęcia. i pokazałam jej też sprzed i tak patrzy patrzy, zaraz- łap mnie za cyca ![]() ![]() jeszcze mam takie pytanie co do ćwiczeń piszecie, że lepiej nie ćwiczyć mięśni klatki piersiowej po operacji i zastanawiam się dlaczego? http://www.youtube.com/watch?v=XykeKSf5Dtc pierwsza dziewczyna, która mi przyszła na myśl. ma sztuczne piersi a ćwiczy klatę (i nie tylko ![]() pytam z ciekawości ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- mune a Ty szybko doszłaś do siebie. zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9767 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY CO WZIASC NA KONSULTACJE?? mam wyniki badan morfologi ,tsh ,(wstepnie do ptrzejrzenia czy oki) ksiazeczke z wpisana grupa krwi wypisane leki ktore biore i na co choruje co jeszcze??wie tez ze bylam 3 razy sczepiona na zoltaczke typu b ale nie mam wbite w ksiazeczke;/ wymagane jest potwierdzenie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#9768 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9770 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, masakra tak mi się jakoś okres poprzesuwał że wypada mi dokładnie 1dzień w dniu zaplanowanej operacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9771 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tonia ja szybko doszłam, tylko cyce jakieś takie drewniane jeszcze... i wiem, że to się szybko nie zmieni.... Grazia Ale Cie dawno nie było!!!! Fajnie Cię widzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9772 |
Raczkowanie
|
tak Mune ja od Kasprzyka
![]() dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9773 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jaka to herbatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9776 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi też po op najbardziej brakowało ćwiczeń- przez ostatnich 10 lat zawsze coś dla mięśni robiłam a tu nagle zakaz. Teraz jest już coraz lepiej. ![]()
![]() |
#9777 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() xenna.. powiem szczerze, że wcześniej próbowałam różnych mieszanek, ogórków i mleka, śledzi, śliwek, kefiru, kawy (naprzemiennie jedzone ![]() ![]() Cytat:
![]() na razie zostają mi ciężarki na nogi i wymachy w bok i w tył ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ring się wsadza na trzy tygodnie , potem tydzień przerwy i okres z odstawienia. Normalnie jak przy tabletkch czy plasterkach. Wyjmować można na 3 godz co 24 godz- tyle krążek może być poza ciałem żeby być zabezpieczonym. Jak spada libido lekarze podpowiadają takie wyciąganie- głowa pacjentki czasem myśli , że to działa i pomaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-03-14 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale musze wam powiedziec cos bardzo ciekawego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9780 |
Rozeznanie
|
Ja już pogodzina z losem tylko się zastanwaim czy dobrze mysle jak teraz kupuje staniki 65 FF to po podniesieniu będę kupowala ...65 C ? czy duże B?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.