Powiększanie piersi cz.7 - Strona 326 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 11:52   #9751
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Celinko, zobaczysz jak zleci, tak jęczałam, a tu poszło migiem. Ja się zbierałam do tego kroku od 2010, czytałam to forum ale na cichacza , więc w zasadzie to 2 lata czekałam i tak zleciało
mune jak się czujesz?

mi ciągle kręgosłup wysiada

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-03-14 o 12:05
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:11   #9752
korinka
BAN stały

Aha, dzięki świniaczek za rozjaśnienie tematu plastrów

No wlasnie, wiosna tuż tuż a ja przymierzam spodnie iiiii zapinam się ale nie bez wysiłku (jak to kiedyś było) ....Wynika z tego ze czas coś zrobić ze sobą. Gwen - pisałaś o dwóch dniach białkowych, hmmm muszę doprowadzić moją skórę na udach do porządku. Ciekawe czy to zadziała? ale oczywiście dodatkowo jakieś żele przeciwcelullitowe? znasz może jakieś dobre?
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:13   #9753
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja tylko tyłeczek, po 8 min - chyba czas i brzyszek ruszyć na razie będę myśleć
Ja Was proszę, nie drażnić rekonwalescentek Bo mi się wydaje, że już się upasłam, stepperek stoi i się kurzy, a ja leżę . BTW dziewczynki po, powiedzcie kiedy dolne partie można zacząć bezpiecznie ćwiczyć (stepper, 8 minutes legs)????

Tonia nawet, nawet . Śpię raczej płasko, choć na dużej podusi, kręgosłup nawet ok, tylko ja mam inny problem. Co rano jak się budzę, to jestem tak napompowana, brzuch mnie boli aż promieniuje do pleców i muszę wziąć espumisan i się pomasować....cholerka nie wiem co to.
Tonia, ale coś mówiłaś, że nawet lepiej już u Ciebie,bo Ci się udaje już bardziej płasko spać. Mnie dobrze robią lekkie ćwiczenia na rozciąganie. Będzie dobrze, musi być
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:40   #9754
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Tonia nawet, nawet . Śpię raczej płasko, choć na dużej podusi, kręgosłup nawet ok, tylko ja mam inny problem. Co rano jak się budzę, to jestem tak napompowana, brzuch mnie boli aż promieniuje do pleców i muszę wziąć espumisan i się pomasować....cholerka nie wiem co to.
Tonia, ale coś mówiłaś, że nawet lepiej już u Ciebie,bo Ci się udaje już bardziej płasko spać. Mnie dobrze robią lekkie ćwiczenia na rozciąganie. Będzie dobrze, musi być
bo u mnie już super .. tylko ten kręgosłup. jak Ty masz od brzucha do kręgosłupa to ja mam właśnie od kręgosłupa do mostka i brzucha. bo jak wcześniej tylko między łopatkami bolało to po ostatniej siedzącej nocy załatwiłam sobie odcinek lędźwiowy.
no ja się rozciągam, macham łapkami żeby się nie zastać.. a za niedługo zamierzam coś z nogami robić bo mi flaczeją i mi bryczesy (chyba tak to się nazywa) urosły i cellulit się powiększył. przed operacją chodziłam 3x w tygodniu na fitness, wcześniej dancehall więc trochę nogi miałam wyrobione
kiedy będę mogła iść na siłownię żeby porobić coś z pupą, nogami, pochodzi po bieżni, na orbitreku (bez rąk)? już mi się tęskni

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

no i tak teraz mi się przypomniało. ja miałam zaparcia przez ponad tydzień i myślałam, że oszaleję... ale kupiłam sobie herbatkę specjalną i pomogło i miałam taki balonowy brzuch przez jakiś czas
Stary 2012-03-14, 13:00   #9755
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Ej..kochana z tym pepkiem to nie przesadzaj...Hahaha....ja mam takie jakby co i się zastanawiam co jest gorsze ,brak czy takie...

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Ojeju bidulka ,jakbym była bliżej to bym Ci pomogła...odwiozla...przy wiozła...może masz jakaś szczera kumpelke zaufania,która pomoże?
Moja Dr wymaga zgody od endokrynologa i spoko powiem o co chodzi,niech tylko im biurknie...
mi powiedziala endo bo dzownilam do niej zapytac ze przy 1,65 oczywiscie ze da zgode nie pytala na co pow tylko ze mam jechac za tydzien do niej wypsze mi wsyztko a tu taka maskra odbieram dzis wyniki a tu 1,86 aaa w ciagu 1,5 mies mi tak podskoczyla nie wiem czemu czy mozliwe ze stres talk podzialal mam nadzieje ze mi tez da zgode kurde boje sie
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:01   #9756
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam was U mnie cieplutkoschowałam juz ubrania zimowe i wyszłam w baletkach i kurtce na wiosne ale kazdy na mnie sie dziwnie patrzył bo wszyscy w czapkach jeszcze nie wiem jak oni wytrzymuja jak slonko tak pieknie swieci

TŻ pojechał kupic samochod a ja siedze i nie wiem czym sie zajac zeby nie myslec o tymboje sie ze znowu cos mu sie stanie

119 dni zostało oo jeny chyba zaczne sie juz bacjak z wami szybko ten czas zlecial
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:05   #9757
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Dziewczynki
Co do antykoncepcji plastry polecam- cóż nie można brać kąpieli w płynach tłustych np w wannie bo się odklejają... ale na basenie kiedys byłam i dobrze sie trzymal, jak ktoś klei na ramieniu (ja się krępuję) to w ogóle super - nie powinien sie odklejac- ja zawsze kleiłam na podbrzuszu więc róznie bywało albo na plecach (wtedy lepiej) . Na mnie chyba też hormony dziwnie wpływają, ale plastry sa chyba w miarę wporzo- dużo się nie tyję podobno a no i wg mnie wlaśnie lepiej nakleić niż brać tabletki. Po 1 nie musisz pamietac za kazdym razem, tylko jeden dzien w tygodniu i czasami bywają rozne problemy trawienne (ja niestety mam często więc bałabym że się nie wchonęły tabletki) Aktualnie nie używam nic ale jesli bede miala sie decydować to pewnie plasterki. Co do nuva ring- to zastnawia mnie, że pozwolę sobie opisać dokładnie- czy mezczyzna swoim przyrodzeniem nie wpychą tego jakoś głeboko? albo jak wyciąga to nie może to jakoś "wylecieć" . No i trochę mnie obrzydza fakt trzymania tego z róznymi wydzielinami przez 21 dni. Sorry że tak obrazowo, ale zastanawiałam sie kiedyś. Bo mi mówili ze nie wyciaga sie podczas sexu...

Ja konsekwentnie ćwiczę- dziś 2 godziny dawałam ostro Plaża musi być moja w te lato. hihi
Hihi- a Ty to na poważnie się wzięłaś za ćwiczenie, nawet na forum dla pakerów się wprowadziaś Ło ho ho-ale będziesz lasencja na plaży. Tylko żeby lato nam dopisało bo jak będzi lać to będziemy potem zajadać smutek
Co do tego krążka- faceci nic nie czują a nawet nie są w stanie znaleźść Zdarza się za to że mają taką minę bo prezerwatywa się lubi przetrzeć Wydzieliny na tym się nie zatrzymują- tylko spływają jak zawsze. Na początku też miałam taką schizę żeby to myć codziennie- ale lekarz powiedział że nie trzeba bo bardziej to zakażamy wyjmując ciągle niż jak jest w środku w środowisku jakim jest. W czasie sexu można to wyjąć. I właśnie po sexsie wpasowywało się najlepiej -a za głęboko nie wejdzie bo dalej się nie da . Nie wyciąga się/wypada podczas sexu Przez pierwsze trzy miesiące zanim się śluzówka nie przyzwyczaiła łatwo nie było- no ala z czasem i z doświadczeniem jak postępować stan wrócił do normy i zupełnie nic się nie działo, a trzy lata to noszę. Jak się ma upławy i tendencje do zakażeń- nie jest to z pewnością dobrym rozwiazaniem.
Myślę że jest taka dostępność różnorodnych sposobów antykoncepcji że każda kobieta na prawdę może dobrać coś dla siebie. Same tabletki są bardzo różne- złożone i proste, z różnymi dawkami hormonów i różną ich kombinacją. I chyba najważniejszą rzeczą przede wszystkim jest dobór dobrego lekarza.
Takiego który przepisuje któreś z kolei tabletki na zasadzie " może teraz trafimy" powinno się odesłać na studia .

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Toniu jak Ty bedziesz miała te cycki szeroko to ja jestem św Alojzy jeszcze nie widziałam od Polaka cyców z "autostradą" a wręcz przeciwnie zwykle na styk je robi daj im się rozprężyć, wyoblić przy mostu i zobaczysz jaki super rowek wyjdzie
bluzeczka bez ramionczek, oj marzy mi się nigdy takiej nie miałam bo z moich flaczków robiły cos niemiłosiernie brzydkiego i w tym roku to sobie odbije

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Gwen nie wepchniesz bo pochwa ma swoją głębokośc i dalej nic nie pojdzie jak dobrze założone to nie ma prawa nic wypaść a po seksie wyciągasz i myjesz co trzeba albo jak Mya pisze można przed seksem ściągnąć na pare godzin nawet. tego nie używałam i nawet przed mirenką powiem szczerze ze o tym nie słyszałam

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Mya no wziełam eseczke myslałam, że wcisne bo to tylko trójkąciki na sznureczku i wcisłam tylko, że niewiele więcej zakrywały oprócz sutków łażą tak laski po plaży ale dla mnie to krępujące, boki piersi muszą być przykryte
a Ty wracasz tu do nas Koteczku bo Cie wciąż tak malutko?
Jooasiu w tym krążku jest malutka dawka hormonków- ja to dostałam jako uzupełnienie do tabletek po operacji. Zresztą bardzo często właśnie dlatego kobiety to stosują. No ale potem się okazało że dla mnie taka dawka i kombinacja hormonów jest strzałem w dziesiatkę i zostałam przy tym z wielką radością . Do tego moje hormonki unormowało mi to świetnie- a głównie o to mi chodziło. No ale latka lecą , hormonków w organiźmie ubywa i niestety już jest dla mnie troszkę mało i sama się już do mirenki szykuję. Lekarz mówił że do 40 lat najczęściej ten ring się sprawdza- no a potem już jest w nim za mało hormonków. Teraz odstawiłam wszystko i będę badania hormonków robić i zobaczymy co dalej.
W pracy u mnie teraz urwanie głowy. Dziś mam wolne i będę - porządeczki robię i prasowanko no i chlebek będę piekła Moje ostatnie podejście.

Cytat:
Mya proszę Cię, bo ja właśnie wszystkie gąbki wywaliłam.....aaaaaaaaaa . Wierzę Ci na słowo, że przywyknę i, że się wyrównają jak należy (dzięki za komentarz )
To dobrze, że wywaliłaś , takie gąbeczki na nic Ci się już nie przydadzą. Piersiątka będą superaśne, byłam i widziałam Twój rozmiark jest w sam raz. Oj dobrze , że nie stanęło na mniejszym.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:18   #9758
Agatau88
Zakorzenienie

Witaj Mya

a Ty odstawiasz hormonki i bobaska robisz?

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

A ja slyszalam ze krazek wkladamy na 3 tyg potem wyjmujemy na tydzien i znowu nowy. I ze wyjmowac nie wolno podobno

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Ja tam biore tabletki i nie narzekam
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:48   #9759
mune
Raczkowanie

Cytat:
Piersiątka będą superaśne, byłam i widziałam Twój rozmiark jest w sam raz. Oj dobrze , że nie stanęło na mniejszym.
Ajajaj, bo się rozpłynę od tych komplementów Dziękuję
Ale jak ja tego potrzebowałam....
Z rozmiarkiem nie było problemów, wchodzę przed op. i mówię, że wiem, że prosiłam na wizycie o małe, ale się rozmyśliłam i takie 370 będą w sam raz. I są
Nawet ich nie miałam w ręce, ani nie mierzyłam...może i lepiej, bo to i tak niewiele powie o ostatecznym efekcie. Tylko muszę się do nich przyzwyczaić, na razie unikam patrzenia na nie, jak są bez staniora, heh, bo jakieś nie moje jeszcze i duże (na razie) .

Tonia też mam ten problem, i też kupiłam coś na trawienie i jest ok. Tylko wzdęta rano dalej jestem mimo, że trawienie w normie...Liczę, że przejdzie. Ja mam taką teorię, że jak się w nocy nie ruszam, nie przewracam, to jelita też gorzej pracują i może dlatego tak się dzieje. No nic trzeba czasu. Cieszę się, że u Ciebie już dobrze i cycuchy ładnie dojrzewają. Już za chwilę, będziesz mogła przymiarki porobić na całego, bo za 6 dni Twoja miesięcznica!!!!
Stary 2012-03-14, 13:50   #9760
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny rekonwalescentki i Wy dojdziecie do siebie raz dwa i bedziecie mogly chodzic na siłownie czy gdzie tam chcecie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:59   #9761
barbieee
Raczkowanie

Dziewczyny co jest najwazniejsze z morfologi do narkozy??mam wyniki ale strasnzie teog duzo i niektore rzeczy mam na granicy ..co jet najwazniejsze krowinki czerwone i biale czy cos jescze??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 14:07   #9762
HOTCOUTURE90
Przyczajenie

Witam ciepło wszystkie obecne
Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda? Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj
HOTCOUTURE90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 14:07   #9763
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny rekonwalescentki i Wy dojdziecie do siebie raz dwa i bedziecie mogly chodzic na siłownie czy gdzie tam chcecie
Oby Agatko , bo jak mogłam to się jakoś tak specjalnie nie spalałam, a teraz to mi brakuje choćby steppera....

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
Dziewczyny co jest najwazniejsze z morfologi do narkozy??mam wyniki ale strasnzie teog duzo i niektore rzeczy mam na granicy ..co jet najwazniejsze krowinki czerwone i biale czy cos jescze??
Elektrolity - potas, sód - bo to warunkuje dobrą pracę serducha podczas narkozy, hemoglobina, rozmaz krwi czy w normie, (jeśli był zalecony) i czynniki krzepnięcia, czas protrombinowy (PT).
To nic, że wyniki na granicy, to jest biologia, póki się trzyma w normie, to znaczy, że nie ma powodu do zmartwienia
Stary 2012-03-14, 15:02   #9764
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
żebyśmy się nigdy tak nie zapętliły w naszej drodze do piękna
http://kultura.wp.pl/gid,14315125,ga...?T%5Bpage%5D=1
granica śmieszności jest cieniutka

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
witam wszystkie

ja mam nuva ring od września. zmieniłam tabletki na ten krążek bo mi spadło libido. to jest podobno jeden z nielicznych środów antykoncepcyjnych które nie działają na libido
i poza tym nie czułam się po nim inaczej niż bez a na początku stosowania tabletek nie czułam się zbyt dobrze...
ja osobiście polecam
Ja też polecam- mi akurat też przypasowało. Ale czytałam że różnie z tym bywa. Każdy musi podebrać antykoncepcję pod siebie, nie ma środka dobrego dla wszystkich .
A co do libido to mi na początku spadło- no ale mi to nie przeszkadzało wcale tylko facetowi. No bo co ja miałam czuć- że mi się nie chce jak można czuć coś czego się nie czuje Po jakimś czasie unormowało się -tzn chyba się unormowało bo to jest moje zdnie , trzebaby Tż jeszcze spytać

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam

Ale mam zaleglosci Nawet nie zaczynam nadrabiac, bo Pan Weider na mnie czeka Juz 8 dzien dzisiaj
Hihi- no nie mogę , ale masz spotkania wyczerpujące Pan Weider - niezły zawodnik

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ja wczoraj 8 minut legs i buns zrobiłam i myślałam, że mi tyłek odpadnie

Dziś pierwszy raz na basenie byłam! W sumie, żadnych szczególnych odczuć nie mam, nic szczególnego w okolicy cycków nie czułam. Za to cały czas się we własny dekolt patrzyłam xD Dużo to ja tam w prawdzie nie mam ale mimo wszytko czułam się cudownie nie chodząc z pustym stanikiem
Jak często polecacie na basen chodzić?
Brawo - super, że pierszy raz już był . Basenik minimum 3 x w tygodniu po godzince przez 4 msc. A piersiątka w kostiumku z pewnością są śliczne i z pewnością nie tylko Ty na nie zerkałaś.

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Musi zleciec nie ma wyjścia ,niepotrzebnie się nastawialam na czerwiec dla tego mi trudniej a tu zonk ...nie można w czerwcu zrobić moich tylko jak będzie zimniej.
Cichutko tu strasznie dziś,ja robię porządki i zaglądam czasem a tu ciiiiiiiszaaaaa.....
Zleci Ci pomachasz jeszcze kilka razy innym i my będziemy Tobie machać i czekać na Twoje panienki

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam was U mnie cieplutkoschowałam juz ubrania zimowe i wyszłam w baletkach i kurtce na wiosne ale kazdy na mnie sie dziwnie patrzył bo wszyscy w czapkach jeszcze nie wiem jak oni wytrzymuja jak slonko tak pieknie swieci

TŻ pojechał kupic samochod a ja siedze i nie wiem czym sie zajac zeby nie myslec o tymboje sie ze znowu cos mu sie stanie

119 dni zostało oo jeny chyba zaczne sie juz bacjak z wami szybko ten czas zlecial
Olivko- jak to jest , że Ty ciągle na końcu listy jesteś?? chyba się wpisze sama na koniec żebyś nie była ostatnia A ubrania zimowe ja dziś też już chyba wyniosę- niech wiosna już wie, że na nią czas

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-03-14, 15:31   #9765
grazia78
Raczkowanie

Witam was kochane
Ale mam zaległości o matko sporo czasu mnie tu nie było. Mamie musze pomagać po tej operacji i przeprowadzamy się już pomalutku do nowego mieszkanka mam sporo na głowie,ale obiecuję częściej zaglądać jak się uporam z przeprowadzką. Nie mam czasu nawet po tyłku się podrapać buzial do was leci kochane
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 15:34   #9766
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Tonia też mam ten problem, i też kupiłam coś na trawienie i jest ok. Tylko wzdęta rano dalej jestem mimo, że trawienie w normie...Liczę, że przejdzie. Ja mam taką teorię, że jak się w nocy nie ruszam, nie przewracam, to jelita też gorzej pracują i może dlatego tak się dzieje. No nic trzeba czasu. Cieszę się, że u Ciebie już dobrze i cycuchy ładnie dojrzewają. Już za chwilę, będziesz mogła przymiarki porobić na całego, bo za 6 dni Twoja miesięcznica!!!!
rzeczywiście ten czas leci niesamowicie szybko. pamiętam jak jeszcze był grudzień i musiałam termin przesuwać... a tu proszę już miesiąc po

wczoraj widziałam się z koleżanką, która pomogła mi w decyzji (straciłam robotę i byłam bliska w rezygnacji z operacji). wzięłam laptopa żeby pokazać jej zdjęcia. i pokazałam jej też sprzed i tak patrzy patrzy, zaraz- łap mnie za cyca i mówi, że fajne i chyba sama się zdecyduje

jeszcze mam takie pytanie co do ćwiczeń
piszecie, że lepiej nie ćwiczyć mięśni klatki piersiowej po operacji i zastanawiam się dlaczego?
http://www.youtube.com/watch?v=XykeKSf5Dtc
pierwsza dziewczyna, która mi przyszła na myśl. ma sztuczne piersi a ćwiczy klatę (i nie tylko ). poza tym jest wiele dziewczyn, które mają sztuczne piersi a ćwiczą klatę bo startują np. w fitness sylwetkowym. fakt, że nie które mają implanty poprzemieszczane tak że aż śmieszne to jest, ale ta z filmiku ma śliczne piersi a ćwiczy. jak to jest?
pytam z ciekawości

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

mune a Ty szybko doszłaś do siebie. zazdroszczę
Stary 2012-03-14, 16:00   #9767
barbieee
Raczkowanie

DZIEWCZYNY CO WZIASC NA KONSULTACJE?? mam wyniki badan morfologi ,tsh ,(wstepnie do ptrzejrzenia czy oki) ksiazeczke z wpisana grupa krwi wypisane leki ktore biore i na co choruje co jeszcze??wie tez ze bylam 3 razy sczepiona na zoltaczke typu b ale nie mam wbite w ksiazeczke;/ wymagane jest potwierdzenie ??
Stary 2012-03-14, 16:28   #9768
celina777
Rozeznanie

Cytat:
DZIEWCZYNY CO WZIASC NA KONSULTACJE?? mam wyniki badan morfologi ,tsh ,(wstepnie do ptrzejrzenia czy oki) ksiazeczke z wpisana grupa krwi wypisane leki ktore biore i na co choruje co jeszcze??wie tez ze bylam 3 razy sczepiona na zoltaczke typu b ale nie mam wbite w ksiazeczke;/ wymagane jest potwierdzenie ??
Jak masz USG to weź tez.
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 16:42   #9769
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
podziwiam ja nie mogę tego robić ze względu na kręgosłup. przy drugim dniu wysiadam
po ktorys cwiczeniach zaczał bolec mnie kregoslup i pomyslalam sobie ze moze zle cwicze, (chodzi o kark) ... choc czlek sie staral robic to tak jak pani z youtube...a teraz lux..jestesmy juz przy 16 dniu i powiem szczerze że poprawnie to cwiczy sie tylko z nia hehe samemu to albo za szybko zmiany robimy, za dlugo nogi w gorze itp. wtedy albo cwiczenie robi sie trudniejsze albo latwiejsze..wiem jedno..z nia jest o wiele lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 16:59   #9770
MILENKA2012
Raczkowanie

dziewczyny, masakra tak mi się jakoś okres poprzesuwał że wypada mi dokładnie 1dzień w dniu zaplanowanej operacji czy to jest absolutne przeciwskazanie i nie wolono robić op w trakcie okresu?
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 17:09   #9771
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
dziewczyny, masakra tak mi się jakoś okres poprzesuwał że wypada mi dokładnie 1dzień w dniu zaplanowanej operacji czy to jest absolutne przeciwskazanie i nie wolono robić op w trakcie okresu?
Milenka, A Ty od Kasprzyka?? Czy coś mi się przyśniło??? Bo wiesz ostatnio po tych lekach i narkozach...heh Jeśli tak, to nie ma problemu. Ja przesuwałam sobie tabsami, ale w żadnym razie nie musiałam .

Tonia ja szybko doszłam, tylko cyce jakieś takie drewniane jeszcze... i wiem, że to się szybko nie zmieni....

Grazia Ale Cie dawno nie było!!!! Fajnie Cię widzieć
Stary 2012-03-14, 17:14   #9772
MILENKA2012
Raczkowanie

tak Mune ja od Kasprzyka
dzięki napiszę do niego maila w tej sprawie ale swoją drogą to martwię się o samopoczucie... nie dość że cycki będą mnie nawalały to i brzuch
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 17:42   #9773
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
jak wyglądają? dobrze nie rozumiem pytania.
heh zle sie pewnie wyrazilam chodzi mi czy ktos kto znal Cie wczesniej jest w stanie sie zorientowac ze je powiekszylastak z ciekawosci pytam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 17:52   #9774
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
tak Mune ja od Kasprzyka
dzięki napiszę do niego maila w tej sprawie ale swoją drogą to martwię się o samopoczucie... nie dość że cycki będą mnie nawalały to i brzuch
Napisz, napisz, może akurat się zwolnił jakiś termin...albo weź tabsy na jeden miesiąc, jak ja, w takim momencie, żeby sobie przesunąć. W zasadzie to i tak się bierze leki przeciwbólowe, że brzucha to i tak nie poczujesz . Rozmawiałam jeszcze w tym temacie ostatnio i jako takiego przeciwwskazania zdrowotnego nie ma, tu tylko chodzi o Twój komfort
Stary 2012-03-14, 17:53   #9775
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
bo u mnie już super .. tylko ten kręgosłup. jak Ty masz od brzucha do kręgosłupa to ja mam właśnie od kręgosłupa do mostka i brzucha. bo jak wcześniej tylko między łopatkami bolało to po ostatniej siedzącej nocy załatwiłam sobie odcinek lędźwiowy.
no ja się rozciągam, macham łapkami żeby się nie zastać.. a za niedługo zamierzam coś z nogami robić bo mi flaczeją i mi bryczesy (chyba tak to się nazywa) urosły i cellulit się powiększył. przed operacją chodziłam 3x w tygodniu na fitness, wcześniej dancehall więc trochę nogi miałam wyrobione
kiedy będę mogła iść na siłownię żeby porobić coś z pupą, nogami, pochodzi po bieżni, na orbitreku (bez rąk)? już mi się tęskni

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

no i tak teraz mi się przypomniało. ja miałam zaparcia przez ponad tydzień i myślałam, że oszaleję... ale kupiłam sobie herbatkę specjalną i pomogło i miałam taki balonowy brzuch przez jakiś czas

jaka to herbatka?
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:50   #9776
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
rzeczywiście ten czas leci niesamowicie szybko. pamiętam jak jeszcze był grudzień i musiałam termin przesuwać... a tu proszę już miesiąc po

wczoraj widziałam się z koleżanką, która pomogła mi w decyzji (straciłam robotę i byłam bliska w rezygnacji z operacji). wzięłam laptopa żeby pokazać jej zdjęcia. i pokazałam jej też sprzed i tak patrzy patrzy, zaraz- łap mnie za cyca i mówi, że fajne i chyba sama się zdecyduje

jeszcze mam takie pytanie co do ćwiczeń
piszecie, że lepiej nie ćwiczyć mięśni klatki piersiowej po operacji i zastanawiam się dlaczego?
http://www.youtube.com/watch?v=XykeKSf5Dtc
pierwsza dziewczyna, która mi przyszła na myśl. ma sztuczne piersi a ćwiczy klatę (i nie tylko ). poza tym jest wiele dziewczyn, które mają sztuczne piersi a ćwiczą klatę bo startują np. w fitness sylwetkowym. fakt, że nie które mają implanty poprzemieszczane tak że aż śmieszne to jest, ale ta z filmiku ma śliczne piersi a ćwiczy. jak to jest?
pytam z ciekawości

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

mune a Ty szybko doszłaś do siebie. zazdroszczę
Witam, Toniu pewnie po jakimś czasie można będzie ćwiczyć mięśnie klatki. Mi dr zabroniła na razie nawet podnosić klatkę żeby ćwiczyć brzuszki- chodzi o to aby wszystko dobrze się zagoiło i nic nie naderwać. Pozwoliła na ćwiczenia dolnej partii brzucha i oczywiście nogi, pośladki. Powiem szczerze, że oczywiście próbuję podnosić klatkę ale czuję spięcia w piersiach i odpuszczam- a minęły już 4 m-ce. Z tego co pamiętam, Żabka mogła dość szybko- ale to chyba też zależy od tego jak mamy zamieszczony implant.
Mi też po op najbardziej brakowało ćwiczeń- przez ostatnich 10 lat zawsze coś dla mięśni robiłam a tu nagle zakaz. Teraz jest już coraz lepiej.
Stary 2012-03-14, 20:19   #9777
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
jeśli chodzi o żółtaczkę to można zrobić badanie krwi i wykryją czy się było zaszczepionym czy nie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jaka to herbatka?
xenna.. powiem szczerze, że wcześniej próbowałam różnych mieszanek, ogórków i mleka, śledzi, śliwek, kefiru, kawy (naprzemiennie jedzone ) i jakieś inne specyfiki z apteki.. i nic. a to wypiłam wieczorem, rano wstałam i po pół h mnie wzięło

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Mi też po op najbardziej brakowało ćwiczeń- przez ostatnich 10 lat zawsze coś dla mięśni robiłam a tu nagle zakaz. Teraz jest już coraz lepiej.
zastanawiam się kiedy będę mogła iść na te kapsuły na podciśnienie
na razie zostają mi ciężarki na nogi i wymachy w bok i w tył
Stary 2012-03-14, 20:50   #9778
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Witaj Mya

a Ty odstawiasz hormonki i bobaska robisz?

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

A ja slyszalam ze krazek wkladamy na 3 tyg potem wyjmujemy na tydzien i znowu nowy. I ze wyjmowac nie wolno podobno

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Ja tam biore tabletki i nie narzekam
Jakiego bobaska żarty się Ciebie Agatko trzymają
Ring się wsadza na trzy tygodnie , potem tydzień przerwy i okres z odstawienia. Normalnie jak przy tabletkch czy plasterkach. Wyjmować można na 3 godz co 24 godz- tyle krążek może być poza ciałem żeby być zabezpieczonym. Jak spada libido lekarze podpowiadają takie wyciąganie- głowa pacjentki czasem myśli , że to działa i pomaga I tym kobietom, które mają tendencje do obcierania tkanki też się tak zaleca - tzn do wyciągania podczas sexu. Ja dlatego wyciągałam. Więc ten co powiedział , że "podobno nie wolno" niech poczyta ulotkę albo porozmawia z lekarzem Choć muszę powiedzieć, że lekarze czasem nie wiedzą co to jest a co dopiero jak stosować. Mój dr pojechał kiedyś na urlop- a ja zostałam bez recepty. No i poszłam pierwszy raz w życiu do rejonu . A tam struszek jakiś- na dzień dobry nawrzeszczał na mnie że przychodze w czasie miesiączki specjalnie żeby mnie nie mógł zbadać . Tłumaczę mu że mój lekarz wyjechał a mi się ringi skończyły a muszę za cztery dni założyć. No i potem był wykład o spiralkach- że tańsze , lepsze i on je 40 lat zakłada i nikt się nie skarży A na koniec że to ringo bepieczne nie jest bo jak się ten krążek podwinie to plemniki się dostaną i co będzie On nie miał pojęcia co to jest- a receptę wystawił ! Oczy mi wylazły , przytaknęłam mu bo jak by się dowiedział że to hormony jeszcze by recepty nie dał, receptę zabrałam i wyszłam. Korciło mnie bardzo by do kierownika przychodni iść i powiedzieć, że pora tego lekarza albo douczyć albo na emeryturę wysłać.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-14 o 21:19
Stary 2012-03-14, 20:58   #9779
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko- jak to jest , że Ty ciągle na końcu listy jesteś?? chyba się wpisze sama na koniec żebyś nie była ostatnia A ubrania zimowe ja dziś też już chyba wyniosę- niech wiosna już wie, że na nią czas
Ja mam pojęcia czekam i czekam i czekam może sie doczekam Lipiec to odległy termin wiec mysle ze w maju lub czerccu w koncu sie doczekam

Ale musze wam powiedziec cos bardzo ciekawegowrocilam niedawno z silowni i tam bardzo ciekawy widok mialami to juz nie pierwszy raz. Przychodza dziewczyny na silownie i stoja godzine czasu na maszynie do masazunie wiem czy one mysla ze to im zbije tkanke tłuszczowa czy jaka moze to zbija tylko ja nie wiem
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:00   #9780
celina777
Rozeznanie

Ja już pogodzina z losem tylko się zastanwaim czy dobrze mysle jak teraz kupuje staniki 65 FF to po podniesieniu będę kupowala ...65 C ? czy duże B?
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości