Powiększanie piersi cz.7 - Strona 328 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 11:51   #9811
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
http://www.nagor.com/download/nagor_...logue_2011.pdf

Jooasi to link tam sa wszystkie te tabelki, moje anatomki XM3 440 lub 485. Dziekuje ze zobaczysz

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Lece na uczelnie chocaz tak mi sie nie chce miłego dnia
Olivko przeleciałam te tabelki i rzeczywiście tak wychodzi jak piszesz, przy zachowaniu dobranej szerokości znaczenie zwiększa się pojemność, inaczej niz w mentorach za to tracisz na projekcji to bez sensu taka zmiana.
Mya musi zerknąć bo nie jestem pewna tego co widze

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-15 o 11:57
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:52   #9812
gwendolinka
Zadomowienie

Hej dziewczyny poczytalam. Jestem na kawce na monte cassino- utknelam tutaj bo dzis ide na konsultacje do Dr Skwiercz, wiec musialam poczekac swoje Ciekawe co mi dr powie, tak dawno w te moje cycki nie zagladalam...ze nie wiem czy mam jakies zastrzezenia- ale ze mnie dureń- sie do wizyty nie przygotowac, jeszcze z tego czekania dowalilam bombę! Dołączam obrazek i pozdrawiam z juz- mało słonecznego- Sopotu

Kasik- nie , nie widać chyba ... wczesniej bardzo sztucznie wygladały, teraz mniej, ale mysle ze jesli ktos nie wie to może nie pomyslec o tym, na pewno jak niektorzy sie przygladaja to w koncu zauważą, ale mogę klamac jak z nut , tylko u mnie dosyc sporo osob wiedzialo ze robie, niektorzy dotykali i byli zdziwieni haha! wiec chyba nie jest źle. Nikt mi nie wgapia się w cycki... raczej patrzy na piekne proporcje i mysli że super mnie natura obdarzyla hahaha.

Co do cwiczen to kurde daję ostro... pozrywalam sobie włokna ... i teraz moje miesnie dostały sygnal ze sa potrzebne i musza spalac tłuszcz który nie jest potrzebny- haha...ale mam wiedzy, prawie tyle co o cyckach... tylko czy ja sie dobrze z moim organizmem komunikuje to nie wiem, efekty na razie niewidoczne, tylko czuję ...tylek sie podniosl brzuch lekko nabiera fasonu Mam powera na te ćwiczenia!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1331815638823.jpg (37,6 KB, 37 załadowań)

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:07   #9813
tonia87
Rozeznanie

Boże, dziewczyny... jaki ja miałam sen. tak realny, że jak się obudziłam to zaczęłam się macać...
śniło mi się, że lewy implant mi się przemieścił do środka bo za bardzo się rozciągałam. i go próbowałam z powrotem przesunąć na miejsce ale objeżdżał do środka... masakra..
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:36   #9814
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen to tiramisu masz tam takie pyszne??
a ja nie wiem co mam z uczuciem głodu zrobić, staram sie ograniczyć troche i mam ochote wbić zęby w ściane tak mnie ssie a Ty tu słodkościami kusisz
co to za włókna pozrywałas i jak? bo zupełnie nie wiem co do mnie mówisz, krzywdy sobie nie zrobiłas?

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Toniu jak sie cycki wygoją to sny o nich miną, mnie tez tak prześladowały
Stary 2012-03-15, 14:45   #9815
mune
Raczkowanie

Gwen ślinka mi pociekła po gębie ......

wy takie wszystkie ćwiczące i odchudzające, a ja cycki hoduję i razem z nimi sadło, ech....

Hotcouture Witaj....a masz już dobrany rozmiar u któregoś z nich? Są tu dziewczyny od dr Niemkiewicza. Jak nas czytałaś to wiesz. Pozdrowienia

Tonia coś mi się zdaje, że Ty się nie wysypiasz dalej ....ale ja też chyba, bo mnie również koszmary męczyły....ale nie pamiętam co to było.

Też mam obsesję, że mi się poprzekręcają...ale pozytyw jest, bo obrzęk powoli złazi i zaczynają wyglądać już lepiej
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:09   #9816
barbieee
Raczkowanie

czy ktoras z wam MA PROFL UHP(ULTRA HIGH PROFILE) czy tylko hp??ciekawe jak wyglada ten najwyzszy zalezy mi na tym zeby cyce byly dosc wysoko(ale nie az tak zeby sutki byly pod broda;p) i sterczaly do przodu, wystarczy hp czy uhp?
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:16   #9817
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny poczytalam. Jestem na kawce na monte cassino- utknelam tutaj bo dzis ide na konsultacje do Dr Skwiercz, wiec musialam poczekac swoje Ciekawe co mi dr powie, tak dawno w te moje cycki nie zagladalam...ze nie wiem czy mam jakies zastrzezenia- ale ze mnie dureń- sie do wizyty nie przygotowac, jeszcze z tego czekania dowalilam bombę! Dołączam obrazek i pozdrawiam z juz- mało słonecznego- Sopotu

Kasik- nie , nie widać chyba ... wczesniej bardzo sztucznie wygladały, teraz mniej, ale mysle ze jesli ktos nie wie to może nie pomyslec o tym, na pewno jak niektorzy sie przygladaja to w koncu zauważą, ale mogę klamac jak z nut , tylko u mnie dosyc sporo osob wiedzialo ze robie, niektorzy dotykali i byli zdziwieni haha! wiec chyba nie jest źle. Nikt mi nie wgapia się w cycki... raczej patrzy na piekne proporcje i mysli że super mnie natura obdarzyla hahaha.

Co do cwiczen to kurde daję ostro... pozrywalam sobie włokna ... i teraz moje miesnie dostały sygnal ze sa potrzebne i musza spalac tłuszcz który nie jest potrzebny- haha...ale mam wiedzy, prawie tyle co o cyckach... tylko czy ja sie dobrze z moim organizmem komunikuje to nie wiem, efekty na razie niewidoczne, tylko czuję ...tylek sie podniosl brzuch lekko nabiera fasonu Mam powera na te ćwiczenia!
Aj byłam koło Ciebie w Sopocie i wpadlabym na ta kawecje ale mi krzykacz robił aferę w aucie i zrezygnowalam
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 16:27   #9818
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez HOTCOUTURE90 Pokaż wiadomość
Witam ciepło wszystkie obecne Po paru miesiącach czytania Waszych wpisów podjęłam ostateczną dezycje w walce z kompleksami i za to Wam bardzo dziękuje.Jestem dopiero na pierwszym etapie... i postanowiłam poprosic Was o pomoc.Nie chce popełnic błędu przy wyborze lekarza.Zastanawiam się nad dr Jarlińskim i Niemkiewiczem.Wydaje mi się że obydwaj są dobrymi specjalistami z tym że z tego co wyczytałam na tym forum, dr Jarliński stawia raczej na bardzo naturalny efekt i często proponuje mniejsze implanty.Nie chcialabym sie obudzic po operacji i stwierdzic ze wydalam tyle pieniedzy a efekt jest ledwo widoczny.Czy mogłybyscie przyjąc moje zaproszenia żebym mogła zobaczyc jak to u Was wygląda?Ja również wrzuce swoje wyjściowe zdjęcie...może mi cos doradzicie z rozmiarem.Pozdrawiam Was i jestem pod wrażeniem Waszych ciepłych relacji tutaj
witaj Hot
Twoj pościk z opóźnieniem się ukazał ale jest
ja Ci nie polece dr Niemkiewicza, on stosuje cięcia pod pachą a to daje najwięcej komplikacji i krzywych piersi, były ostanio dwie dziewczynki, jednej się udało, drugiej cycuś niestety w złym miejscu wylądował, przestała się pokazywać więc nie wiadomo jak to się skończyło.
a od Jarlińskiego wole Węgrzyna, byłam u obu na konsultacji

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
czy ktoras z wam MA PROFL UHP(ULTRA HIGH PROFILE) czy tylko hp??ciekawe jak wyglada ten najwyzszy zalezy mi na tym zeby cyce byly dosc wysoko(ale nie az tak zeby sutki byly pod broda;p) i sterczaly do przodu, wystarczy hp czy uhp?
barbiee cyce są na tej samej wysokości bo trzeba je do sutka i Twojej anatomii dopasować. w uhp masz je około 1cm więcej do przodu wysunięte i nikt tu takich nie ma. efekt jest chyba zbyt sztuczny zeby dziewczyny się na to decydowały a lekarze nie proponują

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Fajny pomysł a małego chłopa można by zabrać bo dużego nie będzie w tym czasie
Celinko o dzieciach nie myślałam bo to małe upierdliwce i fajnie czasem od nich odetchnąć zwłaszcza gdy ma się trójke a jak chetne sie znajdą to termin sobie dopasujemy

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-15 o 16:31
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 16:35   #9819
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
witaj Hot
Twoj pościk z opóźnieniem się ukazał ale jest
ja Ci nie polece dr Niemkiewicza, on stosuje cięcia pod pachą a to daje najwięcej komplikacji i krzywych piersi, były ostanio dwie dziewczynki, jednej się udało, drugiej cycuś niestety w złym miejscu wylądował, przestała się pokazywać więc nie wiadomo jak to się skończyło.
a od Jarlińskiego wole Węgrzyna, byłam u obu na konsultacji

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

barbiee cyce są na tej samej wysokości bo trzeba je do sutka i Twojej anatomii dopasować. w uhp masz je około 1cm więcej do przodu wysunięte i nikt tu takich nie ma. efekt jest chyba zbyt sztuczny zeby dziewczyny się na to decydowały a lekarze nie proponują

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Celinko o dzieciach nie myślałam bo to małe upierdliwce i fajnie czasem od nich odetchnąć zwłaszcza gdy ma się trójke a jak chetne sie znajdą to termin sobie dopasujemy

Joasi masz trojeczke? Szacun normalnie a tak widziałam trzy dziewuszki śliczne))..ale one mi wyglądają na grzeczniaczki

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-15 o 16:38 Powód: Dopisanie
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 16:40   #9820
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko przeleciałam te tabelki i rzeczywiście tak wychodzi jak piszesz, przy zachowaniu dobranej szerokości znaczenie zwiększa się pojemność, inaczej niz w mentorach za to tracisz na projekcji to bez sensu taka zmiana.
Mya musi zerknąć bo nie jestem pewna tego co widze
Mysle ze takie 460cc były by oktylko te moderate range nie wiem o co chodzi za bardzo
Mya prosze zerknij w te tabelki i podpowiedz cos
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 16:42   #9821
jooasi
Wtajemniczenie

Celinko ogólnie są grzeczne ale jak to baby buzie niewyparzone mają i kłócą i drą się non stopa a jedna od drugiej mądrzejsza i żadna nie ustąpi

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Olivko zobacz ile na projekcji tracisz w tej zamianie. napewno tego chcesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-15, 17:02   #9822
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
ze mnie też leniuch i najlepiej jakby sprzęt pracował za mnie

a z dr pozwole sobie się do końca nie zgodzić blizny oczywiście, że zostaną gdzie są bo one się nie przesuwają i przy małym implancie napewno się całkiem nie skryją jak u mnie gdzie pierś się przewiesza ale Twoje cycuszki są w połowie drogi dopiero, implant ani się jeszcze nie rozepchał ani nie osiadł więc tam sie jeszcze sporo zmieni

co do plasterków kupiłam na allegro za 99zł w aptece są dużo droższe, naklejam od tygodnia sobie i córce bo ma brzydkie blizny po usunięciu znamion przez onkologa i już widzę różnice.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Olivko nie znam Twoich wkładeczek u mnie jest to wysoki profil
daj linka z tabelkami i napisz jakie miałaś dobrane.
jak sie nazywaja te plastry??

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:

mmm jakie pysznosci zamiescilas)i masz chyba takiego kompa ktorego planuje kupicDD to sony co??jak sie sprawuje ??podziel sie potem co dr.Skwiercz Ci powiedzialapozdrowionka
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:04   #9823
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny a co byście powiedziały na wspólną majówke??

ja korzystam od jakiegoś czasu z wyjazdów grouponowych i zawsze zadowoleni jesteśmy wybrałybyśmy miejsce mniej więcej po środku naszej Polski jak np to
http://www.groupon.pl/oferty/groupon...gellan/3959738
i możemy się umówić nawet, że chłopów zabieramy to sobie pogadaja o cyckach albo typowo babski wyjazd
Joasi z tym wyjazdem fajny pomyslwogole fajnie by sie bylo spotkać kiedyś w większym gronie

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:06   #9824
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko zobacz ile na projekcji tracisz w tej zamianie. napewno tego chcesz?
Ja za bardzo na tym sie nie znam Ale myslisz zeby jednak przy anatomkach zostac? Może dlatego doktorek je wybrał dla mnie
Stary 2012-03-15, 17:29   #9825
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Ja za bardzo na tym sie nie znam Ale myslisz zeby jednak przy anatomkach zostac? Może dlatego doktorek je wybrał dla mnie
Olivka sorki ze się wcinam ale ja wybrałabym anatomy na twoim miejscu. Zreszta tak zrobiłam mimo że pierwszy doktor powiedział ze i okrąglaski u mnie bedą dobrze wygladac ale anatom podnosi dolną część piersi i to mi się podoba, decyzja należy do Ciebie a co dobrał doktor?

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

cześc dziewczynki,
trochę was zaniedbałam, ale piszę pracę i mi mam wszystkiego dość, chcialabym sończyć przed operacja a ona tuż tuż, i zaczynam się stresować, jakies tabsy na nerw muszę łyknać

Mune kochana jak sie czujesz? ostatnio formę mialaś super więc przypuszczam, że jest jeszcze lepiejBadziesz jutro u Magdy? ja podjadę po te wkladeczki myslę że między 10:00 a 11:00.

a tak wogóle to co myslicie dziewczynki o propozycji Joasi odnośnie spotkania, mnie ten pomysł bardzo się spodobał?

pozdrowionka
Stary 2012-03-15, 17:32   #9826
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Olivka sorki ze się wcinam ale ja wybrałabym anatomy na twoim miejscu. Zreszta tak zrobiłam mimo że pierwszy doktor powiedział ze i okrąglaski u mnie bedą dobrze wygladac ale anatom podnosi dolną część piersi i to mi się podoba, decyzja należy do Ciebie a co dobrał doktor?
Mi doktor dobrał anatomki ale do konca nie jestem pewna czy takiego efektu oczekuje a nie chce poprawki robic bo po wszystkim wyjdzie ze jednak to nie to
Stary 2012-03-15, 18:53   #9827
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Tonia coś mi się zdaje, że Ty się nie wysypiasz dalej ....ale ja też chyba, bo mnie również koszmary męczyły....ale nie pamiętam co to było.

Też mam obsesję, że mi się poprzekręcają...ale pozytyw jest, bo obrzęk powoli złazi i zaczynają wyglądać już lepiej
no one wyglądają już o wiele lepiej ale ciągle się martwię, że gdzieś się przewrócę (no tak, bo człowiek się przewraca 3 razy na dzień ) czy się lekko w nie uderzę i będzie źle.. takie moje nowe lęki
Stary 2012-03-15, 19:28   #9828
mune
Raczkowanie

Izzy kochanie, fajnie, że jesteś Jutro mnie nie będzie , to wybierasz się jednak po żelki, fajnie Buziam mocno

Olivko
przejrzałam te tabele co podrzuciłaś, też nie chcę Ci mącić, ale z moderate nie będziesz chyba bardzo zadowolona, bo to nie daje projekcji do przodu, nic a nic. Ja bym wzięła te anatomy XM, bo one projekcję dają największą, przy pojemności sensownej. No ale ja lubię anatomy, choć się jeszcze przed zabiegiem droczyłam, że może okrągłe...ale doktorek mnie w miły sposób zignorował - u mnie nie dałoby rady.
Zatem mówię za siebie. Ty masz warunki, więc masz też wybór

Tonia ja to sobie siadam w wannie, myję się, prysznicem opłukuję, na siedząco, żeby się nie przewrócić...hehe, a potem wstaję z tej wanny godzinę, żeby się nie poślizgnąć....obsesja
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:57   #9829
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko przejrzałam te tabele co podrzuciłaś, też nie chcę Ci mącić, ale z moderate nie będziesz chyba bardzo zadowolona, bo to nie daje projekcji do przodu, nic a nic. Ja bym wzięła te anatomy XM, bo one projekcję dają największą, przy pojemności sensownej. No ale ja lubię anatomy, choć się jeszcze przed zabiegiem droczyłam, że może okrągłe...ale doktorek mnie w miły sposób zignorował - u mnie nie dałoby rady.
Zatem mówię za siebie. Ty masz warunki, więc masz też wybór
Ciągle siedze i myśle o tych cyckach jejku straszne to jest Mi doktor powiedział ze tylko anatomki no ale umowilam sie z nim ze w dniu operacji bedzie miał dla mnie okragle bo ja niezdecydowanajeszcze raz wszystkiego dotkne itp no i pojde na operacje. Ale jakie wybrać nie mam pojęcia Czekam jeszcze może Mya coś podpowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-15, 20:17   #9830
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ciągle siedze i myśle o tych cyckach jejku straszne to jest
Olivko ja to samo a tu jeszcze miesiąc do konsultacji...
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 21:20   #9831
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Mi doktor dobrał anatomki ale do konca nie jestem pewna czy takiego efektu oczekuje a nie chce poprawki robic bo po wszystkim wyjdzie ze jednak to nie to
Olivka kto cie będzie operowal?

moze warto zaufać doktorowi, ja nawet nie myślalam o okraglaskach, nie chciałam się narazać na efekt pilek, chociaz Joasi ma piekne cycunie a ma okragłe ale to zalezy od warunkow anatomicznych

Mnie się podobaja piersi naturalnem takie że by można było spokojnie staniczek sciągnąć na plaży i nikt się ma nie zorientować że są silikonkim nie wystarcza mi efekt dobrze wyglądających piersi staniku i dekoldzie
no ale są gusta i guściki każdemu podoba sie coinnego więc najważniejsze, abyś Ty była zadowolona i wybrała to co jest najbliższe Twojemu sercu

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Olivko ja to samo a tu jeszcze miesiąc do konsultacji...
Dziewczynki ja tez myslę tylko o cycuniach
jakie będa, czy dobrze robię itp do zwariowania niec ten czas szybciej leci bo się rozmyślę Pewnie każda dziewczynka tak przeżywała ach zazdroszcze im że juz sa po

pozdrowionka
Stary 2012-03-15, 21:32   #9832
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Tonia ja to sobie siadam w wannie, myję się, prysznicem opłukuję, na siedząco, żeby się nie przewrócić...hehe, a potem wstaję z tej wanny godzinę, żeby się nie poślizgnąć....obsesja
to ja w wannie na kucaka bo właśnie boję się, że nie wstanę albo się przewrócę

zastanawiałam się co będzie z piersiami przed i w trakcie okresu. zawsze miałam takie napięte a teraz nic
Stary 2012-03-15, 21:35   #9833
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Gwen to tiramisu masz tam takie pyszne??
a ja nie wiem co mam z uczuciem głodu zrobić, staram sie ograniczyć troche i mam ochote wbić zęby w ściane tak mnie ssie a Ty tu słodkościami kusisz
co to za włókna pozrywałas i jak? bo zupełnie nie wiem co do mnie mówisz, krzywdy sobie nie zrobiłas?

\
Niee włókna w mięśniach teraz powinny odrastać mocniejsze u grubsze i tak miesnie gestnieje i są mocniejsze. Czyli ćwiczysz po prostu No ale to teoria. Chyba nie działa u mnie to całe spalanie tłuszczu bo póki co nie trzymam diety tylko dużo ćwiczę kurde. Obżeram się na całego Od jutra daję z dietą bo tak ni 5 ni 10 .
a nie tiramisu coś milion razy pysznego! Torcik mascarpone! rozpływał sie w ustach .

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-03-15, 21:37   #9834
Gipsy
Raczkowanie

Jooasi - to super, że te platerki działaja! Jakaś taka sceptyczna co do nich byłam. Właśnie dziś pierwszy plaster kupiłam w aptece ale kolejne już będę hurtowo na allegro zamawiać bo faktycznie taniej. Mam nadziję, że masz rację i faktycznie jeszcze mi się te blizny trochę ukryją.

W ogóle dostałam też zalecnie "odrywania" implantu od klatki. Jak zaczełam dziś przed lustrem za te cycki ciągnąć to nawet zaczęły się delikatnie ruszać bo generalnie to nadal kammienne są.

Olivka - nie wiem jaką masz wyjściówkę ale moim zdaniem okrągłe implanty wyglądają ładnie jak się ma trochę swojej piersi, wtedy są krąglutkie ale wyglądają naturalne. Przy płaokiej klatce to jak dla mnie tylko anatomki wchodzą w rachubę.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jak sie nazywaja te plastry??
Sutricon.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 21:45   #9835
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Olivka kto cie będzie operowal?

moze warto zaufać doktorowi, ja nawet nie myślalam o okraglaskach, nie chciałam się narazać na efekt pilek, chociaz Joasi ma piekne cycunie a ma okragłe ale to zalezy od warunkow anatomicznych

Mnie się podobaja piersi naturalnem takie że by można było spokojnie staniczek sciągnąć na plaży i nikt się ma nie zorientować że są silikonkim nie wystarcza mi efekt dobrze wyglądających piersi staniku i dekoldzie
no ale są gusta i guściki każdemu podoba sie coinnego więc najważniejsze, abyś Ty była zadowolona i wybrała to co jest najbliższe Twojemu sercu
Operacje bede miała u Bromy, dobrał mi własnie anatomki mowiac ze okragłe u mnie za ładnie wygladac nie beda ale jak bede chciala okragłe to mi takie zrobi. Widziałam juz róznie piersi chyba tysiace ich ogladałam i kazde sa inne i to najgorsze bo nie mozna po zdjęciach wywnioskowac jakie piersi beda. Ja chce miec piersi (dziewczyny które widziały moja wyjscowke wiedza o co chodzi) których zawsze mi brakowało i szczerze to nie wiem jakiego efektu oczekuje. Chyba wypełnionych u góry które wygladały by jak anatomki ale czy takie sa nie martwie sie tym ze ktos bedzie mnie wytykał palcami bo mam szcztuczne piersi chociaz wiem ze ta wiesc rozniesie sie bo jestem z małego miasta kazdy kazdego zna i niestety chyba nikt nie pomysli ze cycki mi urosły od tak. Ale to mnie nie martwi bo bede miala tych ludzi w nosie, chce czuc sie dobrze w swoim ciele w koncu i tylko to sie liczy ale sie rozpisałam

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Olivka - nie wiem jaką masz wyjściówkę ale moim zdaniem okrągłe implanty wyglądają ładnie jak się ma trochę swojej piersi, wtedy są krąglutkie ale wyglądają naturalne. Przy płaokiej klatce to jak dla mnie tylko anatomki wchodzą w rachubę.
Jestem płaska jak deska dosłowniepojawiaja sie dziewczyny które mówia ze nie maja piersi, ale troche cos maja ja nie mam nic tylko wentyle
Stary 2012-03-15, 22:00   #9836
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko powiem Ci że jak przejrzałam te tabelki to bym nie rezygnowała z tego co masz wybrane, mimo że wcześniej napisałam, że dla młodej dziewczyny fajne są okrąglaski tak naprawde nie ma na co ich wymienić, masz szeroką klatkę, szkoda tam wmontować szerokie a płaskie okrągłe piersi a tak wyjdzie średni profil, znowu przy wysokim musisz mieć bardzo dużą objętość
nie zastanawiaj się już tylko pomyśl, że to co dobrał doktor jest dla Ciebie super, jedynie co to nad rozmiarkiem sią zastanów.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Gipsy masuj masuj będą mięciutkie i ruchome
Stary 2012-03-15, 22:01   #9837
Precelka1
Raczkowanie

Ostatnio na innym portalu natrafiam na bardzo fajny tekst o tym, że małe piersi teraz "są modne" i mężczyźni za nimi szaleją.
No ale potem sobie pomyślałam, że nie o to w tym wszystkim chodzi, no bo to sobie mamy się podobać, prawda?
Stary 2012-03-15, 22:07   #9838
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko powiem Ci że jak przejrzałam te tabelki to bym nie rezygnowała z tego co masz wybrane, mimo że wcześniej napisałam, że dla młodej dziewczyny fajne są okrąglaski tak naprawde nie ma na co ich wymienić, masz szeroką klatkę, szkoda tam wmontować szerokie a płaskie okrągłe piersi a tak wyjdzie średni profil, znowu przy wysokim musisz mieć bardzo dużą objętość
nie zastanawiaj się już tylko pomyśl, że to co dobrał doktor jest dla Ciebie super, jedynie co to nad rozmiarkiem sią zastanów.
Własnie z tymi okrągłymi u mnie to chyba nie było by za dobre rozwiązanie juz sama nie wiem bo za płaskie a szerokie to ja dziekuje bardzo jejku jaka to jest trudna decyzja wiecie ja jak sie obudze to chyba bede sie tylko martwiła czy dobrze wybrałam a z rozmiarem tez wielka nie wiadoma chociaz przy moich szerokich ramionach i biodrach moze te 485cc
Stary 2012-03-15, 22:25   #9839
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie dziewczęta dawno sie nie udzielalam ale podczytuję jak tylko mogę Gwen wiedzialam że TY to TY ja to mam jednak pamięć fotograficzną byłaś dzisiaj u dr jako "3", a potem Cię widziałam w Zarze w Galerii

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Gwen wczoraj czy przedwczoraj pisalaś o diecie bialkowej, jest ona znakomitym rozwiązaniem dla osób odchudzających się ale z zastrzeżeniem, że poza chudością oczekuje się nabrania mięśni. Na silowni ci wszyscy regularnie chodzący, z mocno zaznaczonymi mięsniami faceci - wcinają tylko bialko mój mąż tak samo, jak robi zakupy to cala lodówka i zamrażalnik w kurczaku i łososiu
Stary 2012-03-15, 22:48   #9840
gwendolinka
Zadomowienie

Kamiluwa Nie jestem wyrocznią, ale tu sie chyba nie zgodzę Sam fakt bycia na diecie białkowej nie spowoduje, że będziemy mieli mięśnie rozbudowane. Fakt, jeśli dla kogoś celem jest budowanie masy miesniowej białka nie może zabraknąć Kobiety w ogóle podobno nie mogą "budować masy" ponieważ nie mają testosteronu więc nie rosną im mięśnie, mogą jedynie je "budować" poprzez wzmacnianie ich, żeby nie były galaretką i wtedy efekt wizualny jest inny , a rzeźba opiera sie u kobiet na eliminowaniu tkantki tłuszczowej.
Dieta dukana jest o tyle spektakularna ponieważ pozwala spozywac ogormne ilosci jedzenia -dozwolonego, bo po 1. nasz organizm nie magazynuję białka tylko nadmiar wydala (dlatego "przerabianie" białka w takich ilosciach powoduje w dłuzszym okrese problemy z narządami np. nerkami) po 2 żeby wzmocnić mieśnie potrzeba jeszcze wysiłku siłowego oraz czasu na regenerację. Blablabla... Od samego białka nie utyjemy w mięśniach a w 1 kolejności stracimy wodę. Dużo sie ostatnio dowiedzialam ciekawego, ale reasumujać sama dieta białkowa nie jestesmy zbudować miesni. Po prostu jesli organizm bierze mało energii z białka(niska kalorycznosć produktów , niska zawartość cukru i tluszczu) , w diecie nie mamy cukru ani tłuszczu to musi ją brać z zapasów ... i chudniemy. W dużym uproszczeniu. ALE ZROBIŁAM OFF TOPIC

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości