Mamusie marcowe 2018 cz. 6 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-15, 17:24   #961
Koma1002
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Wlasnie pizza wlazla do pieca
Chyba 3 dzień chodzi za mną ten smak 😭😭😭

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 17:25   #962
Lunak
Wtajemniczenie

Juana, krętacze jacyś z nich w ogłoszeniu jedno, przez telefon drugie a jakbyś sie jeszcze raz jako ktoś inny z nimi mowila to pewnie to samo co Wam by powiedzieli, że wszystko zabierają i dopiero od marca. Pewnie liczą, ze znajda kogoś takiego co sie zgodzi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 17:45   #963
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie pizza wlazla do pieca
A my zamówiliśmy
Dziś totalnie nic mi się nie chciało robić po pracy. Czuję się wypompowana po tym tygodniu.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Byłam dziś u fryzjera i jestem bardzo niezadowolona. Moja nie miała czasu przed świętami więc poszłam do innego no i już żałuję. nie chciała mi nic z grzywką zrobić bo mówiła że "jej się nie widzi i ona by w ogóle zahodowala" więc zostawiła jak jest co prawda włosy mi podcieła sporo i na tym mi zależało bo już mi ciężko było i to tyle co zrobiła.

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 18:02   #964
gozia
Zakorzenienie

Jakie macie poduszki do karmienia?

My dzis do kina idziemy Mialam masakryczny tydzien w pracy, sroda i czwartek po 10h i sie ledwo ruszam
Stary 2017-12-15, 18:19   #965
robinsonka2
Raczkowanie

Cytat:
Robinsonka nic takiego nie mialam w zadnej z ciaz. Moze jest tak jak piszesz ale lepiej jeszcze raz skonsultowac.
Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Nie mam i nie mialam czegos takiego. Zdarzylo mi sie tylko przy dopochwowej luteinie ze wzgledu na podraznienie. Nawet po seksie nic nie leci. Co prawda wszyscy ginekolodzy mowili mi ze sie nie ma czym przejmowac gdyby nawet niewielkie plamienie sie pojawilo ale ja bym skonsultowala. Ja mialam plamienie z szyjki spowodowane podraznieniem wiec nic nadzwyczajnego i u ciebie pewnie tez tak jest ale powinnas jeszcze raz z ginekologiem to sprawdzic- niech ci powie skad sie to bierze.
Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Robinsonka, ja tak nie mam. Ale pewnie w takiej sytuacji spanikowalabym i leciała to sprawdzić.
dzięki za odpowiedzi...szczerze myślałam, że ktoś mi powie, że to normalne , będe obserwować w weekend i się oszczędzać... nie chcę panikowac i mam nadzieję, że już sie nie powtórzy i brzucho przestanie boleć :/
robinsonka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 18:34   #966
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość

My dzis do kina idziemy Mialam masakryczny tydzien w pracy, sroda i czwartek po 10h i sie ledwo ruszam
Ja nie mam

Ale mi sie spac zachcialo... juz prawie codziennie po poludniu mam takie spadki formy jak w pierwszym trymestrze- godz. 17-18 a ja moglabym isc spac przy czym przesypiam cala noc...

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 18:36   #967
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Nadrobilam!!!! Nie wierze!

Witam nowa Mamusie!

Czarodziejka - bedzie dobrze!

Co do sylwestra to ja się wylamie - jedziemy ze znajomymi, 14 osób, wynajelismy duzy domek a raczej dworek i mam nadzieje ze będzie super. Jedziemy w piątek, wracamy w poniedziałek! To ostatni taki sylwester w najbliższym czasie

Paaaadam... Ale lece pakować się dalej. Jutro o 10:30 przychodzi Pani sprzątać mieszkanie (zamówiliśmy gruntowne sprzątanie żeby nie męczyć się samemu) wiec czasu nie zostało dużo

Miłego wieczoru!

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 18:39   #968
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:

Zadnej znanej firmy, jakas z allegro ale tez nie z najtanszych. Jest ok, sprawdza sie super. Musialam zamowic po porodzie bo rogal do spania nie nadawal sie absolutnie do karmienia, zapewnienia na stronie producenta, ze swietnie sie do tego nadaje okazaly sie guzik prawda

Edytowane przez lelowa
Czas edycji: 2017-12-15 o 18:47
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 18:44   #969
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:

Z motherhood 😊 taka fasolka ☺

Stary 2017-12-15, 18:47   #970
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
U mnie takie nastawienie bylo przez pierwsze 2-3 miesiace, ale to przez hormony. Teraz twierdze, ze nic lepszego niz dzieci sie w moim zyciu nie wydarzylo Choc z tym spaniem to troche racja, od drugiego trymestru pierwszej ciazy wyspalam sie porzadnie tylko kilka razy. Stawiam, ze jeszcze ze 3 lata to bedzie trwalo, ale 12 lat to pewna przesada, no chyba, ze ktos planuje bardzo duza rodzine
Niestety, dużo zblazowanych mam obserwuję w przestrzeni publicznej. Takie maskowate twarze mają jak mówią do tych dzieci

Cytat:
Ale mi sie kregoslup daje we znaki- strasznie mi cisnie na nerw od wczoraj i nawet przy kichnieciu mnie zwija z bolu :/
Przechwaliłaś go ostatnio

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Właśnie teraz te wyjścia do sklepów to masakra, w rossmannie też kolejki.. Jutro chyba wyślę tz samego do biedronki, bo tam to dopiero będzie się działo
W rossmannie wywołują z kolejki. Można by podyskutować na formą (krzyk na sklep "panią w ciąży proszę do kasy"), ale rzeczywiście zgodnie z tą kampanią marketingową działają.

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Wkurzylam się. Właśnie był mój gin i mi powiedział, że oddział neurologiczny najwcześniej mi zrobi rezonans 19(wtorek) ale może to być tez późniejszy termin. Maja mało lekarzy, full ludzi po udarach, nie da sie tego przeskoczyć. Pogadałam z nim, sam mi powiedział że będę tu tylko siedzieć, bo nic innego mi nie będą robić , tylko czekać na ten pieprzony rezonans.
Z racji tego, że mam super hiper pakiety medyczny z pracy umówiłam się prywatnie na przyszły tydzień , dzisiaj wychodze domu, a do niego mam przyjść z wynikiem.
Wszystko będzie dobrze Najważniejsze, że wychodzisz do domu, do swoich chłopaków

Cytat:
Napisane przez robinsonka2 Pokaż wiadomość
mam też takie pytanie, na ostatniej wizycie zgłosiłam mojej gin, że miałam kilka razy taki różowy śluz... niby jak to nie jest krwawienie to jest normalne i nie ma się co przejmować, bo macica jest teraz mega ukrwiona i może tak się dziać... ale dziś mam 3 dzień pod rząd i mi się to nie podoba... macie takie dolegliwości? co na to Wasz gin?
Miałam kilka razy w pierwszym i na początki drugiego trymestru plamienia z szyjki, ale to wiązało się z seksem lub z wizytą w toalecie w trudnej sprawie. Pytałam ostatnio gina, czy to rozpulchnienie i ukrwienie szyjki będzie się zmniejszać, bo jak mnie badał (a jest mega delikatny), to dość poczułam i niestety, ale będzie się nasilać i mówił, że zwłaszcza po seksie mogą być plamienia. Poobserwuj, czy to samoistne, czy właśnie powiązane z czymś.

Cytat:
Ja juz po wizycie, wszystko ok. Na nastepnej usg ale i tak radzila zapisac sie wczesniej na usg 3d 3trym co i tak mialam w planach.

Na wątku chyba jesteś rekordzistką, jeśli chodzi o ilość usg w ciąży

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Juana, krętacze jacyś z nich w ogłoszeniu jedno, przez telefon drugie a jakbyś sie jeszcze raz jako ktoś inny z nimi mowila to pewnie to samo co Wam by powiedzieli, że wszystko zabierają i dopiero od marca. Pewnie liczą, ze znajda kogoś takiego co sie zgodzi.
Ktoś się wprowadzi i będzie miał niespodziankę, bo opróżnią mieszkanie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Byłam dziś u fryzjera i jestem bardzo niezadowolona. Moja nie miała czasu przed świętami więc poszłam do innego no i już żałuję. nie chciała mi nic z grzywką zrobić bo mówiła że "jej się nie widzi i ona by w ogóle zahodowala" więc zostawiła jak jest co prawda włosy mi podcieła sporo i na tym mi zależało bo już mi ciężko było i to tyle co zrobiła.
Moje "zdrady" też się tak kończyły, że i tak musiałam doczekać wizyty u swojego fryzjera, żeby mnie ratował

Mam coraz mniejszy żołądek, nawet się objeść nie można, bo potem się trawi jak wąż. A taka miodzio suróweczka z kiszonej kapusty mi wyszła
U nas też już wariactwo na mieście, dobrze, że prezenty raczej mamy pozamawiane (dwa, którymi zajmuje się mąż wiszą w otchłani). Po żywieniówkę będę próbowała o 8-9 rano startować, może uniknę tłumów.

Edytowane przez parapet
Czas edycji: 2017-12-15 o 18:53
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 18:56   #971
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Mam coraz mniejszy żołądek, nawet się objeść nie można, bo potem się trawi jak wąż.
Jeju żebyś wiedziała! Ja dzis na obiad zrobiłam kopytka i chyba poszło o kilka za dużo bo nie mogę się ruszać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-12-15, 19:12   #972
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Jeju żebyś wiedziała! Ja dzis na obiad zrobiłam kopytka i chyba poszło o kilka za dużo bo nie mogę się ruszać
Ja też tak mam...zjem odrobinę za dużo i zgon...nawet leżeć ciężko.

Od kiedy widać brzuch to jeszcze nie stałam w kolejce w rossmanie 😊 ale tylko tam się z tym spotkałam.

Stary 2017-12-15, 19:16   #973
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Cytat:

W rossmannie wywołują z kolejki. Można by podyskutować na formą (krzyk na sklep "panią w ciąży proszę do kasy"), ale rzeczywiście zgodnie z tą kampanią marketingową działają.
W moim Rossmannie jeszcze nikt mnie nie wywołał, a bywam dosyć często i brzuch naprawdę widać z daleka. :-( Chyba się nie doczekam w tej ciąży, żeby ktoś gdzieś przepuścił 😝

karolka_boroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 19:19   #974
Ojoanna29
Zakorzenienie

A ja właśnie dzisiaj stałam w kolejce, nikt mnie nie zawołał, a ze czułam się ok i chciałam popatrzeć co tam jeszcze mają na półkach w drodze do kasy to nic nie mówiłam
Strasznie ciężkie te chusteczki z samą wodą, w porównaniu do babydream albo hippa gigantyczna różnica aż mam ochotę je otworzyć i pomacać

Kupiłam ten stanik do karmienia w lidlu i już go noszę wzięłam 80d (normalnie kupowałam 65e w esotiq) i mimo zapięcia na ostatnią haftke ciśnie ciekawe jak będzie później..
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 19:28   #975
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Tez tak mam. Niby nie czuje ze nie moge zjesc tyle ile zawsze ale po jedzeniu jest masakra, jakbym miala umrzec i jeszcze mi sie cofa jakby mi zarcie sie nie miescilo i w przelyku czekalo na strawienie :/
Cytat:
Napisane przez karolka_boroweczka Pokaż wiadomość
W moim Rossmannie jeszcze nikt mnie nie wywołał, a bywam dosyć często i brzuch naprawdę widać z daleka. :-( Chyba się nie doczekam w tej ciąży, żeby ktoś gdzieś przepuścił

Jeszcze mnie nikt nigdy z kolejki nie wywolal ani w rossmanie ani nigdzie indziej

Stary 2017-12-15, 19:50   #976
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Hejjjjj, nadrobiłam Was.
W domku jest super
Byliśmy na jasełkach, jak zobaczyłam mojego synka to naprawdę nie mogłam przestać płakać, normalnie fontanna z oczu. Prawie nic nie widziałam przez to A on tak się ucieszył, że w pierwszej chwili to aż chyba nie wierzył że to ja.
Jutro jedziemy po choinkę, może w końcu poczuje ten świąteczny klimat, bo w tym szpitalu to mi się dni mieszały

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 19:54   #977
parapet
Zadomowienie

Mi się ten rossmann raz trafił

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Hejjjjj, nadrobiłam Was.
W domku jest super
Byliśmy na jasełkach, jak zobaczyłam mojego synka to naprawdę nie mogłam przestać płakać, normalnie fontanna z oczu. Prawie nic nie widziałam przez to A on tak się ucieszył, że w pierwszej chwili to aż chyba nie wierzył że to ja.
Jutro jedziemy po choinkę, może w końcu poczuje ten świąteczny klimat, bo w tym szpitalu to mi się dni mieszały

Oj, mamuśka, ale mieliście dzień
Ale happy end na koniec tygodnia
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 20:02   #978
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
A ja właśnie dzisiaj stałam w kolejce, nikt mnie nie zawołał, a ze czułam się ok i chciałam popatrzeć co tam jeszcze mają na półkach w drodze do kasy to nic nie mówiłam
Strasznie ciężkie te chusteczki z samą wodą, w porównaniu do babydream albo hippa gigantyczna różnica aż mam ochotę je otworzyć i pomacać

Kupiłam ten stanik do karmienia w lidlu i już go noszę wzięłam 80d (normalnie kupowałam 65e w esotiq) i mimo zapięcia na ostatnią haftke ciśnie ciekawe jak będzie później..
Właśnie zakup stanikow do karmienia mnie przeraza... Zostawię to pewnie na koniec. Teraz mam rozmiar z esotiq 65f ale od początku ciąży zmienił się sporo. Nie wiem jak będzie dalej.
Cytat:
Hejjjjj, nadrobiłam Was.
W domku jest super

To musiało być piękne uczucie. I synek taki szczęśliwy!

Dzis u mnie początek 30 tygodnia. Aplikacja mi mówi że teraz bedzie mi szybciej rosnal brzuch. Da się szybciej ?

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 20:18   #979
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:

Też je dziś kupiłem i miałam takie samo spostrzeżenie, że są bardzo ciężkie. Kupiłam jedną paczkę i wezmę ja chyba do szpitala na te pierwsze dni 😊
Cytat:
Hejjjjj, nadrobiłam Was.
W domku jest super

Ale mu zrobiłaś niespodziankę!!! Suuuper! A jak się czujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-12-15, 20:25   #980
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:

Na wątku chyba jesteś rekordzistką, jeśli chodzi o ilość usg w ciąży
No niestety na nfz przysluguja 3 tylko. Do tej pory mialam 4 w tym 1 prywatnie.
Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Ja też tak mam...zjem odrobinę za dużo i zgon...nawet leżeć ciężko.
.

Tez tak mam
Cytat:
Hejjjjj, nadrobiłam Was.
W domku jest super

super!

Edytowane przez lelowa
Czas edycji: 2017-12-15 o 20:26
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 20:37   #981
Mecassie
Zakorzenienie

Asiula my chyba jesteśmy w tej samej ciąży bo odkąd pamiętam mam takie objawy jak ty to cofanie jedzenia jest O.K.R.O.P.N.E najczesniej jak się po coś schylę...

Ja załapałam się na ostatnia już promocję Rossmann z tą trzecią kartą ale żeby nie było łatwo to na kasie nie chciało mi zaliczyć tego i pani zapytala faceta z tyłu czy ma apke (myślę sobie taaa pewnie facet i apka rossmann i to jeszcze rossnę) a ten że jasne i dał skorzystać z jego promocji powiedział że najwyżej żona go udusi jak będzie chciała skorzystać

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 21:00   #982
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Wrocilam do domu i zdycham, jestem utuczona ze do lozka to sie chyba bede turlac....

Bylam dzis w rossmanie i rozpielam kurtke zeby bylo widac brzuch ale nie musialam go wykorzystywac bo kolejki nie bylo akurat ale zapomnialam wziac w polki prezentu dla mnie z apki... Nast razem musze sie bardziej skupic
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 21:02   #983
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Asiula my chyba jesteśmy w tej samej ciąży bo odkąd pamiętam mam takie objawy jak ty to cofanie jedzenia jest O.K.R.O.P.N.E najczesniej jak się po coś schylę...

Ja załapałam się na ostatnia już promocję Rossmann z tą trzecią kartą ale żeby nie było łatwo to na kasie nie chciało mi zaliczyć tego i pani zapytala faceta z tyłu czy ma apke (myślę sobie taaa pewnie facet i apka rossmann i to jeszcze rossnę) a ten że jasne i dał skorzystać z jego promocji powiedział że najwyżej żona go udusi jak będzie chciała skorzystać

Wyobraz sobie co ja przezywam teraz jak mam kaszel. Jak mnie atak lapie to ide w strone kibla jakby jednak kaszel wygral z zawartoscia zoladka

Facet milo zrobil, gorzej jak zona bedzie chciala skorzystac a on powie ze proko na dzieci juz wykorzystal bedzie sie srogo tlumaczyl

Kilka dni temu mialam chyba zaczatki zgagi. Takie uczucie pieczenia w przelyku, zupelnie inne niz kiedykolwiek. Po chwili przeszlo ale pomyslalam ze to moze byc zgaga. Poki co to byl jedyny incydent.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-12-15, 21:13   #984
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Dzis u mnie początek 30 tygodnia. Aplikacja mi mówi że teraz bedzie mi szybciej rosnal brzuch. Da się szybciej ?
Chyba tak. Ja miałam dziś rano zdziwko. Jakby przez noc urósł.

Mecassie dusza człowiek! Takie drobne gesty a ile pozytywnej energii dookoła
(odezwała byś się w klubie, chociaż zdawkowo, bo się serio martwię)

Czarodziejka cudownie że udało Ci się dotrzeć! Przynajmniej nie musisz się martwić i przeżywać tego, że Cię nie było z synkiem Reszta też się ułoży!

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Kilka dni temu mialam chyba zaczatki zgagi. Takie uczucie pieczenia w przelyku, zupelnie inne niz kiedykolwiek. Po chwili przeszlo ale pomyslalam ze to moze byc zgaga. Poki co to byl jedyny incydent.
Też miałam, ze trzy noce z rzędu, jak się położyłam na którymś z boków. Poki co spokój, oby jak najdłużej...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Wrocilam do domu i zdycham, jestem utuczona ze do lozka to sie chyba bede turlac....
Brill ja też dzisiaj tak miałam To chyba dobrze zobrazuje:
https://www.youtube.com/watch?v=5wfJ1wwp8lQ
Stary 2017-12-15, 21:21   #985
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ja mam fasolke z Motherhood

Cytat:
Hejjjjj, nadrobiłam Was.
W domku jest super

Super że udało się być u syna na jasełkach no i dobrze ze w domu juz jestes

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 21:24   #986
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Czarodziejka super że udało sie być na.jasełkach u synka
Asiula tak, to zgaga. Oby to było jednorazowe, ja sie strasznie meczylam z nia pod koniec pierwszej ciąży, nie spałam po nocach
Mnie nigdzie nie wywolali z.kolejki jeszcze nigdy, nawet w I ciąży
Lelowa nie kus ta pizza chodzi za mna te niezdrowe jedzenie

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 21:29   #987
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Wyobraz sobie co ja przezywam teraz jak mam kaszel. Jak mnie atak lapie to ide w strone kibla jakby jednak kaszel wygral z zawartoscia zoladka

Facet milo zrobil, gorzej jak zona bedzie chciala skorzystac a on powie ze proko na dzieci juz wykorzystal bedzie sie srogo tlumaczyl

Początki zgagi 😊 powiem tylko - szczesciara! Ja zgage niestety mam prawie cały czas, myślę, że to przez wymioty może być. Nic przyjemnego, niech to będzie dla Ciebie tylko jednorazowy wybryk

Stary 2017-12-15, 21:36   #988
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:

myślę że to zgaga ja mam takie chwilowe po 1godzince wieczorami przewAżnie.

Co do kolejek dzisiaj wywołali mnie dwa razy tzn raz dziewczyna z innej kolejki zaproponowała żebym podeszla przed nią ale ładnie podziękowałam jako że byłam ze zwrotem i wiedziałam że to potrwa.

A i zapomniałam dodać że też jadłam pizzę dzisiaj ale taką z Biedry

Torrence

Edytowane przez Mecassie
Czas edycji: 2017-12-15 o 21:37
Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-15, 21:43   #989
asiula1306
Zakorzenienie

Ja dzis zrobilam na obiad tortille a na deser chlebek bananowy z kakao bo mialam dwa banany i balam sie ze same wyjda z mieszkania wyszedl przepyszny i udalo mi sie go nie zepsuc swoim kalafiorem zamiast mozgu

Przyszlo do mnie serum do twarzy ktore zamowilam- o masakra, jak pieknie pachnie... wyglada jak kupa bo jest weglowe ale zapach jest nieziemski i teraz leze i sie nim relaksuje (plus zapachem oliwki do ciala i kremu do rak zielona herbata- mieszanka wybuchowa) mam nadzieje ze nie bede miala jutro uczulenia

Stary 2017-12-15, 22:13   #990
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
A i zapomniałam dodać że też jadłam pizzę dzisiaj ale taką z Biedry
Ech 4 sery z Biedronki

Ja przeglądam sukienki do karmienia

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości