![]() |
#961 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(
E, nie sądzę, żeby lubiła cierpieć. Po prostu to pierwszy związek, pierwsze zakochanie, a miała pecha, że trafiła na takiego beznadziejnego faceta. Nie ma wcześniejszych doświadczeń, więc nie może sobie porównać i zobaczyć, że faktycznie jest beznadziejny i lepiej być samą, niż z nim.
Myślę, że musi po prostu swoje przecierpieć (jak każdy, właściwie) i nauczyć się czegoś na swoich błędach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktos ma ogromne poczucie humoru, to wystarczy sie zasmiac. Nie trzeba od razu wchodzic z nim w relacje "bzyku bzyku w samochodziku" Cytat:
To jest bardzo dobre pytanie, na ktore nie udzeliła odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A dlaczego nie mogę odejść? Bo go kocham.
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Monishia, to też jest coś, co się nabywa z doświadczeniem, ale... miłość to nie wszystko. Miłość nie wystarcza, to nie bajka, w której czysta i jasna miłość dziewczyny pokonuje wszelkie przeciwności losu i prowadzi do happy endu. To, że Ty go kochasz nie wystarczy, po prostu. On z tego powodu nie zacznie kochać Ciebie, a to co opowiada, to wciąż tylko słowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia do czego to wszystko zmierza, bo od dłuższego czasu nie zmienia się nic w naszej relacji... Obiecywał, że zacznie brać mnie do knajp, kina, ale nie zrobił nic. Zaprosił mnie do siebie na noc w piątek, kiedy to koledzy powyjeżdżają do domów... To do niczego nie prowadzi. A ja nie wiem co z tym wszystkim zrobić. Wiem, że powinnam uciec od niego, nie odzywać się i zerwać jakiekolwiek kontakty, ale wszystko jest ok do momentu gdy on się pojawia z tymi maślanymi oczami i mówi jaka to jestem cudowna...
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Kobieta z klasą
|
Cyt.: Jak ktos ma ogromne poczucie humoru, to wystarczy sie zasmiac. Nie trzeba od razu wchodzic z nim w relacje "bzyku bzyku w samochodziku"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ok zgadzam sie ale przez takiego gnojka traci swoj czas........owszem jest mloda ale ...hmm......dla mnie to beznadzieja .......i tak jak ktoras z nas napisala ze monishia potrzebuje porzadnego zyciowego kopa i to od niego zeby zrozumiala kim tak naprawde jest dla niego............jak dobrze wyczytalam oni jeszcze nie ''mieli swojego pierwszego razu''a co bedzie jesli to sie wydarzy .....ona to zrobi z milosci a on nie bo jej nie czuje .......wtedy dziewczyna sie przekona?tylko jaki uraz moze to zostawic jej na przyszlosc?????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Monishia a macie takie spotkania,ze tylko rozmawiacie??
czy obowiazkowo najpierw 2 godzinki(bo to Twoje zasady)a pozniej ekhmm... i nie chodzi mi o takie sytuacje ,ze Ty jestes niedysponowana.Teraz pojedziesz do niego na chate ,tez wiadomo po co. Ok ja nie widze w ukladach opartych na 1 jakiegos strasznego zła(w przypadku doroslych swiadomych ludzi -bez zobowiazan wobec kogokolwiek),ale kiedy te osoby sie na to zgadzaja i swiadomie to robią.Taki jest ich wybór.A Ty jak na razie wybierasz karmienie sie nadzieja i marzeniami,a robisz co one zechce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
najpierw piszesz ze sie zmienilo ze obiecywal ze cie pozna ze znajomymi teraz co innego jest....no tak maslane oczka i ty juz lecisz .............a pomysl jakie piekne sa takie oczy faceta ktory bedzie cie kochal ktory bedzie cie ''nosil na rekach''???czy ty wiesz jakie to piekne............jak wkoncu nie zrobisz czegos z tym popaprancem w swoim zyciu to sie nie przekonasz...........juz napisalam wczesniej ze to on pociaga za sznurki............ mysle z serca ze zabrnelas w to zbyt gleboko a niestety swiat nie konczy sie na jednym..........po tym globie chodza ci ktorzy naprawde potrafia kochac z serca .....wystarczy sie rozejrzec!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;7713053]najpierw piszesz ze sie zmienilo ze obiecywal ze cie pozna ze znajomymi teraz co innego jest....no tak maslane oczka i ty juz lecisz .............a pomysl jakie piekne sa takie oczy faceta ktory bedzie cie kochal ktory bedzie cie ''nosil na rekach''???czy ty wiesz jakie to piekne............jak wkoncu nie zrobisz czegos z tym popaprancem w swoim zyciu to sie nie przekonasz...........juz napisalam wczesniej ze to on pociaga za sznurki............
mysle z serca ze zabrnelas w to zbyt gleboko a niestety swiat nie konczy sie na jednym..........po tym globie chodza ci ktorzy naprawde potrafia kochac z serca .....wystarczy sie rozejrzec!!!![/quote] no i wlasnie ona na to czeka,az jego oczka takie beda i bedzie nosil na rekach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Kobieta z klasą
|
Masz rację nic nie rozumiem, jestem głupia jak but i w dodatku jestem naiwna niemiłosiernie bo wierzyłam w to co piszesz.
![]()
![]() |
#973 |
Rozeznanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;7713053]najpierw piszesz ze sie zmienilo ze obiecywal ze cie pozna ze znajomymi teraz co innego jest....no tak maslane oczka i ty juz lecisz .............a pomysl jakie piekne sa takie oczy faceta ktory bedzie cie kochal ktory bedzie cie ''nosil na rekach''???czy ty wiesz jakie to piekne............jak wkoncu nie zrobisz czegos z tym popaprancem w swoim zyciu to sie nie przekonasz...........juz napisalam wczesniej ze to on pociaga za sznurki............
mysle z serca ze zabrnelas w to zbyt gleboko a niestety swiat nie konczy sie na jednym..........po tym globie chodza ci ktorzy naprawde potrafia kochac z serca .....wystarczy sie rozejrzec!!!![/quote] Szczególnie że Monishia pisała wcześniej że jest jeden kolega, któremu się podoba i traktowowałby ją jak księżniczkę. Tak jak Bess pisała lubisz żyć marzeniami, marzeniami że on się zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja do niego nie pojadę, bo wiem, że chciałby wtedy to zrobić...cała noc, wolna chata, to chyba jednaoznaczne zaproszenie do seksu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Konto usunięte
|
heh moze i czeka..........tyle ze sie nie doczeka predzej doczeka sie upokorzenia juz na samym dnie............ciekawa jestem co bedzie gadal o niej jak rzeczywiscie wkoncu sie rozstana...nawet ne chce mysles.............bo wiem ze nie powie o niej''moja byla dziewczyna''...........za losne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie potrafię pozbyć się tego mojego poprańca i obdarzyć tego kolegę uczuciem... Tym bardziej nie mogę zabronić mu lecieć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
napisala ze jej sie kolega podoba ale kolezanki nic w nim nie widza!!!!!MATKO czy ty monishia kierujesz sie opiniami kolezanek???????????..... .........kurde on moze sie okazac wlasnie tym z tymi maslanymi oczkami ktory naprawde bedzie cie kochal i nosil na tych rekach................... .wiecie co ja stwierdzilam choc owszem nie kazdy przypadek jest taki ale.......ze ci faceci co sa przystojni i tacy cacy to wlasnie te swinie a ci ktorzy sa przecietni i nie wyrozniaja sie zbytnio z tlumu to sa wlasnie ci cudowni i to oni potrafia tak naprawde kochac..............bez urazy dla przystojniakow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
KOBIETO I WLASNIE O TO CHODZI.............a moze to jest ten wyjatkowy!!!!!moze to ten........ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Kobieta z klasą
|
Chyba nie podoba się koleżankom ten zły , a nie ten nowy. Przynajmniej ja tak zrozumiałam.
Monisia, wlacz o niego. Z tymi lodami to takie romantyczne!!!!!! ( bez głupich skojarzeń proszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Walczyć? On ma już bilet, nie chcę mu zabronić lecieć... Wraca za 4 miesiące. Nie wiem, to za duża odpowiedzialność... Nie chcę aby było tak, że ja mu powiem, żeby nie leciał, narobię mu nadziei a później stwierdzę, że to jednak nie to...Rozumiesz, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Monishia czy ty musisz uprzedzac fakty???a skad ty wiesz jak bedzie za 4 miesiace???? kurde jesli wraca kobieto ja bym, sie na to pisala ..........utrzymuj z nim jaki kolwiek kontakt........cokolwiek ale nie zrywaj kontaktu z nim bo on wyjechal skoro ma wrocic ...........kobieto ja ci mowie to moze byc ten!!!!!!!!!!no te lody romantyczne-tez bez dziwnych skojarzen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Mała poprawka on jest Twój , tak jak i mój. Acha kiedyś napisałam Ci już abyś na nk napisała mu komentarz do profilu, że to Twój facet. Zrobiłaś tak? Wtedy zobaczysz jego reakcję. Jeżeli usunie to wiadomo, a jeżeli napisze Ci w Twoim tak samo to będzie ok. Taki mały teścik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla tej Pani ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#989 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Jego obietnice tylko podsycają tę nadzieję. Było jasne, że polecisz do niego kiedy zrobi te słodkie oczka, dlatego właśnie tyle dziewczyn tutaj odradzało jakikolwiek kontakt z nim. Było znacznie za wcześnie, najlepiej by było, gdybyś wtedy zerwała z nim kontakt naprawdę. W 100%. Wtedy miałabyś szanse. To szalenie przykre, ale pewnie będzie tak, jak pisze bess - w końcu on to skończy, bo mu się znudzi/znajdzie sobie inną/uzna, że nie ma czasu na schadzki w samochodzie. Pocierpisz, popłaczesz, poboli i przestanie. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Kobieta z klasą
|
Kochana , wiesz ile tutaj padło takich rad? Tylko autorka nie chce skorzystać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.