![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
jak dobrze wierziećM.A.R.T.A., że już tak niewiele pozostało
![]() ![]() jeśłi chodzi o kamerzystę to ja jestem jak najbardziej za nią!!!zawsze to jest pamiątka i w każdej chwili można do tego wspomnienia wrócić. za parę lat to aż łezka w oku się zakręci na tym filmie ![]() ![]() ![]() ![]() już w środę lecimy do Rzymu na zasłużony odpoczynek ![]() ![]() po powrocie załtawiamy nauki i poradnię a potem się obada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
No to rzeczywiście robi nam się niezły team. Sanetko Sala jest duża, więc rzeczywiście trzeba ją jakoś przybrać. Całkiem nieźle został upięty materiał za Młoda Parą, myślę, że możecie to wykoprzystać. Wybierzcie odpowiednią kolorystykę, myślę, że żywe kwiaty na stołach to najlepsze rozwiązanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Nio dużo nas ![]() ![]() ![]() ![]() A moja sala skłąda się z jakby 4 salek, jest śiczna, elegancka, wokółl dużo zieleni... tylko martwi mnie, że będzie troszke ciasno, jednak przestrzeń w typowej sali kojarzy się z weselem, a u mnei będzie bardzo restauracyjnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chodzi tu o oszczędności, myślę, że dobry fotograf wystarczy: zamówiliśmy opcję z przygotowaniami i plenerkiem, będzie to fajna pamiątka i taka nam wystarczy ![]() calva gratulacje ![]() Yona u nas też będą 3 salki do siedzenia i jedna duża do tańczenia więc też jest bardziej restauracyjnie ale szczerze mówiąc cieszy mnie to, nie przepadam za tradycyjnymi weselami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Pomponka to masz bardzo podobnie jak ja
![]() ![]() calve moje gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny doradzcie mi bo nie mozemy sie z TZ zdecydowac. bylismy u fotografa i mamy 4 opcje do wyboru:
1. jedna poza 90 zl, trzeba zrobic min. 9 wiec koszt ponad 800zl. raczej odpada 2. 14 zdjec za 850 zl ale szczerze mowiac srednio zrobione i album brzydki. 3. 40 zdjec za 1300 zl, 3 albumy (dla nas i roczicow)+3 odbitki+portret A4+plyta 4. tez 40 zdjec za 1500 zl, 3 albumy+3 odbitki+portret A4+plyta. ta wersja od 3 rozni sie tym ze zdjecie sa bardziej udziwnione znaczy jest zdjecie glowne i np dookola wkomponowane 3-4 mniejsze zdjecia np tej samej pozy ale z innego ujecia. szczerze mowiac tez zdjecia najbardziej mi sie podobaly, tylko ta cena. a oczywiscie TZ nie wkurzyl. nawet nie chcial calego albumu obejrzec tylko ze jemu to obojetne i ja mam o wszystkim decydowac ![]()
#968 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest oprócz tych trzech jeszcze jedna sala na około 80 osób ale u nas chyba jednak będzie więcej, a ta salka nie ma połączenia z tamtymi trzema więc 20 osób by musiało być całkiem odosobnionych za ścianą ![]() Cytat:
![]() To dużo ale zdjęcia tych fotografów (to małżeństwo) mnie zauroczyły i jeszcze zanim zdecydowaliśmy się na salę to wiedziałam, że chciałabym żeby robili nam zdjęcia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
calva vbmenu_register("postmenu _4636196", true); - gratulacje
![]() ![]() ja za kamerzyste palce 1400 zl . to co ze rodzinka filmuje ale profesjonalny film to jednak nie to samo. ja bylam przeciwna ale jednak uleglam. co do fotografa to 900 zl (błogosławieństwo rodziców, ślub , przyjęcie weselne zdjęcia pozowane w domu weselnym ,zdjęcia w plenerze). Zdjec ok 400 na plytce , 200 w albumie. plenerowych 40 z czego 20 w albumie.
#970 |
Zakorzenienie
|
ta 1 opcje widzielismy u znajomych i wtedy myslalam ze zdjecia ladne. ale jak zobaczylam 3/4 to normalnie tak
![]()
#971 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
orkiestre mamy trio ze Swarzedza i płacimy 1000 zł paznokcie sobie sama robię bo pieknie umiem robic ![]() fryzurkę robi mi moja ukochana przyjaciółka ktora jest fryzjerem z zawodu a maluje 2 przyjaciółka ,która pomimo że nie jest kosmetyczką super umie malowac. a co do sukni to polecam w Żninie ,mają śliczne suknie i duzy wybór,wypożyczyc sukienke można od 200 zł i to nie byle jaką ![]() ja mam welese w plenerze pod wielkim namiotem ,w tym samym miejscu jest stadnina koni a ja kocham koniew cenie wynajęcia namiotu (oczywiscie nie jest to namiot wojskowy tylko specjalny na wesela a podłoga jest z płytek) koszt wynajecia namiotu na 2 dni to 800 zł w tym jak para młoda chce to ma powóz z koniami do kościoła za darmo i z djęcia na koniach a w dzien poprawin kazdy z gosci moze sie przejechac. jest slicznie bo wokól tylko woda i lasy ! podaje link www.stajnia-kalina.pl . ja mam na 60 osób wesele. a jeżeli chodzi o kamerzyste to nie zamawiam mamy 2 kamery i będziemy sami nagrywac. dziewczyny ślub to piekny dzien ale po co wydawac majatek jak można sobie zorganizowac to w tanszy sposób i wyglądac przepieknie! ![]() ![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
wiesz,jak masz znajomosci to mozna taniej. ale jak sie znajomosci nie ma to niestety...
![]()
#974 |
Raczkowanie
|
kari_82 tylko pozazdroscic. znajomosci pomagaja
no i zeby takie ceny byly w wielkich miastacch to byloby super. a to boj o wszystko: sala, kamerzysta, zespol, fotograf itp
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
My płacimy fotografowi 1000zł i jest z nami od błogosławin w domu do otrzepin o północy (włącznie). W tej cenie mamy 150 zdjęć wywołanych w formacie 13x18, 400zdjęć na płytce i sesję w plenerze oraz zdjęcia pozowane z rodzicami, świadkami i kim tam chcemy. Na początku wydawało mi się za drogo, ale w sumie zdjęcia to miła pamiątka i nie ma co żałować
![]()
#977 |
Raczkowanie
|
SELKA uda sie wszystko pozalatwiac spokojnie.
my ruszamy zprzygotowaniami w polowie lipca.
#978 |
Raczkowanie
|
dziweczyny mam taki dylemat! chciałabym żeby goście nie kupowali mi kwiatów tylko chciałam postawic skarbonke ,i zamiast kwiatów zeby wkladali tam po kilka groszy dla biednych dzieci Jurka Owsiaka.mój przyszły TŻ nie chce o tym złyszec bo twierdzi że ludze będą mówic że do siebie zabralismy te pieniadze,a z tą skarbonką to podpucha była,. to chcialam zrobic zeby zamiast kwiatów kazdy jakaś maskotkę przyniósł ale tak było u mojej kuzynki której nie cierpie ,no i by było ze papuguję. wiem że szkoda byłoby zeby ludzie przynosili kwiety,które i tak zwiedna ,a lepiej pomóc biednym.
jak macie jakies pomysły to prosze doradźcie!
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: o tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...195034&page=31 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
silesianna sto lat sto lat z okazji urodzin
![]() ![]()
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() a tak w ogole to kiedys przyszła do mnie jedna dziewczyna o twoim wzroscie i miała pożyczoną suknie od dziewczyny ,ktora ma 187 wzrostu ,(jestem krawcową z zawodu) a że to suknia była pozyczona to nie mogłam uciąć zostały tylko szczypaneczki ! ale pięknie ta suknia wyglądała. dobra krawcowa i panie z salonu ślubnego jak dobre to na Ciebie znajda. ![]()
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Jestem strasznie zadowolana. Wczoraj udało nam się (wkońcu, wybieraliśmy się 3 miesiące) wygospodarować czas i pojechaliśmy do kamerzysty. Okazało się, że jest to małżeństwo które zajmuje się kamerowaniem oraz fotografią. Zdjęcia i filmy były super, więc się zdecydowaliśmy. Kolejna sprawa z głowy.
Bardzo cicho się tu zrobiło. To chyba wina letniego rozleniwienia. ![]() Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie narzeczone i przyszłe panny młode z 2008 roku
![]() Wstępnie chcielibyśmy się pobrać w marcu, ale to jeszcze od wielu czynników zależy... Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2007-07-03 o 21:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
ryjek_1 gratuluje 2 rzeczy mozesz dopisac do zalatwionych.
mnie przeraza moja lista rzeczy nie zalatwionych
#986 |
Raczkowanie
|
A u nas do spraw załatwionych dochodzi DJ i kościół
![]() Także jak na razie stopujemy z przygotowaniami, bo w zasadzie wszystko co trzeba mamy zarezerwowane: Sala jest Kościół - zrezerwowana data i godzina (16:00) DJ - jest Fotograf - jest Samochód - jest (pojedziemy pewnie samochodem moich rodziców) Teraz pewnie wrocimy do przygotowań na jesieni: zaczniemy nauki ![]() Pozdrowienia dla par młodych 2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Na urlop jedziemy nad morze dokładnie tam gdzie rok temu 02.08 zareczyliśmy się.Cieszę się, że uda nam się zgrać z tym terminem i będziemy mogli oblewać pełny roczek
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Dzięki i się nie bój ze wszystkim na pewno zdążysz.
My też jedziemy w miejsce gdzie się zaręczyliśmy. Już 2 raz i będziemy świętować 2 rocznice zaręczyn. Szkoda, że będzie jeszcze 3. Ja bym chciała ślub już, zaraz, teraz. Nie mogę się doczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później to będziemy obchodzić tylko rocznicę ślubu, to i tak wydaje mi się będzie najważniejsza data w naszym życiu, a o reszcie zapomniemy... Aha, ostatnio czytałam że zbytnie gloryfikowanie wszystkich rocznic, jubileuszy strasznie wkurza mężczyzn,nawet jeśli się głośno do tego nie prtzyznają, także uważajmy kobiety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
my nie mamy problemy bo wszystkie rocznice wypadaja 28 dnia miesiaca. jak rocznica slubu bedzie 27 to po prostu w ten dzien jzu wszystkie zaliczymy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.