Panny Młode 2008 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-25, 11:12   #961
calva
Raczkowanie

GG do calva
Dot.: Panny Młode 2008

jak dobrze wierziećM.A.R.T.A., że już tak niewiele pozostałomi jakoś te ostatnie dni strasnzie uciekłu, ponieważ miałam obrone i już mogę się pochwalić,że jestem Panią Magister

jeśłi chodzi o kamerzystę to ja jestem jak najbardziej za nią!!!zawsze to jest pamiątka i w każdej chwili można do tego wspomnienia wrócić. za parę lat to aż łezka w oku się zakręci na tym filmiezawsze pozostanie ta pamiątka.rodzina nie nakręci profesjonalnego filmu. warto troszkę zapłacić i mieć cudne wspomnienie z tych uroczych chwil.można wybrać wersję podstawową bez żadnych zbędych wymysłów (błogosławieństwo,ślub,we sele). my jakbyliśmy u fotografa to pokazywał nam jeden z filmów i był na prawdę świetny.jeszcze w takim stylu nie widziałam i sam mówił że chodzi o najwazniejsze momenty oraz dbanie o to by widz nie usnął.jest teraz tendencja do coraz to krótszych filmów. nam podał cenę 950 i znajac różne ceny i widząc parę wersji to nasz fotograf robi super i za dobrą cenęnie można oszczędzać na wszytskim!!my rezygnujemy ze zdjęć z pleneru i studio,ale bierzemy fotografa na ślub i wesele,naciągniemy na zdjęcia przy lokalu i pobliskim parkuwięc nie tzreba dodatkowo opłacać tego wszytskiego

już w środę lecimy do Rzymu na zasłużony odpoczyneknie machajcie zbyt dużo stronek

po powrocie załtawiamy nauki i poradnię a potem się obadacoraz bardziej skłaniam się ku własnoręcznemu robieniu zaproszeń i tzreba wcześniej tym się zająć,aaby potem mieć to z głowy

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 13:49   #962
tiffi1
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2008 ?

Cytat:
Napisane przez Menka123 Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczyny !!!!!
Iwigol, Yona 84, Silesianna, Tiffi1
/jeżeli kogos pominęłam to tez przesyłam buziaki/

Gratulacje z okazji ślubu - widzę, że na 31.05. 2008 coraz nas wiecej JA TEZ !!!!!!!!!!!! To jeszcze nie cały rok a juz sie nie moge doczekac . Mam sale , orkiestrę, kamerzystę, kucharkę czyli prawie wszystko ale nie mam zarezerwowanego terminu w KOsciele (((( Księdz mi oznajmił / a byłam 3 razy/, że nie ma jeszcze kalenarza na 2008 - dobre co?

Pozdrawiam Was mocniuchno !!!!!!!!!
Pa buziaki w pysiaki
Witaj Menko!!
No to rzeczywiście robi nam się niezły team.

Sanetko
Sala jest duża, więc rzeczywiście trzeba ją jakoś przybrać. Całkiem nieźle został upięty materiał za Młoda Parą, myślę, że możecie to wykoprzystać. Wybierzcie odpowiednią kolorystykę, myślę, że żywe kwiaty na stołach to najlepsze rozwiązanie.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:00   #963
Yona84
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 ?

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Witaj Menko!!
No to rzeczywiście robi nam się niezły team.

Nio dużo nas bo to fajna data Może wspólnymi siłami wyczarujemy piekną pogodę na ten dzień? Aha i pewnie powstanie osobny wątek "majówki 2008"

A moja sala skłąda się z jakby 4 salek, jest śiczna, elegancka, wokółl dużo zieleni... tylko martwi mnie, że będzie troszke ciasno, jednak przestrzeń w typowej sali kojarzy się z weselem, a u mnei będzie bardzo restauracyjnie...
Yona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:30   #964
robaczek-85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
mi jakoś te ostatnie dni strasnzie uciekłu, ponieważ miałam obrone i już mogę się pochwalić,że jestem Panią Magister
Gratuluję Pani Magister

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:18   #965
Pomponka
Raczkowanie

GG do Pomponka

Cytat:
Napisane przez usagi01 Pokaż wiadomość
A ja jestem jak najbardziej za. Nie ma co na rodzinę liczyc, bo kamerzysta dużo ładniej zmontuje. Porobi takie teledyski z najlepszymi ujęciami. Film z wesela mojej siostry oglądałam dwa razy i bardzo mi się podobał. Oni też często do niego wracają. Ja będę mieć tego samego kamerzystę i wolę mu zapłacić i mieć pamiątkę na całe życie, a nie później żałować, że się nie zdecydowałam. A jaka radość będzie dzieciom własnym później pokazać!
My jednak mamy zamiar liczyć na rodzinę bo zawsze ktoś kręci film, widziałam profesjonalne filmy i mnie nie przekonują (tzn są bardzo fajne i ładnie zmontowane, ale nie odczuwamy potrzeby posiadania takiego filmu ), nie lubimy filmów z imprez i już Poza tym TŻ zna się trochę na montowaniu filmów więc będzie potrafił to zrobić

Nie chodzi tu o oszczędności, myślę, że dobry fotograf wystarczy: zamówiliśmy opcję z przygotowaniami i plenerkiem, będzie to fajna pamiątka i taka nam wystarczy

calva gratulacje

Yona u nas też będą 3 salki do siedzenia i jedna duża do tańczenia więc też jest bardziej restauracyjnie ale szczerze mówiąc cieszy mnie to, nie przepadam za tradycyjnymi weselami
Pomponka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:36   #966
Yona84
Raczkowanie

Pomponka to masz bardzo podobnie jak ja na ile w takim razie osób organizujesz wesele? BO my maksymalnie możemy mieć 75 osób żeby wszyscy byli w jednej sali...

calve moje gratulacje
Yona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 19:26   #967
sanetka
Zakorzenienie

dziewczyny doradzcie mi bo nie mozemy sie z TZ zdecydowac. bylismy u fotografa i mamy 4 opcje do wyboru:

1. jedna poza 90 zl, trzeba zrobic min. 9 wiec koszt ponad 800zl. raczej odpada

2. 14 zdjec za 850 zl ale szczerze mowiac srednio zrobione i album brzydki.

3. 40 zdjec za 1300 zl, 3 albumy (dla nas i roczicow)+3 odbitki+portret A4+plyta

4. tez 40 zdjec za 1500 zl, 3 albumy+3 odbitki+portret A4+plyta. ta wersja od 3 rozni sie tym ze zdjecie sa bardziej udziwnione znaczy jest zdjecie glowne i np dookola wkomponowane 3-4 mniejsze zdjecia np tej samej pozy ale z innego ujecia. szczerze mowiac tez zdjecia najbardziej mi sie podobaly, tylko ta cena.

a oczywiscie TZ nie wkurzyl. nawet nie chcial calego albumu obejrzec tylko ze jemu to obojetne i ja mam o wszystkim decydowac

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 22:49   #968
Pomponka
Raczkowanie

GG do Pomponka

Cytat:
Napisane przez Yona84 Pokaż wiadomość
Pomponka to masz bardzo podobnie jak ja na ile w takim razie osób organizujesz wesele? BO my maksymalnie możemy mieć 75 osób żeby wszyscy byli w jednej sali...
My będziemy mieć koło 100 osób, pewnie w 2 albo 3 salkach. Te salki są tak zrobione, że goście się widzą wzajemnie bo drzwi są pozdejmowane, więc myślę, że nie będzie to problem Nie jest to idealne rozwiązanie, bo wolałabym żeby wszyscy goście byli na jednej sali, ale skoro się nie da to trudno, myślę, że to miejsce jest tego warte
Jest oprócz tych trzech jeszcze jedna sala na około 80 osób ale u nas chyba jednak będzie więcej, a ta salka nie ma połączenia z tamtymi trzema więc 20 osób by musiało być całkiem odosobnionych za ścianą

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
dziewczyny doradzcie mi bo nie mozemy sie z TZ zdecydowac. bylismy u fotografa i mamy 4 opcje do wyboru:

3. 40 zdjec za 1300 zl, 3 albumy (dla nas i roczicow)+3 odbitki+portret A4+plyta

4. tez 40 zdjec za 1500 zl, 3 albumy+3 odbitki+portret A4+plyta. ta wersja od 3 rozni sie tym ze zdjecie sa bardziej udziwnione znaczy jest zdjecie glowne i np dookola wkomponowane 3-4 mniejsze zdjecia np tej samej pozy ale z innego ujecia. szczerze mowiac tez zdjecia najbardziej mi sie podobaly, tylko ta cena.
Skoro podobają Ci się te zdjęcia z ostatniej opcji to bym się na nią zdecydowała, to tylko 200 zł więcej więc myślę, że warto. W końcu to pamiątka My też na fotografie nie chcieliśmy oszczędzać i wzięliśmy zestaw maksymalny: 200 zdjęć na CD, z czego 90 w albumie i płacimy 2500.
To dużo ale zdjęcia tych fotografów (to małżeństwo) mnie zauroczyły i jeszcze zanim zdecydowaliśmy się na salę to wiedziałam, że chciałabym żeby robili nam zdjęcia Tż na szczęście fotki też się spodobały więc stwierdziliśmy, że podpisujemy umowę
Stary 2007-06-25, 23:12   #969
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

calva vbmenu_register("postmenu _4636196", true); - gratulacje (mnie to czeka w lipcu)

ja za kamerzyste palce 1400 zl . to co ze rodzinka filmuje ale profesjonalny film to jednak nie to samo. ja bylam przeciwna ale jednak uleglam.

co do fotografa to 900 zl (błogosławieństwo rodziców, ślub , przyjęcie weselne
zdjęcia pozowane w domu weselnym ,zdjęcia w plenerze). Zdjec ok 400 na plytce , 200 w albumie. plenerowych 40 z czego 20 w albumie.

ysmay1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 07:09   #970
sanetka
Zakorzenienie

ta 1 opcje widzielismy u znajomych i wtedy myslalam ze zdjecia ladne. ale jak zobaczylam 3/4 to normalnie tak. no coz, to 500 zl wiecej niz planowalismy ale jakos przezyjemy a to w koncu pamiatka. w sumie w naszym miescie juz tylko 1 zaklad zostal, ale wszyscy nam go odradzaja i sama kiedys nie bylam zadowolona z uslug wiec zostanie ten.

Stary 2007-06-26, 09:53   #971
kari_82
Raczkowanie

GG do kari_82 Send a message via Skype™ to kari_82
Smile Dot.: Panny Młode 2008 ?

Cytat:
Napisane przez olcia_17 Pokaż wiadomość
moj pierwszy watek jesli juz byl taki to z gory przepraszam
chcialabym wiedziec czy ktos jeszcze procz mnie zamierza wychodzic za maz w 2008 roku. jesli tak to chcialabym wiedziec czy juz cos zaczynacie robic w tym kierunku chodzi mi o to czy juz macie jakies plany czy juz zaczynacie z przygotowania, jesli tak to jakie.
Pozdrawiam goraco
ja biorę ślub w tym roku we wrzesniu,ale chciałabym odpowiedziec na Twoje pytanie.jezeli masz ulubiony lokal ,albo kościółek w którym koniecznie chciałabys wziąśc slub to powinnaś już teraz to załatwiac, orkiestrę też powinnaś już w tym roku zamówic i to jak najwczesniej.bo ja zrobiłam błąd ,zadzwoniłam do mojej ulubionej orkiestry 3 mies przed moim slubem i mówię że chciałabym ich zamówic a oni na to w ktorym roku? bo w tym i w przyszłym maja terminy zajęte! więc jezeli chcesz miec superf wesele to organizuj już teraz dobrze Ci radze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-26, 10:15   #972
kari_82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość

a oczywiscie TZ nie wkurzyl. nawet nie chcial calego albumu obejrzec tylko ze jemu to obojetne i ja mam o wszystkim decydowac
ja mam znajoma fotografke ktora nam robi zdjecia . 200 w plenerze ,100 w kościele ,w studio 40 i jeszcze cale wesele nam będzie zdjęcia pstrykała ile chcemy i płacimy za to 500 zł
orkiestre mamy trio ze Swarzedza i płacimy 1000 zł
paznokcie sobie sama robię bo pieknie umiem robic
fryzurkę robi mi moja ukochana przyjaciółka ktora jest fryzjerem z zawodu
a maluje 2 przyjaciółka ,która pomimo że nie jest kosmetyczką super umie malowac.
a co do sukni to polecam w Żninie ,mają śliczne suknie i duzy wybór,wypożyczyc sukienke można od 200 zł i to nie byle jaką świetna i miła obsługa podaje linka www.paluki.pl/kasia
ja mam welese w plenerze pod wielkim namiotem ,w tym samym miejscu jest stadnina koni a ja kocham koniew cenie wynajęcia namiotu (oczywiscie nie jest to namiot wojskowy tylko specjalny na wesela a podłoga jest z płytek) koszt wynajecia namiotu na 2 dni to 800 zł w tym jak para młoda chce to ma powóz z koniami do kościoła za darmo i z djęcia na koniach a w dzien poprawin kazdy z gosci moze sie przejechac. jest slicznie bo wokól tylko woda i lasy !
podaje link www.stajnia-kalina.pl .
ja mam na 60 osób wesele. a jeżeli chodzi o kamerzyste to nie zamawiam mamy 2 kamery i będziemy sami nagrywac.
dziewczyny ślub to piekny dzien ale po co wydawac majatek jak można sobie zorganizowac to w tanszy sposób i wyglądac przepieknie! ja mam 15 wrzesnia przesle wam fotki ze slubu pozdrówka
Stary 2007-06-26, 11:44   #973
sanetka
Zakorzenienie

wiesz,jak masz znajomosci to mozna taniej. ale jak sie znajomosci nie ma to niestety...

Stary 2007-06-27, 08:26   #974
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

kari_82 tylko pozazdroscic. znajomosci pomagaja
no i zeby takie ceny byly w wielkich miastacch to byloby super. a to boj o wszystko: sala, kamerzysta, zespol, fotograf itp

Stary 2007-06-27, 10:06   #975
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysmay1 Pokaż wiadomość
Witam wsrod Panien Mlodych 2008
ja czerwcowka

najwazniejsze ustalona data slubu
rodzaj slubu - konkordatowy
ustalona lista gosci (jeszcze troche ruchoma, ale jest)
miejsce slubu (zarezerwowane, wplacona zaliczka, umowa w lipcu)
zarezerwowany zespol. wplacona zaliczka. umowa do podpisania w lipcu
zarezerwowany kosciol
zarezerwowany samochod dla nas (trzeba pojechac i podpisac umowe)
zarezerwowany samochod dla rodzicow PMa
wybrane zaproszenia na slub i wesele (samodzilnie robione)
wybrane zaproszenia do kosciola
projekt sukni sie tworzy (rysue ja, zobaczymy jak wypadnie z rzeczywistoscia)
termin u makijazystkii (no narazie wstepny, bo nie wiadomo czy jej w tym czasie za rok cos nie wypadnie)
ustalone jaka bedzie wodka weselna
wybrani swiadkowie (jeden powiadomiony)
powstaje lista prezentow
znaleziona i obrobiona mapa z kosciola do sali
wybrane teksty na zawieszki

planowane na najbilzszy czas
zakup kopert kwadratowych
zakup papieru na zaproszenia
zakup garnituru, butow dla PMa
obejrzec miejsce pleneru
Hej!Hej! Ślubujemy tego samego dnia U mnie niestety przygotowania daleko w tyle ale od następnego tygodnia ostro bierzemy się do roboty
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 15:29   #976
blush
Zadomowienie

My płacimy fotografowi 1000zł i jest z nami od błogosławin w domu do otrzepin o północy (włącznie). W tej cenie mamy 150 zdjęć wywołanych w formacie 13x18, 400zdjęć na płytce i sesję w plenerze oraz zdjęcia pozowane z rodzicami, świadkami i kim tam chcemy. Na początku wydawało mi się za drogo, ale w sumie zdjęcia to miła pamiątka i nie ma co żałować
Stary 2007-06-27, 20:01   #977
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

SELKA uda sie wszystko pozalatwiac spokojnie.
my ruszamy zprzygotowaniami w polowie lipca.

Stary 2007-06-28, 09:19   #978
kari_82
Raczkowanie

dziweczyny mam taki dylemat! chciałabym żeby goście nie kupowali mi kwiatów tylko chciałam postawic skarbonke ,i zamiast kwiatów zeby wkladali tam po kilka groszy dla biednych dzieci Jurka Owsiaka.mój przyszły TŻ nie chce o tym złyszec bo twierdzi że ludze będą mówic że do siebie zabralismy te pieniadze,a z tą skarbonką to podpucha była,. to chcialam zrobic zeby zamiast kwiatów kazdy jakaś maskotkę przyniósł ale tak było u mojej kuzynki której nie cierpie ,no i by było ze papuguję. wiem że szkoda byłoby zeby ludzie przynosili kwiety,które i tak zwiedna ,a lepiej pomóc biednym.
jak macie jakies pomysły to prosze doradźcie!
Stary 2007-06-28, 11:59   #979
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kari_82 Pokaż wiadomość
dziweczyny mam taki dylemat! chciałabym żeby goście nie kupowali mi kwiatów tylko chciałam postawic skarbonke ,i zamiast kwiatów zeby wkladali tam po kilka groszy dla biednych dzieci Jurka Owsiaka.mój przyszły TŻ nie chce o tym złyszec bo twierdzi że ludze będą mówic że do siebie zabralismy te pieniadze,a z tą skarbonką to podpucha była,. to chcialam zrobic zeby zamiast kwiatów kazdy jakaś maskotkę przyniósł ale tak było u mojej kuzynki której nie cierpie ,no i by było ze papuguję. wiem że szkoda byłoby zeby ludzie przynosili kwiety,które i tak zwiedna ,a lepiej pomóc biednym.
jak macie jakies pomysły to prosze doradźcie!
o ile dobrze pamiętam ten temat był poruszany może ze dwie strony temu - przeszukaj wątek

edit: o tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...195034&page=31
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-28, 14:44   #980
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

silesianna sto lat sto lat z okazji urodzin
Stary 2007-06-30, 10:44   #981
kari_82
Raczkowanie

Smile Dot.: Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
A ja mam 147 cm wzrostu Chyba tylko szycie sukni wchodzi w grę?
niekoniecznie ! ja mam 155 wzrostu a suknie ślubną z rozmiaru 176 a to dlatego ze w prostej sukni będe miała zrobione szczypanki i suknia wyglada lepiej bo piekniej i jest na mój wzrost pozdrówka.
a tak w ogole to kiedys przyszła do mnie jedna dziewczyna o twoim wzroscie i miała pożyczoną suknie od dziewczyny ,ktora ma 187 wzrostu ,(jestem krawcową z zawodu) a że to suknia była pozyczona to nie mogłam uciąć zostały tylko szczypaneczki ! ale pięknie ta suknia wyglądała. dobra krawcowa i panie z salonu ślubnego jak dobre to na Ciebie znajda.
Stary 2007-06-30, 22:06   #982
ryjek_1
Raczkowanie

Jestem strasznie zadowolana. Wczoraj udało nam się (wkońcu, wybieraliśmy się 3 miesiące) wygospodarować czas i pojechaliśmy do kamerzysty. Okazało się, że jest to małżeństwo które zajmuje się kamerowaniem oraz fotografią. Zdjęcia i filmy były super, więc się zdecydowaliśmy. Kolejna sprawa z głowy.

Bardzo cicho się tu zrobiło. To chyba wina letniego rozleniwienia.
Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr
ryjek_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 17:04   #983
evilcia
Zadomowienie

Witam wszystkie narzeczone i przyszłe panny młode z 2008 roku

Wstępnie chcielibyśmy się pobrać w marcu, ale to jeszcze od wielu czynników zależy...

Edytowane przez evilcia
Czas edycji: 2007-07-03 o 21:20
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-02, 09:11   #984
sade
Raczkowanie

Witam wszystkie wizażanki))Chciałabym sie przyłączyć do grona majóweczek)Pozdrawiam serdecznie i myślę ze spędzimy miło ten czas do naszych zaślubin)
sade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 09:26   #985
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

ryjek_1 gratuluje 2 rzeczy mozesz dopisac do zalatwionych.
mnie przeraza moja lista rzeczy nie zalatwionych

Stary 2007-07-02, 11:18   #986
Pomponka
Raczkowanie

GG do Pomponka

A u nas do spraw załatwionych dochodzi DJ i kościół

Także jak na razie stopujemy z przygotowaniami, bo w zasadzie wszystko co trzeba mamy zarezerwowane:

Sala jest
Kościół - zrezerwowana data i godzina (16:00)
DJ - jest
Fotograf - jest
Samochód - jest (pojedziemy pewnie samochodem moich rodziców)

Teraz pewnie wrocimy do przygotowań na jesieni: zaczniemy nauki

Pozdrowienia dla par młodych 2008
Stary 2007-07-02, 21:01   #987
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Na urlop jedziemy nad morze dokładnie tam gdzie rok temu 02.08 zareczyliśmy się.Cieszę się, że uda nam się zgrać z tym terminem i będziemy mogli oblewać pełny roczek Niech już bedzie koniec lipca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-02, 22:50   #988
ryjek_1
Raczkowanie

Dzięki i się nie bój ze wszystkim na pewno zdążysz.
My też jedziemy w miejsce gdzie się zaręczyliśmy. Już 2 raz i będziemy świętować 2 rocznice zaręczyn. Szkoda, że będzie jeszcze 3. Ja bym chciała ślub już, zaraz, teraz. Nie mogę się doczekać.
ryjek_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 08:11   #989
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Na urlop jedziemy nad morze dokładnie tam gdzie rok temu 02.08 zareczyliśmy się.Cieszę się, że uda nam się zgrać z tym terminem i będziemy mogli oblewać pełny roczek Niech już bedzie koniec lipca
A ja zdążę jedynie obchodzić pierwszą rocznicę zaręczyn, w związku z tym że zaręczyliśmy się dopiero 30 czerwca a 19.07.2008 mamy datę ślubu

Później to będziemy obchodzić tylko rocznicę ślubu, to i tak wydaje mi się będzie najważniejsza data w naszym życiu, a o reszcie zapomniemy...

Aha, ostatnio czytałam że zbytnie gloryfikowanie wszystkich rocznic, jubileuszy strasznie wkurza mężczyzn,nawet jeśli się głośno do tego nie prtzyznają, także uważajmy kobiety
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 08:47   #990
sanetka
Zakorzenienie

my nie mamy problemy bo wszystkie rocznice wypadaja 28 dnia miesiaca. jak rocznica slubu bedzie 27 to po prostu w ten dzien jzu wszystkie zaliczymy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości