|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Zrobiłaś boską dokładkę. Oddałabym Ci połowę moich kosmetyków za to ...
|
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
cześć
spodobały mi się: - cienie organic wear Physicians Formula , kolor Blue Eyes ,5g, cienie są nowe - Q8 Ocean Shimmer - paleta czerwona, parę razy użyta, wszystko widać na zdjęciu. - limitowany puder Dior Fower Bloosom, 12g, kartonik, welurowy pokrowiec na kasetkę, produkt jest nowy - cienie sypkie Nouba Spicegold, kolory: * 35 - głęboka zieleń Może znajdziesz coś u mnie za przynajmniej jedną z tych rzeczy? pozdrawiam |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel Coco Mademoiselle 50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika.
coś u mnie? Gdyby coś Ci się spodobało mogę doszukać jeszcze innych http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344937
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybko nudzą mi się zapachy, nie przywiązuję się do nich na tak długo ![]() Poza Vanille nic więcej chyba nie widzę Czy za samą Vanille byś się wymieniła ? i jak byś to widziała ?
|
|
#967 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przykro mi, ale niestety nic, pozdrawiam. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Aktualnie u Ciebie podoba mi się sporo rzeczy, generalnie na pewno Lolita Lempicka Amarena Whim 30ml, następnie: Chanel, Exceptionnel de Chanel, Intense Volume and Curl Mascara (Tusz pokręcający i pogrubiający) Clinique, High Definition Lashes (Tusz wielofunkcyjny) Nuxe, Baume Prodigieux Levres (Balsam ochronno-odżywczy SPF15) Calvin Klein, Euphoria - 100ml Są to przedmioty nowe? Dobrałabyś coś ode mnie z kramiku i zrobiłybyśmy większą wymianę?
|
|
#968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety kolor nie dla mnie.co do perfum to za lolite się raczej nie wyminie bo mojej mamie strasznie podoba się ten zapach i flakonik jest trochę uszkodzony. a euphorie to mogę ewentualnie trochę odlać. daj znać czym jesteś ostatecznie zainteresowana
|
|
#969 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Nevado
Mam pytanie... a Ty tę - Escadę Magnetism 50ml ubytek ok1ml, bez pudełka to masz wolną na wymiankę? Bo mi w wątku pisałaś na pocz,. czerwca, że ją wycofałaś, a ona nadal wisi.. a jak wisi to wiesz..... zerknij ponownie do mnie...bom chętna... też nadal na nią ![]()
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
witaj
ponownie![]() interesują mnie pedzle maca(zestaw) na ile je wyceniasz(pytam poniewaz mam troche nowych- kosmetyków i zapachów-a nie znam ceny pedzli mini-poza tym aby nie bylo znowu niejasnosci z cenami-wole zapytać ![]() nadal oczywiście interesuje mnie liner -i nadal tez mam azzaro ![]() poza wątkiem też mam troche... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344509&page=2 Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-25 o 22:31 |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
tak tylko zapytam, bo to przecież nie zaszkodzi Nevado a czy za Coco interesowałoby Cię Violette Precieuse Carona? w podobnej pojemności pozdrawiam serdecznie ![]() A i jeszcze jedno pytanko mam czy za Kashminę 70/90 ml oddałabyś Coco + coś jeszcze ? ![]() Wiem jestem namolna, przepraszam, ale przemyśl sobie proszę te dwa rozwiązania pozdrawiam serdecznie Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-07-01 o 00:22 |
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odezwij się jak coś wymyślisz albo znajdziesz coś za nią u mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Mogę ci jeszcze zaproponować Lifting Glutei effetto tensore, czyli lifting ujędrniający pośladki Collistar. Nowy, nie używany, 150 ml z kartonikiem i ulotką. Mam go jakieś 1,5 roku, niestety numer lot jest zmazany, ale nawet go nie otwierałam i nie testowałam, bo chciałam ambitnie zająć się sobą na wszystkich frontach po ciąży i schowałam do szafki. Niestety, teraz jestem tak zmęczona, że kompletnie mi się nie chce tego wszystkiego w siebie wsmarowywać
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Nevadko,sorki,ze nie mam czasu przeglądnąć całego wątku,być moze moja propozycja jest juz nieaktualna,ale interesuje mnie :
J.Ch. Brosseau Fleurs D'Ombre Rose , i Les parfums de Rosine Un zest de rose... posiadam około 70ml Lolity Lempickiej EDP,oraz conajmniej drugie tyle Lolity Lempickiej MIDNIGHT...ewentualnie w gre wchodziła by też odlewka Lolity w zamian za atomki ze STELLĄ... pozdrawiam serdecznie
DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2009-06-28 o 16:33 |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Pusta paleta + płyn do wyrobu cieni prasowanych
cos u mnie?
|
#976 |
|
|
Droga Nevado
![]() Mnie interesuje : - Armani City Glam, 30ml, ubytek ok2-3ml, kartonik. - Escada Magnetism 50ml ubytek ok1ml, bez pudełka Może teraz coś w moim wątku Cię interesuje? Mam Lolitę EDP 20 ml/30 A może zainteresuje Cię YSL Elle 30 ml ... leci do mnie właśnie ![]() Hypnose Senses 30 ml ( najnowszy zapach Lancome ... leci do mnie właśnie) - najnowszy zapach Lancome, w czerwcu była premiera ![]() Może będę też miała Escadę S ![]() Coś by Cię zainteresowało?
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba Ci się cokolwiek u mnie? Bo u Ciebie podoba mi się dużo rzeczy
Ale jako że jestem realistką, to liczę tylko na m.in. pędzle Sephory, cienie Cinema, cienie Inglot
|
#978 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
Kiedyś chciałaś ode mnie nowy jasniutki błyszczyk Mango Nuxe? Mam nowy wątek,a w nim m.in Demeterki,Chanel,Versace. U Ciebie podoba mi sie m.in Chocolovers Aquoliny |
|
|
|
#979 |
|
|
No nic... ja grzecznie się wycofam
![]() Pozdrawiam
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bardzo przepraszam ,że nie odpisuję, ale zbieram zdjęcia na nowy wątek, sporo z rzeczy z tego wątku jest już nieaktualnych, a wątek jeszcze wisi, bo potrzebne mi są opisy i być może niektóre zdjęcia przy tworzeniu nowego - mam taki mętlik na dysku ,że w życiu bym się ich nie doszukała, od tygodnia też robię nowe zdjęcia i przygotowuje opisy do kosmetyków zupełnie nowych, których tutaj nie było, trwają teraz prace nad nową odsłoną mojej strony w internecie przez co ostatnio nie zaglądałam tutaj w ogóle, to ,że loguję się na wizażu nie znaczy ,że zaglądam tu na targowisko i czytam ,a potem olewam, nie raz wchodzę na wizaż i wychodzę ,bo pojawiają się nowe sprawy ,które muszę od razu załatwić i przyklepać (a jak na targowisku powie się A to trzeba powiedzieć B więc nie zaczynam tematu będąc nie pewna własnych decyzji i nie mając czasu na negocjacje ,które trwają czasem po kilka dni kiedy trzeba być dostępnym), jestem ostatnio naprawdę wykończona i zestresowana, a chciałabym aby moje wymiany były rzetelne więc jak odzywam się w wątku i dochodzi do wymiany to wysyłka jest ekspresowa ,a przedmioty zgodne z opisem, ciąży mi ten problem tym bardziej ,że to tylko internet i mogę być źle odebrana jako osoba niepoważna i lekceważąca , a tak nie jest, po prostu nie jestem idealna i nie jestem w stanie załatwić na raz wszystkich spraw razem z wpisami tutaj. Moje ''ogłoszenie'' na wizażu wisi tutaj od dawna, a jak wiadomo koleje losu się zmieniają i nastaje też czas kiedy nie mam czasu odpowiadać raz za razem na pojawiające się posty i tylko siedzieć i czekać na kolejne, nie mniej przepraszam jeśli któraś wizażanka poczuła się urażona brakiem odpowiedzi i proszę o wyrozumiałość, wymiany to fajna i potrzebna rzecz i wcale nie chcę ich zaprzestać, a nowy wątek pojawi się jak tylko wszystko poukładam.Pozdrawiam serdecznie
Podsumowując jeszcze, zawieszam teraz ten wątek, do pojawienia się kolejnego
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
- Scent Costume National edp 50ml z minimalnym ubytkiem + balsam do ciała 50ml - ubytek ok5-10ml, wszystko zapakowane w plastikowe pudełko (posiada drobne ryski). - Vivienne Westwood Boudoir Sin Garden edp 50ml, - Giorgio Armani Onde Extase 50ml, ubytek ok3 psików, kartonik jeszcze ofoliowany. - Stella McCartney ,zestaw dwóch atomizerów 10ml edp i -- - Comme des Garcons 2 limitowana edycja Flower Power, 50ml, w kartoniku, ubytek dwa psiki testowe. - nowe J.Ch. Brosseau Fleurs D'Ombre Rose 100ml, zafoliowany kartonik - zestaw E.Coudray Ambre et Vanille, 100ml edt + 75ml perfumowany balsam do ciała, wszystko w przepięknym ozdobnym pudełku i ulotką. Zestaw NOWY. - zestaw E.Coudray Musc et Freesia, 100ml edt + 75ml perfumowany balsam do ciała, wszystko w przepięknym ozdobnym pudełku i ulotką.
Zestaw NOWY. - Caron Miss Rocaille, ok90/100ml ;-) śliczny zapach, mi kojarzy się ze świeżym praniem, perfumy w pudełku, cena w perfumerii 400zł. - Christiane Celle Calypso Rose, 100ml z ubytkiem ok30ml - Comptoir Sud Pacifique Aloha Tiare 50ml w zafoliowanym pudełku - Comptoir Sud Pacifique Caribbean Flowers 50ml, dwa razy psiknięte, w kartoniku jeszcze ofoliowanym. -- Mat Yellow Masaki Matsushima 40ml, ubytek max 4ml, pudełko. -- Micallef Ete, 50ml w kartoniku, minimalny ubytek. - -- Rosamor Oscar de La renta, wersja klasyczna, ok70/100ml w kartoniku. Witaj Nevada, czy za któryś z Twoich zapachów zamienisz na Nr 1 KWC- Perfume Gres - Grain de Folie- nowe- z katonikiem, 50 ml , bez ok 3 ml, albo świetny zapach letni- Clinique- Happy Summer- 100 ml, malutki testowy ubytek. - nowe. |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze tym razem cos za szachownice clinique?
|
#983 |
|
BAN stały
|
hej,
jestem zainteresowane angelem muglera, mam ok 15ml z 30 versace christal noir, ok 10ml L de Lolita edp i ok 7ml Lolity fioletowe jabluszko edp |
|
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, jestem wręcz onieśmielona kolekcją!
podoba mi się wiele: błyszczyki, balsamy Jessica Simpson z linii Dessert perfumy odlewka lub cały flakon prawie 300ml Comptoir Sud Pacifique Vanille Mokh Vanille Divine des Tropiques Mat Chocolat Masaki Matsushima 20ml, nowe, zapakowane w kartonik, cena na kartoniku 119zł Demeter Apple Pie oddam wiele... ![]() perfumy mam w wątku 'szukam' pozdrawiam |
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, czy paleta Dior 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Designer jeszcze aktualna ? Znalazła byś coś za nią u mnie?
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Miracle Forever oraz ewentualnie Sean John
znajdziesz coś w zamian?
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
The Body Shop:
- seria Cranberry : * masło do ciała 200ml, nowe, zafoliowane * balsam do ciała z iskrzącymi drobinkami 250ml, nowy. * balsam do ciała z iskrzącymi drobinkami 250ml, raz-dwa razy lekko przetestowany. - Philosophy - żel/płyn do mycia ciała i włosów o zapachu ciasteczek z mlekiem, nowy - nigdy nieużywany. balsamy Jessica Simpson z linii Dessert, zapachy: cotton candy i creamsicle, 177ml, malutkie zużycie widoczne na zdjęciu. - balsam / mleczko do ciała Sephora z witaminami A , E , F i ekstraktem z oliwy, 150ml - nowe, wersja limitowana o zapachu szampana. znajdziesz coś u mnie?
|
#988 |
|
BAN stały
|
witaj,
widze ze masz duzo produktow maca na wymiane. interesuja mnie praktycznie wszystkie, dlatego zapytam czy znalazlabys cos u mnie na ew. wymianke? ![]() jesli tak, odpisz prosze u mnie, pozdrawiam. lilmary |
|
|
|
#989 |
|
Rozeznanie
|
Hej widzisz coś u mnie za - Chanel Coco Mademoiselle 50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika.??
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
hej, moze cos u mnie
??podobaja mi sie odsypki macow oraz balsam tbs
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Czy za samą Vanille byś się wymieniła ? i jak byś to widziała ?