|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
kolor sprawdzę w domu i Ci podam bo w tej chwili nie pamiętam, otwarty latem, przechowywany w zamknięciu w szufladzie w pokoju więc jest jak najbardziej w porządku
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
znalazłabyś coś u mnie za róż diora??
![]() proszę odpisz umnie. |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od ciebie kiedyś bodajze wodę termalną chcialam, ale widzę, że juz jej nie masz, a szukam rzeczy tylko z mojej wish, u Ciebie nic z niej nie widzę. Pozdrawiam.
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciuszkowego podoba mi sie koszula Zara:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1292085170 Czy możesz dokładniej okreslić kolor, bo jest troche niewyraźny? ![]() Z kosmetyków z kolei podoba mi się: trzy nowe zafoliowane pomadki Sephora - one są z tym samym kolorze? możesz podać numer/nazwę to sobie dokładniej sprawdzę? Shiseido L4 (brązer) MAC kredka do brwi i byłabym zainteresowana kilkoma rzeczami, które nie mają zdjęć - pewnie po awarii serwerów... Jesli chodzi o rzeczy u mnie to plaszczyk jest negocjowany ale to jeszcze nic pewnego, reszta wolna. |
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
z kosmetyków to niestety nic mnie nie kusi póki co
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
No więc koszula i kuchnia interesują mnie na pewno
Z wklejonyhc zdjęć ubranek dziecięcych:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1295170548 - spodenki po lewej, one sa takie 3/4? Jaki rozmiar? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295170610 - sukienka po lewej, jaki rozmiar? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1295170590 - tu chyba wszystko ![]() Zapomniałam odpowiedzieć o kurtkę - to rozmiar L, choć według mnie albo to jest dość szerokie L, albo rozmiar większy. Podam u siebie wymiary. Jesli ewentualnie byłabyc zainteresowana innymi rzeczami dla męzczyzn, również akcesoriami olimpijskimi, to napisz - mogę poszperać bo mam tego trochę ![]() W opisach widze że miałaś trochę bizuterii (post 4), więc jak bedzie Ci się chciało to mozesz dodac zdjęcia, choc i tak podoba mi się juz tyle u Ciebie że to raczej w entej kolejności
|
|
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za 6) LRP Redermic [+] nowy,pudełko? Pozdrowienia
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
No więc z ciuszków dla dziecka interesowałyby mnie (w tej kolejności):
rybaczki z troczkem w pasie (Cubus) na110 jeansowa sukienka - to z lewej, guziczki na plecach (na zdjęciach niewidoczne) Baletowy komplet też bym wzięła jesli to nie problem - mała ma niedlugo zacząć zajęcia i trochę mi szkoda kupować nowy jesli jej się nie spodoba Bluzeczkę też wezmę i w zamian tez dorzucę jakieś gratisy ![]() Poza tym nadal kuchnia i koszula, w dalszej kolejności coś z kosmetyków ![]() Tylko teraz tak - Ty byś u mnie chciała: granatowy sweterek z postu#4 spodnie z postu#14 sweterek z Terranova nr.7 z postu #4 i płaszczyk, ktory chyba pójdzie Więc trochę tego mało... Może coś jeszcze dla Ciebie wyszperam? Szukasz czegoś obecnie z ubrań/dodatków? I co ewentualnie dla syna w tych rozmiarach, co podałaś?
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z kosmetykami krucho
Kurteczkę natomiast jak najbardziej oddam, jest bardzo fajna tylko mi za mała, zastanów się. Jutro postaram się jeszcze pododawać resztę rzeczy, poinformuję Cię i podejmiemy decyzję, a do tego czasu prosze zarezerwuj mi rzeczy - zrobię to samo |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki jest ubytek olejku Exomega A Dermy ?
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Spodobały mi się: SHISEIDO Luminizing L3 i trójeczki Clinique Blushing Nude może więc coś jeszcze u mnie?
![]() |
|
|
|
#973 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się:
konturówka do ust SITLA w jasnym,neutralnym kolorze. róż Dior Passion Fruit ubytek jak widać,przekładki,welurek, pud 7) SHISEIDO Luminizing L3 i trójeczki Clinique Blushing Nude - ubytek widoczny ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- czarna bluzka już nieaktualna ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Nie, jest z wymianki. |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
hej,a jakich opik-ow szukasz??
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie balsam 212 CH, peeling Body Shop i olejek Exomega. Czy pasowałaby ci wymianka żelu Sally Hansen na którąś z tych rzeczy ?
|
|
#976 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Jest w takiej buteleczce z atomizerem, która wygląda jak po lakierze do paznokci :P Czyli chyba takie jak na wspólnych.
Hmm, nie bardzo wiem co by było opłacalne w miarę, nie znam wyceny tych rzeczy, co mi się spodobały ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- A bo ja wiem jak odlewkę wycenić :P Konturówki samej nie chcę, konturówka+cienie byłaby dla Ciebie nieopłacalna, więc hmm, same cienie? Co sądzisz?:P Jak nie to poczekamy, może coś podokładkuję kiedyś i dobierzesz
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
To ja bym przygarnęła peeling, także zapraszam na PW
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
Bo wiesz za te cienie i puderek mogę oddać oba filtry plus coś jeszcze np. spoza wątku. Ale jeśli nie chcesz się zawalać to może wymienisz cienie za kremik caudalie?
Edytowane przez Belunia Czas edycji: 2011-01-18 o 13:32 |
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem na tak, więc jeśli Twoje wstępne tak utwierdzi się, to poproszę o wiadomość na PW z danymi, żebym mogła wysłać paczuszkę
![]() A co do pielęgnacji, to nic takiego na wymianę nie mam ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- 40ml, więc się cenią
Edytowane przez Belunia Czas edycji: 2011-01-19 o 15:03 |
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, coś za Shiseido bronzer?
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie :
LRP Redermic SHISEIDO Luminizing L3 body shop body butter
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lolitę? oddam dużo
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
a moze chciałabys przygarnąć brazer MAC (dobry do konturowania bo nie zawiera drobinek) odcien Harmony..
a i mam jeszcze krem A-dermy 250 ml z owsem to ciałą i twarzy (ubytek jakies 50ml) Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2011-01-21 o 10:07 |
|
|
|
#985 |
|
Rozeznanie
|
znalazłabyś coś u mnie za róż diora??
proszę odpisz u mnie;] |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
przesyłam zdjecie w realu mac-a
i linka do recencji |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochana
dziękuję, że mnie odwiedziłaś we wątku ![]() jak tam u Ciebie w Nowym Roku? |
|
|
|
#988 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
oooo kochana mi się dużo podoba
pisz co za to chcesz po prostu MAC kredka do brwi SHISEIDO Luminizing L3 tusz LANCOME L'Extreme fiolet Biovax olejek z jedwabiem i witaminami na końcówki ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a sama, sama ![]() dużo mi się ich zrobiło za dużo więc część sprzedałam po 36-40zł a ogólnie zobaczyć można tu: www.kaczylija.blogspot.com ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- a dziękuję, dziękuje obie mogą być. Mogę Ci zrobić np rzemyk na dł 15-16 cm i potem łańcuszek ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- super, to poproszę adresik
|
|
|
|
#989 |
|
BAN stały
|
Gosiuuuuunia ja tak czekam i czekam..
montujemy jakąś wymiankę czy wysyłać już tak? Miałaś się odezwać a tu cicho i nie wiem czy słać paczuche czy nie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

Więc trochę tego mało... Może coś jeszcze dla Ciebie wyszperam? Szukasz czegoś obecnie z ubrań/dodatków? I co ewentualnie dla syna w tych rozmiarach, co podałaś?