|
|
#961 |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
maja... jak bys tu gdzies blizej byla bym ci klapsa dala za te glupoty ktore wygadujesz, dzieki tym udom i bioderkom masz seksowna kobieca figure, pomysl jak bys miala takie biodra i uda jak ja na foto z solarium do malych piersi to bylabys jak dziecko! jestes piekna i masz naprawde z czego sie cieszyc!! lepiej wygladasz nago niz w ubraniu
![]() lily super kurteczka! ja bym brazowa chciala. lil coco witaj, nie zasypaly cie tam tony sniegu?? |
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
darunia naprawde ?? oo to teraz mnie juz maxymalnie zmobilizowałaś do ćwiczenia
będe sumiennie codziennie robić,chociaz ta babka co prowadzi TW powiedziała że starczy robić 2-3 razy w tyg,ale nie bede sobie odmawiac,takiej przyjemności przecież.narazie widze ze mi sie rzeczywiście pupa uniosła i jakby jest 'napięta' bo mnie troce boli
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam u naszej natural? ale bedzie miała nadrabiana :P dawno jej nie było
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odiwedzasz czasem ksiaznice??
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
klatka na ptaszka- albo u Tyteczki
zawsze jak czytałam jej posty to od razu miałam uśmiech na twarzy.Zawsze pozytywnie zakręcona taka mi sie wydawała.Niech tu lepiej szybko do nas wracają. |
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tez sie strasznie cieszylam ![]() naprawde,naprawde,moja pupa teraz a kiedsy to niebo i ziemia..... ![]() ja cwiczylam co drugi dzien |
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
ja juz teraz widze że sa efekty,i juz teraz jestem cała szczęśliwa
ale jak tobie przybyło 3 cm to przeciez całkiem sporo.A długo juz ćwiczysz ?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
sluchajcie laski mój fotograf własnie obiecval ze jak bedzie mial czasi go zaprosimy na nasz zjazd to zrobi nam jakas AG sesje co wy bna to ? ;p
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
Maju masz fajne kolana
wiem to smieszne.. kolana.. ale moje to takie paskudy, zwracam uwage na kolana Vadi no dziwna sytuacja ze mimo ze jestescie ze soba dlugo nie potraficie ze soba rozmawiac. Niby jestescie razem, ale jednak osobno. Najgorsze sa ciche dni. Juz wole sie klocic niz w ogole ze soba nie rozmawiac. Na reszte zdjec oczywiscie sie nie zalapalam :zly: Aa i dolaczam do grona dziewczyn z walentynkowym okresem Bylam na basenie przez zakwasy zrobilam tylko 34 dlugosci. Mam nadzieje ze jutro bede moga sie dosc swobodnie przemieszczac z punktu a do punktu b
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
taaakk;D
|
#972 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Fan club poprosze ![]() Cytat:
Ja własnie chwilę po 8 minutes bouns nic nie czuję. Cytat:
![]() Cytat:
Uuu to ja tym już się tym TW nie interesuję, bo ja mam akurat takie jakieś rozbudowane te uda u góry. Jest jedno ćwiczenie, banalne, które pomaga mi na biodra. Potwornie mi po nim drżą mięśnie ud. Klęka się na podłodze i bardzo powoli siada pupą na stopy. A nawet jeśli tak samozwańczo maluję to też mogę wizażować? Bo uwielbiam mazać po buzi! Cytat:
![]() Ja zdaję sobie sprawę, że bez bioder i pupy wyglądałabym jak szkapa. Bardzo podobają mi się laski z szerszymi biodrami i wąską talią i szczupłymi nogami. Tylko u mnie biodra przechodzą jakoś tak na uda i to beznadziejnie wygląda. Dlatego wolałabym troszkę, niewiele, ale jednak, węższe. I też wolę siebie na golasa niż w ubraniu (perwers:P) Cytat:
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Majaaa neima sparwy oge zalozyc fan club i robic transparenty ahah !
|
#974 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
słodycze, o jakieś 50% zwiększyłam ilość jedzeniaCytat:
farbe mi na wlosach trzymała 40 min....nie wiem czy to długo... obcinam tak lekko za ramiona, tylko jeszcze nie wiem czy cieniować czy na prosto.... kupie sobie nisim fast to mam nadzieje szybko odrosną.. ![]() haha...nie no, to była masakra jakaś spadło jakieś 30-40 cm śniegu i KRYZYS..wszystko pozamykane przez 2 dni było. ja to sie bałam że jeść nie bede miała co haha banki, sklepy WSZYSTIE ,listonosz to do dzisiaj jeszcze nie przyszedł.... a widok angoli robiacych sobie zdjęcie z śniegiem albo niosących kloc śniegu w ręce, te tłumy na ulicach- BEZCENNE no ale jak u nich to jest rekord od 18 lat...i niektórzy pierwszy raz w życiu śnieg widzieli na żywo....maju - nie moge cię coś zacytować mi już ta moja fryzura..to podpinanie do góry dawnej grzywki zbrzydło do granic możliwości....tak żałuje... źle nie wyglądam, nawet mi się podoba....ale już mi sie to znudziło od wrzesnia tak podpinam,.
|
||
|
|
|
#975 |
|
Konto usunięte
|
no tak 175 to oj wymarzony wzrost, nie dziwne ze przy swoim 161 wygladam jakos bardziej kaczkowato... i nozki za krotkie
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam inny probelm mam az 162,5 mam długie nogi az za długie jak dla mnie , ale za to krótki tułow
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tez krotkie sa
|
|
#979 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gorzej jak coś nie wyjdzie to mam ogromnego doła ![]() LilyHoney bardzo ładne, szczególnie te białe buciki (ahh..wybacz, mam obsesję) Cytat:
Cytat:
Maja55 co Ty za głupoty gadasz dziewczyno? ![]() jakbym szła do chirurga plastycznego to pokazałabym mu Twoje zdjęcia, że tak chcę wyglądać, a Ty narzekasz! Cytat:
|
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.maxmodels.pl/martagut,1.html#zdjecia_dol zobaczcie jakie boskie ciało?
|
#981 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w radio mowili ze tylko polacy do pracy poszli hehe![]() kupilam ten absolut ktorego uzywasz, on tez ma alcohol w skladzie, myslalam ze nie.. a piersiory ci nie urosly jeszcze od tego pochlaniania jedzonka? |
|
|
|
|
#982 |
|
Rozeznanie
|
a co to takiego?
lepiej tak niż odwrotnie.. może już nawet nie o moje nóżki-kaczuszki chodzi, ale jak widzę koleżankę co jest wysoka, ma nóżki jak ja i długaśny tułów to aż się mi chce śmiać.. |
|
|
|
#983 |
|
BAN stały
|
czekoladko właśnie jak narazie nie, a bałam się...a jak sie troche utucze to biore sie ćwiczenie brzucha
![]() co do absoluta i alkoholu..pytałam frzyjerki jak ostatnio byłam i to podobno absolutnie nic nie szkodzi, bo dzięki niemu lepiej się wchłaniają substancje.. też musze sobie kupić bo mi się skończyła...rewelacyjna jest mam nadzieje że nie ędziesz żałować..ale pamietaj że tych zniszczonych końców to ci nic nie odbuduje... trzeba ściąć...i ze swojego doświadczenia ci powiem ze lepiej obciąć raz a porządnie, bo będą ci się cały czas same łamać i i tak tracą przez to na długości...a tak to obetniesz...2-3 miesiace , nawet nie zauważysz ...i będą dłuższe i zdrowsze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=cytrynowa88;1082831 0]Vadi no dziwna sytuacja ze mimo ze jestescie ze soba dlugo nie potraficie ze soba rozmawiac. Niby jestescie razem, ale jednak osobno. Najgorsze sa ciche dni. Juz wole sie klocic niz w ogole ze soba nie rozmawiac. Ja też wolę wrzeszczeć, wojować, kłócić się, byle tylko nie milczeć i domyślać się o co drugiej osobie chodziło. Ja wyznaję zasadę, że wszystkie kłotnie powinny zakończyć się przed zachodem słońca, żeby kłaść się obok partnera z poczuciem że wszystko jest ok. Cytat:
![]() Cytat:
Mam rumieńce już ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Długie nogi to to co najbardziej lubię w kobiecym ciele
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#986 |
|
BAN stały
|
unbelievableGirl - przyspiesza porost włosów
zestaw szampon+ maseczka....drogi bo zestaw kosztuje u nas ok 100zł.... ale niektóre wizażanki osiągnęły przyrost 5 cm miesiecznie nie działa na pofarbowane części włosa..musi być pare cm odrostu naturalnych włosów
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
lece spac dziewczynki kolorowych
|
|
#988 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
do kiedy zostajesz w uk? {clipy} |
|
|
|
|
#989 |
|
BAN stały
|
w piątek wyjeżdżamy
w góry na deche...no ale co sie odwlecze.... ![]() ja też stosowałam na zmiane z waxem. 2x absolut i później wax..i tak cały czas
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 cm nieżle co to takiego juz sie chwal :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

będe sumiennie codziennie robić,chociaz ta babka co prowadzi TW powiedziała że starczy robić 2-3 razy w tyg,ale nie bede sobie odmawiac,takiej przyjemności przecież.

no dziwna sytuacja ze mimo ze jestescie ze soba dlugo nie potraficie ze soba rozmawiac. Niby jestescie razem, ale jednak osobno. Najgorsze sa ciche dni. Juz wole sie klocic niz w ogole ze soba nie rozmawiac. 

farbe mi na wlosach trzymała 40 min....nie wiem czy to długo...