![]() |
#961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dziecko
Cytat:
6lat to duzo ale nikt nie dal nam reguly z jaka mamy rodzic dzieci, to kazdego indywidualna decyzja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Rozeznanie
|
dlatego mnei wkurzają jakies takie hmmm zabobony...
jak chodziłam w ciazy z małym to mówili ze bedzie dziewczyna(bo byłam tak paskudana) nie sprawdziło sie chłopak... jak mówiłam ze urodze w termin to krzyczeli wszycy ze chłopaka zawsz sie przenosi po termine .... gucio prawda uroziłam w termin i z róznica to samo .... bo 6-7 lat to zadużo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Po pracy ide do apteki ![]() ![]() wiec dalej bedzie dzienna dawka leków: femital metafolin, vitamina E, rutinoskorbin 2 tabletki, od 5-14 dc bromergeron 1/2 tabletki, nad dufastonem sie zastanowie ![]() ![]() Chyba wraca mi nastrój ![]() ![]()
#963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z tego co ja wiem to owulacja moze byc 2-3 dni przed skokiem i 2 dni po skoku oraz 2 dni po maximum sluzu pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżeli któraś z koleżanek będzie zainteresowana to proszę pisać na priva. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sluz mi sie jakis dziwny pokazal, jakby przedmiesiaczkowy. moja ostatnia nadzieja, ze chociaz cycuchy jeszcze troche bola..... Asiaczek a jak twoj wieczor? Edzia, linka,dziewczyny jak u was???? ja jakas nei do zycia jestem bleeeeee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Asiaczek czeka na męzula wraca do domku po 12 h pracy:/ten tydzień ma taki cięzki jakiś nowy projekt wchodzi i siedzi bidula i nadgodziny łapie ![]() do aptek nie dotrałam :/ ale jutro zlicze napewno ![]() juz jest sierciuch szczeka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#967 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do darmowych angielskich portali to zgadza się są - ale nie wszystko na nich działa tak jak trzeba. Na szczęście na polskich stronach pojawia się coraz więcej takich serwisów które na prawdę są pomocne w zapisywaniu i prowadzeniu wykresu i nie są takie drogie. Ja sama od jakiegoś czasu korzystam z jednego z takich serwisów i jestem zadowolona ![]() asiaczek82 a Ty długo już prowadzisz obserwacje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Humor mam do d...i wszystko mnie denerwuje. Naprawdę muszę coś ze sobą zrobić bo mam jakieś złe dni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anula taki śluz to na dwoje babka wróżyła-nie musi być na okres.Na ciąże są takie same objawy.Tzn nie chcę Ci nic wmawiać, ale jeszcze nic straconego. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- idę się obżerać. Zrobiłam ciasto-oczywiście mi nie wyrosło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj jak mi sie tego twojego ciasta zachcialo, ja w weekend zezarlam cala czekolade, bo mam zawsze umowe sama ze soba zebynie wcinac slodyczy w tygodniu, wiec nic ni ma w domu!!! masakra, jogurt wciagnelam, ale to nie to samo, kiwi i pomarancza tez mi nie pomogly, tylko mi niedobzre bo znowu wszystko pomieszalam... ![]() Ehh ale ze wszystki takie zle jestesmy to zwalam to na pogode. listopad zawsze jest do d... Edzia a owulka sie nie martw, moze akurat trafilas!! Nigdy nie wiesz... niezbadane sa wyroki losu, a noz widelec ![]() Uciekam tez na dzisiaj, plery mnie bola po wczorajszym maratonie plywackim, jeszcze chwila i olimpiade bede musiala zaliczyc..ehh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny!!
U nas spadl w nocy snieg!!! Co prawda teraz jest zero i troche sie topi, ale zawsze snieg i pada wciaz! ![]() Humor mam mimo to wciaz do kitu mega. Wczoraj po przytulankach zaczelam sie drzec na TZ i od slowa do slowa poklocilismy sie... Moze ten dol to nadchodzaca @...? Po odstawieniu tabletek czytalam dziewczyny maja takie skoki nastrojow.. I nawet cycuchy juz nie ciagna, nie bola.... moze i sa troche nabrzmiale ale coz z tego.. Caluje mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie rekalmuje żadnego serwisu ... 28 dni jest jak dla mnie skarbincą wiedzy. Czytałam wiele artykułów ale tylko odpowiedzi na moje pytania uzyskałam tam były jasne i klarowne...wiec prosze na przszyszłość jak już mamy być szczere to do bólu... obserwacje prowadze juz od 4 grudnia 2008 stosuje metode angielską (obserawacja śluzu i teperatury) Anula u nas "Ciepło" 4 st na plusie .... humor mam lepszy ale nie doskonały ![]() a mały mój został w domku ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez asiaczek82 Czas edycji: 2009-11-05 o 09:00 Powód: błędy ortograficzne :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!U mnie pogoda taka sobie. Humor zdecydowanie bez zmian. Najchętniej komuś bym przywaliła. Niestety nikt się nie zgłasza na ochotnika więc będę chodzić zła cały dzień. o ja nie wiem od czego-może schodzi ze mnie to całe obserwowanie, wyliczanie i planowanie. Nic tylko współczuć TŻ-om bo lekko nie maja z nami ostatnio.
Chyba zacznę sprzątać tak od góry do dołu. Czasem mi to pomaga na wścieknięcie ![]() Miłego dnia i żeby nam wszystkim dziś przeszło ![]()
#975 |
Rozeznanie
|
Edzia
![]() ![]() ![]() Oj mój TŻ strasznie....wczoraj byłam dla niego taka nieczuła.... ![]()
#976 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki ! Widzę, że jak dól to dół - łapie nas wszystkie. Może to kwestia pogody, chociaż u mnie słonko wychodzi zza chmur.
Mam 28 dc i obawiam się, że ten kiepski humor to na @, ale dopóki małpa się nie pojawia, to można mieć nadzieję. I tego się trzymajmy, Anula_81 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napiszcie cos podnoszacego na duchu kobitki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faceci są tacy fajni, bo: > > 1. Ich dupa nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o pracę. > 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze! > 3. Ich nazwisko zostaje. > 4. Garaż jest ich cały > 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie. > 6. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę. > 7. Gówno ich obchodzi, że ktoś nie zauważa ich nowej fryzury. > 8. Ta sama robota a większa płaca. > 9. Zmarszczki dodają charakteru. > 10. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze. > 11. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN. > 12. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy. > 13. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp. > 14. Jeden nastrój, zawsze! > 15. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund. > 16. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. > 17. Sami sobie otwierają słoiki. > 18. Dostają fory za każdy okazany przejaw troskliwości. > 19. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak. > 20. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa. > 21. Trzy pary butów w zupełności wystarczą. > 22. Nie używają podpasek. > 23. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, > mogą zostać najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat. > 24. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów. > 25. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też > śrubą. > 26. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach. > 27. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami. > 28. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra. > 29. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory > roku. > 30. Manicure robią przy pomocy scyzoryka. > 31. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w > kilka minut.= |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Rozeznanie
|
Ja bym dopisła jeszcze nie rodzą dzieci i niewiedzą co to zespół napięcia przedmiesiączkowego
![]()
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce juz weekend... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
anula
![]() ![]() i zapraszam na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiaczek twoje zdrowie!! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
U mnei powinien być okres ... ale go oczywiście nie ma
![]() ![]() ale co tam .... grunt to przec do przodu ![]() ja zrobiłam porzadek w szafach ![]() ![]() ![]() kasiunieczkaa ja bardzo dziękuje ![]() ![]()
#985 |
Rozeznanie
|
asiaczek82 szczerość jest najważniejsza i w zupełności się z Tobą zgadzam.
U mnie dziewczyny dzisiaj pada deszcz ale jest bardzo ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Anula!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziewczynki obróciłam pizze, żeby nadrobić to co spaliłam na basenie. Popiłam piwem i poczułam, że pękam. Tak oto sięgnęłam dzisiaj dna. Więc może być już tylko lepiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Miłego wieczoru dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!!!
Co tam u was dzisiaj?? Piateczek nie??? Ja ciagle mam jakiegos neizrozumialego dola, moze mnie po prostu przeziebienie bierze. Wczoraj jak wrocilam do domu po pracy mialam 37.7 a wieczorkiem jak wrocilam z kolacji juz 37.0 Jakas masakra, choc moje dziewczyny powiedzialy, ze wygladam marnie ![]() Ale z ato jak wrocilam o 22-giej tak sie prawie od razu polozylam spac ![]() A jak u was kochane? Jakies plany na weekend? Ja mam dosc zajety, ale najwazniejsze ze w niedziele rano zapowiadam testowanko, choc wedle mojego obecnego nastroju nie nastawiam sie na zadne cuda, ale oczywiscie dam wam znac co i jak ![]() I w ogole jakos tak wczoraj cichutko bylyscie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() U mnei wylądowała @ ![]() ![]() ![]() ![]() anula będe trzymac kciuki ![]() ja niemam planów były ale sie zmyły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój małż znów wczoraj wrócił o 22 :/ już 4 dzień z rzędu i jest wykończony pracą .... i jeszcze niedziele będzie na dyżurze telefonicznym ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj próbowała być aktywna ![]() ![]()
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie za oknem słonko- weekend zaczyna się miło, chociaż mam taki nastrój, że najchętniej siedziałabym pod kocem. Na szczęście pies domaga się spacerów. ![]() Dziewczynki piszcie, jak ciągle tu zaglądam, czytam i od razu robi mi się lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Fajnie was widziec. JA mam troche pracy dzisiaj ale staram sie zagladac.
Boli mnie gardelko i mysle ze ta temperaturka to raczej przeziebienie,a le nie trace nadziei. Mialam znowu isc na impreze dzisiaj ale raczej zalegne w lozku. Jutro obiad u kolegi z moim TZ a w sobote idziemy na obiad do szefa i jego zony. Oni sa bardzo przyjacielscy. Wiec nie musze gotowac caly weekend ![]() Asiaczek!! Ale masz fajna mame ![]() ![]() ![]() U nas sie przejasnilo!! Nie pada, ale w biurze chlodno i siedze opatulona szelem. ![]() A Justynko ty sie nie martw, ciesz sie podroza poslubna, tam sie nie bedziesz martwic ciaza, ani przejmowac i wtedy pewnie nagle okaze sie ze owulacja a zaraz po powrocie ze juz fasolinka.Trzymam kciuki ![]() aaaa dziewczyny a dzisiaj wypadaloby cos zjesc, nie chce mi sie po knajpach chodzic. macie pomysl na jakies dobre i zybkie danie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.