|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Fajnie, że już remont skończyliście, u nas to idzie jak krew z nosa Mieliśmy skończy do bożego narodzenia, a jak tak dalej pójdzie, to nawet do tego w 2010 nie skończymy :Kwasny:Czyzby Twój TŻ też nie był mistrzem tańca, tak jak mój? |
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
w moim podpisie jest link do wątku jaki zalozyłam na stronie 2 są zdjęcia od gosci a na 3 od fotografa (jesli masz ochotę zobaczyc )
|
|
|
|
#963 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, że ja na imprezach właśnie tak piję, jeden dwa kolorowe drinki i tyle Czasem bezalkoholowe bo kierowcą przeważnie jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja Svineckę znam z podforum zakupowego ![]() Cytat:
Ja chciałam tylko zatańczyć do piosenki, którą lubię z mężczyzną którego kocham ![]() Ja miałam tą piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=5F_x1wR9gZY Bardzo ją lubię A miała być ta, moja ukochana. Nasza wokalistka pięknie ją śpiewa, ale stwierdziłam, że jest ciut za wolna i zmieniłam kilka dni przed ślubem i było nagranie z płyty ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Iv1zsxa-qb0 Cytat:
Bylismy rozchwytywani Posprzątałam cały pokój i normalnie nie mam już co ze sobą zrobić Nawet zdążyłam referat napisać i być na zakupach
|
|
#964 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
przykro mi, ze remont sie tak ciagnie ale tak jest zawsze, u nas tez to sie ciagnelo i ciagnelo i konca nie bylo widac hmmm to zn moj TZ nie tanczy zle, jakos tam sie giba - a wrecz zaskoczyl mnie jak bylismy na balu i nie wiedzialam, ze on tak wywija w tancu parowym, typu obroty itp no zaskoczyl mnie chlopak - ale grubszego ukladu jakos nie potrafie sobie wyobrazicCytat:
ale ja to bym filmik jakis zobaczyla
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze jakby twój TZ sie uparł to napewno by sobie dał radę. po naszym pierwszym tancu kilko osób plakalo ze wzruszenia, a teciowa podbiegła do nas i nam podziekawał za tak piekna chwilę - miłe |
|
|
|
|
#966 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Madziu oczywiscie wygladalas przepieknie jak prawdziwa ksiezniczka - piekna z Was parano i moje spoznione gratulacje
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...fajnie jak partnerzy potrafią tak zaskoczyć.Mój też zaskakująco dobrze tańczy w parach..jakby pół życia spędził na weselach tańcząc całe noce Fajnie że się odezwałaś Madziu i o to chodzi żeby spełniać swoje marzenia
|
|
#968 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() a z TZ to dokladnie tak samo jak z Twoim - bylam w szoku tymbardziej, ze zawsze mowil, ze on nie lubi, nie umie tanczyc do takiej muzyki a jak zaczal mna obracac to myslalam, ze sie przewroce hehe i sie okazalo, ze to ja nie umiem tanczyc
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie ![]() aaaa dostalismy przypływ gotówki. dzis TZ zakonczył pracę taty i dostał 2 tys zł spodziewalismy się tysiąca
|
|
|
|
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Wiecie co, chyba sie poddam z tym nadrabianiem bo absolutnie nie mam szans, tym bardziej ze srednio chce mi sie siedziec przed kompem Przeczytalam za to caly poniedzialek (dzisiejszy)Zdjecia Wam jakies skombinuje, tylko wstyd mi bo sa beznadziejne W wiekszosci takie same, albo basen czy plaza (ciagle te same ujecia) albo my z TŻ (zdjecia 'z reki' ) Fotografów z nas nie bedzie, nie mamy przede wszystkim checi, umiejetnosci tez nie ![]() Stokrotko, genialne przepisy na kawe! Musze konieczni wyprobowac after eight, czekoladki uwielbiam Mozesz je przerzucic tez do kulinarnego watku? Jak Ci sie nie chce to zrobie to za Ciebie... ![]() Kawy nie slodze nigdy, przewaznie pije albo espresso (ciezko niestety zrobic dobre, w knajpach tez rzadko trafia sie na takie przepyszne, prosto z Wloch ) albo ewentualnie latte, czasem z kropelka syropu smakowego Super ze sie ujawila taka ekspertka, jak w koncu bedzie opcja na zaopatrzenie sie w porzadny ekspres (pewnie po slubie), to uderzam do Ciebie od razu ![]() Hej Svinecko Fajnie ze jestes z powrotem ![]() Butter, Betti- sliczne piosenki slubne A foxtrot podoba mi sie bardzo, taki elegancki i z pazurem ![]() Betti, doczytalam ze pytala o linka do programu do sciagania, chcesz go jeszcze? My sie zastanawiamy nad ta: http://www.youtube.com/watch?v=SFq-H8HqpO4 Na kurs tanca niestety sie wybrac musimy.. TZ za wielki a ja za mala zeby nam jakos "samo poszlo" I nie chodzi mi o jakis uklad, tylko zeby nauczyc sie tak poruszac zeby hmmm wstydu nie bylo ![]() Dzisiaj ostatni dzien wolnego (musze przyznac ze sprytnie bylo wrocic w pt rano i miec jeszcze 4 dni wolnego na zaaklimatyzowanie sie.. Troche sie stesknilam za moim teamem, ale za pracą wcale
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
zara a duża u was roznica wzrostu??
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() A ja znów jestem do tyłu, bo nie mogłam tu być przez kilka dni Postaram się jutro albo pojutrze nadrobić
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i żegnam, dziś znowu tak jak wczoraj mam cały dzień spotkanie. miłego dnia
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() dziewczyny...powiem wam,ze chyba za 2-3 dni zrobię sobie test,jesli nic sie nie zmieni... nie chce sie nakrecac,bo to teorytycznie niemozliwe, (gumki w uzyciu) ,ale dzieje sie cos dziwnego. Od 3-4 miesiecy mialam w miare regularne cykle (30-33 dni) ,a teraz okres spoznia mi się juz tydzien ,w sobote mialam plamienie,ktore sie nie powtorzylo,za to kłuja mnie na zmainę jajniki. Hormony mam w normie ,bo badalam ostatnio,wiec albo po prostu moj organizm swiruje ,albo jakims cudem... Sama nie wiem co myslec,i tak naprawde to chyba ktos powinien mi powiedziec,zebym przestala sie nakrecac ,bo to niemozliwe. |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=stokrotka_to_ja;149 38617]Czesc
![]() dziewczyny...powiem wam,ze chyba za 2-3 dni zrobię sobie test,jesli nic sie nie zmieni... nie chce sie nakrecac,bo to teorytycznie niemozliwe, (gumki w uzyciu) ,ale dzieje sie cos dziwnego. Od 3-4 miesiecy mialam w miare regularne cykle (30-33 dni) ,a teraz okres spoznia mi się juz tydzien ,w sobote mialam plamienie,ktore sie nie powtorzylo,za to kłuja mnie na zmainę jajniki. Hormony mam w normie ,bo badalam ostatnio,wiec albo po prostu moj organizm swiruje ,albo jakims cudem... Sama nie wiem co myslec,i tak naprawde to chyba ktos powinien mi powiedziec,zebym przestala sie nakrecac ,bo to niemozliwe.[/QUOTE] No więc ja Ci mówię Stokrotko nie nakręcaj się, to niemożliwe Bez gumek nie jest łatwo zajść w ciążę a z gumkami to już w ogóle ![]() Ja Ci mówię patrząc z boku, sama nakręcałam się nie raz, teraz zachowuje stoicki spokój i opanowanie ![]() Cześć , dzisiaj u mnie słonecznko się pojawiło |
|
|
|
#977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
wróciliśmy z Karpacza , a dzisiaj już jestem w pracy Było super No i nadrobiłam was L_V i Novo gratuluję ![]() Svinecko (super dzieciaczki w avie), Sonero witajcie Cytat:
Cytat:
najważniejsze, że było bajkowo Cytat:
|
|||
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a ja dzię męzula mam przy sobie, własnie zjedlismy sobie śniadanko, wypilismy kawkę, teraz ja przeniosłam się z laptopem do salonu, bo TZ zaczyna go malowac własnie skacze i wszystko obklejka, rozkąłda folie a ja siedzę rozwalona na kanapie i się przyglądam to się nazywa współpraca ![]() salon malowany będzie na bordowo |
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały salon na bordowo ? ![]() Gosia jak było w Karpaczu ??? |
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Sonerko wysłałam zaproszenie do ciebie, bo też chce zobaczyć dzieciaczki
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy ogromny salon bo razem z jadalnią i otwartą kuchnią. a na bordowo będą 2 ściany (z TV, kominkiem i kompletem wypoczynkowym) |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
nie, nie cały to w życiu. tutaj chcemy tak jakby oddzielic częśc salonu od jadalni i kuchni |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Dori dzieki
potrzebny mi ktos,kto potrafi mnie otrzezwic
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko zawsze do usług
, a tak na serio to sama przechodziłam przez wkręcanie się totalne, wyobraź sobie że miałam 99 % objawów ciążowych -oczywiście jak sie okazywalo wyimaginowanych
|
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
Ja jeszcze przed praca, dzis mam na 11:30. Dobrze ze chociaz juz wtorek ![]() Madziu no spora, 35 cm Uwielbiam to ze TŻ taki duży, ale tanczyc ze soba nie umiemy.. jeszcze ![]() Owocnego asystowania przy malowaniu ![]() Gosiu, fajnie ze odpoczelas chociaz kilka dni Wysylam Ci pozytywne fluidy na pierwszy dzien w pracy I pij duzo wody ![]() Nie doczytalam jeszcze ale gratulacje dla Novo i L_V ![]() Milego dnia dziewczyny, pewnie zajrze dopiero wieczorem.
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas jest 20 cm róznicy. ja mam 170, a TZ 190 . |
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ja sobie własnie przypomniałam, ze jeszcze nie oglądałm zdjęc z pragi i karpacza (b ylismy tam po slubie) lece po taty aparat, podobno 400 zdjęc mamy
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

Mieliśmy skończy do bożego narodzenia, a jak tak dalej pójdzie, to nawet do tego w 2010 nie skończymy :Kwasny:

chetnie bym to zobaczyla