Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 15:05   #961
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
tez tak mysle

dziekuje
nie jest tak zle, maly na szczescie nie goraczkuje tylko ma strasznie duzo wypryskow i ogolnie jest marudny, tymbardziej, ze musimy siedziec w domu a on jest przyzwyczajony do wielogodzinnych spacerow

remont juz skonczylismy ufff - tylko jeszcze robimy rozne duperele, jakies poprawki, szafki itp....ale ogolnie juz nasze mieszkanie przypomina mieszkanie

widze, ze rozmawiacie o tancach weselnych - mi sie podoba i zwykly taniec, taki romantyczny do jakiejs wolnej piosenki i uklad rowniez ale z moim TZ chyba byloby ciezko
Biedak, pewnie go swędzi... to przykre, jak takie maluszki chorują... no ale co zrobic.. na pewno szybko z tego wyjdzie.

Fajnie, że już remont skończyliście, u nas to idzie jak krew z nosa Mieliśmy skończy do bożego narodzenia, a jak tak dalej pójdzie, to nawet do tego w 2010 nie skończymy :Kwasny:

Czyzby Twój TŻ też nie był mistrzem tańca, tak jak mój?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:08   #962
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to super chetnie bym to zobaczyla

w moim podpisie jest link do wątku jaki zalozyłam na stronie 2 są zdjęcia od gosci a na 3 od fotografa (jesli masz ochotę zobaczyc )

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:19   #963
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
no to ja jestem inna, bo lubię słodkie kawy, słodkie drinki - chociaz takie kolorowe drinki to nie do wypicia w większych ilościach, wtedy najczęściej czystą, martini albo wino czy piwo. ale jak mam się spotkac z kimś, pogadać czy coś, to nawet kolorowy drinuś mi pasuje
A ja uwielbiam kolorowe babskie słodkie drinki Tylko, że ja na imprezach właśnie tak piję, jeden dwa kolorowe drinki i tyle Czasem bezalkoholowe bo kierowcą przeważnie jestem A jak już wódkę, to tylko jedną. Innych niż moja weselna po prostu nie toleruję

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
z koloryowch drinkow piłam ostatnio Zieloną Malpę , niesamowicie dziwny drink i zdecydowanie do picia jako jeden ,bez nastepców
smak podobny do gumy balonowej,ale nie tak slodki, konsystencja piankowa,kolor seledynowy,nieprzezroczys ty. Nie mam pojęcia co to było,szukałam w necie ale przepisy pod ta nazwą to zupelnie nie to.
A ja jeszcze o takim nie słyszałam, ale będę poszukiwać

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
po dwóch dniach dołka wielkiego jak kanion kolorado dziś mam lepszy dzień świeci pięknie słoneczko i uśmiech pojawił się na buzi
Madlen u mnie różnie , zależy od wielu czynników , mam te lepsze ale i nadal gorsze dni. nie sądziłam jednak że mam przy sobie tylu dobrych i fantastycznych ludzi
Super jodie, że humorek lepszy

Cytat:
witaj ja i tak tylko na chwile
A ja Svineckę znam z podforum zakupowego Tylko, że ja miałam wcześniej inny nick Ale mamy za sobą wiele udanych transakcji

Cytat:
Butterku piekna ta piosenka,normalnie ideał jak dla mnie
W tej sukni,która pokazywalas...i ta muzyka....będzie świetnie

ja mialam http://www.youtube.com/watch?v=BfJYVWJVDi0

tez bez układu,walc po prostu

mam nadzieje,że nikogo nie urażę,ale ja nie rozumiem tych "układów" ,tejgo pomysłu w ogóle .Przeciez każdy wie,że to jest sztuczne,wyrezyserowane.. ..Taka pokazówka...
Ja chcialam po prostu zatanczyc z mężem ,tak,zeby to była dla nas sama przyjemność ,bez myslenia kto patrzy i jak to wyjdzie.
Piękna piosenka Co do układów właśnie mam takie samo zdanie, byłam na jednym takim weselu i strasznie to sztucznie na moje oko wyglądało Ale jeśli to jest czyjeś marzenie to nic mi do tego Ja chciałam tylko zatańczyć do piosenki, którą lubię z mężczyzną którego kocham

Ja miałam tą piosenkę:
http://www.youtube.com/watch?v=5F_x1wR9gZY
Bardzo ją lubię

A miała być ta, moja ukochana. Nasza wokalistka pięknie ją śpiewa, ale stwierdziłam, że jest ciut za wolna i zmieniłam kilka dni przed ślubem i było nagranie z płyty
http://www.youtube.com/watch?v=Iv1zsxa-qb0

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

my całe wesele bylismy na parkiecie i praktycznie tylko ze sobą tanczylismy czasami z kimś innym tylko hehe
A my za to nie tańczyliśmy ze sobą non stop, bo cały czas ktoś chciał z nami tańczyć Bylismy rozchwytywani

Posprzątałam cały pokój i normalnie nie mam już co ze sobą zrobić Nawet zdążyłam referat napisać i być na zakupach

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:21   #964
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Biedak, pewnie go swędzi... to przykre, jak takie maluszki chorują... no ale co zrobic.. na pewno szybko z tego wyjdzie.

Fajnie, że już remont skończyliście, u nas to idzie jak krew z nosa Mieliśmy skończy do bożego narodzenia, a jak tak dalej pójdzie, to nawet do tego w 2010 nie skończymy :Kwasny:

Czyzby Twój TŻ też nie był mistrzem tańca, tak jak mój?
ale najwazniejsze, ze bedzie mial to z glowy i potem nie bedzie przechodzil

przykro mi, ze remont sie tak ciagnie ale tak jest zawsze, u nas tez to sie ciagnelo i ciagnelo i konca nie bylo widac

hmmm to zn moj TZ nie tanczy zle, jakos tam sie giba - a wrecz zaskoczyl mnie jak bylismy na balu i nie wiedzialam, ze on tak wywija w tancu parowym, typu obroty itp no zaskoczyl mnie chlopak - ale grubszego ukladu jakos nie potrafie sobie wyobrazic
Cytat:

w moim podpisie jest link do wątku jaki zalozyłam na stronie 2 są zdjęcia od gosci a na 3 od fotografa (jesli masz ochotę zobaczyc )
oczywiscie zajrze
ale ja to bym filmik jakis zobaczyla
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:24   #965
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm to zn moj TZ nie tanczy zle, jakos tam sie giba - a wrecz zaskoczyl mnie jak bylismy na balu i nie wiedzialam, ze on tak wywija w tancu parowym, typu obroty itp no zaskoczyl mnie chlopak - ale grubszego ukladu jakos nie potrafie sobie wyobrazic

oczywiscie zajrze
z chęcią bym pokazała jak bym mogla

mysle, ze jakby twój TZ sie uparł to napewno by sobie dał radę.

po naszym pierwszym tancu kilko osób plakalo ze wzruszenia, a teciowa podbiegła do nas i nam podziekawał za tak piekna chwilę - miłe

Stary 2009-10-26, 15:37   #966
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
z chęcią bym pokazała jak bym mogla

mysle, ze jakby twój TZ sie uparł to napewno by sobie dał radę.

po naszym pierwszym tancu kilko osób plakalo ze wzruszenia, a teciowa podbiegła do nas i nam podziekawał za tak piekna chwilę - miłe
to cudnie

Madziu oczywiscie wygladalas przepieknie jak prawdziwa ksiezniczka - piekna z Was para

no i moje spoznione gratulacje
Stary 2009-10-26, 15:38   #967
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
ale najwazniejsze, ze bedzie mial to z glowy i potem nie bedzie przechodzil

przykro mi, ze remont sie tak ciagnie ale tak jest zawsze, u nas tez to sie ciagnelo i ciagnelo i konca nie bylo widac
dokładnie. U dorosłego przebieg choroby jest dużo bardziej niebezpieczny

Cytat:

oczywiscie zajrze
...fajnie jak partnerzy potrafią tak zaskoczyć.

Mój też zaskakująco dobrze tańczy w parach..jakby pół życia spędził na weselach tańcząc całe noce

Fajnie że się odezwałaś

Madziu i o to chodzi żeby spełniać swoje marzenia.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:51   #968
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
dokładnie. U dorosłego przebieg choroby jest dużo bardziej niebezpieczny

...fajnie jak partnerzy potrafią tak zaskoczyć.

Mój też zaskakująco dobrze tańczy w parach..jakby pół życia spędził na weselach tańcząc całe noce

Fajnie że się odezwałaś
.
dzieki

a z TZ to dokladnie tak samo jak z Twoim - bylam w szoku tymbardziej, ze zawsze mowil, ze on nie lubi, nie umie tanczyc do takiej muzyki a jak zaczal mna obracac to myslalam, ze sie przewroce hehe i sie okazalo, ze to ja nie umiem tanczyc
Stary 2009-10-26, 18:29   #969
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to cudnie

Madziu oczywiscie wygladalas przepieknie jak prawdziwa ksiezniczka - piekna z Was para

no i moje spoznione gratulacje
dziekuje
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Madziu i o to chodzi żeby spełniać swoje marzenia.
dokładnie

aaaa dostalismy przypływ gotówki. dzis TZ zakonczył pracę taty i dostał 2 tys zł spodziewalismy się tysiąca

Stary 2009-10-26, 18:32   #970
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dobry wieczór

Wiecie co, chyba sie poddam z tym nadrabianiem bo absolutnie nie mam szans, tym bardziej ze srednio chce mi sie siedziec przed kompem Przeczytalam za to caly poniedzialek (dzisiejszy)

Zdjecia Wam jakies skombinuje, tylko wstyd mi bo sa beznadziejne W wiekszosci takie same, albo basen czy plaza (ciagle te same ujecia) albo my z TŻ (zdjecia 'z reki' ) Fotografów z nas nie bedzie, nie mamy przede wszystkim checi, umiejetnosci tez nie

Stokrotko, genialne przepisy na kawe! Musze konieczni wyprobowac after eight, czekoladki uwielbiam Mozesz je przerzucic tez do kulinarnego watku? Jak Ci sie nie chce to zrobie to za Ciebie...

Kawy nie slodze nigdy, przewaznie pije albo espresso (ciezko niestety zrobic dobre, w knajpach tez rzadko trafia sie na takie przepyszne, prosto z Wloch ) albo ewentualnie latte, czasem z kropelka syropu smakowego Super ze sie ujawila taka ekspertka, jak w koncu bedzie opcja na zaopatrzenie sie w porzadny ekspres (pewnie po slubie), to uderzam do Ciebie od razu

Hej Svinecko Fajnie ze jestes z powrotem

Butter, Betti- sliczne piosenki slubne A foxtrot podoba mi sie bardzo, taki elegancki i z pazurem

Betti, doczytalam ze pytala o linka do programu do sciagania, chcesz go jeszcze?

My sie zastanawiamy nad ta: http://www.youtube.com/watch?v=SFq-H8HqpO4

Na kurs tanca niestety sie wybrac musimy.. TZ za wielki a ja za mala zeby nam jakos "samo poszlo" I nie chodzi mi o jakis uklad, tylko zeby nauczyc sie tak poruszac zeby hmmm wstydu nie bylo

Dzisiaj ostatni dzien wolnego (musze przyznac ze sprytnie bylo wrocic w pt rano i miec jeszcze 4 dni wolnego na zaaklimatyzowanie sie.. Troche sie stesknilam za moim teamem, ale za pracą wcale
Stary 2009-10-26, 18:40   #971
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

zara a duża u was roznica wzrostu??

Stary 2009-10-27, 01:50   #972
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

A ja znów jestem do tyłu, bo nie mogłam tu być przez kilka dni Postaram się jutro albo pojutrze nadrobić

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:40   #973
miskowa
Zakorzenienie

witam się i żegnam, dziś znowu tak jak wczoraj mam cały dzień spotkanie. miłego dnia
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:44   #974
jodie
Zakorzenienie

cześć!
Stary 2009-10-27, 08:45   #975
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Czesc

dziewczyny...powiem wam,ze chyba za 2-3 dni zrobię sobie test,jesli nic sie nie zmieni...
nie chce sie nakrecac,bo to teorytycznie niemozliwe, (gumki w uzyciu) ,ale dzieje sie cos dziwnego. Od 3-4 miesiecy mialam w miare regularne cykle (30-33 dni) ,a teraz okres spoznia mi się juz tydzien ,w sobote mialam plamienie,ktore sie nie powtorzylo,za to kłuja mnie na zmainę jajniki. Hormony mam w normie ,bo badalam ostatnio,wiec albo po prostu moj organizm swiruje ,albo jakims cudem...
Sama nie wiem co myslec,i tak naprawde to chyba ktos powinien mi powiedziec,zebym przestala sie nakrecac ,bo to niemozliwe.
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:01   #976
dorinka30
Zakorzenienie

[QUOTE=stokrotka_to_ja;149 38617]Czesc

dziewczyny...powiem wam,ze chyba za 2-3 dni zrobię sobie test,jesli nic sie nie zmieni...
nie chce sie nakrecac,bo to teorytycznie niemozliwe, (gumki w uzyciu) ,ale dzieje sie cos dziwnego. Od 3-4 miesiecy mialam w miare regularne cykle (30-33 dni) ,a teraz okres spoznia mi się juz tydzien ,w sobote mialam plamienie,ktore sie nie powtorzylo,za to kłuja mnie na zmainę jajniki. Hormony mam w normie ,bo badalam ostatnio,wiec albo po prostu moj organizm swiruje ,albo jakims cudem...
Sama nie wiem co myslec,i tak naprawde to chyba ktos powinien mi powiedziec,zebym przestala sie nakrecac ,bo to niemozliwe.[/QUOTE]

No więc ja Ci mówię Stokrotko nie nakręcaj się, to niemożliwe
Bez gumek nie jest łatwo zajść w ciążę a z gumkami to już w ogóle

Ja Ci mówię patrząc z boku, sama nakręcałam się nie raz, teraz zachowuje stoicki spokój i opanowanie

Cześć , dzisiaj u mnie słonecznko się pojawiło
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:09   #977
goosia207
Zakorzenienie

Cześć
wróciliśmy z Karpacza , a dzisiaj już jestem w pracy
Było super mimo, że to tylko parę dni odpoczęłam trochę.

No i nadrobiłam was

L_V i Novo gratuluję ja też muszę sie wziąć za szukanie pracy

Svinecko (super dzieciaczki w avie), Sonero witajcie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Cześć
Byłam wczoraj oglądac to mieszkanie i okazało się, że jeśli weźmiemy to jednak większe (średnie, nie to z sypialnią), 34 m2. Super wyposażone, super nowe, super ładne i najwazniejsze: na parterze z pdjazdem od zwenątrz więc nie mam żadnych schodów!
Osiedle się rozbudowuje więc chodniki też są nowe i nie ma już takich wysokich krawęzników. Dużo sklepów blisko..
No po prostu nie znajduję wad.

Jeśli tylko uda nam się znaleźć kogoś na to nasze to dzwonię do pośrednik i piszemy umowę: ))

trzymajcie kciuki, żeby nam się udało, proszęęę. To będzie moje okno na świat, mogłabym normalnie zacząc szukac pracy (dobra kom. miejska też, bo są "niskie" tramwaje we wszystkich kierunkach), normalnie wychodzić po zakupy itp.
No i mieszkanie jeszcze fajniejsze niż to które pokazywałam, kuchnie oddzielna, dużo miejsca, w pełni umeblowane.
Dopiero oddali budynek do użytku.

)
Ja trzymam

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeeeeeeeść

Wróciliśmy i mogę tylko powiedzieć że było bajkowo! Nie pamietam kiedy ostatnio tak odpoczęłam... Naładowaliśmy baterie, wygrzaliśmy się, wyprzytulaliśmy potrójnie
Cześć najważniejsze, że było bajkowo

Cytat:

Na kurs tanca niestety sie wybrac musimy.. TZ za wielki a ja za mala zeby nam jakos "samo poszlo" I nie chodzi mi o jakis uklad, tylko zeby nauczyc sie tak poruszac zeby hmmm wstydu nie bylo
My chyba też
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:13   #978
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

a ja dzię męzula mam przy sobie, własnie zjedlismy sobie śniadanko, wypilismy kawkę, teraz ja przeniosłam się z laptopem do salonu, bo TZ zaczyna go malowac własnie skacze i wszystko obklejka, rozkąłda folie a ja siedzę rozwalona na kanapie i się przyglądam to się nazywa współpraca

salon malowany będzie na bordowo

Stary 2009-10-27, 09:15   #979
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

a ja dzię męzula mam przy sobie, własnie zjedlismy sobie śniadanko, wypilismy kawkę, teraz ja przeniosłam się z laptopem do salonu, bo TZ zaczyna go malowac własnie skacze i wszystko obklejka, rozkąłda folie a ja siedzę rozwalona na kanapie i się przyglądam to się nazywa współpraca

salon malowany będzie na bordowo
Wy to macie dobrze

Cały salon na bordowo ?

Gosia jak było w Karpaczu ???
Stary 2009-10-27, 09:15   #980
goosia207
Zakorzenienie

Sonerko wysłałam zaproszenie do ciebie, bo też chce zobaczyć dzieciaczki
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:22   #981
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Wy to macie dobrze

Cały salon na bordowo ?

Gosia jak było w Karpaczu ???
nie, nie cały.

mamy ogromny salon bo razem z jadalnią i otwartą kuchnią. a na bordowo będą 2 ściany (z TV, kominkiem i kompletem wypoczynkowym)

Stary 2009-10-27, 09:23   #982
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie cały.

mamy ogromny salon bo razem z jadalnią i otwartą kuchnią. a na bordowo będą 2 ściany (z TV, kominkiem i kompletem wypoczynkowym)
A to ok, bo całego bordo jakoś sobie nie wyobrażałam
Stary 2009-10-27, 09:26   #983
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
A to ok, bo całego bordo jakoś sobie nie wyobrażałam
hehe nie, nie cały to w życiu. tutaj chcemy tak jakby oddzielic częśc salonu od jadalni i kuchni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 09:36   #984
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Dori dzieki
potrzebny mi ktos,kto potrafi mnie otrzezwic
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:39   #985
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dori dzieki
potrzebny mi ktos,kto potrafi mnie otrzezwic
Stokrotko zawsze do usług , a tak na serio to sama przechodziłam przez wkręcanie się totalne, wyobraź sobie że miałam 99 % objawów ciążowych -oczywiście jak sie okazywalo wyimaginowanych , także teraz trzeźwo na to patrzę
Stary 2009-10-27, 09:44   #986
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzien dobry Ja jeszcze przed praca, dzis mam na 11:30. Dobrze ze chociaz juz wtorek

Cytat:
zara a duża u was roznica wzrostu??
Madziu no spora, 35 cm Uwielbiam to ze TŻ taki duży, ale tanczyc ze soba nie umiemy.. jeszcze

Owocnego asystowania przy malowaniu

Gosiu, fajnie ze odpoczelas chociaz kilka dni Wysylam Ci pozytywne fluidy na pierwszy dzien w pracy I pij duzo wody

Nie doczytalam jeszcze ale gratulacje dla Novo i L_V

Milego dnia dziewczyny, pewnie zajrze dopiero wieczorem.
Stary 2009-10-27, 09:48   #987
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Madziu no spora, 35 cm Uwielbiam to ze TŻ taki duży, ale tanczyc ze soba nie umiemy.. jeszcze

Owocnego asystowania przy malowaniu

u nas jest 20 cm róznicy. ja mam 170, a TZ 190 .

Stary 2009-10-27, 09:54   #988
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

u nas jest 20 cm róznicy. ja mam 170, a TZ 190 .
U nas identycznie, bo ja 174 a Tż 194
Stary 2009-10-27, 09:58   #989
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
U nas identycznie, bo ja 174 a Tż 194

a ja sobie własnie przypomniałam, ze jeszcze nie oglądałm zdjęc z pragi i karpacza (b ylismy tam po slubie) lece po taty aparat, podobno 400 zdjęc mamy

Stary 2009-10-27, 10:08   #990
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny zobaczcie jak mój męzul i moja mama dorwali się do żródelka w drodze na śnieżkę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości