|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Dziewczyny ale numer dzis w pracy zrobiłam: a wiec opowiem wam tę historie przywieźli nowy aparat do analiz podłączyłam go zrobiłam kilka prób i na sam konoec zagapiłam sie i uszczypnełam sobie palca małego w takiej tuleji nic poważnego nawet nie bardzo zabolało ale patrze krwią mi podeszło mysle opłukam zimną wodą zeby nie puchło i tak płukam a mi sie kręci w głowie i o bardzo chciałam usiąsc i nie zdążyłam dojsc do kszesła i zamdlałam na kilka sekund ale guza mam na głowie i krwiaka na palcu i nie wiem o co chodzi robiłam badania wstepne do pracy morfologie i wszystko ok najedzona bylam stresu raczej nie miałam a @ skończyła mi sie dwa dni temu tyle ze jakś skąpa byla ale ostatnio tak mam i dzidzi chyba nie mozliwe ale wiecie tak pomyslałam ze może
![]()
http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/ Pracowity tydzień za nami http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/2...y-tydzien.html Edytowane przez mikakrolikowa Czas edycji: 2009-12-10 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze pytanko dziewczynki, czy któraś z Was kupowała może jakieś ubrania z bonprix.pl ?
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
no nie przepadam ale nigdy tak nie miałam a krew mam pod skórą a boje sie pobierania a ostatnio dzielnie to zniosłam
co do ubran to zamawiałam kilka lat temu jakśc była ok ale z rozmiarówką róznie
#964 |
Zakorzenienie
|
ja kiedys z bonprix mialam kilka ciuchow, srednia to jakosc. nie polecam raczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i nie chcę cię straszyć, no ale dziewczyny tu pisały, że jakaś tam koleżanka miała normalnie okres a była w ciąży, więc to bywa różnie... A bierzesz tabletki?
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daisy powodzenia w Krakowie, mam nadzieję, że szybko się tam zaaklimatyzujesz ![]() Rybulko faktycznie tego konserwatora to tylko ![]() ![]() Pokaż Kochana te kolczyki, bo ja też szukam jakiś ładnych dla mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem jeszcze kiedyś dałam tej firmie szansę, ale niestety efekt był znów taki sam. Ja osobiscie nie polecam Cytat:
![]() ![]() ![]() Sama nie wiem czego sie bardziej bac, przeprowadzki, czy nowej pracy. Chyba jednak to drugie bo zakres obowiązków o wiele wiekszy niż dotad ![]() ![]() ![]() Zabcia, wiem jaką Ty masz odległosc... nawet nie ma co porównywac ! Ciagle kieruję sie Twoim przykładem ![]() Dlugo juz tam jestes ???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Muszę się wyzbyć bluzek, bo albo one się skurczyły, albo ja urosłam ![]() No a zabezpieczacie się za każdym razem?
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Raczej tak tyle ze pod koniec na poczatku zawsze bez chyba popadłam w jakąś paranoje po przeczytaniu postów o @ w ciązy iobejrzeniu discavery
#971 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() nie mogłam do was wpasc wczesniej bo miałam/mam mały problem. we wtorek dostałam baketryjnego zapalenia stawu (w nadgarsku). akurat byłam w pracy. po powrocie do domu rekę nadgarsetk - połowa prtzedramienia była cała czerwona i to bardzo mocno i starsznie mnie bolała, nawet palcami nie mogłam ruszyc a to była prawa reka. nawet sie sama rozebrac/ubrac nie mogłam. zrobił mi TZ zdjecia, wysłalam do tesciowej. kazała brac antybiotyk na to. a nastepnego dnia patrze a ona cała spuchnieta (jak balon i twarda) wiec jeszcze dodoatkowo jakies leki dostałam. dzis juz jes lepiej, choc dalej boli, ale juz mogę ruszac palcami., jejku ale sie w pracy meczyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#974 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje dla rodziców My w tym roku darujemy sobie wyjścia sylwestrowe, więc na białej sali ![]() Cytat:
Rybulko, ja tego konserwatora to bym ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz tez jeszcze wszystkiego robic ni mogę. np nic nie odkręce (np. kurek z wodą, bo trzeba wtedy zacianąc rekę). aaa i jak ruszam palcami to mam uczucie jakby mi sie kosc o cos obcierała i to boli ![]() ps. TZ mnie poprwił, tesciowa powiedziała "róza a nie rumien ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-12-10 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
Uff dziewczyny umowa notarialna spisana, moge spać spokojnie
![]() ![]() ![]() Po za tym syn sąsiadki (czyli własciciel mieszkania) okazał się baaardzo miłym facetem, który w dodatku zaproponował mi prace ![]() ![]() Aaa no i ten kolos za które trzymałyście kciuki ostatnio, to nie wiem jakim cudem ale zaliczyłam ![]() Dzis wogóle przezylam chwile grozy, już myslalam ze stracilam pierscionek zaręczynowy. Przeszukiwalismy wszystko i nie ma, ale w koncu odnalazl się w mojej ogromnej torbie na szczęście..
#977 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi minelo 5 lat w sierpniu ![]() bede napewno trzymala kciuki ![]() my rok temu bylismy na malej domowce u znajomych takze w tym roku chcemy zaszalec ![]() Cytat:
wkoncu trzymalysmy wszystkie za Ciebie kciuki nie? ![]() gratuluje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do odkurzacza to my mamy taki: http://www.allegro.pl/item836349723_...lektroszc.html Zelmer Solaris Twix i dzieki niemu polubiłam wreszcie odkurzanie! ![]() jak będziesz wybierała swój zastanów się na jakiej funkcji Ci najbardziej zależy, czy ma to być moc ssania, czy wielkość, czy głośność powiem Ci z doświadczenia, że nie warto kierować się reklamą tylko samemu sprawdzić - nalepiej uruchamiając odkurzacze w MediaMarkcie - chyba największy wybór tam ich jest i warto poczytać - bo Ultra Silencer ma głośność 71 db a na przykład nasz ma średnio 74 db głośności na średniej mocy - a wiadomo, że jak ustawisz mniejszą moc ssania to będzie zawsze ciszej chodził fajnym bajerem bez którego przy psie żyć bym nie mogła jest elektroszczotka - taka szczotka z obrotowym, napędzanym silnikiem elektrycznym wałkiem, który obraca się skutecznie usuwając wszystkie zanieczyszczenia typu włosy, nitki i sierść ![]() no i filtr hepa, który ponoc usuwa 99,3% zanieczyszczeń, bakterii i kurzu - co z pewnością przy dziecku będzie niezastąpione ![]() tak!! superrr to będzie ![]() Cytat:
![]() a co do pierścionka ja też mojego pilnuję jak oka w głowie..
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane. Siedzę już w pracy i właśnie kończę kawkę
![]() Cytat:
![]() ![]() MIłego dnia kobietki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() No i mamy piąteczek...Wczoraj uskuteczniałam shopping z koleżanką, niestety mimo wielkiej chęci wydania kasy nic nie kupiłam...jutro idę dalej w zakupowe tango ![]()
![]() |
#981 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#983 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-12-11 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
o taak
![]() ![]() zaraz TZ wiezie kociaka na kastracje... mam nadzieje, ze wszystko dobrze pojdzie
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dokladnie, nie sugerujcie sie niczym tylko idzcie do sklepu popatrzcie a potem szukajcie na necie za przyzwoita cene ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
hehe męża i tak nie lubi więc to juz bez roznicy teraz
![]() tylko panią uznaje, ale co sie dziwic jak siedzi ponad pol tygodnia tylko ze mna ![]() ![]()
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Ufff dziewczynki nareszcie nadrobilam wszystko
![]() ![]() Daisy gratuluje podjecia slusznej decyzji ![]() ![]() Martucha gratulacje dla rodzicow maluszka ![]() Strippi na pewno bedzie dziewczynka ![]() Rybulka tego konserwatora to ![]() Pytalyscie jak tam z moja noga... powiem szczerze ze tak sobie, bardzo boje sie isc w poniedzialek do pracy, bo tam nie ma zmiluj sie... jak bym miala prace ze siedze za biurkiem no to oki moge siedziec, no ale ja ciagle musze gdzies latac, bo to jakis gosc chce to, to tamto, tu smieciarka przyjedzie, tu dostawa... nawet stolki przy recepcji to mam takie barowe, za kazdym razem jak cos drukuje to musze z niego wstac bo drukarka jest w innym miejscu, a drukuje praktycznie non stop... Takze boje sie co to bedzie, bo jak siedze w domu to mnie nie boli, ale jak np wczoraj pojechalismy do auchan na jakies 1,5 h (trzeba sie bylo w koncu rozgladnac za prezentami, bo maz ma w przyszlym tyg 2 zmiane, a potem to juz praktycznie swieta wiec bedzie szal cial w sklepach) to troszke odczuwalna byla ta moja noga ;/ a niestety taki wypad do pracy to dla mnie prawie 10 h na nogach... zobaczymy... jutro i pojutrze mam probe generalna bo ide do szkoly takze zobaczymy co sie bedzie dzialo, jak bedzie zle to moge isc do lekarza w poniedzialek rano po nastepne l4... Ktoras z Was pytala czy to moze nie ma zwiazku z zylami... tez o tym myslalam i pytalam nawet lekarza, ale pani doktor mi powiedziala ze zyly nie wygladaja jakby sie z nimi cos dzialo, zreszta wydaje mi sie ze jakby to byly zyly to by chyba bolaly caly czas no nie? Ale sie dzis wkurzylam... wstalam dzis z taka ochota na ta moja salatke... wchodze do kuchni a tam kuzde salatki nie ma, tylko miske do umycia mi zostawili wrrrr Mam nadzieje ze to moj tz zjadl ta salatke... bo moj tesciu to zawsze jak cos zje to mowi mi potem tak: "zjadlem to, zeby ci nie bylo przykro ze sie postaralas a ja nie jem", albo "zjadlem aby nie lezalo i nie zawadzalo", albo "zjadlem, żeby już to posprzatac"... no i zawsze mu sie udaje wystrzelic z takim haslem kiedy ja na cos mam akurat wielka ochote i np caly dzien w pracy o tym mysle ze w lodowce jest ciasto od mojej mamy np... Jakby powiedzial ze zjadl bo mial ochote to ok, ale takie teksty normalnie wyprowadzaja mnie z rownowagi... no i zamiast pysznej salatki jadlam jakies kanapki ehhhh ![]() Jak ja juz bym chciala miec swoje mieszkanko i nie sluchac takich i podobnych tekstow... pycha ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2009-12-11 o 09:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Zaglądam Kochanie zaglądam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
widze, ze rozmawiacie co nieco o sylwku... my nie idziemy na zaden bal, zostalismy wydy*mani.. ale u nas w miescie tz znajomi zawsze wynajmuja taki klub "AFERA" wiec mozliwe, ze tam pojdziemy, pewnie bedzie jakis dj, popijawa itp, ale lepsze to niz siedzenie w domku na 90% jedziemy na wigilie w gory ![]() do mojej cioci, siostry mojej mamy, oni maja wielka 8 osobowa rodzine ![]() moim rodzicom piesek zdechl wiec nie ma teraz klopotow z zostawieniem psa a i tak chcielismy tam jechac na swieta, a wigilie spedzic z moimi rodzicami wiec pewnie pojedziemy ![]() auto jak pojdzie dobrze odbierzemy przed 20 grudnia w koncu musimy je rozjezdzc, by moc jechac w gory 500 km pol roku stal samochodzik i nie jezdzil. 3majcie kciuki razem ze mna zeby bylo git ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.