Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 13:22   #931
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
i juz po wszytkim
urodzila sie piekna dziewczynka malenka.. 49 cm i 2400 ale cudowna dzis jedziemy do szpitala ja zobaczyc
gartulacje dla rodziców wybrali juz imię?

ja dziewczyny tak siedze w domu i caly czas przegladam portale dla kobiet w ciązy... obłęd normalnie

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-12-10 o 13:49
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:09   #932
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
gartulacje dla rodziców wybrali juz imię?

ja dziewczyny tak siedze w domu i caly czas przegladam portale dla kobiet w ciązy... obłęd normalnie
tak Nikola od poczatku ciazy
Stary 2009-12-10, 14:11   #933
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
tak Nikola od poczatku ciazy
Ślicznie

Nasz Skarb
Stary 2009-12-10, 14:45   #934
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Btw musze powiedziec, ze wczoraj oswiadczylam w pracy oraz pani prezes, ze podjełam decyzje i od 04.01.2010 zmieniam prace... A ile sie przy tym uryczałam........... Tak wiec z nowym rokiem, nowym krokiem.
Wyprowadzam sie do Krakowa i zamieszkam po 3 msc od slubu z mezem i naszym szczeniaczkiem
Ta praca to duza szansa i wielki, wrecz milowy krok do przodu, wiec bylabym glupia gdybym jej nie przyjeła. Jakos sie tam zaklimatyzuje

Poza tym to WY mi pomogłyscie podjąć decyzję
gratulacje
Jak to mowia ... najtrudniejszy pierwszy krok .... pozniej juz bedzie z gorki Mezul pewnie wniebowziety hehehe

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

suknia marzenie

dziekuje
zamowilam wczoraj w ciagu 3 dni powinna "dojsc"
mam nadzieje ze bedzie taka ladna jak na obrazku

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc
wpadlam pochwalic sie naszym wazonem i sztuccami heheh Zrobilam im zdjecia rano W wazonie kwiaty, ktore dostalam wczoraj od malza W ogole masakra.... mialam tydzien l4... tyle mialam zrobic, a tu dupa nic nie zrobilam, nawet wizazu nie zdazylam nadrobic wiec juz w ogole nie wiem co ja robilam... a tu jeszcze jutro tylko obijanie a w sobote i niedziele szkola... ehhh
bardzo ladny zakup

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:06   #935
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje
zamowilam wczoraj w ciagu 3 dni powinna "dojsc"
mam nadzieje ze bedzie taka ladna jak na obrazku
mi tez sie berdzo podoba ogladalalm taka na all

Nasz Skarb
Stary 2009-12-10, 15:08   #936
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez sie berdzo podoba ogladalalm taka na all
dziekuje
tez szukasz sukienki na sylwka?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-10, 15:11   #937
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć laski i lachony
ze mną o wiele lepiej. Gorączka zeszła, płucka nie bolą, leżenie zrobiło swoje

Cytat:
Ta to już schizy łapie

ja dostałam wczoraj wieczór oczekiwany @ 10 dni się tylko spóźniał jeszcze tylko 2 cykle i wracamy do tabletek

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 15:19   #938
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
tez szukasz sukienki na sylwka?
nie na sylwka nie, na przyszłoroczne wesele chociaz jeszcze duzo czasu

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ta to już schizy łapie
śmiej sie śmiej, a ja juz naprawde szaleje naprawde mam jakąś schize juz ... teraz wlasnie ogladalam sukienki ciazowe na all a wczoraj były wozki

Nasz Skarb
Stary 2009-12-10, 15:24   #939
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
śmiej sie śmiej, a ja juz naprawde szaleje naprawde mam jakąś schize juz ... teraz wlasnie ogladalam sukienki ciazowe na all a wczoraj były wozki
Ależ się nie śmieje z Ciebie słońce
Napaliłaś się na dzidzie i fajnie oby coś z tego wyszło
mnie też korci oglądanie słodkich ciuszków dla maluszków, łóżeczek, zabawek... ale się powstrzymuję, bo mi się jeszcze zachce

Stary 2009-12-10, 15:27   #940
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ się nie śmieje z Ciebie słońce
Napaliłaś się na dzidzie i fajnie oby coś z tego wyszło
mnie też korci oglądanie słodkich ciuszków dla maluszków, łóżeczek, zabawek... ale się powstrzymuję, bo mi się jeszcze zachce
dzieki

Nasz Skarb
Stary 2009-12-10, 15:29   #941
india83
Zakorzenienie

ddaaiissyy trzymam za Ciebie kciuki ciesze się, że podjełaś taka decyzję i mąz pewnie tez wniebowzięty. Wszystko na pewno super się ułozy

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc
wpadlam pochwalic sie naszym wazonem i sztuccami heheh Zrobilam im zdjecia rano W wazonie kwiaty, ktore dostalam wczoraj od malza W ogole masakra.... mialam tydzien l4... tyle mialam zrobic, a tu dupa nic nie zrobilam, nawet wizazu nie zdazylam nadrobic wiec juz w ogole nie wiem co ja robilam... a tu jeszcze jutro tylko obijanie a w sobote i niedziele szkola... ehhh
świetny wazon, no i kwiatkiu oczywiscie tez ojciec sie zdradził, że od nich też na gwiazdke sztucce dostaniemy hihi

Cytat:

i juz po wszytkim
urodzila sie piekna dziewczynka malenka.. 49 cm i 2400 ale cudowna dzis jedziemy do szpitala ja zobaczyc
Gartulacje dla rodziców. A maleństwo na pewno urocze, oby rosło zdrowe

Cytat:
Cześć laski i lachony
ze mną o wiele lepiej. Gorączka zeszła, płucka nie bolą, leżenie zrobiło swoje

super, że juz lepiej się czujesz

a ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie, oj cięzko było... ale jeszcze tylko jutro i weekend

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 15:29   #942
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:38   #943
groszek80
Raczkowanie

Witajcie kochane. Tak się opuściłam, że aż mi wstyd, wybaczcie Powoli nadrabiam zaległości, ale w pracy nie ma czasu, a w domu mam problem z netem. Co ciekawe, zawsze jak ja w końcu usiądę to się coś psuje . Zadziwiające

martucha84, zielony_motylek - super że macie już własny kącik. Motylko to już dzisiaj!! My musimy poczekać na rozwiązanie sytuacji do wiosny. Teściowie poweidzieli,że nam dołożą do mieszkania, więc grzeczenie czekamy

AgatkaL bardzo mi przykro z powodu tego co się stało, ale jesteś dzielna, całe życie przed Tobą Supe fotki na NK. A kiedy jakiś koncert w rejonie Krakowa??

kasiaher; jak się czujesz kochana?? To już niedługo!!!

Lustereczko ja biorrę tabletki od 2003 r. z małymi przerwami, a w trakcie tych przerw robią mi się cysty i tak w kółko. I tak żle i tak niedobrze.

*Agatek*;15620968]Dokładnie... my to już jak stare

A co do nazwiska... nie mogę się przezwyczaić nadal, żałuję, że nie zostałam przy swoim bo stwierdziłam, że miałam ładniejsze i rzadkie [/QUOTE]
ja mam podwójne i jakoś już się przyzwyczaiłam, większość osób i tak mówi do mnie po "staremu" bo mężowskie ciągle ktoś przekręca i tak się zastanawiam, może jakąś listę zacznę robić???

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
o tak dokładnie ja też ostatnio cerowałam skarpety mężowi
heheh ja szyłam swojemu skarpety piłkarskie
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:54   #944
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Nie jakoś tylko na pewno Mieszkałam w Krakowie 10 lat i chociaż sporo rzeczy wkurza, to jak z niego kiedyś wyjedziesz to jeszcze będziesz tęsknić. Jest tyle miejsc do odwiedzenia, kina z klimatem, knajpki, deptak pod Wawelem, las Wolski - do wyboru do koloru. Trochę wszystko turyści zasłaniają, ale w końcu wyjeżdżają po wakacjach i jest ok. Będzie dobrze, trzymam kciuki.
dziekuje, dziekuje
wiem, ze Krakow ma swoj klimat... jezdzilam tam "goscinnie" bite 4 lata! Nie płacze ze zamieniam Częstochowe na Krk bo grzech byłoby wybrzydzac, tylko żal mi osób ktore tu zostawiam- pocieszam sie, ze to 120km

Cytat:
zrobilam maly research-na czerwono Twoj typ, na czarno moj typ prosze:
Okurzacz Electrolux tradycyjny-ja mam ultra silencer
Moc silnika: 2100 Wat – ja mam 1800Wat
Moc ssania: 310 Wat – mój 330Wat, czyli mój mimo ze mniej zzera pradu to lepiej ciagnie
Regulacja mocy ssania w pokrętle- u mnie tez regulacja, ale w takim jakby suwaczku, czyli możesz zmienic bez schylania się nawet stopa
Poziom hałasu: 72,5 dB – mój ma 69 dB
Typ filtra: antyalergiczny HEPA H12-moja hepa jest zmywalna, a ta to nie wiem
Pojemność worka: 3,5 litra-mój jest mniejszy bo 2,5l
Automatyczny zwijacz przewodu-ja mam jeszcze autorewers
Długość przewodu: 7 m mój ma 9
Zasięg pracy: 10 m mój ma 12 m
Parkowanie pionowe i poziome-u mnie tez
Zabezpieczenie przed pracą bez worka
Zabezpieczenie przed przegrzaniem-tez mam
Rury metalowe-teleskopowe- u mnie tez
Kolor: różowo-srebny- mój jest niebieski
ależ fachowe zestawienie ! WOW !!!!
No to juz nie mozna miec wątpliwosci ktory model lepszy

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Super wiadomość

tak właśnie trzeba było zrobić, w nowej pracy na pewno szybko się zaklimatyzujesz, a co najważniejsze będziesz blisko męża
dziękuję
wiem, ze zrobiłam dobry krok.. choc rodzice nadal nie wiedza ale powiem
Nawet pani prezes mowiac o odejsciu, powiedziała mi, ze skoro zalozylam rodzine to nie ma co sie zastanawiac- moje miejsce jest przy mezu

Cytat:

ale to nic złego !!! Ja tez mam takie napady czasem, ze jak mnie złapie halo na jakimś punkcie to potrafie siedziec w necie i czytac tylko o jednym. Normalna jestes myszko Nic sie nie martw Tylko sie cieszyc, ze masz taką "pasje"

Cytat:
gratulacje
Jak to mowia ... najtrudniejszy pierwszy krok .... pozniej juz bedzie z gorki Mezul pewnie wniebowziety hehehe
ano cieszy sie zaaabciu Obiecuje teraz gruszki na wierzbie hihi zobaczymy co bedzie w praktyce
Wiesz sama... musialam to zrobić

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:28   #945
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
ja mam podwójne i jakoś już się przyzwyczaiłam, większość osób i tak mówi do mnie po "staremu" bo mężowskie ciągle ktoś przekręca i tak się zastanawiam, może jakąś listę zacznę robić???
muszę przyznać, że ja do mężowskiego w miarę szybko się przyzwyczaiłam. ale jak mówię o swoich koleżankach, to właśnie po ich panieńskich. albo za chwilę dodaję: "tzn. (tu pada nazwisko)".

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:37   #946
groszek80
Raczkowanie

Rybulka gratuluję, nie wiedziałam

Cytat:
no wlasnie dlatego musze sie przeprosic z depilkiem moim

malo tego dodam, ze mialam wczoraj klotnie malzenska-tak klotnie w mazlenswtie sie zdarzaja niestety - poszlo o to, z ktorej strony lozka bedziemy spac w sensie gdzie beda glowy ta przeprowadzka nam namotala i bylam tak wsciekla, ze mialam juz sie polozyc nogami do buzi meza ale sie we mnie gotowalo a teraz sie smieje
u nas TZ śpi od ściany bo ja inaczej "się duszę"

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie ciasta pieczecie na świeta ??? Może macie jakieś ciekawe , łatwe przepisy . Ja jestem noga w tych sprawach Jedyne ciasto jakie umiem upiec to zebre, i karpatke .
ja piekę dwa spody biszoptowe i będę je przekładać masą orzechową a miedzy jedn spód a drugi wkładam biszopty (te podłużne) pycha!! A na szybko, to robię ciasto a'la kruche jablka i zalewam gorącym budyniem. 10 minut i gotowe.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
na początku i mnie boli ale potem już tego bólu się nie zauważa ja robię tak że najpierw depiluję na piszczelach a potem już jak leci i wtedy mnie nie boli a depilacja obu nóg zajmuje mi jakieś 20 min. Wolę szybko i częściej jeździć kosiarką po nogach niż powoli i dokładnie aha no i ja depiluję tylko do kolan ud nie goliłam nigdy i nie zamierzam a znam dziewczyny które golą uda, brzuch i w ogóle. Kiedyś chodziłam do klasy z dziewczyną która sobie przedziałek powiększała maszynką do golenia :haha ha: najlepiej wyglądała jak jej te wlosy odrastać zaczęły i stał jej taki kukuryk

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
fajne?
Ja dziś obejrzałam ostatni dostępny odcinek Dr House'a - uwielbiam tego gościa!!!
Ale w 6 sezonie się porobiło i pokrzaczyło...
uwielbiam, a poza tym lubię nawiedzone folmy: kosci, csi, dowody zbrodni itp. TZ mówi, znowu te nawiedzeństwa oglądasz, a potem w nocy się wiercisz
ktosia86 witam, pamiętam
Cytat:
ja niewyobrazam sobie swiat bez rodziny.. rozumiem nie macie wyjscia ale ja bym sie zaryczala wogole bym sie niezdecydowala.. moze tak jak piszesz to 3 dni i koniec.. ale sama wigilia dla mnie najpiekniejszy dzien w roku typowo rodzinny.. na sama mysl juz mi sie oczy szkla nie jestem stworzona do wyjazdow.. za zadne pieniadze..

ale grunt ze masz meza...
a my będziemy uskuteczniać dwie wigilie. Ja idę do pracy na 7.15, potem się trochę zwalniam, krótko u teściów a potem jedziemy do mnie (4 godziny jak nic nam zejdzie a niby tylko 250 km) ale TZ nie ma dziadków a ja mam i te chwile na wigilii w gronie najbliższych, kilkupokoleniowe są dla mnie najpiękniejsze. No i pierwsze święta z mężusiem
Stary 2009-12-10, 16:40   #947
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!
Od rana choruję na kolczyki z kryształkami Swarovskiego (czy jak sie to pisze...). Zobaczyłam je w uszach mojej kosmetyczki i normalnie się rozpłynęłam Są na Allegro, koleżanki z pracy mnie namawiają, że ma se kupić i myśleć o sobie, póki jeszcze maleństwo nie przyszło na świat. No, ale ja już tyle ciuchów ciązowych sobie nakupiłam na gwiazdkę...

anika222, mnie to się ogromnie podoba kolor włosów Zielińskiej Ale nie mam odwagi

ddaaiissyy, gratuluje decyzji związanej z pracą psiaczek sliczniutki No, a Twoje zdjęcia rozgrzały mnie totalnie

zaaaabcia, sliczna sukienka ja o takich musze zapomniec do rozwiązania Ciekawe co w Sylwestra założę...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny dziś byłam u kosmetyczki i po zabiegu przyszło do płacenia a ja tu nie mam portfela przekopałam cała torebke i nic. Okazało się , że zostawiłam w domu w innej torebce. Dobrze, że mąz przyjechał do domu i szybko podrzucił mi portfel. juz nie powiem jak kobietki sie na mnie patzryły ale ja jestem zakrecona
Nieźle...
Ja dziś u kosmetyczki byłam z sześcioma złotymi w portfelu, ale to dzięki mojej teściowej, która mi wykupiła karnet z okazji urodzin

Anulko, gratuluję mieszkania

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Nic na silę.Zauwazylam ze w Polsce jest taka presja ,jak slub to od razu dziecko Tutaj np wiele kobiet decyduje sie na dziecko dopiero po 30stce i w sumie to jest normalka.Za maz tez najczesciej wychodza po 30stce.
A mlode matki to po wpadkach Osobiscie znam tylko jedna irlandkę ktora urodzila swoje dzieci majac 24-25 latWiadomo ze im wczesniej sie urodzi tym lepiej.Ale tutaj przynajmniej nie ma takiej presji jak w naszym kraju
Wiecie co? Mnie, jak się okazało, że jestem w ciąży- miesiąc po slubie- jakoś sie tak głupio zrobiło, że to już...
A jak usłyszałam tekst konserwatora u mnie w pracy: "Ledwo co slub był, a ona już w ciąży", to normalnie...

Cytat:
chyba najweazniejsze jak moc ssania (...)i juz po wszytkim
Ta "moc ssania" to mi się tak skojarzyła, że hej
Drobniutka dziewczynka, kruszynka taka

groszek80, dziękuję

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-12-10 o 16:41
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:46   #948
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Stary 2009-12-10, 17:00   #949
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
Eeee, nie tylko mi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 17:02   #950
groszek80
Raczkowanie

SAMBAdiJANEIRO jak Twoja noga??
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja nawet w niedzielę robię tylko jedno danie No chyba, że jemy u rodziców to oni robią przeważnie dwa dania
u mnie w domu zawsze były dwa dania, teściowie nie przykladają do tego wagi. gratuluję dzidzi!!! Kochany ten twój Mężuś

Cytat:
Napisane przez Maggie1983

[B
Dziewczyny, co kupujecie bliskim pod choinke
My podzieliliśmy prezenty, dla rodziców i rodzeństwa TZ zrobiliśmy Mikołaja, a mojej rodzince robimy gwiazdkę. Tesciowej zestaw GOSH (balsam jest cudowny ), dla teścia zestaw woda toaletowa, dla brata woda toaletowa , dla siostry zestaw kosmetykow I.Eris w srebrnej kosmetyczce. Calość 180 zł. czyli po 45 zl na łepka. teraz czas wymyślić coś dla mojej familii

A ja w weekend pojechałam do domku do rodziców, w ogóle się mnie nie spodziewali w czwartek (wmawialam im ze bede późnym wieczorem w piątek). Wzięłam w piątek wolne i w pociąg! Jeszcze mężuś mówi weź walizkę do ręki, aby rodzice kółek nie słyszeli, bo zaraz się zorientują.I tachałam ją przez pół osiedla jak nawiedzona, aby niespodzianki im nie zepsuć. Czasami się zastanawiam, czy mam dobrze w głowie.Złapałam za klamkę zasłoniłam judasza, brat miał oczy jak pięć złotych jak mnie zobaczył a rodzice ehhh mama aż się mało nie popłakała z wrażenia. Aż zasnąć nie mogli. Kochani!!! Ehhh
Stary 2009-12-10, 17:05   #951
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, nie tylko mi
bo my tu to jednak zboczuchy jesteśmy. a te, które nie były, to się przy nas stały.

Stary 2009-12-10, 17:18   #952
Rybulka
Zakorzenienie

groszku, to niezłą niespodziankę zrobiłaś rodzince Ja bym sie pewnie też poryczała

MAGiALENA, ja to od zawsze mam kudłate myśli
Stary 2009-12-10, 17:21   #953
india83
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBAdiJANEIRO

A ja w weekend pojechałam do domku do rodziców, w ogóle się mnie nie spodziewali w czwartek (wmawialam im ze bede późnym wieczorem w piątek). Wzięłam w piątek wolne i w pociąg! Jeszcze mężuś mówi weź walizkę do ręki, aby rodzice kółek nie słyszeli, bo zaraz się zorientują.I tachałam ją przez pół osiedla jak nawiedzona, aby niespodzianki im nie zepsuć. Czasami się zastanawiam, czy mam dobrze w głowie.Złapałam za klamkę zasłoniłam judasza, brat miał oczy jak pięć złotych jak mnie zobaczył a rodzice ehhh mama aż się mało nie popłakała z wrażenia. Aż zasnąć nie mogli. Kochani!!! Ehhh
cudna niespodzianka
Stary 2009-12-10, 17:22   #954
groszek80
Raczkowanie

strippi wszystko będzie dobrze koleżanki moje twierdzą, że brały znieczulenie i ok, ale podobno też miały obawy*[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A ja miałam długo rude w łosy - w najróżniejszych odcieniach. I 5 lat temu, właśnie za namową Tż, zmieniłam kolor. Zafarbowałam wtedy na czarno i było dużo lepiej. Teraz mam brązowe i jest jeszcze lepiej

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Ja miałam na głowie wszytskie mozliwe kolory - blond, marchewka, miedź, cytryna, czerwień, kasztan, czerń, itd.
też miałam głowę czerwoną i był okres kiedy byłam blondynką teraz jestem prawie czarna (czyli prawie naturalny kolor włosów)

ddaaiissyy ale śliczna psina

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
kochane co myslicie o takiej sukience na sylwka czarnej ?

[URL
http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=359149&Cate goryID=14514[/URL]
extra ta sukienka zabciu
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć,
chciałabym się pochwalić, że dzisiaj byliśmy u notariusza i zostaliśmy WŁAŚCICIELAMI mieszkanka To chyba jeszcze do mnie nie dociera Zbywca ma się wyprowadzić najpóźniej do końca roku, ale może już za tydzień dostaniemy klucze. Już się nie mogę doczekać!

A jaki to model? Właśnie szukam jakieś odkurzacza, bo chyba dostaniemy pod choinkę od teściów, ale mamy sobie jakiś znaleźć do 200zł.
Może dziewczynki polecicie mi jakiś, jakie Wy macie? Na co zwracać uwage?

Psiaczek słodziutki!!

Hej
anula gratulacje!!!!
Stary 2009-12-10, 17:38   #955
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co? Mnie, jak się okazało, że jestem w ciąży- miesiąc po slubie- jakoś sie tak głupio zrobiło, że to już...
A jak usłyszałam tekst konserwatora u mnie w pracy: "Ledwo co slub był, a ona już w ciąży", to normalnie...

Drobniutka dziewczynka, kruszynka taka
Rybulko, wiedzieli, że bierzesz ślub, to mogli brać pod uwagę, że może chcesz mieć dzidzię, ja uważam, że gdybyś miała wpaść to o wiele wiele wcześniej już byś wpadła a nie po ślubie, zresztą w Twoim wieku to najwyższy czas Nie przejmuj się głupkami, życzę im aby w przyszłym życiu doświadczyli co to @ i urodzili dziecko

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
super, że juz lepiej się czujesz

a ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie, oj cięzko było... ale jeszcze tylko jutro i weekend
Ano lepiej się czuję, jutro wracam do pracy, chodź mam l4 do soboty, ale muszę nadrobić kilka godzin i żeby z.kierownika nie myślał, że poszłam na chorobowe specjalnie, bo jak to ujął "idą święta" gorączka zeszła, płuca nie bolą, więc się poświęcę i pójdę jutro na nockę i pokażę jemu, że zależy mi na pracy. Troszkę mi słabo i szybko się męczę, ale chyba jest to normalne po chorobie

W końcu się wykąpałam, nie ma to jak być świeżym i rześkim

Stary 2009-12-10, 17:40   #956
groszek80
Raczkowanie

miłego wieczorku kobietki. Uciekam, bo mężuś właśnie wrócił z pracki.
Stary 2009-12-10, 17:47   #957
Rybulka
Zakorzenienie

Dzięki Agatek
Dobrze to ujęłaś- właśnie sie wtedy poczułam tak, jakbyśmy wpadli, choć od samego początku planowaliśmy ciążę tuz po slubie A tamten tekst konserwatora... Cóż, myślał, że nie słyszę, do tej pory nie ma pojęcia, że ja wtedy byłam całkiem niedaleko...
Jedno mi tu nie pasuje: "W Twoim wieku"? Ja dopiero co skończyłam 24 Zawsze chciałam mniej więcej w tym wieku urodzić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 18:05   #958
india83
Zakorzenienie

A ja czekam na mężusia dziś poszedł z kuplami z pracy na piwko... hmm kilka piwek
dziewczyny czy ktoras z Was używa płatków kolagenowych pod oczy?? jestem ciekawa jakie możecie polecić
Stary 2009-12-10, 18:19   #959
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Agatek
Dobrze to ujęłaś- właśnie sie wtedy poczułam tak, jakbyśmy wpadli, choć od samego początku planowaliśmy ciążę tuz po slubie A tamten tekst konserwatora... Cóż, myślał, że nie słyszę, do tej pory nie ma pojęcia, że ja wtedy byłam całkiem niedaleko...
Jedno mi tu nie pasuje: "W Twoim wieku"? Ja dopiero co skończyłam 24 Zawsze chciałam mniej więcej w tym wieku urodzić
No wiek 24 lata to już czas najwyższy bo wpadają 16-stki, 17-stki itp... a 24 lata to wiek normalny! Moja bratowa powiedziała tak "gdyby nie wpadówka, to ja w ogóle bym dziecka nie urodziła" a ona niby "wpadkę" miała w wieku 27 lat! a z moim bratem jest już koło 7-8 lat, więc gdyby miała być wpadówka to miałaby miejsce kilka lat temu, a nie 2 late temu dopiero

Stary 2009-12-10, 18:23   #960
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
nie na sylwka nie, na przyszłoroczne wesele chociaz jeszcze duzo czasu
ja tez wlasnie rozgladam sie juz za sukienka na wesele brata TZeta ...

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

ano cieszy sie zaaabciu Obiecuje teraz gruszki na wierzbie hihi zobaczymy co bedzie w praktyce
Wiesz sama... musialam to zrobić
pewnie Cie na rekach bedzie nosi z radosci
i bardzo dobrze zrobila ! pamietaj ze z Krakowa do Czestochowy jest rzut beterem pomysl sobie o mnie np ile ja do Tarnowa mam

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Od rana choruję na kolczyki z kryształkami Swarovskiego (czy jak sie to pisze...). Zobaczyłam je w uszach mojej kosmetyczki i normalnie się rozpłynęłam Są na Allegro, koleżanki z pracy mnie namawiają, że ma se kupić i myśleć o sobie, póki jeszcze maleństwo nie przyszło na świat. No, ale ja już tyle ciuchów ciązowych sobie nakupiłam na gwiazdkę...

zaaaabcia, sliczna sukienka ja o takich musze zapomniec do rozwiązania Ciekawe co w Sylwestra założę...

a bardzo drogie sa?
wrzuc link chetnie zobacze

dziekuje
a gdzie sie na sylwka wybieracie?

Cytat:

extra ta sukienka zabciu
dziekuje
ciesze sie ze Wam sie podoba

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości