|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Pominięcie zażycia dawki leku Cilest
W razie nieprzyjęcia w odpowiednim czasie jednej tabletki (pod warunkiem, że okres od przyjęcia poprzedniej tabletki jest krótszy niż 24 godziny) należy przyjąć ją jak najszybciej. Następną tabletkę należy przyjąć o zwykłej porze. Oznacza to, że w ciągu jednej doby można podać dwie tabletki. W przypadku, gdy w ciągu pierwszego lub drugiego tygodnia cyklu pominięto przyjęcie dwóch tabletek należy przyjąć dwie tabletki w dniu, w którym przypomniano sobie o konieczności zastosowania leku oraz dwie tabletki w dniu następnym. Następnie należy przyjmować po jednej tabletce na dobę zgodnie z zaleceniem do momentu zużycia wszystkich tabletek w opakowaniu. Ponadto w okresie do dnia przyjęcia siódmej tabletki należy stosować dodatkową, skuteczną, niehormonalną metodę antykoncepcji. To jest z mojej ulotki. Ja już sprawdziałam kalkulatory dni płodnych i wychodzi,że wczoraj i dzisiaj mam dni płodne. jeśli wezmę dzisiaj tabletkę normalnie, to nie ma zagrożenia??????
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oglądaj się na innych, nie bierz do siebie wszystkiego i staraj się nie łapac doła tylko w kryzysowych sytuacjach uśmiech na usta, optymistyczne myślenie i do przodu! Rodzice, znajomi, facet, nie sa warci żeby się przez nich dołować. Chyba Ewelka ma lub miała kiedyś w podpisie "Życie jest za krótkie,żeby marnować je na bycie nieszczęśliwym" A jak jesteśmy przy wpadkach z anty to właśnie moja koleżanka z lo niedawno zaciążyła-brała antybiotyk,ulotki nie przeczytała i na wakacje termin ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
monia no wiem właśnie
ale to z tych nerwów... więc nie ma zagrożenia?
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem leniuszek
i weźcie mnie tu zmotywujcie :P hehe
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
To nic nie da. Żeby to była tabletka z drugiego tygodnia to spoko, łykasz dalej i nic nie ma. Sama dwa razy zapomniałam i zawsze z drugiego tygodnia (i zawsze w sierpniu,żeby było śmieszniej:P). Ale z pierwszego bym nie ryzykowała. I tak musisz normalnie wziąć tabletki. A nie masz możliwości zadzwonić do gina?
Fazuję się góralskimi piosenkami W jednej knajpce zawsze leciały taaakie I tak pomyślałam,że zgram niektóre piosenki na płytkę i zrobię tż niespodziankę, na pewno miło mu będzie posłuchać i powspominać ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Prosze bardzo leń się dalej,a nim się obejrzysz będzie gruba
|
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
monia... nie strasz mnie nawet!
no właśnie nie mam jak zadzwonić... boże i co ja mam robić teraz?
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
no nie agnesuk jak bym nie ryzykowała, zaprzyjaźnij się z durexami
![]() No już, już spokojnie będę się uśmiechać i myśleć pozytywnie
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
słuchajcie ja postanowiłam wziąć tabletkę z dzisiaj i może się uda. kiedyś zrobiłam podobnie, tylko cholerka, to nie był pierwszy tydzień... to był drugi, albo trzeci.
Pominięta 1 tabletka w pierwszym tygodniu Powinna Pani przyjąć pominiętą tabletkę tak szybko, jak to możliwe, nawet jeśli oznacza to jednoczesne przyjęcie dwóch tabletek, a kolejne zażywać o stałej porze. Przez następne 7 dni trzeba stosować dodatkowe metody antykoncepcyjne (metody mechaniczne). Jeżeli w tygodniu poprzedzającym pominięcie tabletki utrzymywała Pani stosunki seksualne, istnieje możliwość zajścia w ciążę. Powinna Pani niezwłocznie poinformować o tym lekarza. znalazłam to przed chwilą. no to ładnie... TŻ już wściekły chodzi i się wydziera : 'jak mogłaś zapomnieć?' :/ ;( ratunku!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-13 o 21:02 |
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Agnes a co on sie wscieka. Mysle ze nic nie bedzie. Najwyzej bedzie maly bejbus i juz. Swiat od tego sie nie zawali.
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
wkurzyl, bo to taki szok byl... ale juz sie uspokoil i powiedzial,ze poczekamy i zobaczymy
no bo tak... kochalimy sie wczoraj i nie wzielam tabletki... powinnam wziac po 12 godzinach. czyli okolo 10 rano. nie wzielam, bo bylam w pracy. jest juz godzina 20, a o 22 powinnam wziac kolejna z poniedzialku. no pieknie!
|
#973 |
|
Miss Pudernica
|
Aga
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mhm...zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
pomogłabym cokolwiek z tym kiedy brać a kiedy nie brać tabletki, ale ja jestem na plastrach naklejasz raz w tygodniu i masz spokój, tak 3 tyg pod rząd, potem tydz przerwy i nastepne opakowanie, duzo wygodniejsze... Mam nadzieje,ze wszystko będzie dobrze
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
jak wiekszosc z nas
![]() Cytat:
bedzie gites ja sie na tabletkach anty nie znam, ale wiesz- chyba zapomniec sie niejednej zdarza mozna prosic o kliczki ?
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliknięte ![]() podbijam pytanie jednej z wizażanek, jakie macie pomysły na zdrowe przekąski na uczelnie?
|
|
#977 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hym ja na uczelni nie mam duzo zajec- przed jem sniadanie a na uczelni zazwyczaj jakis owoc
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
a ja probuje nauczyć się stać na głowie :P mielismy dzisiaj to na dennsaach i mam wrazenie, ze nigdy tego nie zrobie
|
|
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
no nic dziewczynki... dam Wam jutro znac co i jak.
jutro zrobie test 3majcie za mnie kciuki.
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agnesuk trzymamy
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
agnes, a jak dawno temu zapomniałaś o wzięciu? Test robi sie po jakichś 3 tygodniach, wcześniej wyniki nie wyjdą
![]() Jaaaaka ja jestem padnięta, nie mam sił na nic ![]() idę spać chyba niedługo. Przekąski na uczelni- krążki marchewki skropione cytryną, ja robiłam sobie zawijasy z I fazy SB, jakaś sałatka (przygotowana wcześniej w domu), jogurty naturalne. Bez szału ![]() i wiecie co? pie***le, nie klikam w tym konkursie! |
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziewczyny po ponad 100klikow dziennie robia...no niektore prawie 300!
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziekuje
ale moza z pomoca wizazanek mi sie uda cos zalapac![]() ![]() szalenstwo...przydaloby sie siedziec na kompie calymi dniami i wysylac wszystkim znajomym linki... ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- no nic
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę spać
Wiecie, robię paranoję chyba, ale dzisiaj tak stałam i hm, podoba mi się moja figura W sensie, zaczynam mysleć, że nie ma się właściwie czym przejmować tak bardzo, bo 3 cm w jedną czy druga stronę nie uczynią mnie szczęśliwszą, prawda?
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() czasu nie mam nic a nic z TZ chyba sie znow zakochujemy. Dietowo dobrze-dzis wleciała jagodzianka. A tak to dziś ubrałam spodnie które byly mega ciasne. Weszłam w nie na luzie i to po praniu jestem ciekawa!Cytat:
To ze umawiasz sie z kims i nagle nie odzywa sie, normalka. To po prostu trzeba olac. Boli Cie to wszytsko, bo za bardzo chcesz kogos po prostu miec choc pewnie przyznasz ze nie chcesz potem wyluzowałam i pach-jeden po drugim. I tak oto skrzywdzilam kogos"niechcaco". Kwestia podejscia, nastawienia. Czesto wychodzisz z domu? ja kazdego faceta, poznawalam na imprezie. U znajomych, w klubie. Siedzac w domu nie zmienisz nic. Takze glowa do gory A dodam jeszcze, że dwójka z tych co mnie olali,baaardzo tego żaluje. Jeden do dziś chce ze mną być. Także wiesz. Glowa do góry, nie zabiegaj, nie myśl. Ciesz się życiem. Polecam książke DLACZEGO MĘŻCZYŹNI KOCHAJĄ ZOŁZY. Aż mi wstyd za siebie... ze tak o kogos zabiegałam ![]() dokładnie, życie jest za krótkie by je marnować na bycie nieszczęśliwym!
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie uczynią, ale widocznie Twoja figura nie jest tak obleśna jak moja :P.
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewelka, strasznie fajnie to napisałaś |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

no może macie racje, że rzeczywiście za bardzo chcę kogoś mieć i dlatego to wszystko... muszę się zająć sobą... miałam dziś iść na siłkę z przyjaciółką, i co? no jak to co? no wypadło jej znów coś "pójdziemy jutro" yhy jak się wyrobię, bo jestem umówiona na miasto z koleżanką i zanim zajadę i wrócę to chyba nie dam rady...
trudno jest tak jeść co 3- 4 h i małe posiłki 
i weźcie mnie tu zmotywujcie :P hehe

Ajj jak ciężko wrócić do rzeczywistości.. Było bosko 
z TZ chyba sie znow zakochujemy. Dietowo dobrze-dzis wleciała jagodzianka. A tak to dziś ubrałam spodnie które byly mega ciasne. Weszłam w nie na luzie i to po praniu