|
|
#961 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
ja chcę puder buuuu |
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nic nie mówiłaś, wziełabym Ci puder
|
|
|
|
#963 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za propozycje
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
o ty, o ty. Hmmm. Jakby to powiedzieć nie bije głową w scianę bo wszystko jest w GŁ. Prawie, wszystko. Ja ce puder z Sun Club
Gratuluje udanych zakupów. Na pewno jesteś happy kochana. A najlepsze jest to (nie wiem czy tylko ja tak mam) że jak zdobędę coś i juz kupie to wracam do domu i tak mam niedosyt produktów. Jestem chyba jakaś dziwna. Na prawdę. Widzę, ze nie tylko ja lubię ta wodę:P
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. To ja nie wiem co to będzie. No i gdzie np krem My skin? Miałam go, nie zachwycił, ale wiem, że ma dobre recenzje na KWC. Wycofali to wszystko? Znalazłam post majeczka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=690 pisała, że widziała lakiery SYF. @Majeczku gdzie one u Ciebie stały?
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy było, ale spieszę donieść, że w Olsztynie w Polonii jest nietknięte Blossoms (było o 13.30) Ja nie tknęłam też, bo nic mi się nie podobało. Nie widziałam ani razu pędzli do linera, linerów, a także nie mogę znaleźć korektora tego z gąbeczką, podobno jest w drugiej szafie, u nas nie ma, nie wiem o co chodzi
Chyba ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopiero jutro badz piatek zrobie zakupy E. jesli jeszcze cos zostanie
heha dobra jest ta pinceta?
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do jutro pewnie i na Pieniężnego pudrów zabraknie ![]() Jeszcze ciekawe, jak z Naturą na Wilczyńskiego, może mają więcej nowości z regularnej oferty ![]() Korektora jeszcze poszukaj w Douglasie w Alfie, oni też mają drugą szafę, ale mają trochę inny asortyment. |
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się obawiam, że już dzis pod wieczór ich nie będzie... |
|
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Nie podobało mi się Blossoms, a jak przyszło co do czego...
|
|
#973 | |
|
Are you talking to me?!
|
Cytat:
), puderkiem rozświetlającym i paletką cieni z sun club...
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
Jutro zajdę, chociaz dobija mnie ten stand Essence w Douglasie
Aaaa i oglądałam lakier z Blossoms, ten niebieski, dla mnie on jest identyczny jak Colour&go 53 You belong to me (akurat mam go na paznokciach), a myślałam, że bedzie może bardziej w miętę wpadał
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdańsk City Forum
A w Gdyni jest Catrice?
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), to pani akurat wykładała, druga szafa była też uzupełniona (ale ja głupia tylko zerknęłam, czy nie ma Blossoms, bo nie lubię tego Douglasa ).To bez sensu się napaliłam na ten lakier i go kupiłam, mogłam kupić za jakiś czas Ale w ogóle na żywo takie sobie są kolorki. Chciałam fioletowy, ale jakoś mnie nie oczarował. Żółty był ładny, ale ja nie lubię żółtego nigdy, więc wzięłam tylko niebieski i turkusowy, do tego błyszczyk ciemniejszy ![]() Z podniecenia, że udało mi się ostatni puder upolować, nie mogłam utrzymać koszyczka w Naturze |
|
|
|
|
#977 | ||
|
Zadomowienie
|
Czaję się na niego
Nigdzie mi swatche nie mignęły, także czy w wolnej chwili miałabyś możliwość pokazania jak on się prezentuje ? ![]() Cytat:
Cytat:
. Możesz coś więcej o nim powiedzieć? ![]() Mi też ten puder z Blossoms ujednolicił na policzkach cerę, wygląda naprawdę fajnie, na razie 6h w szkole wytrzymał Zobaczymy co dalej z jego trwałością.Tymczasem idę obejrzeć swój pędzel, mam nadzieję, że kupiłam ten bardziej pękaty
Edytowane przez wiefiulecka Czas edycji: 2011-04-27 o 14:49 |
||
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gdańsk City Forum
podobnosz ostatnio wstawili bądź na dniach wstawią <3 Jestem w niebie, chociaż nie mam pojęcia jak znajdę tamtejszą naturę ;p
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj, chyba w Gołdapi tak łapczywie się nie rzucają na limitki, nie? |
|
|
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli mowa o niebieskim, bo miętowy z limitki jest faktycznie podobny do miętowego C&G, o różnicach niiiżej D:
Edytowane przez dillingerine Czas edycji: 2011-04-27 o 14:57 |
|
|
|
|
#981 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
#982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#983 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj nie wzięłam ostatniego u mnie w Naturze, ale chyba jednak go chceee ![]() http://daysincolours.blogspot.com/20...01-summer.html Cytat:
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
||
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Też
Mam zrobione zdjęcie do notki, to wrzucę jak zgram, ale jeszcze nie tykane paluchami.
|
|
#985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam kupę cieni, a do essencowych jakoś nie mam zaufania, no ale może to jakie cudo jest
|
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Hmm zdarza mi się nie odróżnic różowego od fioletowego, ale dla mnie to ten lakier You belong to jasnoniebieski, bez zieleni, a miętowy to taka zieleń
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetnie wygląda na policzkach |
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny dzisiaj znowu stałam przed pełniutką szafą essence, oglądałam błyszczyki Stay with me i dopatrzyłam się jakiejs czerwieni... oczywiście jak potrzeba to testerów brak;/ ma któras ten odcien? ![]() kurcze moja lista nowoscie essence urosła zanim weszły nowoscie chciałam tylko pędzelek i ew. pękacza, jak kupiłam pędzelek to chcę: korektor pękacza, błyszczyk ten kremik co ma w składzie alkohol ![]() pensetke i przy 2 szafie pewnie jeszcze bym cos wypatrzyła, a jak się wybiorę obadac tę 2 szafe to będę musiała wszystko kupic na 1 raz, bo daleko mam ![]() jutro lecę do natury po lakier blossoms jak jutro nie bd mimo, ze jest w gazetce to coś będzie nie tak;/ |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

więc nie brałam w ciemno. Czy któraś z was je ma i mogłaby się podzielić swatchami??

. To ja nie wiem co to będzie. No i gdzie np krem My skin? Miałam go, nie zachwycił, ale wiem, że ma dobre recenzje na KWC. Wycofali to wszystko?

), to pani akurat wykładała, druga szafa była też uzupełniona (ale ja głupia tylko zerknęłam, czy nie ma Blossoms, bo nie lubię tego Douglasa
. Możesz coś więcej o nim powiedzieć?