![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#962 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() Napisz list do Mikołaja, może znajdziesz pod choinką takiego Czekoladowego Mikołaja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam z pracy a mój czekoladowy Mikołaj śpi ![]() ![]()
![]() |
#964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zapraszam ![]()
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
A mi się dziś materiały skończyły i mogę wystawić w końcu na wymianę i sprzedaż biżuterię. Policzyłam ile tego mam... Wyszło 165 kompletów/sztuk... Najśmieszniejsze jest to, że teraz... muszę porobić zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie
Umówiłam się na wymianę z wizażanką, miała wysłać pierwsza ze względu na małą ilość przekupek. Napisała że wyślę w środę 9 listopada jednak w piątek dostałam wiadomość że z ważnych powodów osobistych nie wysłała i zrobi to w poniedziałek. W poniedziałek (14 listopada) napisała że wysłała poleconym priorytetem a ja do tej pory nic nie dostałam. Poprosiłam o dowód nadania ale od czasu jak napisała że już wysłała nie odpisuje pomimo tego że się loguje. Nie wiem czy mam jeszcze czekać i ile? czy po prostu napisac że np czekam do końca tygodnia a potem wstawiam rzecz na ponowną wymianę Jak myślicie?
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej a tak z ciekawosci co to za wyroby sa??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Szczerze się przyznam, że nie noszę biżuterii i mnie moje prace się nie podobają, nie założyłabym ich... Ale mają branie i zawsze można zarobić jakiś grosz albo wymienić na coś fajnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Szczerze się przyznam, że nie noszę biżuterii i mnie moje prace się nie podobają, nie założyłabym ich... Ale mają branie i zawsze można zarobić jakiś grosz albo wymienić na coś fajnego
![]() Aha ok , ja uwielbiam bizuterie ostatnio wymienilam sie na 2 pary kolczykow sutaszowych i sa boskie, przepieknie wykonane po prostu cudenko ![]()
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
spoko, to nie jakaś oczywistość ; )
po prostu ona sie loguje, ale nie odp w ogole na wiadomosci, kiedy pytam, czy moja rzecz juz do niej doszla, nie dostalam tez przekupki, ale z drugiej str chyba gdyby byly jakies problemy, to dowiedzialabym sie o tym, bo minie niedlugo miesiac od naszej wymiany, a ja spodnie, ktore dostalam od niej, chcialabym puscic dalej 'w swiat'
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy można być chętnym na kredki i MX ![]() ![]() bo nikt się nie wyrywa ![]() ja zapraszam do wątków bo też mam darmówki może Mikołaj coś znajdzie dla siebie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, ze mozna...poprosze o adres na PW ![]()
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym baaardzo chętnie przyjęła cienie (zwłaszcza MS) i lusterko, jeśli można ![]()
"Świat wypadł mi z moich rąk... Jakoś tak nie jest mi nawet żal..." Edytowane przez Veronca Czas edycji: 2011-11-24 o 06:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
misianko, virtual..... czy mogę mieć ten podpis? Wiem, że coś tam jest płatne na wizażu- a to jest konkurs z wizażu....
#979 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uwazajcie na BrandonFlover
Umówiłyśmy się na wymiane, bluzka (z malutką dziurką za metką, minimalną, ale mniejsza o to dziewczyna o tym wiedziala) + spodniczka za depilator Ona ma 0 przekupek, napisała ze moze wysłac na poczatku grudnia i ze wysle mi skan nadania (wybrała pol. ekonomiczny, może zeby dłużej szedł i zebym pozniej się zorientowała ze nie otrzymam paczki) i wtedy ja nadam zaraz po niej. Wiec napisałam ze jezeli ma 0 przekupek nie wyślę jej pierwsza, tylko poczekam na paczkę i dopiero a ona oburzona napisała mi ze NIE WYŚLE PIERWSZA NOWEGO DEPILATORA ZA BLUZKE Z DZIURĄ. Tylko gdybym ja wyslala po otrzymaniu skanu nadania to juz wtedy ta dziura jej nie przeszkadzala (chociaz wiedziala o dziureczce zaakceptowala to i poprosiła o adres ktory je podała) Jak dla mnie to próba oszustwa i ostrzegam was, bo bardzo mi to śmierdi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie:
mam w jednym poście sukienki, kolejność opisów nie jest adekwatna do zdjęć, ale sukienki są tak dobrze opisane, że nie można sie pomylić https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...93&postcount=7 w prywatnych wiadomościach też pisałam że mówię o sukience w geometryczne wzory, wysłałam przesykę, wizazanka po jej otrzymaniui stwierdziła że jej chodziła o brązową o nie o tę geometryczną chociaż przy wymianie też używała nazwy " w geometryczne wzory"Podoba mi sie u Ciebie sukienka w geometryczne wzory teraz wizazanka chce się odmienić, a ja nie chce, nie widzę podstaw, gdyż uważam, że mimo zamienionej kolejności opisy były wystarczająco wyczerpujące co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
ta
Cytat:
Jak dla mnie obydwie sa we wzory ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero po otrzymaniu przesyłki widzę ze dziewczyna ma taką sukienkę w wątku. Gdyby opisy były tak jak powinny być problemu by nie było. Uważam że mam prawo w tym wypadku oczekiwac odmiany, bo to nie ja źle umiesciłam opisy (na koszt kazdej z nas zaproponowałam) bo opisy nie były zgodne ze zdjęciami, były w złej kolejności (a co do tego ze była podpisdana w geometrycvzne wzory, ta z drugiego ia także miała wzory u góry, więc na słowo "geometryczne" nie zwróciłam uwagi, bo sukienka ma wzory) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
ta druga też ma wzór ale nie geometryczny, to jest różnica
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze teraz będę musiała pisać do złośliwca o uniewaznienie negatywa bezpodstawnego, bo owa wizaznka BrandonFlower (ja podałam jej adres napisałam jak wyzej ze wysle gdy otrzymam paczkę, napisała mi ze nie wysle nowego depilatora za bluzke z dziurą, ale adresu mi nie podała więc wymiana nie była uzgodniona, bo muszą być wymienione adresy z dwóch stron) Napisałam ze skoro tak to ja się nie wymienię, i ze smierdzi mi tu oszustwem (no jak byście to odebrały, skoro miałam wysłać po skanie nadania, przeciez mozna do paczki wpakowac byle co i wysłac skan?)
A dziewczyna miała 0 przekupek więc nie mialam zamiaru ryzykować, Wystawiła mi przekupkę, pomimo to ona napisała ze nie wyśle pierwsza nowego depilatora za bluzkę z dziurą. (nie podała mi adresu więc wymiana nie była jeszcze zaklepana, zgodnie z regulaminem który mowi ze obie osoby musza wymienic adresy) ... Ale to po weekendzie bo teraz nie będę miała czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Jednak ma linie , paski czy jakkolwiek chcesz to nazwac wiec podchodzi pod wzory geometryczne... i romby tez tam widze chyba ze slepa juz jestem...dla mnie te linie to tez wygladaja jak jakies wzory moze nie do konca geometryczne ale calosc wyglada jak jakiies wzory..
my government fuc.. me everyday Edytowane przez jarzo83 Czas edycji: 2011-11-24 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ta druga także ma geometryczne wzor.
Szlaczki i śniezynki. Szlaczki są jak geometryczne wzory, gdyby były to same sniezynki pewnie nie odebrała bym tego jako geometryczne wzory i coś bym podejrzewała, ale według mnie wina tej sytuacji jest po Twojej stronie, tak jak pisalam gdyby opisy były dobre nie byłoby problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, moja opinia jest taka ze po prostu zmylilo was obydwie te wzory, i powinnyscie sie odmienic bez problemu i nie robic sobie problemow -a lagowianka moze powina zaczac numerowac zdjecia i nie byloby problemu
![]() ![]() ![]()
my government fuc.. me everyday Edytowane przez jarzo83 Czas edycji: 2011-11-24 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.