|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Witajcie Dziewczynki
![]() Wybaczcie że mnie tyle tu niebyło, ale wczoraj miałam zalatany dzień bo znowu zakupy musiałam zrobić na wyjazd.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A uwas widze pogadanka o farbach była ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh chciałam sie dziś zważyć(miałam wczoraj ale w niedziele wpadło kilka stripsów i skrzydełek z kfc....nieszczesny Tż przywiózł na kolacje:pupa: a niejadłam tego z pół roku ![]() ![]() ![]() Jestem z siebie dumna ![]() ![]() A to mój wczorajszy bilans taki zakupowy ![]() Mój wczorajszy bilans(zakupowy): śniad.Frankf.+kromka jasnego(niemiałam kiedy kupić)+pół kajzerki z dżemem śniad II:szklanka mleka + 3 łyżki granoli gorzka czekolada Obiad:późny....Filet z grilla+fasolka szparagowa+1 ziemniaczek Podw.niebyło bo późno zjadłąm obiad Kolacja:jajecznica z 1 jajka + 2 białka z pomidorkiem Więc niejest taki zły ![]()
![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ja w sumie od wczoraj zaczęłam swój 2tygodniowy urlop więc mam dużo czasu ,żeby tu zaglądać, zwłaszcza , że mój wyjazd nad solinę szlak trafił, gdyz mój TŻnie dostał wolnego.... ![]() i w ogole wkurzam się bo @ mi sie spoznia już 10(!) dzień ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a.... i na sniadanko zjadłam jajeczka faszerowane (żółtkiem,śledziem,pomido rem,ogórkiem,cebulą,czosn kiem) i jedną kromke chleba samego(!),a na drugie chyba zjem muesli z mleczkiem ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- i w ogóle może pokaże wam mojawymarzona suknię slubną, ktorej chciałabym moc założyć i wyglądać super....mam w planach szycie ,bo niedaleko mnie jest fajny zakład mamnadzieje ze mi ją uszyją ![]() http://szafa.pl/c10567097-xanthe.html
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boska ![]() A co do ogorka z sosem czosnkowym to robie zwykle ogorki jogurt lub serek "moj ulubiony" i przyprawa do tzatzikow lub sos czosnkowy z knorra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że może to ta pogoda...kilka miesiecy temu w lutymspoznial mi sie 6 dni...bo teznagle sie cieplej zrobiło...wydaje mi sie ze toto, bo nie czuje sie jak w ciazy hehe...no i czuje sie jak przed okresem wydaje mi sie ze to te upaly , moja mama dostala 2 tygodnie przed czasem...chyba nam sie wszytsko rozlegulowalo....mam nadzieje...przynajmniej;p nie po to zaczelam sie odchudzac , zeby brzuch mi rosł;p
![]() |
#966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja kupiłam dziś sobie taką taśmę do ćwiczeń z rączkami, masakrycznie droga była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
to wtedy mogłabym sobie pomarzyc o takiej sukience....ja chce okrrrrrrreeeeeeeeeessssss ssssuuuuuuuuu!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole tomoje weslee jest2dniowe i szukam kiecki na poprawiny i tez juz mam upatrzonataka jedna, ale trzeba byc do niej mega zgrabnym http://moda.allegro.pl/mietowy-l-40-...477626130.html kolor w miniaturce jest śliczny choćte sukienkimają ogolnie ladne kolory
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a próbowałyście pilingu z kawy? ja wczoraj zrobiłam i mam po nim mega gładka skórę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi sie kolor i kiecka na poprawiny ![]() ![]() co do okresu to hm.. niedlugo go dostaniesz ![]() ![]() od grudnia do czerwca mialam tylko dwie krotkie miesiaczki. mam implant antykoncepcyjny ![]()
![]() |
![]() |
#971 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() sukienka bardzo ładna ale mi się ten róż bardziej podoba od mięty ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
trochę już schizujesz ![]() Edytowane przez mikados Czas edycji: 2012-07-10 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przyznam, że nie lubię mazideł a po tym pilingu mam mega nawilżoną i wygładzoną skórę. Jest tylko jeden minus, zapaćkana kabina prysznicowa, którą ciężko doczyścić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie pół godziny temu zjadłam śniadanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do peelingu ja sypie kawe nie z fusow tylko taka nie zaparzoną, z żelem jakoś nie lubię, wolę z oliwą wtedy lepiej nawilża ![]() ![]() a ja dziś robię na obiad pierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() gratuluje spadku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, oby tak dalej... PS. Na brzuchu mi spadło 7 cm, w biodrach 5. Zaraz idę się wypocić przy dalszym koszeniu trawy...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie probowalam jeszcze tego pillingu ale jak tak was czytam to chyba sie skusze ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
kocham pierogi ![]() ![]() ![]() au mnie dzis na obiad filet rybny grillowany, ryz i brokuły ![]()
![]() |
![]() |
#983 |
Rozeznanie
|
dla mnie ruskie najlepsze na świecie
![]() ![]() ![]() a ja bratanka usypiałam w wózku na dworze z 20minut matko leje się ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jestem załamana. Znowu mi waga urosła. Najpierw 4 dni stała a teraz z dnia na dzien jest coraz więcej (już 700g wiecej w ciagu 2 dni). Po prostu nie wiem już co robić. A w dodatku robię teraz prawko i nie mam czasu ćwiczyć. Będę musiała sama sobie zrobić trening, jak przystało na instruktora...
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny co myślicie o takim tatuażu??
551685_320879984632984_136927719_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie się nie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mozesz poszukac na necie cwiczen ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=sylwusiach;35216215]Mi tez sie podoba
![]() tak właśnie myślę o nim...a różaniec nie dlatego ,że mam takie widzi mi się tylko rok temu będąc nad morzem nie wiem co mnie tknęło ale stwierdziłam ,że muszę sobie kupić malutki różaniec z bursztynków (nie potrafię tego wyjaśnić ale po prostu musiałam go kupić)...za każdym razem jak śni mi się mój zmarły tato lub jestem nie spokojna od wewnątrz mam jakiś dziwny niepokój to odmawiam sobie dziesiątkę i jest mi lepiej,ulgę mi daje...dlatego pomyślałam o tym tatuażu...chciała bym jakoś upamiętnić mojego tatę ale nie wiem czy to dobra forma...mój tato zmarł niecałe 1,5 roku temu a ja nie zdążyłam się z nim pożegnać, nie dojechałam na czas ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-07-10 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.