|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
![]() ![]() teraz mam w łazience : Kallosa Latte (nie używam go, zostało mi pół i dam go na wymianę chyba) balsam Glorii, Green Pharmacy, Garnier Ultra Doux Morela i olej migdałowy i Isana ta niebieska taka ![]() gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
dziękuję raz jeszcze za Wasze głosy, niestety byli lepsi
#965 |
Raczkowanie
|
donimica ale masz piękny ten kolor
![]() Ja już nie wiem co mam robić. Włosy sypią się i sypią. Chciałam ostatnio skupić się na przyroście, ale jak to będzie wyglądać: długie, 3 włosy na krzyż. Zrobiłam sobie wcierkę cebula+miód. Ten zapach nie chce opuścić moich dłoni^^ włosów po dłuższym stosowaniu pewnie też nie będzie chciał. Jesli to nie zadziała to zanim przerzucę się na wypróbowanie czegoś innego to będe mieć o polowe włosów mniej
#966 |
Konto usunięte
|
Przetestowałam dzisiaj odlewkę niebieskiej NaturVital (tia, wiem, pewnie odwaliło mi przy takiej pogodzie, ale nie ogarniam tematu zgrania pielęgnacji z pogodą) i jest pół na pół
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Wtajemniczenie
|
Piesku, to ja
![]() Cytat:
I wreszcie Was nadrobiłam po weekendzie... Spam, jak spamu nie ma! I jeszcze prośba o analizę składu żelu Ziaji http://www.doz. pl/apteka/p24725-Zia..._myjacy_200_ml I ostatni link... http://www.e-naturalne.pl/pl/p/Krem-...gdalowym-5/374 Co powiecie na ten krem?
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co sądzicie o tym sprayu? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sow-blond.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |||
Zakorzenienie
|
Miranda olać i tę koleżankę i faceta. Raz, że chłop nie wie czego chce, bawi się wszystkimi młodymi laskami wokół siebie, to jak jeszcze przeczytałam, że 19letni facet bawi się w dźganie brzuch na podryw... serio?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w ogóle już mi smaka na zakupy zrobiłaś, a jeszcze nie mam umowy i się waham z kupowaniem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o, to witaj ![]() ja już dzisiaj kłaki umyte, tylko żel aloesowy i Alterra granat, muszę im niedługo jakieś porządne odżywianie zafundować ![]()
![]() |
#970 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Wam kochane za wsparcie. Ogólnie to tak analizowałyśmy to z przyjaciółką dzisiaj cały czas i nie wiem która wersja jest prawdą. Czy tej posądzonej o tą sytuację, czy tej co mi to powiedziała. Bo ta pierwsza podobno nie umie kłamać jak patrzy prosto w oczy, a właśnie tak mówiła to mojej przyjaciółce, że tego nie zrobiła. A ta druga, mogła chcieć przypodobać się innej i z nią wymyślić tą historię. Jutro spotykam się z przyjaciółką i tą co to niby zrobiła i spróbujemy ją wyczuć. Jak coś będzie kręciła, to znaczy że coś było, a poza tym w kłamstwie długo nie wytrzyma, także prędzej przy później się przyzna. A żeby nie było całkowitego offtopu, to byłam dzisiaj w Rossie, ale że nie wzięłam pieniędzy i pożyczyłam od przyjaciółki, to kupiłam tylko dezodorant, zmywacz do paznokci Isana i szampon BD. I byłyśmy w drogerii Vica i w środę tam wracam po lakier piaskowy, całkowicie mnie zauroczyła seria Pierre Rene <-- takie są kolory, w rzeczywistości dużo ładniejsze. Pomalowałam sobie jeden paznokcieć miętowym i jestem zachwycona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
piesku szkoda, ale cóż, więcej nie wezmę udziału w czymś takim, organizator olał wlasne zasady i wybrał na 1 miejsce pracę, ktora pod względem liczby głosow była 7, a wg regulaminu miał wybraz z pierwszej 5.
Na pytanie o to po co te zasady były, stwierdzili, że w momencie zamknięcia glosowania była w 5... Kilka osób napisało, że wcale nie, bo sprawdzały o północy tak jak ja, ale cisza... Cóż, nie na moje nerwy takie konkursy ![]()
![]() |
#972 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
E tam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miranda ja Ci napiszę tylko tyle, że niezależnie jak to było z tym ich niby całowaniem to wygląda, że ten chłopak chyba nie jest zdecydowany. Radze Ci o nim zapomnieć bo tylko zszargasz sobie nerwy i będziesz płakać po nocach przy następnych akcjach. Nie warto ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Ale to nie takie łatwe, już wiele razy próbowałam.. A on ciągle w mojej głowie.. ;(
![]() |
#976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miranda, właśnie to tak nie działa. To nie ma zupełnie związku z tym, czy mu zależało czy nie, taka bolesna prawda ![]() ![]()
![]() |
#977 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pytałam TŻ czy czuję się wykorzystany w związku z wczorajszym zakupami? A on odpisał, czujesz się wykorzystana w związku z tym, że wstałaś wcześniej i zrobiłaś mi śniadanie do pracy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
domiwika93 przeczytałam co nawyrabiałaś^^ Ja po prostu nie mogę uwierzyć w to co zrobiłaś. Jak można facetowi dać rzeczy do noszenia. Już wystarczy, że tam z Tobą poszedł. A żeby nie było to jest ironia, taka w 100%. Skoro według nich wykorzystujesz faceta, to czemu one w ogóle biora ich do sklepu?? xD
Nie ma co... może ja mam takie podejście bo tego faceta sama nie posiadam^^ Ale odpowiedź otrzymałaś uroczą ![]()
oprócz błękitnego nieba Ćwiczę: nie, jednak nienic mi dzisiaj nie potrzeba Edytowane przez luxorzyna Czas edycji: 2013-07-01 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
Kaveri ale Ty masz sliczne loczusie... jak aniolek
![]() A moje nie dosc ze wieczny puch to teraz ta szorstkosc i szttywnosc.... kibel mozna by ttym szorowac ![]() Wczoraj na pocieszenie zebralam sobie troche jagod i dzis do pracy zrobilam sobie Buleczki maslane, posmarowalam nutella i wsadzilam w to jagody Mamooooooo pycha ![]() I kupilam dwie sukienki ...ale jedna w domu mi juz nie pasuje... ![]()
#981 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ sam mi zabiera, bo "ja tu jestem mężczyzną" i co mam w takim razie zrobić, rzucić go, bo jest taki zły i niedobry
![]() piesku dziękuję, ale na razie odpuszczam takie rzeczy, może kiedyś ![]()
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miranda - nie martw się ![]() ![]()
![]() |
#983 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Torebkę może potrzymać, ale 5 bluzek to już nie ![]() A co jeżeli ktoś chce kupić powyżej 10 rzeczy, bo nie będzie mieć czasu by iść na zakupy w ciągu następnych miesięcy? Wtedy najlpiej wziąć 5 ubrań, przymierzyć. Jak są dobre to iść do kasy. Wziąć kolejne 5 ubrań, przymierzyć, jak coś nam nie pasuje to odwiesić kilka rzeczy i iść do kasy.b Wziąć kolejne 5 ubrań przemierzyć, odwiesić i iść do kasy. ![]() ![]() Ostatnio widziałam sytuacje, że dziewczyna nie mogła wejść do przymierzalni z dużą ilością ubrań. Pan, który pilnował by wnieść 5 rzeczy był jej ,,tragarzem''. Edytowane przez 201612231846 Czas edycji: 2013-07-01 o 16:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą zobaczyłabym ten wątek, chyba poszukam ![]()
![]() |
#986 | ||||
Wtajemniczenie
|
donimica
masz idealny kolor! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41585717]Przetestowałam dzisiaj odlewkę niebieskiej NaturVital (tia, wiem, pewnie odwaliło mi przy takiej pogodzie, ale nie ogarniam tematu zgrania pielęgnacji z pogodą) i jest pół na pół ![]() ![]() nie mogę się przyzwyczaić do twojego avataru nowego ![]() Cytat:
czemu mam wrażenie że to jakaś znajoma wygrała? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() byłam dzisiaj w ciuchu ![]() mam dwie pary spodni, dres, 2 sukienki i koszule ![]() na skórze głowy capitavit a na włosach mieszanka olei ![]()
![]() |
#987 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały włosków
![]() Ver, możesz skrobnąć instrukcję ![]() Cytat:
![]() Nie byli lepsi, tylko jak doczytałam to organizator był du.a ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale...-> Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Ten chłopak napisał przed chwilą do mnie przy spotkamy się dzisiaj, bo zaszło wielkie nieporozumienie i chce to sprostować. Trzymajcie kciuki!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.