Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 14:45   #961
donimica
Rozeznanie

GG do donimica
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Powielanie nie jest fajne

Siemka

Mi się wydaje, że one nie tyle nie dają się nawilżyć, co po prostu pewnie czasem są spuszone A sztywność każe myśleć też o przeproteinowaniu... czego konkretnie używasz oprócz szamponu ?

Dziewczyny, dostałam stypendium za dokonania naukowe Z racji, że nie wiem, ile to piniondzów będzie muszę powstrzymywać jeszcze moje zachciewajki zakupowe
przeproteinowane na pewno nie są, pilnuję tego jak ognia laminuję chyba rzadziej jak raz na miesiąc, balsamów pilnuję i odżywek też. mleczne zabiegi też rzadko - nie, nie ma opcji

teraz mam w łazience : Kallosa Latte (nie używam go, zostało mi pół i dam go na wymianę chyba) balsam Glorii, Green Pharmacy, Garnier Ultra Doux Morela i olej migdałowy i Isana ta niebieska taka b/s : Joanna z apteczki babuni mleko i miód (nie używam za często, zazwyczaj, gdy nie chce mi się nakładać jakiejś odżywki po szamponie) i Joanna Naturia kiwi.

gratulacje ja na koniec gimbazjum mam takie ambicje, że nawet na pasek! co z tego wyjdzie...

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Jak nie chce Ci się sikać, to nerki mogą nie pracować jak trzeba. Kaveri lekarz, błagam Cię.
idź do lekarza, jak koleżanka wyżej mówi miałam 4 lata problemy z nerkami i to nic fajnego, także jak najszybciej do nefrologa

Stephen King
Lana Del Rey

licealistka
gram w siatkówkę

zwierzęta to nie zabawki!!!

koty najcudowniejsze na świecie
TVD, Gossip Girl, PLL
donimica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 14:47   #962
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Rozpalasz bardziej moją chcicę wobec tego balsamu
pluskotka, kup, a nie pożałujesz, kocham ten balsam
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 14:52   #963
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez donimica Pokaż wiadomość
idź do lekarza, jak koleżanka wyżej mówi miałam 4 lata problemy z nerkami i to nic fajnego, także jak najszybciej do nefrologa
Miałam kiedyś przygodę z nerkami, ale to za stare, by teraz się odzywało. Nadal uważam, że to wina pokrzywy
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 14:55   #964
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

dziękuję raz jeszcze za Wasze głosy, niestety byli lepsi
Stary 2013-07-01, 14:55   #965
luxorzyna
Raczkowanie

donimica ale masz piękny ten kolor

Ja już nie wiem co mam robić. Włosy sypią się i sypią. Chciałam ostatnio skupić się na przyroście, ale jak to będzie wyglądać: długie, 3 włosy na krzyż. Zrobiłam sobie wcierkę cebula+miód. Ten zapach nie chce opuścić moich dłoni^^ włosów po dłuższym stosowaniu pewnie też nie będzie chciał. Jesli to nie zadziała to zanim przerzucę się na wypróbowanie czegoś innego to będe mieć o polowe włosów mniej

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:12   #966
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Przetestowałam dzisiaj odlewkę niebieskiej NaturVital (tia, wiem, pewnie odwaliło mi przy takiej pogodzie, ale nie ogarniam tematu zgrania pielęgnacji z pogodą) i jest pół na pół Przód ma efekt wow, tył ma efekt suszi-puszi, następnym razem zmieszam ją z czymś emolientowym może wtedy całość loczydeł będzie zadowolona. Po parudniowej przerwie wracam też do wcierek - w ruch pójdzie Jantar
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:19   #967
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
za to przyznać się która to Karolina lat 22 na lubimyczytać
Piesku, to ja

Cytat:
Nie zaczynaj od Sorayi 50-tki bo idzie dostać kulwicy Tępe to, bieli i roluje się. Zaś 30-tka Sorayi dużo lepsza, ale wiadomo, ochrona mniejsza
Sama czaję się na jesień albo na emulsję matującą Vichy albo na te nowe ziaje med. Czekam na recenzję Vichy od say
Popieram... Sorayi użyłam kilka razy i już za pierwszym razem żałowałam, że to wogóle kupiłam... Wolałabym chyba już wydać więcej kasy na ten z Vichy... Znalazłam u siebie w aptece tą nową Ziaję, i chyba jutro po nią pojadę... Tylko nie wiem jaką wziąć...

I wreszcie Was nadrobiłam po weekendzie... Spam, jak spamu nie ma!

I jeszcze prośba o analizę składu żelu Ziaji http://www.doz. pl/apteka/p24725-Zia..._myjacy_200_ml

I ostatni link... http://www.e-naturalne.pl/pl/p/Krem-...gdalowym-5/374 Co powiecie na ten krem?
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 15:29   #968
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dziewczyny co sądzicie o tym sprayu? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sow-blond.html
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:32   #969
deszczowypies
Zakorzenienie

Miranda olać i tę koleżankę i faceta. Raz, że chłop nie wie czego chce, bawi się wszystkimi młodymi laskami wokół siebie, to jak jeszcze przeczytałam, że 19letni facet bawi się w dźganie brzuch na podryw... serio? także niech zjeżdża na drzewo, nic nie tracisz.

Cytat:
Ej, ale chwila... Do całowania i całej reszty trzeba dwojga. Dziewczyna ma usłyszeć co się o niej myśli, a facet jak się odezwie to może się z nim spotkać? A to on co, biedny, niewinny, napastowany przez tamtą? Litości, jedno na drzewo i drugie też na drzewo. Oboje są siebie warci i nie warto się nimi zajmować. Nawet nie warto mówić co się o tej dziewczynie myśli.
dawno nie widziałam tak mądrego postu na takie tematy

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
W pewnym momencie po prostu nie chciało mi się już odpisywać, skoro problemem jest to, że TŻ przytrzymał mi ubrania w przymierzalni . A wyszła z tego tak głupia dyskusja. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi
ej, to widzę, że jakaś grubsza afera była, może zaraz poszukam
w ogóle już mi smaka na zakupy zrobiłaś, a jeszcze nie mam umowy i się waham z kupowaniem

Cytat:
Dzień dobry, cześć i czołem
jestem wysokoporowatą blondynką, której włosy są strasznie wybredne, nie dają się nawilżyć i odmawiają współpracy pomimo tego dążę do wymarzonej długości - bioder :slinka: oraz szukam i szukam swoich KWC. moja pielęgnacją nie jest jakoś super skomplikowana, jednak staram się olejować co najmniej raz na tydzień lnianym lub z pestek winogron myję bambino - pomimo SLS na bodajże czwartym miejscu w składzie nie wysusza mi włosów ale to pewnie przez metodę OMO standardowo później jakaś odżywka, na zabezpieczenie końcówek taki pewien krem albo kapka BDFM Miło mi Was poznać i wstawiam zdjęcia moich niesfornych, sztywnych i suchych drutów. Dodam, że podcinałam nie raz i nic to nie dało

Uploaded with ImageShack.us

są to niby fale, czasem się tam podkręcą
śliczne są no i piękny kolor tylko ja bym zbadała, co Cię może puszyć ewentualnie.

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
szkoda...

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Piesku, to ja
o, to witaj

ja już dzisiaj kłaki umyte, tylko żel aloesowy i Alterra granat, muszę im niedługo jakieś porządne odżywianie zafundować

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:35   #970
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luxorzyna Pokaż wiadomość
O jejku... Bardzo mi przykro. Że jeszcze tacy ludzie chodzą po świecie To jacy fałszywi i dwulicowi są niektórzy po prostu nie mieści mi sie w głowie. Niby chcą dobrze dla ciebie, a tak naprawdę są egoistami wykorzystującymi czyjąś sytuację. Nic bym do nich nie miała gdyby nie to właśnie, że pod pretekstem pomocy robią wszystko żeby to IM dobrze było. A potem nawet ich nie stać na szczerą odpowiedź - jedyne co potrafią zrobić to ukrywać się, kłamać, że nic się nie dzieje, a to i tak wyjdzie na jaw
Nie martw się kochana, umów się z kumpelą, wybierzcie się gdzieś i przynajmniej jednego dnia spróbuj o tym nie myśleć.
Cytat:
!

Ech... Mirando ludzie są niesamowicie fałszywi. . Spotykam się z tym na każdym kroku. Niektórzy nie mają czegoś takiego jak wartości moralne .

Jeżeli owa ,,przyjaciółka'' tak postąpiła to spotkaj się z nią i powiedz co o niej myślisz. Niech wie, że Cię zraniła. Jeżeli chodzi o niego przestań się odzywać... Nie warto . Najlepiej ,,urwać kontakt''. On zacznie zastanawiać się o co chodzi? Jeżeli mu na Tobie zależy to będzie starał się nawiązać kontakt przez dłuższy okres czasu. Wtedy możesz się z nim spotkać. Jeżeli mu niezależy to nie odezwie się. Wtedy to będzie oznaczało, że nie był wart jakichkolwiek uczuć. .
Cytat:
Ej, ale chwila... Do całowania i całej reszty trzeba dwojga. Dziewczyna ma usłyszeć co się o niej myśli, a facet jak się odezwie to może się z nim spotkać? A to on co, biedny, niewinny, napastowany przez tamtą? Litości, jedno na drzewo i drugie też na drzewo. Oboje są siebie warci i nie warto się nimi zajmować. Nawet nie warto mówić co się o tej dziewczynie myśli.
Cytat:
Mógł różnie odebrać intencje Mirandy... W tym wieku facet jest po prostu niedojrzały psychicznie i emocjonalnie. Może się z nim spotkać żeby mu powiedzieć, dlaczego się do niego nie odzywa i zdecydować co dalej robić. Co nie oznaczało, że ma z nim być jeżeli się odezwie
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Oj, tak mi się tylko wymksnęło.
Po prostu gdy słyszę o dojrzewaniu w wykonaniu płci brzydkiej od razu przypomina mi się mój 54-letni ojciec, który synowi mojego kuzyna kupił na drugie urodziny zestaw z kolejką na baterie i 7 metrami torów. Tak, do dziś widzę te śpiące na podłodze dziecko, mojego ojca, 57-letniego wujka i 26-letniego kuzyna, który w napięciu czekają, aż kolejka podjedzie pod ich dwupoziomowy most z drewnianych klocków.
Bóg wyjmując żebro Adamowi ewidentnie coś spartolił, innego wytłumaczenia nie mam.

Umyłam dziś włosy samą Schaumą Q10. Nie ma we mnie już nic z włosomaniaczki chyba.

Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
+1
Zignorowac oboje i znalezc jakiegos milego, sympatycznego i nieskomplikowanego chlopaka
Oj chciałabym, ale to takie trudne, skoro czuję już do niego coś od 3 lat.. Nawet jeśli w między czasie 2 lata miał dziewczynę..
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Mir
poślij mu kopa w dupe!

Cytat:
jestem wysokoporowatą blondynką, której włosy są strasznie wybredne, nie dają się nawilżyć i odmawiają współpracy pomimo tego dążę do wymarzonej długości - bioder :slinka: oraz szukam i szukam swoich KWC. moja pielęgnacją nie jest jakoś super skomplikowana, jednak staram się olejować co najmniej raz na tydzień lnianym lub z pestek winogron myję bambino - pomimo SLS na bodajże czwartym miejscu w składzie nie wysusza mi włosów ale to pewnie przez metodę OMO standardowo później jakaś odżywka, na zabezpieczenie końcówek taki pewien krem albo kapka BDFM Miło mi Was poznać i wstawiam zdjęcia moich niesfornych, sztywnych i suchych drutów. Dodam, że podcinałam nie raz i nic to nie dało

Ładne
Cytat:
donimica ale masz piękny ten kolor

Ja już nie wiem co mam robić. Włosy sypią się i sypią. Chciałam ostatnio skupić się na przyroście, ale jak to będzie wyglądać: długie, 3 włosy na krzyż. Zrobiłam sobie wcierkę cebula+miód. Ten zapach nie chce opuścić moich dłoni^^ włosów po dłuższym stosowaniu pewnie też nie będzie chciał. Jesli to nie zadziała to zanim przerzucę się na wypróbowanie czegoś innego to będe mieć o polowe włosów mniej
Mi też się sypią.. Kurcze, już nie wiem co mam robić, ciągle wszędzie widzę moje włosy..

Dziękuję Wam kochane za wsparcie. Ogólnie to tak analizowałyśmy to z przyjaciółką dzisiaj cały czas i nie wiem która wersja jest prawdą. Czy tej posądzonej o tą sytuację, czy tej co mi to powiedziała. Bo ta pierwsza podobno nie umie kłamać jak patrzy prosto w oczy, a właśnie tak mówiła to mojej przyjaciółce, że tego nie zrobiła. A ta druga, mogła chcieć przypodobać się innej i z nią wymyślić tą historię. Jutro spotykam się z przyjaciółką i tą co to niby zrobiła i spróbujemy ją wyczuć. Jak coś będzie kręciła, to znaczy że coś było, a poza tym w kłamstwie długo nie wytrzyma, także prędzej przy później się przyzna.

A żeby nie było całkowitego offtopu, to byłam dzisiaj w Rossie, ale że nie wzięłam pieniędzy i pożyczyłam od przyjaciółki, to kupiłam tylko dezodorant, zmywacz do paznokci Isana i szampon BD. I byłyśmy w drogerii Vica i w środę tam wracam po lakier piaskowy, całkowicie mnie zauroczyła seria Pierre Rene <-- takie są kolory, w rzeczywistości dużo ładniejsze. Pomalowałam sobie jeden paznokcieć miętowym i jestem zachwycona Teraz są po 10zł, a w środę będzie na nie promocja i będą za 7.99zł Miała któraś jakiś lakier z tej serii?

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:45   #971
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

piesku szkoda, ale cóż, więcej nie wezmę udziału w czymś takim, organizator olał wlasne zasady i wybrał na 1 miejsce pracę, ktora pod względem liczby głosow była 7, a wg regulaminu miał wybraz z pierwszej 5.
Na pytanie o to po co te zasady były, stwierdzili, że w momencie zamknięcia glosowania była w 5... Kilka osób napisało, że wcale nie, bo sprawdzały o północy tak jak ja, ale cisza...
Cóż, nie na moje nerwy takie konkursy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 15:47   #972
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Miranda olać i tę koleżankę i faceta. Raz, że chłop nie wie czego chce, bawi się wszystkimi młodymi laskami wokół siebie, to jak jeszcze przeczytałam, że 19letni facet bawi się w dźganie brzuch na podryw... serio? także niech zjeżdża na drzewo, nic nie tracisz.

w ogóle już mi smaka na zakupy zrobiłaś, a jeszcze nie mam umowy i się waham z kupowaniem

śliczne są no i piękny kolor tylko ja bym zbadała, co Cię może puszyć ewentualnie.

szkoda...

o, to witaj

ja już dzisiaj kłaki umyte, tylko żel aloesowy i Alterra granat, muszę im niedługo jakieś porządne odżywianie zafundować

E tam . W skrócie: Po prostu napisałam, że podczas zakupów TŻ trzyma mi ubrania, które wybieram. Po czym mierzę kilka rzeczy w przymierzalni. Przypuśćmy 5, on mi podaje kolejne 5 rzeczy i później idę do kasy. Jedna z dziewczyn napisała, że jak to tak nosi te wszystkie rzeczy? A ja napisałam, że co ma niby robić? Napisałam to w żartach. A wyszło, że jest tragarzem i zaczęły się głupie docinki. I niby moje zachowanie jest chamskie w stosunku do TŻ. Zaczęło się nabijanie z tego, że napisałam grzecznie czeka aż coś sobie wybiorę itd.
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:01   #973
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie to nie wiem czy to na podryw haha, bo mnie też dźga, ale że mnie to nie rusza, bo akurat w tym miejscu łaskotek nie mam, to kontynuuje na niej Ale szkoda mi się z nim tak rozstawać, w sumie to jest mój najlepszy przyjaciel, jak rozstał się z dziewczyną, to to ja wysłuchiwałam go, wtedy byłam tylko JA. Później jak się otrząsnął, zaczął poznawać nowych ludzi, ale i tak codziennie pisaliśmy. On chyba nadal twierdzi, że jesteśmy przyjaciółmi, tylko przyjaciółmi i to że się z kimś pocałuje to nic nie znaczy. Ale na pewno pamięta noc w poprzednią sobotę, kiedy to po imprezie spałam z nim, nie doszło do stosunku, ale co nieco robiliśmy (Teraz pewnie pomyślicie że jestem jakaś łatwa, czy coś w tym stylu. Ale nie, znamy się od 3 lat i myślę że nie ma w tym nic złego..) Także nie wiem co mam o tym sądzić. Bo skoro by mu chociaż trochę nie zależało, to nie zrobił by ze mną nic.

Blog

Stary 2013-07-01, 16:01   #974
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Racja

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Oj, tak mi się tylko wymksnęło.
Po prostu gdy słyszę o dojrzewaniu w wykonaniu płci brzydkiej od razu przypomina mi się mój 54-letni ojciec, który synowi mojego kuzyna kupił na drugie urodziny zestaw z kolejką na baterie i 7 metrami torów. Tak, do dziś widzę te śpiące na podłodze dziecko, mojego ojca, 57-letniego wujka i 26-letniego kuzyna, który w napięciu czekają, aż kolejka podjedzie pod ich dwupoziomowy most z drewnianych klocków.
Bóg wyjmując żebro Adamowi ewidentnie coś spartolił, innego wytłumaczenia nie mam.

Cytat:
Zamawiała któraś coś na e-naturalne? Bo mam ochotę na maski algowe peel-off i peeling enzymatyczny i chciałam się dowiedzieć czy warto
ja zamawiałam u nich, ale co innego, generalnie bez problemów

Miranda ja Ci napiszę tylko tyle, że niezależnie jak to było z tym ich niby całowaniem to wygląda, że ten chłopak chyba nie jest zdecydowany. Radze Ci o nim zapomnieć bo tylko zszargasz sobie nerwy i będziesz płakać po nocach przy następnych akcjach. Nie warto
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:06   #975
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
E tam . W skrócie: Po prostu napisałam, że podczas zakupów TŻ trzyma mi ubrania, które wybieram. Po czym mierzę kilka rzeczy w przymierzalni. Przypuśćmy 5, on mi podaje kolejne 5 rzeczy i później idę do kasy. Jedna z dziewczyn napisała, że jak to tak nosi te wszystkie rzeczy? A ja napisałam, że co ma niby robić? Napisałam to w żartach. A wyszło, że jest tragarzem i zaczęły się głupie docinki. I niby moje zachowanie jest chamskie w stosunku do TŻ. Zaczęło się nabijanie z tego, że napisałam grzecznie czeka aż coś sobie wybiorę itd.
Ludzie mają bujną wyobraźnię.. Nie wiem co w tym złego że TŻ-facet pomógł Ci nosić ciuchy..

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość

Miranda ja Ci napiszę tylko tyle, że niezależnie jak to było z tym ich niby całowaniem to wygląda, że ten chłopak chyba nie jest zdecydowany. Radze Ci o nim zapomnieć bo tylko zszargasz sobie nerwy i będziesz płakać po nocach przy następnych akcjach. Nie warto
Ale to nie takie łatwe, już wiele razy próbowałam.. A on ciągle w mojej głowie.. ;(

Blog

Stary 2013-07-01, 16:08   #976
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
piesku szkoda, ale cóż, więcej nie wezmę udziału w czymś takim, organizator olał wlasne zasady i wybrał na 1 miejsce pracę, ktora pod względem liczby głosow była 7, a wg regulaminu miał wybraz z pierwszej 5.
Na pytanie o to po co te zasady były, stwierdzili, że w momencie zamknięcia glosowania była w 5... Kilka osób napisało, że wcale nie, bo sprawdzały o północy tak jak ja, ale cisza...
ej, kochana, nie mów tak. to że akurat ten organizator zachował się nie w porządku, nie oznacza że nie warto następnym razem próbować!

Cytat:
a, już się bałam, że nakrzyczały na Ciebie że za dużo ciuchów zbierasz do przymierzalni

Miranda, właśnie to tak nie działa. To nie ma zupełnie związku z tym, czy mu zależało czy nie, taka bolesna prawda patrząc jeszcze po tym całowaniu z koleżanką koleś ewidentnie szuka okazji żeby, kolokwialnie mówiąc, zamoczyć. i ja na Twoim miejscu zwiewałabym jak najprędzej, bo po co potem płakać. Rozumiem, że do tej pory mieliście super kontakt, ale... co TY masz z tej znajomości? bo on terapię po zerwaniu z dziewczyną. A Ty wydaje mi się, że wyłącznie zszargane nerwy

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:20   #977
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

szkoda...

o, to witaj

Cytat:
ej, kochana, nie mów tak. to że akurat ten organizator zachował się nie w porządku, nie oznacza że nie warto następnym razem próbować!

a, już się bałam, że nakrzyczały na Ciebie że za dużo ciuchów zbierasz do przymierzalni

Miranda, właśnie to tak nie działa. To nie ma zupełnie związku z tym, czy mu zależało czy nie, taka bolesna prawda patrząc jeszcze po tym całowaniu z koleżanką koleś ewidentnie szuka okazji żeby, kolokwialnie mówiąc, zamoczyć. i ja na Twoim miejscu zwiewałabym jak najprędzej, bo po co potem płakać. Rozumiem, że do tej pory mieliście super kontakt, ale... co TY masz z tej znajomości? bo on terapię po zerwaniu z dziewczyną. A Ty wydaje mi się, że wyłącznie zszargane nerwy

Pytałam TŻ czy czuję się wykorzystany w związku z wczorajszym zakupami?

A on odpisał, czujesz się wykorzystana w związku z tym, że wstałaś wcześniej i zrobiłaś mi śniadanie do pracy? Jesteśmy po to by sobie pomagać.
Stary 2013-07-01, 16:22   #978
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiadomo czy to prawda, że się z nią całował. On mi powiedział że nie chce na razie dziewczyny. Jak jest na prawdę. Nie wiem.

Blog

Stary 2013-07-01, 16:23   #979
luxorzyna
Raczkowanie

domiwika93 przeczytałam co nawyrabiałaś^^ Ja po prostu nie mogę uwierzyć w to co zrobiłaś. Jak można facetowi dać rzeczy do noszenia. Już wystarczy, że tam z Tobą poszedł. A żeby nie było to jest ironia, taka w 100%. Skoro według nich wykorzystujesz faceta, to czemu one w ogóle biora ich do sklepu?? xD
Nie ma co... może ja mam takie podejście bo tego faceta sama nie posiadam^^
Ale odpowiedź otrzymałaś uroczą

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.

Edytowane przez luxorzyna
Czas edycji: 2013-07-01 o 16:24
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:25   #980
justusia16
Wtajemniczenie

Kaveri ale Ty masz sliczne loczusie... jak aniolek

A moje nie dosc ze wieczny puch to teraz ta szorstkosc i szttywnosc.... kibel mozna by ttym szorowac

Wczoraj na pocieszenie zebralam sobie troche jagod i dzis do pracy zrobilam sobie
Buleczki maslane, posmarowalam nutella i wsadzilam w to jagody Mamooooooo pycha

I kupilam dwie sukienki ...ale jedna w domu mi juz nie pasuje...
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:25   #981
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

mój TŻ sam mi zabiera, bo "ja tu jestem mężczyzną" i co mam w takim razie zrobić, rzucić go, bo jest taki zły i niedobry

piesku dziękuję, ale na razie odpuszczam takie rzeczy, może kiedyś
Stary 2013-07-01, 16:31   #982
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:

kolor maja cudowny...

miranda - nie martw się faceci juz tacy niestety są... zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie i zdecydujesz co zrobić

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:44   #983
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
mój TŻ sam mi zabiera, bo "ja tu jestem mężczyzną" i co mam w takim razie zrobić, rzucić go, bo jest taki zły i niedobry

piesku dziękuję, ale na razie odpuszczam takie rzeczy, może kiedyś
Cytat:
domiwika93 przeczytałam co nawyrabiałaś^^ Ja po prostu nie mogę uwierzyć w to co zrobiłaś. Jak można facetowi dać rzeczy do noszenia. Już wystarczy, że tam z Tobą poszedł. A żeby nie było to jest ironia, taka w 100%. Skoro według nich wykorzystujesz faceta, to czemu one w ogóle biora ich do sklepu?? xD
Odpowiedź bezcenna .Zwłaszcza ta żeby stał przed ,,sklepem z kolegami''.

Torebkę może potrzymać, ale 5 bluzek to już nie . A co jeżeli torebka jest cięższa niż te rzeczy?

A co jeżeli ktoś chce kupić powyżej 10 rzeczy, bo nie będzie mieć czasu by iść na zakupy w ciągu następnych miesięcy? Wtedy najlpiej wziąć 5 ubrań, przymierzyć. Jak są dobre to iść do kasy. Wziąć kolejne 5 ubrań, przymierzyć, jak coś nam nie pasuje to odwiesić kilka rzeczy i iść do kasy.b Wziąć kolejne 5 ubrań przemierzyć, odwiesić i iść do kasy. Albo chodzić do przymierzalni z 5 rzeczami co 5 minut, odwieszać wszystkie rzeczy. Nie ważne czy nam pasują czy nie. A później szukać wśród tych odwieszonych, te które były na nas dobre. A TŻ niech siedzi przed sklepem i się nudzi.

Ostatnio widziałam sytuacje, że dziewczyna nie mogła wejść do przymierzalni z dużą ilością ubrań. Pan, który pilnował by wnieść 5 rzeczy był jej ,,tragarzem''.

Edytowane przez 201612231846
Czas edycji: 2013-07-01 o 16:47
Stary 2013-07-01, 16:50   #984
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
miranda - nie martw się faceci juz tacy niestety są... zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie i zdecydujesz co zrobić
Czekam na rozwinięcie sprawy. Dziękuję

Blog

Stary 2013-07-01, 16:50   #985
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Pomyślałam o tym samym
Cytat:
Kurczę, a ja swojemu dzwonię, że mam do przeniesienia pudło (nie mniej niż 20 kg) dwie ulice dalej i jeszcze windą w górę, to bez gadania przychodzi Muszę zapytać, czy nie czuje się wykorzystany

Swoją drogą zobaczyłabym ten wątek, chyba poszukam
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:57   #986
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

donimica
masz idealny kolor!

Cytat:

Dziewczyny, dostałam stypendium za dokonania naukowe Z racji, że nie wiem, ile to piniondzów będzie muszę powstrzymywać jeszcze moje zachciewajki zakupowe

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41585717]Przetestowałam dzisiaj odlewkę niebieskiej NaturVital (tia, wiem, pewnie odwaliło mi przy takiej pogodzie, ale nie ogarniam tematu zgrania pielęgnacji z pogodą) i jest pół na pół Przód ma efekt wow, tył ma efekt suszi-puszi, następnym razem zmieszam ją z czymś emolientowym może wtedy całość loczydeł będzie zadowolona. Po parudniowej przerwie wracam też do wcierek - w ruch pójdzie Jantar [/QUOTE]

nie mogę się przyzwyczaić do twojego avataru nowego

Cytat:
to organizator poleciał w kulki
czemu mam wrażenie że to jakaś znajoma wygrała?

Cytat:

ci za te słowa, z ust mi je wyjęłaś

Cytat:

Pytałam TŻ czy czuję się wykorzystany w związku z wczorajszym zakupami?

A on odpisał, czujesz się wykorzystana w związku z tym, że wstałaś wcześniej i zrobiłaś mi śniadanie do pracy? Jesteśmy po to by sobie pomagać.
oj lubie twojego tżeta

byłam dzisiaj w ciuchu
mam dwie pary spodni, dres, 2 sukienki i koszule

na skórze głowy capitavit
a na włosach mieszanka olei

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:00   #987
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
donimica
masz idealny kolor!

nie mogę się przyzwyczaić do twojego avataru nowego

to organizator poleciał w kulki
czemu mam wrażenie że to jakaś znajoma wygrała?

ci za te słowa, z ust mi je wyjęłaś

oj lubie twojego tżeta

byłam dzisiaj w ciuchu
mam dwie pary spodni, dres, 2 sukienki i koszule

na skórze głowy capitavit
a na włosach mieszanka olei
Czuję konkurencję w powietrzu ! A co by było jakbym napisała, że mój TŻ spotkał się ze mną i 3 wizażankami z włosowego?
Stary 2013-07-01, 17:09   #988
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dziękuję za pochwały włosków

Ver, możesz skrobnąć instrukcję

Cytat:

Cytat:
Nie byli lepsi, tylko jak doczytałam to organizator był du.a

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam kochane za wsparcie. Ogólnie to tak analizowałyśmy to z przyjaciółką dzisiaj cały czas i nie wiem która wersja jest prawdą. Czy tej posądzonej o tą sytuację, czy tej co mi to powiedziała. Bo ta pierwsza podobno nie umie kłamać jak patrzy prosto w oczy, a właśnie tak mówiła to mojej przyjaciółce, że tego nie zrobiła. A ta druga, mogła chcieć przypodobać się innej i z nią wymyślić tą historię. Jutro spotykam się z przyjaciółką i tą co to niby zrobiła i spróbujemy ją wyczuć. Jak coś będzie kręciła, to znaczy że coś było, a poza tym w kłamstwie długo nie wytrzyma, także prędzej przy później się przyzna.
Słowo klucz: analiza męskiego zachowania tego się nie analizuje, to jest proste jak budowa cepa jakbym miała analizować to, co mówi/robi mój facet, to po tygodniu bym zerwała, bo bym się bała, że jest psychopatą
Ale...->

Cytat:
->...to właśnie jest odczytanie proste jak budowa cepa nie mówię, że nie możesz się w to angażować, ale uważaj Kochana...

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:09   #989
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję konkurencję w powietrzu ! A co by było jakbym napisała, że mój TŻ spotkał się ze mną i 3 wizażankami z włosowego?
Jak Ty śmiesz go na takie spotkania ciągać ?!
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 17:12   #990
miranda122
Zakorzenienie

Ten chłopak napisał przed chwilą do mnie przy spotkamy się dzisiaj, bo zaszło wielkie nieporozumienie i chce to sprostować. Trzymajcie kciuki!

Blog

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości