Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-05, 14:42   #961
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
To Nadalka, taki sam poziom tłuszczu nam wyszedł, a Ty ważysz sporo mniej dziwne... Chyba, że ja to mam mięśnie pochowane, po tych sterydach bo mimo, że sterydy, jako leki, to jednak mają pełno skutków ubocznych... Zwiększają masę ciała, tylko nie wiem czy tłuszczowo czy mięśniowo też:P
Ale sporo mniej też mierzy, także na jedno wychodzi
Stary 2014-01-05, 14:44   #962
insane_p
Zadomowienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ale sporo mniej też mierzy, także na jedno wychodzi
Masz rację Tamlinku, 12 cm więcej mam i może dlatego Nie zwróciłam na to uwagi

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 14:57   #963
Ashya_
Zakorzenienie

Właśnie na bbc oglądam program `10 rzeczy których nie wiecie o odchudzaniu` zobaczymy co to
Stary 2014-01-05, 14:59   #964
nadalka
Zakorzenienie

Insane mnie nie dziwi, patrz ile niższa jestem od ciebie ;-) ja jutro na czczo zmierzę.

Czuję że będzie wzrost po tym wczorajszym wypróżnieniu.
Stary 2014-01-05, 15:00   #965
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
dziewczesta idę po instukcję mej wagi i zacytuję wam skąd ona wie

"analiza oporu bioelektrycznego BIA. przy pomocy tej metody można zbadać procentową zawartość tłuszczu, wody i miśni oraz masę kości. dzieje sie to w ten sposob, że poczynając od elektrod pod stopami przez całe ciało płynie prąd o słabym naterzeniu i mierzy opór bioelektryczny poszczególnych mas ciała. prad ten nie jest wyczuwalny dla człowieka. wraz z dodatkowymi danymi jak wiek, wzrost i płec czlowieka urzadzenia oblicza procentową zawartość..."

"na pomiary wpływ mają:
po wzieciu prysznica lub po kąpieli wartości sa zazwyczaj niższe
po jedzeniu i piciu wartosci są zazwyczaj wyższe
podczas miesiaczki wartosci są nieregulrne
tak samo podcas choroby, streu, nadmiernego pcenia się"

"procentowa zawartośc wody i tłuszczu słuzy wyłącznie do celów orientacyjnych. wyglad zewnętrzny ciała nie koniecznie musi sie zgadzac ze wskazaniami procentowej zawartos ci tłuszczu. dodatkowo osoby o podobnym wyglądzie, w tym samym wieku i tej samej płci mogą uzyskac calkowicie rozne wyniki"
dzięki
wiadomo, że orientacyjnie tylko :P
Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Właśnie na bbc oglądam program `10 rzeczy których nie wiecie o odchudzaniu` zobaczymy co to
jak będą mówić jakieś nowości to daj znać

Piszę drugi rozdział magisterki, ale mi się nie chceeeeee

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-01-05, 15:02   #966
Dusska_
Raczkowanie

no teraz to 75
ile? hmm realnie mysle ze do 3kg, a chcialabym 5 Ashya, tylko czekam na Ciebie, poki co sie zegnam z nawykami swiatecznymi powoli

aaa no macie racje ze nie jest tak zle bo myslalam ze wiecej bedzie i jeszcze teraz czuje jak puchne bo przez sylwestra postanowilam wydluzyc czas bez @, i daje sie to w znaki, niestety

a jak juz polecacie takie dobre kosmetyki, to jaki roz polecacie dziewczynki?

i jeszcze a propos zakupow, to udalo mi sie kupic plaszczyk warty 300 zl, za 10zl moze nie jest idealny, ale to najlepszy moj zakup ciuchowy za 10 zl

78-76-75-75()-74-73-72
Dusska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 15:09   #967
Ashya_
Zakorzenienie

Narazie się dowiedziałam że lepiej wypić krwawą mery zamiast pinacolady i oszczędzić na tym 200kcal

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Dusska_ Pokaż wiadomość
no teraz to 75
ile? hmm realnie mysle ze do 3kg, a chcialabym 5 Ashya, tylko czekam na Ciebie, poki co sie zegnam z nawykami swiatecznymi powoli

aaa no macie racje ze nie jest tak zle bo myslalam ze wiecej bedzie i jeszcze teraz czuje jak puchne bo przez sylwestra postanowilam wydluzyc czas bez @, i daje sie to w znaki, niestety

i jeszcze a propos zakupow, to udalo mi sie kupic plaszczyk warty 300 zl, za 10zl moze nie jest idealny, ale to najlepszy moj zakup ciuchowy za 10 zl
no jutro wróce;P
Ja mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...y-blusher.html bardzo dobre opinie ma no i tani i fajny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 15:30   #968
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczesta idę po instukcję mej wagi i zacytuję wam skąd ona wie

"analiza oporu bioelektrycznego BIA. przy pomocy tej metody można zbadać procentową zawartość tłuszczu, wody i miśni oraz masę kości. dzieje sie to w ten sposob, że poczynając od elektrod pod stopami przez całe ciało płynie prąd o słabym naterzeniu i mierzy opór bioelektryczny poszczególnych mas ciała. prad ten nie jest wyczuwalny dla człowieka. wraz z dodatkowymi danymi jak wiek, wzrost i płec czlowieka urzadzenia oblicza procentową zawartość..."
Muszę zmienić wiek na wadze bo mam tam ciągle 27 lat
Stary 2014-01-05, 15:42   #969
nadiaaa171
Zakorzenienie

ja pokazałam tz te zdjecia to mowil ze najlepiej 15-17

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 15:42   #970
Ashya_
Zakorzenienie

właśnie się dowiedziałam że im więcej jemy wapnia z nabiału, wydalamy więcej tłuszczu bo pomaga przechodzić tłuszczowi przez jelita bez wchłaniania go przez organizm
Stary 2014-01-05, 16:05   #971
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
Narazie się dowiedziałam że lepiej wypić krwawą mery zamiast pinacolady i oszczędzić na tym 200kcal

W życiu bym nie ruszyła krwawej mary, am odruch wymiotny na sama myśl, ale to pewnie dlatego, że nienawidzę soku pomidorowego, a dziwne, bo pomidory lubię.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

no jutro wróce;P
Ja mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...y-blusher.html bardzo dobre opinie ma no i tani i fajny
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Muszę zmienić wiek na wadze bo mam tam ciągle 27 lat
Ciekawe, czy jak zmienisz wiek, to czy Ci się inne pomiary pokażą?

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
ja pokazałam tz te zdjecia to mowil ze najlepiej 15-17
Mój powiedział, że najlepiej ta 25%

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 16:10   #972
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Tamlin moje dziecko jak miało jakoś 1,5 roku to teściowa się strasznie oburzyła, że dziecko się przeżegnać nie umie i ją nauczyła. Wcześniej ja ja nauczyłam tylko "amen do bozi" zrobic i wg mnie to wystarczało.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

La'Mbria widzisz o piekarniku nie pomyślałam, dzięki za podpowiedź, chyba tak spróbuję
a proszę bardzo odkąd mam piekarnik (czyli od ok.miesiąca) rozkminiam kazdy przepis 'jak to zrobic w piekarniku'

moje ma prawie 3 lata i nie umie nic, co więcej nie chrzczone jest i przynajmniej jeszcze 15lat nie będzie...a potem niech sobie samo decyduje
Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Jak tam patrze na te fotki z % tłuszczu to mam wrażenie, że mam ponad 40 %
nie wydaje mi się po twoich fotkach żebyś miala aż tyle...ale to jest możliwe. Laski, przecież to jest PROCENTOWA zawartość tłuszczu, a nie wagowa.
Dla osoby o wadze 85 kg to będzie inna wartość, a dla osoby o wadze 60 kg inna. Poza tym weźcie pod uwagę, że sporej ilości tłuszczu który odkłada się w trzewiach (otłuszcza np. wątrobę, nerki, żołądek, serce) nie widać na zewnątrz a mimo to- on tam sobie jest. Więc patrząc Ewelinka po twoich fotkach nie dałabym ci 40% fatu, ale to nie znaczy, że nie możesz tyle mieć, waga nie ma nic do tego.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 16:31   #973
Ashya_
Zakorzenienie

co do tłuszczu trzewnego to wiem na pewno że jak się rozpoczyna odchudzanie to on jest spalany jako pierwszy no i jako pierwszy się w sumie tworzy
Stary 2014-01-05, 16:32   #974
creature666
Zakorzenienie

Marta u nas nie ma co pokazywać, mieszkanie nie jest naszą własnością więc nie ma co kasy pchać

Wiertarka się rozje***ła;kupiona jakieś 2m-ce temu Właśnie zaczynałam obiad robić, pojechaliśmy po nową, w drodze powrotnej zajechaliśmy do McDonald's.... zjadłam kilka frytek i pół double cheeseburgera,resztę wciągnął Młody
Większych wyrzutów nie mam, ale... Baty się należą! Lecę TŻ zrobić obiad bo i tak za niedługo będzie krzyczał, że głodny, no i do pracy też muszę mu coś dać!
Stary 2014-01-05, 16:33   #975
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Mój powiedział, że najlepiej ta 25%
mój też
Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
nie wydaje mi się po twoich fotkach żebyś miala aż tyle...ale to jest możliwe. Laski, przecież to jest PROCENTOWA zawartość tłuszczu, a nie wagowa.
No tak, ale jak widać, to przeważnie idzie w parze ze sobą... Jeśli ktoś waży więcej to raczej ma więcej tłuszczu (nie mówię o osobach bardzo umięśnionych, które ważą więcej, a tłuszczu mają b. mało)

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Właśnie zaczynałam obiad robić, pojechaliśmy po nową, w drodze powrotnej zajechaliśmy do McDonald's.... zjadłam kilka frytek i pół double cheeseburgera,resztę wciągnął Młody
oj za Maca to Ci się dostanie...

-13,0 kg
18,4 kg to go.

Edytowane przez insane_p
Czas edycji: 2014-01-05 o 16:35
Stary 2014-01-05, 16:44   #976
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
a proszę bardzo odkąd mam piekarnik (czyli od ok.miesiąca) rozkminiam kazdy przepis 'jak to zrobic w piekarniku'

moje ma prawie 3 lata i nie umie nic, co więcej nie chrzczone jest i przynajmniej jeszcze 15lat nie będzie...a potem niech sobie samo decyduje
Rozumiem Twoje podejście. Ja i moja rodzina nie jesteśmy jakoś mocno wierzący, wiesz tak jak sporo ludzi "wierzący-niepraktykujący" , mój ojciec jest w ogóle ateistą (mój teść też), za to teściowa z tych dewotek No, ale tak jakoś naturalne mi się wydawało ochrzcić dziecko, ślub kościelny. Ja w zasadzie to w Boga wierzę, ale nie lubię tej całej instytucji Kościoła, szczególnie polskiego. Ale to już "inna inszość". Ale jak np. wytłumaczysz swojemu dziecku, że wszystkie dzieci z jego szkoły/klasy idą do komunii, a on nie?

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Creature właśnie widziałam na FB, jak Twój synek szama frytki w Mac'u

99-->96
-->66
Stary 2014-01-05, 16:56   #977
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie się dowiedziałam że im więcej jemy wapnia z nabiału, wydalamy więcej tłuszczu bo pomaga przechodzić tłuszczowi przez jelita bez wchłaniania go przez organizm
Ashy'a to dowiedz się jeszcze ile tego wapnia z nabiału się wchłania- praktycznie nic z mleka, trochę lepiej to wygląda w przypadku twarogów, ale ...im tłustsze tym więcej się go wchłania to takie kółko zamknięte

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
Stary 2014-01-05, 17:02   #978
creature666
Zakorzenienie

Aż i ja się jutro dokladnie zważę na wadze
Ja też nie mam zamiaru Młodego chrzcić,ale zobaczymy jak to będzie w przyszłości

Dziewczyny, Broń Boże nie uważam, że dzieci w wieku 1,5 roku są głupie, ale ja się pytam i po c**j mam uczyć dzieciaka się przeżegnać???? Nie rozumiem takiego podejścia babć, ciotek i innych dewotek!!! Szlag by to trafił! Mohery
Tak jak ostatnio swoją matkę ustawiłam do pionu bo się czepia o smoczka i że R jeszcze nie sika do nocnika,no przecież to ręce opadają.... Może w ogóle mam go już na studia posłać?

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

U nas ostatnio leciało 50 faktów, których nie wiecie o dietach i ćwiczeniach... czy jakoś tak,ale 5 przez 10 oglądałam, więc nic nie pamiętam

Idę ten obiad robić!
Noooo tak synek ma spust!
Stary 2014-01-05, 17:12   #979
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
co do tłuszczu trzewnego to wiem na pewno że jak się rozpoczyna odchudzanie to on jest spalany jako pierwszy no i jako pierwszy się w sumie tworzy
a rzucisz mi skad taka info, bo ja znam "prawdę" wręcz przeciwną tzn. ze najtrudniej się chudnie z tluszczu trzewnego i że on spala się jako ostatni,bo ...to zupełnie inna tkanka niż "tłuszcz odłożony na udach, czy biodrach'- ten drugi to "zapasy na gorsze czasy" i on w miarę szybko jest "zjadany' gdy organizm zdrowo chudnie (nie na głodówce), a ten trzewny to tkanka w stanie zapalnym. Ciekawa jestem która "prawda" jest bliższa tej rzeczywistej

Cytat:
mój też

No tak, ale jak widać, to przeważnie idzie w parze ze sobą... Jeśli ktoś waży więcej to raczej ma więcej tłuszczu (nie mówię o osobach bardzo umięśnionych, które ważą więcej, a tłuszczu mają b. mało)

oj za Maca to Ci się dostanie...
w większości przypadków tak, ale ważny jest też wzrost, wiek i własnie umieśnienie (przykład- moja ciotka która przy 145kg wagi miała tylko 32 % tłuszczu) za to bardzo dużo mięśnia...nie znaczy to ze wygladała na umiesnioną.
Cytat:
Rozumiem Twoje podejście. Ja i moja rodzina nie jesteśmy jakoś mocno wierzący, wiesz tak jak sporo ludzi "wierzący-niepraktykujący" , mój ojciec jest w ogóle ateistą (mój teść też), za to teściowa z tych dewotek No, ale tak jakoś naturalne mi się wydawało ochrzcić dziecko, ślub kościelny. Ja w zasadzie to w Boga wierzę, ale nie lubię tej całej instytucji Kościoła, szczególnie polskiego. Ale to już "inna inszość". Ale jak np. wytłumaczysz swojemu dziecku, że wszystkie dzieci z jego szkoły/klasy idą do komunii, a on nie?
z tą komunią to ulubiony argument mojej teściowej żeby jednak ochrzcić...zaraz za nim idzie kolejny "mądry" czyli- a jak wytłumaczysz dziecku, że inne 8-9 latki dostają takie wspaniałe prezenty na komunie, a on nic?!
no prosta sprawa- w pierwszym przypadku- powiem prawdę. Nie idzie do komunii bo rodzice nie wierzą w kościół katolicki- gdy bedzie miał 18 lat i będzie mógł o sobie decydować, wtedy bedzie mógł się ochrzcić i przyjąć komunię oraz inne sakramenty jesli tego zechce. Ja ani partner go nie będziemy zmuszać do czegoś, w co sami nie wierzymy (co innego jakby chociaż jedno z nas wierzyło).
To samo z prezentami, chociaż TŻ miał pomysł zeby młodemu urządzić imprezę taką jak komunijne, ale be okazji wszak skoro inne dzieci z rodziny zostaną obdarowane z okazji komunii to moje też może być obdarowane prezentami z okazji..ehm...8,5 roczku albo czegoś w tym stylu. Nie widzę problemu.
Sama raczej bym ani siebie, ani TŻa nie okresliła jako ateitów (wierzymy w istnienie siły wyższej, ale nie definiujemy przynależności do zadnej organizacji religijnej).
My z TŻem też z tych "niepraktykujących" a ponieważ kościól katolicki jasno się określa w sprawie "wierzących i niepraktykujących" wprost mówiąc, ze nie ma takich, bo nie może być, no to wypada, że jesteśmy niewierzący, więc nie mozemy chrzcić czy brać slubu- ja bardzo rygorystycznie patrzę na takie zasady, bo one są zazwyczaj jasno opisane i czarne lub białe- nie można ich "trochę" przestrzegać

Stary 2014-01-05, 17:14   #980
martolina1982
Zakorzenienie

ale leniwie u mnie. J. śpi, ja poczytałam, koronę na bal zrobiłam

moje dziewczynki wiedzą o tym, że jedni ludzie wierzą w to, inni w tamto, że jedni wierzą w Niebo, inni reinkarnację...nawet w ich zabawach słyszę czasem jak mówią - Jak kiedyś byłam pieskiem albo drzewem to... Nie mówię im, że coś było czy jest tak ale, że -Niektorzy uwazają....

04.05.2017 start!

Edytowane przez martolina1982
Czas edycji: 2014-01-05 o 17:23
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 17:24   #981
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
ale leniwie u mnie. J. śpi, ja poczytałam, koronę na bal zrobiłam
Martolina na bal idziesz? i to w koronie
U nas też dziś leniwy dzień, a nawet nudny. Tż pół dnia przespał (wstał o 11, a o 13 znowu się położył i wstał przed chwilą na obiad), ja z teściem filmy oglądałam...
Nie wiem, co jutro na obiad

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

La'Mbria a ja uważam, że właśnie nic nie jest czarne albo białe. Nie chcę popadać w moherowy "dewotyzm", no a z drugiej strony całkiem niewierząca nie jestem.

99-->96
-->66
Stary 2014-01-05, 17:35   #982
martolina1982
Zakorzenienie

HaGie zgadzam się i nie chciałabym przez moje radykalne podejscie do spraw wiary wprawiać dzieci w zakłopotanie. Prawda jest taka, że zyjemy w katolickim kraju i żeby jakoś się w nim odnajdywać, a przynajmniej nie odstawać trzeba przyjąć pewne elementy obrządku. Podziwiam nonkonformizm, ale sami żyjemy w taki sposob, że wybieramy i przyjmujemy niektore elementy obrządku, innych nie.

04.05.2017 start!
Stary 2014-01-05, 17:44   #983
Ashya_
Zakorzenienie

La`mbria żadnych dzieł naukowych nie czytałam więc elokwentnej wiedzy nie mam W sumie z tego ile co nie oglądam czy czytam na forach np sfd to zawsze jest że najpierw spalamy z pozywienia(węglowodanów) potem z mięśni potem z tłuszczu wewnętrznego Więc póki co tego się trzymam jak się kiedyś dowiem że jest inaczej to pewnie zmienie swój pogląd no ale na dietetykę nie poszłam a może się wbiore
A z tym wapniem to w tym programie chyba chodziło własnie o ten wapń nie wchłaniany, że on pomaga tym tłuszczom przejść przez jelita bez większej wchłanialności i razem z nim jest wydalany

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2014-01-05 o 17:46
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 17:45   #984
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
w większości przypadków tak, ale ważny jest też wzrost, wiek i własnie umieśnienie (przykład- moja ciotka która przy 145kg wagi miała tylko 32 % tłuszczu) za to bardzo dużo mięśnia...nie znaczy to ze wygladała na umiesnioną.
to faktycznie dziwnie
Cytat:
z tą komunią to ulubiony argument mojej teściowej żeby jednak ochrzcić...zaraz za nim idzie kolejny "mądry" czyli- a jak wytłumaczysz dziecku, że inne 8-9 latki dostają takie wspaniałe prezenty na komunie, a on nic?!
Ja jestem niepraktykująca, TŻ też, TŻta tata też. Ale jego mama i moi rodzice są bardzo wierzący i praktykujący i po prostu musiałabym ochrzcić choćbym nie chciała I z drugiej strony, właśnie nie chciałabym, żeby moje dziecko było wytykane palcami w wieku 9 lat, że wszystkie idą do komunii, a ono nie... I tu nie mam na myśli nic duchowego, ale raczej, żeby nie było odrzucone przez rówieśników, bo jednak, jak piszecie - żyjemy w katolickim kraju...

Właśnie zjadłam śledzia na kolację

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-01-05, 17:46   #985
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dusska_ Pokaż wiadomość

Ja używam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sed-rouge.html

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 17:48   #986
Ashya_
Zakorzenienie

Ewelina z tego co widze to te tańsze lepiej wypadają niż nie wiadomo jakie
Stary 2014-01-05, 17:50   #987
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, zmierzcie się, a nie :P ja mam 37%, a ważę 87 kg! Więc jak Ewelinko - 62 kg i 40%? Nadia, 80 kg i 40%? Ja wiem, że kobiecy umysł zawsze inaczej postrzega, ale nie strzelajcie tak, tylko na wagę z pomiarem
No może przesadziłam, ale nie zdziwiłabym się. Bo patrząc na te fotki to wyglądam jak ta Pani z 40% A ciekawa jestem ile tak na prawde mam szkoda mi inwestować w nową wagę Ale pewnie z czystej ciekawości to zrobię

ale się najadłam makaronu z szpinakiem -miał być obiad wyszła obiadokolacja

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2014-01-05 o 17:51
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 17:53   #988
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
No może przesadziłam, ale nie zdziwiłabym się. Bo patrząc na te fotki to wyglądam jak ta Pani z 40% A ciekawa jestem ile tak na prawde mam szkoda mi inwestować w nową wagę Ale pewnie z czystej ciekawości to zrobię

ale się najadłam makaronu z szpinakiem -miał być obiad wyszła obiadokolacja
Nie ma sensu, żebyś kupowała nową wagę Może ktoś z Twoich znajomych ma? Albo jakiś przekręt zrobić w sklepie, że chcesz sprawdzić czy działa ;D

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-01-05, 17:58   #989
martolina1982
Zakorzenienie

w aptekach są wagi

04.05.2017 start!
Stary 2014-01-05, 18:13   #990
Ashya_
Zakorzenienie

La`mbria http://potreningu.pl/artykuly/2040/u...zcz-wisceralny
tu masz np że jest bardziej wrażliwy na próby odchudzania i łatwiej go spalić na ile to prawdziwe to nie wiem ale kurde zaciekawiło mnie to

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości