Róże do policzków

Bell 2Skin Pocket, Pressed Rouge Modelujący róż do policzków

BELL 2SKIN Pocket Pressed Rouge Róż do policzków, kolor: 53

Nasi użytkownicy zostawili 241 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2025 o 17:40
    Uroczy i dziewczęcy
    Jestem bardzo zadowolona z tego różu. Świetnie się sprawdza w codziennym makijażu. Jest bardzo uroczy i dziewczęcy, dodaje prześlicznych rumieńców. Lubię go stosować na codzień. Wygląda bardzo naturalnie. Łatwo się na nim pracuje, nakładam go pędzlem, nie robi plam. Polecam.
  • 3 lutego 2025 o 19:00
    Szybko znika z twarzy...można z nim przesadzić...słaba jakość i opakowanie.
    Róż do policzków dostępny w pięciu odcieniach. Opakowanie plastikowe, słabej jakości, obudowa szybko pękła. Pojemność 4,5 g, PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Wystarczy zaaplikować na kości policzkowe choć z rozwagą ponieważ łatwo o efekt przerysowania, zależy to od odcienia. Ja stosowałam odcień 53 brzoskwiniowy, który był znośny i pasował do mojej bladej cery, odcień 51 okazał się zbyt mocno różowy, agresywny. Róż wytrzymał 4 godziny po czym samoistnie zanikał, a nie zawsze mam czas i ochotę na poprawki w makijażu. Dostępność, cena na plus, choć na rynku jest spory wybór w podobnych cenach - ja rezygnuję na poczet sprawdzonych róży oraz wszelkie nowości.
    xBunny
    19 grudnia 2024 o 16:16
    Dobry produkt w niskiej cenie
    Produkt kupiłam skuszona promocją. Nie żałuję, otrzymałam fajny, trwały produkt. Kolor dopasowuje sie do karnacji, opakowanie jest dość solidne. Róż nałożony na policzki utrzymuje się cały dzień, nie tworzy plam, nie podrażnia skóry. Produkt jest naprawdę bardzo wydajny i wystarczy na wiele dlugich miesięcy stosowanie. Polecam
  • 22 listopada 2024 o 21:58
    Przyjemny róż do twarzy
    Produkt zakupiony w markecie, ma klasyczne opakowanie dobrą konsystencję pigmentację krycie jest łatwy w aplikacji nadaje subtelny kolor o satynowym blasku ma dobrą trwałość wybrałam nr 051 jasny róż w chłodnym odcieniu.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Łatwy w aplikacji
    • Nadje ładny kolor o satynowym blasku
    kialacm
    3 czerwca 2024 o 14:01
    ładny
    Róż kupiłam na stronie bell . Jest on zamknięty w plastikowym opakowaniu z przezroczystym wieczkiem przez które widać produkt. Ma on bardzo ładny różowy, naturalny, świeży kolor. Idealnie nadaje się na lato jako podkreślenie cery. Jest to produkt łatwo dostępny i tani. Dodatkowo można budować jego intensywność. Produkt nie osypuje się, nie tworzy plam, jego pigmentacjia jest średnia. Bardzo polecam i zachęcam do zakupu :)
    Zalety:
    • łatwa dostępność