![]() |
#991 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Trzymaj się, Agolku, zdrówka. ![]() Cytat:
Cytat:
No i że siły powrócą do Ciebie, lepiej się poczujesz. ![]() A u mnie fajnie u rodziców. ;] Wczoraj cały wieczór graliśmy razem w rzutki, a dziś byliśmy na zakupach spożywczych, a jeszcze wkrótce z mamą pojedziemy do SCC. ;] Tymczasem sobie siedzę i gadam ze znajomymi, ciągle wymyślamy coś nowego na październik, mam już chyba każdy weekend zajęty. Tyle planów, będzie się działo. ;D Miłego dnia! ![]()
![]() |
#992 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tym wyrokiem - każdy musi/musiał przez to przejść ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Czesc i Czołem...
![]() Gdzies ostatnio u mnie zle ![]() Nikt nie ma dla mnie czasu, TZ pracuje codziennie od 8 do 20, czasami sie widujemy wieczorami ale jest wtedy taki padniety ze mi go szkoda. I to jest beznsensu.Teraz On pracuje -nie ma czasu,potem On szkoła-ja w domu siedze wrzesien,a w pazdzierniku i pozniej ja nie bede miec czasu-studia. Kicha ![]() Ogólnie mam dupawy nastrój. Byłam rano w sklepie spozywczym(tak nawiasem mam 2km do sklepu ![]() ![]() Pocwiczyłam teraz ośmiominutówki,zjadłam2sn iadanie i mi sie nudzi.. Poczytam cos( Anioły i Demony Browna juz dawno skonczyłam- normalnie zaje***** ksiazka!!! polecam ![]() Albo pójde spac..-w koncu i tak nikogo nie interesuje co robie ![]() obraczka.jpg a to moja obraczka ![]() ![]()
#994 |
Wtajemniczenie
|
Baby podcinałam tylko grzywkę, więc jestem zadowolona z efektu
![]() ![]() ![]() Aniu podłączasz kabel USB do telefonu i do wejścia USB w komputerze, na fonie może pokazać się jakiś komunikat żebyś zaakceptowała i w folderach szukasz zdjęc (na którymś z dysków wymiennych) i zrzucasz na kompa ![]() Monochrome, aa cieszyła by się część natury, cieszyła ![]() ![]() Ostatnio też coś plotkowy zaniebałam. Ale nie mam na nic ochoty. Dziś festyn i wybory miss, w którym startują moje koleżanki z klasy/byłej klasy/znajome ze szkoły z mojego wieku . Uh, z nich takie misski, że hoh ^^ idę się pośmiać . ![]() A, no i zakupiłam sobie jednak nowy telefon i jestem zadowolona . Z panem M. ostatnio jakoś mi się nie wiedzie ![]() ![]() ![]()
#995 | ||
♥
|
Własnie wrociłam . Bardzo mi sie tam podobało. Przyszłam tylko powiedziałam ze mam karnet wykupiony przez ***** . Pani pokazała mi gdzie szatnia , był instruktor do którego w kazdej chwili mogłam sie zgłosic jakbym czegos nie wiedziała albo cus. Jedyne co byłam jedyna dziewczyna która cwiczy siłowo i z takimi ciezarami. Czesto faceci sie na mni patrzeli ale nie tak ( o boze po co ona tutaj przyszła , jak ona wyglada itp) tylko z usmiechem tak przyjaźnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
Aniu a ile kosztuje karnet na siłownie?
#997 |
♥
|
szczerze mówiac to nie wiem ile o tak kosztuje czy to co ja chodze to jakas ulga dla firm czy co Bo kilka osób z pracy mojego taty chciało sie zapisac no i firma mojego taty napisała tam podanie ,ze iles tam osob bedzie chodzic i zakupili im karnety ( ja płaciłam 50% ceny czyli 75 zł + 10 zł za karte jak przestane chodzic oddaja mi te 10 zł)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Wtajemniczenie
|
Mama rano pojechala z braciszkiem do znajomych cos zawiezc
![]() ![]() ![]() ![]() Orzeszku sliczna obraczka ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zadomowienie
|
oo Anioły i Demony tez polecam
![]() ostatnio Browna prezczytałam Cyfrowa twierdze ale wedłyg mnie to słąba ksiazka jak na niego;ptak trzyma troche w napieciu ale to pikus w porównaniu z aniołami badz kodem ![]() dzis zgrzeszyłąm...placuszki z jabłkami..;/4 zjadłam..; ale na szczescie z rana ![]() hm dziewczynki jak mysicie ile mozna kcal spalic koszac ogródek 30 minut?
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie czytam po raz kolejny juz zreszta jezycjade ![]() te ksiazki sie nigdy nie zestarzeją ![]() Matryco-nie mysl tak obsesyjnie o jedzeniu ![]() ![]()
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: ale ja jestem głupia ![]() lituje sie nad moim TZ-tem ze biedaczek pracuje,ale pomimo wszytsko przychodzi do mnie co drugi dzien na godzine czy dwie,ze jednak mu zalezy itp.. pisze mu dzis smsa czy sie spotkamy,ten mi odpisuje na gg( bo mu sie karta skonczyła) ze on nie moze nigdzie isc bo sie opił ![]() co za ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2008-08-23 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() he dziewczynki zezarłam własnie czekolade ale jakos nie smutno mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mam weny
![]() Udanego słonecznego wszystkim ![]()
#1006 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Orzeszku - jakoś wena mnie ostatnio opuściła... ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
Oj Aguś,Aguś ja tu zaglądam rzadziej,ale chyba za jednym razem więcej napisze niżeli Ty w ciągu całego tygodnia,opowiadaj no babo co tam u Ciebie słychać! jak z chłopakiem się układa itd
![]()
#1008 |
Raczkowanie
|
dziendoberek
![]() ale cisza dzis, wszystkie aktywnie spędzają niedzielę ![]() a ja niedawno wstałam, nocowała u mnie kumpela i zrobiłyśmy sobie mini party ![]() ![]() ![]() ![]() wieczorkiem też miałam mieć gości w postaci rodzinki, ale jednak przyjadą jutro i tylko na sekunde sie zobaczymy. Jak nie wpadają, to ja chyba zawitam do znajomych ![]() a moze zrobie dzis cos pozytecznego przy okazji? fiu fiu, ale by było ![]() ![]() milego dnia ![]() EDIT: no wlasnie Agness, gadaj coś wiecej bo lanie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego,że wakacje za szybko lecą,to wydaje się wszystko w porządku. Chociaż ... po tej kłótni z tą moją przyjaciółką,trochę dziwnie się czuję... ona teraz twierdzi,że mnie nienawidzi,że nie będzie gadała z kimś takim jak ja,a ja naprawdę w niczym nie zawiniłam ![]() A z TŻ-tem - tutaj na szczęście jest milion razy lepiej... układa nam się super,choć czasasami są zgrzyty,ale o głupoty jakieś i szybko mijają... z nim czuję się najlepiej,tak jakbym nie musiała niczego ukrywać,być w pełni sobą,a nawet się wygłupiać i wiedzieć,że nie rzuci mnie,bo zrobiłam coś spontanicznego,niecodzien nego... po prostu nie wiem co ja takiego zrobiłam,że aż tak bardzo mnie pokochał ![]() No a tak w ogóle,to próbuję zaakceptować siebie (bo z tym ostatnio kiepsko),no a wczoraj se farbnęłam włoski na hebanową czerń,i ostatnio kupiłam sobie kolczyk do nosa,aby zmienić ten odstający ![]() ![]() No,to się rozpisałam ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() rzucam ta wage ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1011 |
Gość
|
Guten Tag - jutro wszystkim odpowiem, a teraz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Zadomowienie
|
Bry ;]
Weekend na szczęście intensywny, dobiega końca. Wczoraj byłam z matką w Sobieszewie k.Gdańska na działce u ciotki na takim spotkniu rodzinnym. Było tam kilka ciotek,wujów i kuzynostwo. Plotkowaliśmy trochę ;p,żartowaliśmy,a i jedliśmy. Oczywiście dałam se siana i wpieprzyłam wczoraj ze smakiem w ciągu trzech godzin 2500 kcal,wkręcając se non-stop filmy jaka ja jestem tłusta. [W sensie,że tęsknię za niedawnym BMI 14 i chciałabym żeby 34 'wisiał 'mi na tyłku jak dawniej... ![]() Jednaa kuzynka, przyszła ze swym potomstwem (syn 6,5 roku,córeczka 2 lata)wesołe,spokojne dzieciaki, niby za niemowląt wręcz nie znosze,acz te starsze polubiłam ,zwłaszcza synka, z mega poczuciem humoru i wybrednym gustem (wszak mój znak zodiaku ![]() ![]() Dziś z kolei wpadłam na 'boski' pomysł aby pojechać pociągiem do Gdańska. Na pierwszym postojowym przystanku,dosiedli się kibice mej ukochanej (no ba ![]() Wszyscy wygoleni,napakowani, acz dobrze ubrani w sportowe ciuchy,wsiedli po 40minutowej kontroli przez psiarnię ![]() Aż dojeżdżamy do I-szej Gdańskiej stacji, na peronie kibole Lechii we wrzask i wyzwiska,parę chciało wtargnąć do pociągu,acz Polizei w środku zagrodziła im drogę ci wszyscy rzucają się do okien ,niczym prosiaki do koryta i 'odpowiadają; im skandując:'Na kolana ku.rwy' ![]() Na następnym przystanku, spokojniej; tylko ktoś na dworze wołał: 'Załóżcie kominiarki cwele' Ci w rechot. Gdy dotarli na miejsce, wszyscy gęsiego wysiedli ,nabuzowani adrenaliną, ! nawet życzył mi 'przyjemnej podróży ' ![]() ![]() Przywitał ich rząd umundurowanych pałkarzy ,kilku z nich trzymało w gotowości coś na kształt strzelb. o_O I nastał spokój. Dotarłam do centrum, w pewnej chwili na horyzoncie pojawiają się dwie małoletnie tipsiarko-blacharki, Jedna hot-blondi z nich odziana w ultra krótką mini z falbanką,zielono-biały topik odsłaniający ciut obwisłe cyce i szalik Lechii, 'obcięła' mnie wzrokiem i palnęła: 'O jakaś po***ana" Ot chyba nie przypadły jej do gustu me spodnie 'kokony , takie z luźnego,elastycznego materiału, zwisające w kroku ,szeroki u góry,wąskie na dole ![]() ![]() ![]() Przeszłam ul. Długą,zatrzymując się na małym deserze u Grycana i innymi uliczkami, potem przebieżka w Centrum handlowym i zziajana wróciłam do chaty. Żeby atrakcji nie było dość, jutro w południe wyjazd do ukochanej Wawki ^^ ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() Orzeszku fajna obrączka ![]() Agness kurcze moze się jakos pogodzicie-wyjasnijcie sobie wszystko moze sie uda? Schism co do tych tipsiarek-blacharek-mnie tez takie raz oblukały bo miałam na sobie tez takie "kokony" zwiasajace w kroku eheheheheh a jakie miny miały.. ![]() ![]() ![]() Ja ostatnio cos tez nie mam weny na pisanie takie czeste, za duzo mysli mam na głowie...pasuje jakies decyzje podjąc i w ogole..metlik.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorka ![]()
#1015 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem
![]() mialam napisac wszystko ,ale ja jakas dziwna jestem. No dobra bedzie w skrocie. Poznałam chlopaka. Strasznie fajny ,przystojny on zakochal sie we mnie , dzwoni do mnie itd. Chyba najlepszy jaki w zyciu moglam sobie wymarzyc. Starszy o 5 lat [czyli ma 20] pewnie dlatego opiekunczy i wogole... Ale ja chyba zdlalam sobie sprawe ze tylko zauroczenie to jest a nie to co on czuje do mnie ![]() Nie pisze nic bo kompletnie czasu nie mam ![]() A dzwonil tata i powiedzial (cytuje) :" ten chłopak z którym sie lizałas pod katedra leży w szpitalu bo ma złamane rece i nogi" ja sie wystraszylam i myslałam ze zartuje ![]() ![]() Chciałabym byc przy nim mimo wszystko i moze to stad ten opor przed chlopakiem niedawno poznanym ![]() ![]() Tarantulek: ciesze sie ze z mama sie uklada ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Chciałam tylko napisać, że dziękuję Bogu, że jutro już wyjeżdżam ;(
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny,co do tej przyjaciółki,to ja chyba nawet nie chcę się pogodzić... po tym co zrobiła,myślę,że nie jest tego warta.. przynajmniej na razie... Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() U mnie nadal bardzo towarzysko mija czas, acz pora z tym skończyć i niestety trzeba się brać za "ważne" sprawy ![]() Wydarzyło się parę dziwnych rzeczy niedawno i jak już myślałam, że nic nie jest w stanie mnie zdziwić, tak życie nauczyło mnie teraz, że jeszcze niejeden człowiek będzie potrafił zachować się tak bezczelnie, że zwali mnie z nóg. Ale nic, twarda jestem ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej dziewczyny, wrocilam wczoraj,chora na maxa,rano poszlam do pracy dzis ale wlasnie wrocilam bo sie zwolnilam z reszty dnia,paskudnie sie czuje...poscialilam sobie na dole przed TV,popijam rosolek Goracy Kubek i tak zamierzam spedzic dzisiejszy dzien...mam nadzieje,ze sie zdrzemne troche i bedzie lepiej potem.. ![]() milego dnia dziewczyny
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.