|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
Taaa...
![]() Jeszcze jakieś dziesięć minut temu wyglądał, jakby podzielał Twoje zdanie... Teraz wygląda i brzmi, jakby spał
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedział przy swoim laptopie i siedział, więc ja zawizażowałam a on spać...też coś..
|
|
|
#1023 |
|
Przyczajenie
|
MamoNiny
ależ ten świat jest mały ...Hihi |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak masz racje juz sie udzielałam tu ale myslałam ze nikt mnie nie pamieta albo jakies nowe tu rzadza.. ciebie tez kojarze co tam u WAS? ja siedze w pizamce jeszcze ledwo wstałam a za oknem buro i szaro. noj facet siedzi w robocie i zazyczył se bym mu barszcz ukrainski zrobiła. jak takie cos sie robi???? ale w wersji szybko i prosto
|
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie z paczki ![]() A innej propozycji niestety nie mam, bo nigdy tej zupy nie gotowałam... Moja rodzina jest wybitnie "bezzupowa"... Ja co prawda jestem dzisiaj w domku ale wzięłam pracę do domu... Mamy małą reorganizację i jakoś tak się DZIWNIE złożyło, że ciągnę te zmiany jak taki wół -sama... I jakoś niekt więcej się nie wychyla... A ja jak coś zacznę, to lubię mieć skończone... No ale nic - przynajmniej będzie po mojemu - czyli suma sumarum - warto chyba... ![]() A tak w ogóle to: (no chyba, że któraś z Was nie lubi tego święta - to wszystkiego najlepszego z okazji przyszłych urodzin )pozdrawiam ![]() Acha... MamoNiny - mąż się zrehabilitował... Poranne kwiaty i śniadanie - to miły początek dnia
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha
Witaj St0kr0tko nie mogę... ! na żywca zgadać się nie możemy a w Necie bardzo sprawnie aaaaaa i spóźnione życzenia urodzinowe ![]() Dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji Ósmego! Wilcza Jagoda: u mnie też podobnie aż się zdziwiłam, bo do tej pory był przeciwnikiem takich pseudo świąt..
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-08 o 11:33 |
|
|
|
|
#1027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój luby jakoś zwykle pamięta... hmmm... sprawia nawet wrażenie, że w jakiś sposób sprawia mu to przyjemność ![]() Oczywiście córka od małego jest przyzwyczajana (czyt. rozpuszczana) przez tatę i również otrzymuje kwiaty i upominki z rożnych okazji
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wszystko jaaasne dla mnie to tak, żeby mi szkoda nie było, a święto dla swojego oczka w głowie no szaleństwo dobre i tyle, zawsze na tym jakoś skorzystam wczoraj byliśmy na roczkowym kinder balu u TŻetowego kuzyna, nasza córa przyćmiła jubilata, a jej tatuś po prostu pękał z dumy obserwuję ten rozkwit uczuć tacierzyńskich i aż się wzruszam u mnie dziś rybka na obiaadek. TŻ gotuje. już nawet kuchnię posprzątał a jeszcze zamierza nas zabrać gdzieś na zakupy jak młodociana raczy obudzić się.
|
|
|
#1029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chociaż czasami ten wspólnie spędzany czas dziwnie wygląda... Mała uczestnicząca np. przy pracach remontowych... Wspólne skręcanie szafki... A najlepsze jest to, że ona na prawde wbija jakieś kołki, przykręca śrubki, itp... i robi to w tych swoich ukochanych różowych sukienkach itp. ![]() I mam tak jak Ty - obserwuję, cieszę się, że mają ze soba taki wspaniały kontakt... i się wzruszam po kryjomu A ja jeszcze nie wiem, co będzie na obiadek... Zajmuję się swoimi dokumentami - a luby strzela garami w kuchni
|
|
|
#1030 |
|
Rozeznanie
|
hey
wyczaiłam przepis "barszcz ukrainski dla leniuchów" i .. juz zrobiony oczywiscie sie nie przyznam lubemi w jak szybki sposob go zrobiła. zachowam to dla siebie. bylebył dobry.
|
|
|
|
|
#1031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie kobietki
![]() no i wszytkiego najlepszego witaj ja też Cię kojarzę Cytat:
Cytat:
a mysmy w piatek byli podgladac nasze malenstwo i tata już jest dumny, wiec jak Was czytam to sie zastanawiam co będzie potem - ale jest w tym taki slodki, ze aż miło się patrzy a ja dostałam od męzula hiacynta - on wie, że wole kwiatki doniczkowe, a ten się pięknie prezentuje buziaki i coś nam wiosna uciekła ????
|
|
|
|
#1032 |
|
Rozeznanie
|
katarzinka
heyhey tak tu czytam ze wy wszystkie juz macie dzieci.. ja niemam na razie i niewiem czy chce wogole... niby nie umiem sie zdecydowac niby nie chce ale z drugiem strony to wiem iz w sumie juz (chyba) najwyzszy czas... jak myslicie? bo potem jak sie zdecyduje to moga byc problemy albo co.. |
|
|
|
|
#1033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam z "babskiego wieczoru"... Tylko ja byłam dzieciatą mężatką... Pozostałe dwie koleżanki ani hajtate ani tym bardziej dzieciate... A co więcej - ich panowie - obaj na wylocie, bo się słabo sprawdzili... Czyli - nic na siłę... Jedyne czm bym się martwila na Twoim miejscu, to ewentualnie tym, ze im bardziej posunięta w latach ( ) tym większe prawdopodobieństwo niepożądanych niespodzianek... Ale w sumie nie ma się tym co martwić na zapas i niepotrzebnie stresować Na wszystko musi być odpowiednia pora...
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja bratowa starsza ode mnie o 8 lat była w pierwszej ciąży równolegle ze mną i wszystko lepiej znosiła więc reguły nie ma. nie stresuj się tym jak los zechce to i dzidziusia ześle a wtedy pokochasz bezwarunkowo jak tylko zobaczysz test ciążowy Cytat:
|
|
|
#1035 |
|
Rozeznanie
|
wilcza jagoda co to za "niepozadane niespodzianki"??? wystraszyłas mnie...
a wy macie kazda po jednym dziecku czy wiecej??? ile maja lat? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a znam osoby, które rodziły póxniej - myslę, że w tej kwestii nic na siłę
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10mcy.. efekt wpadki, planowałam dopiero w 30-m roku życia ![]() ale mała jest superowa straciłam dla niej głowę w chwili, gdy zobaczyłam wynik testu hihi
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-09 o 17:16 |
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chodzi po prostu o to, że im starsza matka, tym większe ryzyko powikłań... Po prostu organizm się starzeje i musi zam dbać o ogrzanie swoich "starych kości" A ciąża jest dla organizmu poważnym wysiłkiem... Ale tu oczywiście nie ma żadnych reguł, bo możesz mieć dużo silniejszy i lepiej przystosowany do ciąży organizm niż niejedna dwudziestolatka ![]() Ja mam 5-cio letnią córkę - wystaraną i najbardziej ukochaną ![]() Wiem... wiem... Jak na "dzisiejsze" warunki, to szybko się zdecydowaliśmy ale oboje nie widzieliśmy powodu, żeby to odwlekać ![]() pozdrawiam
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1040 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja córa jest strasznie skręcona. nie potrafi chwili usiedzieć spokojnie.. dzisiaj była u nas moja koleżanka z córką starszą od mojej o 10 dni, ale znacznie spokojniejszą.. ja zazdrościłam koleżance a koleżanka mi takie życie.. czasem o godzinie 16 już nie mm pojęcia czym tu zająć to moje maleństwo, żeby nie zgłupieć..
|
|
|
#1042 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczyny
o 11.30 wychodze do pracy . miłego dnia
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was
a już myslałam, że będzie wiosna a tu co - znów śnieg???? choć teraz się słonko przeciera kybele fajnie, ze tak szybko umykasz z pracy i dzięki za gratulacje jakiś mam dziś dzień pod tytulem "nic mi się nie chce" musze sie zmotywować jakoś
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie za oknem szaro, buro, ponuro.. spać mi się chce
|
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli dziś najlepiej zagrzebać się pod kocyk z jakąś dobrą książką i herbatka
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale czego się nie robi dla dzieci
|
|
|
|
#1048 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w tej chwili też po cichu licze na jakąś wpadkę, bo w pełni władz umysłowych na pewno nie podejmę decyzji o drugim dziecku... Jakoś tak... No nie wiem... czasami chcę a czasami stwierdzam, że może wystarczy... Chociaż gdybym "wpadła", to na pewno nie byłby to powód do rozpaczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skąd ja to znam??? Nie martw się... to minie... Jak już będzie miała kilka latek i swoje zainteresowania, to odetchniesz ![]() Cytat:
![]() A co tam... Po długim dniu pracy należy mi się trochę śmierdzącego lenistwa ![]() pozdrawiam
Kobiety mają swoje wewnętrzne, tajemnicze życie i mogą popełniać czyny absolutnie niezrozumiałe dla mężczyzn. Edytowane przez wilcza jagoda Czas edycji: 2009-03-10 o 21:13 |
||||
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pierwsze zacznie mieć zainteresowania, to będzie czas myśleć o drugim błędne koło a ja kiedyś marzyłam o trójeczce ![]() miłego leniuchowania, ja jeszcze obiadek na jutro muszę przygotować, tzn. poszczególne składniki, bo ugotuję to raniutko
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-10 o 21:22 |
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

hihih

ależ ten świat jest mały ...
nie mogę... ! na żywca zgadać się nie możemy a w Necie bardzo sprawnie 

musze sie zmotywować jakoś